Швидкий торт без випічки для любителів кисло-солодких смаків. Виходить дуже смачним та ніжним, я впевнена, що Вам неодмінно сподобається цей десерт.
Інгредієнти:
На форму 24 х 24 см
- 800 мл молока
- 3 ванільних / вершкових пудинги
- 200 г м’якого вершкового масла
- 3/4 склянки цукру або цукрової пудри (або більше, якщо ви любите дуже солодкі торти)
- 200 г ванільної халви
- 1 баночка (прибл. 400 г) смородинового варення
- 4 пакети печива в шоколаді (320 г)
- 2 упаковки здобного печива (500 г)
Глазур:
- 50 г білого шоколаду
- 4 столові ложки вершків 30%
Покроковий рецепт приготування:
- Порошок для пудингу ретельно розмішати в 1/3 молока;
- Залишок молока закип’ятити, тонкою цівкою влити змішані порошки і варити на повільному вогні, постійно помішуючи, до утворення густого однорідного пудингу. Відставте пудинг охолонути;
- М’яке масло змішати з цукровою пудрою до пишної маси;
- Постійно перемішуючи, додайте столову ложку охолодженого пудингу. Має утворитися густий гладкий крем;
- Нарешті, додайте в суміш подрібнену халву і перемішайте, поки інгредієнти не з’єднаються;
- Викладіть печиво на дно застелене папером для дека і намажте тонким шаром варення;
- Поверх джему викласти шоколадне печиво і додати половину пудингової маси;
- На пудингову масу викласти шар здобного печива і знову викласти шар джему;
- На джем і решту пудингової маси викласти шар здобного печива;
- Зверху викласти печиво в шоколаді. Також можна прикрасити торт глазур’ю з білого шоколаду.
Шоколад покладіть в каструлю, додайте вершки і підігрійте деякий час, постійно помішуючи, потім вимкніть газ і ретельно перемішайте. Злегка охолодженою глазур’ю полити тортик.
СМАЧНОГО!
Друзі, якщо Вам сподобався рецептик, залиште свій відгук і не забувайте поділитись зі своїми подругами гарним смаколиком!