Можна навіть сказати, що це лінивий тортик “Молочна дівчинка”
Який же ніжний та смачний він виходить, а готується дуже швидко та легко.
Ділюсь з вами рецептом, а Ви обов’язково його збережіть і приготуйте, буду чекати звітик.
Список потрібних інгредієнтів:
Тісто:
- Яйця – 3 шт
- Дрібка солі
- Згущене молоко – 350 мл
- Борошно – 180 г
- Розпушувач – 10 г
- Вершкове масло – 40 г
Крем:
- Вершки 33% – 500 мл
- Згущене молоко – 100 г
Покроковий рецепт приготування:
- Для приготування тіста міксер не знадобиться, можна все перемішати за допомогою вінчика.
- Трохи збити яйця вінчиком, додати згущене молоко і перемішати.
- Далі просіяти борошно, додати розпушувач, перемішати. Борошно можна ввести в два прийоми.
- Наприкінці додати розтоплене вершкове масло, перемішати і тісто готове.
- Форму (деко від духовки) застелити пергаментом.
Пергамент повинен бути силіконізований, до такого пергаменту випічка не прилипає або випікайте на силіконізованому килимку. - З цієї кількості тіста має вийти 2 коржі. Кожен корж поділити на 4 частини, у результаті має вийти 8 коржів.
- Приготуємо крем. Для крему використовуйте холодні вершки 33% жирності.
- Збийте до пишності і потім тоненькою цівкою вливайте згущене молоко і продовжуйте збивати. Крем готовий.
- Далі все ще простіше, потрібно лише зібрати тортик. Корж-крем-корж і так до закінчення інгредієнтів. Боки та верх також змастити кремом.
- Дати йому просочитися ніч у холодильнику. Прикрасити за власним бажанням і можна насолоджуватися цим ніжним смаком за чашкою смачного чаю.
Приємного Вам приготування та смачного!
Автор рецепта: _nurzade_