Торт “Монастирська Хата” по новому – покроковий рецепт з фото

Як зробити торт “Монастирська хата” з вишнею та сметанно-вершковим кремом по новому, Ви дізнаєтесь в цій статті. Покроковий рецепт дуже смачного, неймовірно ніжного, з кислинкою тортика, десерт улюблений всіма вже дуже-дуже давно. Трішечки змінений і по-новому оформлений, але на смак це ніяк не впливатиме! Ягідки ставимо заморожені або консервовані, прикрашаємо за власним бажанням!

Список інгредієнтів:

Для тіста:

  • 150 г масла
  • 280 г борошна (+для розкочування)
  • 1 ч. л. розпушувача
  • щіпка солі
  • 2 ст. л. цукру
  • 150 г сметани

Для начинки:

  • приблизно 700-800 г вишні

Для крему:

  • 200 г вершків 33-35%
  • 200 г сметани 20%
  • 70 г цукрової пудри

Як приготувати торт з вишнею і сметанно-вершковим кремом, покроковий рецепт:

  1. Тісто. Борошно, розпушувач, сіль, цукор змішуємо у чаші. Холодне масло натираємо на терці в суху суміш, швидко перемішуємо, додаємо холодну сметану, знову не менш швидко перемішуємо, збираємо в шар (як є, не вимішуємо до краси), загортаємо в харчову плівку або пакет і прибираємо на годину в холодильник. Торт "Монастирська Хата" по новому - покроковий рецепт з фото Торт "Монастирська Хата" по новому - покроковий рецепт з фото
  2. Щодо вишні. Можна ​​використати як заморожену так і консервовану, влітку звичайно використовуємо свіжу ягідку. Якщо є кісточки їх виймаємо.
  3. Включаємо духовку на 180 градусів, дістаємо тісто, поділяємо на 6 частин. З них вийде 3 коржів (на кожну по 2 частини тіста). Притрусити стіл борошном, кожну частину тіста  розкочуємо наскільки можна тонко у довгий прямокутник (або його подібність) розміром приблизно 28-30 см на 4-5 см. Розкладаємо з краю вздовж смужки вишеньку, трохи присипаємо цукром, якщо вишня заморожена (1 ст. л.), але якщо консервована, то не потрібно. Акуратно загортаємо вишню та отримуємо трубочку. Повертаємо її по спіралі. Торт "Монастирська Хата" по новому - покроковий рецепт з фотоТорт "Монастирська Хата" по новому - покроковий рецепт з фотоТорт "Монастирська Хата" по новому - покроковий рецепт з фото
  4. Друга трубочка буде продовженням цієї спіралі. Корж готовий. За таким же принципом зробити ще два коржі. Викласти на лист і випікати 20-25 хв до злегка золотистого кольору. Остудити до кімнатної температури. Торт "Монастирська Хата" по новому - покроковий рецепт з фото
  5. Крем. Пудру, холодні сметану та вершки викласти в чашу. Збивати до пишноти і моменту, поки крем не триматиметься на вінчиках. Збирати, в ідеалі, у кільці. Змастити рясно кремом коржі та верх. Торт "Монастирська Хата" по новому - покроковий рецепт з фото
  6. Залишити трохи для боків і змастити кремом після стабілізації в холодильнику (через 5-6 год). Прикрасити за бажанням і вподобанням! Торт "Монастирська Хата" по новому - покроковий рецепт з фото

Сайт kolizhanka.net.ua бажає смачного приготування Вам та гарного настрою!

Автор рецепту: vi.cook

Автор перекладу на українську мову і фото: kolizhanka.net.ua

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
Натискаючи на кнопку "Відправити коментар", Я даю згоду на обробку персональних даних і приймаю політику конфіденційності