Суп з яловичиною – 9 смачних і простих рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

654ecbcf2990e93f40daf047295de303

Приготувати суп з яловичиною дуже просто! Яловичина – корисний і неймовірно ситний продукт. З неї виходять найнаваристіші та найпоживніші бульйони. Тому пропонуємо приготувати супи з додаванням яловичого м’яса. Оцініть яскраву добірку з дев’яти смачних рецептів із докладним описом процесу. Урізноманітніть Ваше обіднє меню.

Як зварити гороховий суп з яловичиною?

Апетитний і наварити гороховий суп відмінно доповнить яловичина. Така страва ідеально підійде для сімейного обіду. Готуйте його по простому покроковому рецептом, з яким впораються навіть початківці кулінари.

Час готування: 2 години 30 хвилин

Час приготування: 1 година

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Горох – 200 гр.
  • Вода – 1,5 л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Цибуля-порей – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 300 гр.
  • Селера – 1 шт.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Гвоздика – 3 шт.
  • Перець чорний горошок – 7 шт.
  • Петрушка подрібнена – 1 ст.л.
  • Кріп подрібнений – 1 ст.л.
  • Масло вершкове – 15 гр.
  • Олія – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Сметана – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо бульйон з яловичини, ріпчастої цибулі, однієї морквини і листочків порею. Коли м’ясо стане м’яким, додаємо перець і лавровий лист. На варіння піде, приблизно, 1,5 години.

2bdcccac34e2d2b2c9ea91bffc115882

Крок 2. На рослинному і вершковому маслі обсмажуємо подрібнену моркву, селера і цибуля-порей. Тушкуємо близько 3-5 хвилин.

ed7e593cd9277e1feb3ff174e42c53ce

Крок 3. Після дістаємо м’ясо, остуджуємо і подрібнюємо його.

Крок 4. Бульйон проціджуємо за допомогою сита.

d43fd2824591ed968c11cbe30e2b62b6

Крок 5. Знову ставимо бульйон на плиту, доповнюємо його м’ясом, овочами, горохом і кубиками картоплі. Солимо і кладемо сюди спеції. Коли горох і картопля стануть м’якими, приєднуємо часник і зелень.

0dc0ab2048f996e526bbf190bae1273b

Крок 6. Апетитний гороховий суп з яловичиною готовий. Подаємо його до столу зі сметаною.

090dd1685f4b27c4c842be9e7ae3617b

Покроковий рецепт приготування супу з яловичиною і локшиною

Оригінальна тарілку для Вашого обіднього столу – суп з яловичиною і локшиною. Таке частування вийде неймовірно ситним і насиченим за смаком. Оцініть яскравий кулінарний рецепт.

Час готування: 2 години 10 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Вода – 2 л.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори у власному соку – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень сушена – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Олія – для смаження.

Для локшини:

  • Борошно – 0,5 кг.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу ставимо відварюватися яловичину. В цей час старанно вимішуємо тісто на локшину з яєць, борошна і солі. Розгортаємо заготівлю, скручуємо в рулет і ріжемо тонкими смугами. Ми залишаємо їх підсихати.

cf6b01491964cbee90e938e722158f7d

Крок 2. Тонкими напівкільцями обробляємо цибулю.

517c3d9698d2f6f354862d0c4dafba44

Крок 3. Морквину натираємо на терці і обсмажуємо в рослинній олії.

96388c4d3e4b3f8b0868f693c2f40f1e

Крок 4. Доповнюємо овоч цибулею. Тушкуємо овочі до м’якості і доповнюємо томатами в соку. Тушкуємо ще 6 хвилин на маленькому вогні.

6d5792379e4eea9f0dcf3de0716b4cab

Крок 5. Очищаємо картоплю і обробляємо її тонкою соломкою. Кладемо її в готовий м’ясний бульйон.

4e6a86e4b6aee1068a40d1b701ddcc26

Крок 6. Як тільки овоч стане м’яким, опускаємо в заготівлю підсушену локшину.

f6286b14fc1839c62303bcf55dffeb57

Крок 7. Доповнюємо масу тушкованими овочами.

e9cd56aef0b3fe708c3c0281ef2d7b5f

Крок 8. Солимо частування і посипаємо спеціями. Готуємо ще три хвилини і вимикаємо плиту.

f8202b773d3405ddc79518084bdc6e3b

Крок 9. Насичений яловичий суп з локшиною готовий. Пробуйте!

af2fa31af708d3fb66ededf296cb7c7d

Простий суп з яловичини з картоплею

Приготувати ситну страву для Вашого обіду дуже просто. Беріть на замітку нескладний кулінарний рецепт супу з яловичини і картоплі. Частування вийде наваристим і смачним.

Час готування: 1 година 40 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Яловичина – 150 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Вермішель – 30 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Олія – 10 мл.
  • Вода – 700 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Овочі очищаємо від шкірки, м’ясо промиваємо.

Крок 2. Далі м’ясо ріжемо невеликими шматками.

26dbcd4ee6a5432d4a791625af24bc90

Крок 3. Заливаємо шматочки водою і ставимо на плиту. Трохи підсолюємо.

848a83c85bf402ffce186752c99e0df9

Крок 4. Частина моркви ріжемо ножем.

320782381b95b2600ef9637dc284463a

Крок 5. Іншу частину натираємо на терці.

91af430d61c372d11673aca642bb3f25

Крок 6. Подрібнюємо ріпчасту цибулю.

249a858afa4026ba410953ac556f67b0

Крок 7. Обсмажуємо її на сковороді з олією.

1ac621c2ffb306421ca957baca6b3a57

Крок 8. Сюди ж кладемо терту моркву.

c6f9e6f0828828b3b59c62387e2e5c6c

Крок 9. Тушкуємо овочі до м’якості на помірному вогні.

bda60718e6684d7eddfea2bcf813a9d6

Крок 10. Кубиками ріжемо очищений від насіння болгарський перець.

1b62d54ec84801cfca1f3ac56a9f471c

Крок 11. Також чинимо і з картоплею.

449d40731de27d303bf1eb72dad67a26

Крок 12. Через годину варіння м’яса, кладемо в каструлю картоплю.

d645fb00985fb450a47573bd00ed6256

Крок 13. Коли вміст закипить, доповнюємо його перцем і шматочками моркви.

d6b872f82ce119c19b139dbc96290421

Крок 14. Як тільки картопля стане м’якою, кладемо сюди вермішель.

78db7ef9021f1bff0677e324b2f16071

Крок 15. Викладаємо і овочі. Страву прибираємо з плити і даємо йому настоятися 10 хвилин.

9ca6948634936df0e0b1dfd77906132f

Крок 16. Простий домашній суп з картоплею і яловичиною готовий!

69d455da314011f203037a6334568c59

Квасолевий суп з яловичиною і червоною квасолею

Ситний і вітамінний суп для Вашого обіду виходить з яловичини і червоною квасолі. Яскраве і насичене за смаком частування нікого не залишить байдужим. Порадуйте себе і своїх близьких!

Час готування: 2 години 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Квасоля червона – 200 гр.
  • Капуста квашена – 200 гр.
  • Картопля – 800 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Паста томатна – 4 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для смаження.
  • Вода – 1,5 л.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину нарізаємо шматками середнього розміру, заливаємо їх водою і ставимо на плиту. Готуємо близько години.

46ef705c4ada151a59a640d55b5aae4b

Крок 2. Через годину викладаємо сюди квасоля, яку заздалегідь вимочуємо 3-4 години. Варитися продукт буде близько 30-40 хвилин.

bcf1bf371ecaabc718054717f2aaeefb

Крок 3. Слідом за квасолею опускаємо в бульйон кубики картоплі.

d824df7f632f17e8a56d47a6e2ee3218

Крок 4. Коли продукти будуть в напівготовності, відпускаємо в каструлю капусту і варимо ще 10 хвилин.

60265592d6c20cafb49af5baba6ec76b

Крок 5. Доповнюємо заготівлю засмажкою з моркви, цибулі і томатної пасти. Солимо, перчимо блюдо і тримаємо його на вогні до м’якості квасолі і картоплі.

25ca4446ab458c2e798e1a5e56ecddbc

Крок 6. Апетитний домашній суп готовий. Можна пробувати!

8cd1055888c0979c887688edc4e1733a

Простий і смачний рисовий суп з яловичиною

Простий в приготуванні і неймовірно смачний суп для Вашого обіду – рисовий з яловичиною. Така страва порадує поживними властивостями і яскравим ароматом. Спробуйте!

Час готування: 2 години 10 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Яловичина на кістки – 1 шт.
  • Томат – 1 шт.
  • Рис – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Сметана – для подачі.
  • Вода – 2 л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.

Крок 2. Яловичину відварюємо у воді до отримання наваристого бульйону. На це піде приблизно 1,5 години.

2d7f4b78698fb971682fe8869f48a32c

Крок 3. Приступаємо до нарізки. Томат подрібнюємо.

0c838b2743920acc833121e2b8e903eb

Крок 4. Перекладаємо його на сковороду.

4880d19323de6d493d398ab85ed241f1

Крок 5. З готового бульйону відділяємо один черпак.

8f0e00127443126e832c2f7521b6fc03

Крок 6. Вливаємо його до томата.

4661e24bed6e375822399374b937e0e6

Крок 7. Кип’ятимо заготівлю на слабкому вогні пару хвилин. В процесі розминаємо вміст виделкою.

d7da97ee20989831795d1d27d8e177e5

Крок 8. В цей час нарізаємо цибулину.

00e61dd7a88848776a3a2e7480cc0c33

Крок 9. Кладемо її в томатну масу. Тушкуємо ще 10 хвилин.

f271443227f8213a18cdf84126e1b589

Крок 10. Підготуємо рис. Його необхідно гарненько промити у воді.

2c71e908e3227b2bfaee850683d382a2

Крок 11. Готові овочі відправляємо в бульйон.

030424c4b5743de840e8b1eac34beb6a

Крок 12. Слідом викладаємо і рис.

231dab33b7890fd8d260a743d0129bd0

Крок 13. Солимо вміст за смаком.

4b731f885141f52265c566f103d3e41f

Крок 14. Посипаємо молотим перцем. Варимо блюдо ще 20 хвилин і прибираємо з плити.

e8235d0939707e035d521ffd28da6122

Крок 15. Готовий суп відразу ж розливаємо по тарілках.

e0c1803664eafb974c1af14b3fd85e37

Крок 16. Доповнюємо частування сметаною і ароматною зеленню. Можна подавати до столу!

6ef030800ac6e507e4708592c1ff2531

Покроковий рецепт приготування томатного супу з яловичиною

Яскравий томатний суп виходить особливо поживним з додаванням яловичини. Домашня страва відмінно урізноманітнює Ваше меню і приємно здивує насиченим смаком. Беріть на замітку!

Час готування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Томати у власному соку – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Часник – 3 зубчика.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Перець чилі – 40 гр.
  • Картопля – 200 гр.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Вода – 1,5 л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Коріандр мелений – за смаком.
  • Зелень – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо яловичину і ріжемо її невеликими кубиками.

e7f926daf4d5ac530fc4dfd7404b00e6

Крок 2. Подрібнюємо цибулю, гострий перець і часник.

a7df945406916cc8f71419f4f0dbae80

Крок 3. На кубик ділимо очищений від насіння болгарський перець.

a105236d6a2817430c1cb97d87c9c9b9

Крок 4. Очищену картоплю ділимо на кубики.

10e235072a8c6fc086ba74043856c574

Крок 5. Натираємо моркву на терку.

5297dbfac072af2f3e3256adea20f072

Крок 6. Яловичину обсмажуємо в олії близько 10 хвилин.

46a66bac46b5023a8232cbba2411077e

Крок 7. Також підрум’янюємо і моркву.

1e1f0b25def920f7e0ec1359459a257d

Крок 8. Доповнюємо морквину цибулею, гострим перцем і часником.

2863335e199f54ba1a4808d2ebf8cbae

Крок 9. Викладаємо овочі до м’яса. Смажимо 5 хвилин.

f25296d818b0547729eb51079f0eda52

Крок 10. Доповнюємо продукти борошном, сіллю і спеціями. Вимішуємо і тушкуємо ще три хвилини.

bf4dcf5f030fea8bbd4ba746c9a7e516

Крок 11. Заливаємо вміст літром води.

c0e01c101dd2189bed6be3f9daf84ee9

Крок 12. Додаємо картоплю і болгарський перець. Готуємо на слабкому вогні 40 хвилин.

46552c5bc93a6aa8f81e645b110193aa

Крок 13. Викладаємо томати в соку і варимо ще 10 хвилин. Вимикаємо плиту.

e1a534e760aad0236efc83dfca1b63c3

Крок 14. Готовий суп розливаємо по тарілках і подаємо до столу зі свіжою зеленню!

1829a5dab7c98ce12eaa08c88bd636ad

Як приготувати суп з яловичиною і нутом?

Нут – дуже ситний і корисний продукт. Його можна використовувати для приготування смачного домашнього супу з яловичиною. Відмінна кулінарна ідея для Вашого сімейного обіду!

Час готування: 2 години 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина на кістки – 500 гр.
  • Нут – 1 ст.
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Вода – 2 л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Зелень сушена – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Нут заздалегідь замочуємо в холодній воді 8-12 годин.

1aa41856718197a43212834ccb0e1a15

Крок 2. Яловичину варимо 1 годину до отримання наваристого бульйону. В кінці процесу солимо до смаку.

22b1eaf0d2220338e4e9b870ddcc41d7

Крок 3. З набряклого нуту зливаємо воду. Сам продукт промиваємо під водою.

4c8bc0390e416c71e9ecb652fd365387

Крок 4. Коли м’ясо звариться, виймаємо з бульйону яловичину. Остуджуємо і акуратно знімаємо м’ясо з кістки.

2a53d0d681e750b2e82a9b68c92d6b0c

Крок 5. Викладаємо в гарячий бульйон нут. Варимо близько години.

582b260e2c29b36d0e6bcb0b88e0f150

Крок 6. Через час кладемо в нього кубики картоплі.

9465e64741d649b248fdf6dcf061d427

Крок 7. Моркву і цибулю нарізаємо тонкою соломкою. Викладаємо в загальне блюдо.

c57a12f9acfdb4ccaab9c553169a89d3

Крок 8. Викладаємо в масу м’ясо.

5e327f3e78b52357fbe97d246f29aab8

Крок 9. Солимо заготівлю і посипаємо спеціями. Доводимо до кипіння і прибираємо з плити.

dd7c44d8f79a40ab7312f3b80a0f3340

Крок 10. Домашній суп з яловичини і нуту готовий!

dd91d543417f062a0cf8417d47667189

Дуже смачний гречаний суп з яловичиною

Оригінальна частування для Вашого столу – гречаний суп з яловичиною. Таке блюдо приємно здивує Ваших рідних поживністю і яскравим смаком. Забирайте ідею для обіднього меню!

Час готування: 2 години 10 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Яловичина на кістки – 350 гр.
  • Крупа гречана – 80 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Вода – 2 л.
  • Олія – 40 мл.
  • Сіль – 20 гр.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину занурюємо в каструлю з водою до готовності. На це піде, приблизно, 1,5 години. В кінці солимо до смаку.

c3e2f707906407d1857651c06c061e53

Крок 2. Гречневу крупу швидко обсмажуємо в прогрітій сковороді.

f568bbb00492ebdb20f9591751d46e54

Крок 3. Подрібнену цибулю смажимо з тертою морквою в рослинній олії.

915f7d70cd6d8a0bb0dcc30c9b81ad2e

Крок 4. Кубиками ріжемо картоплю. Відправляємо продукт в готовий бульйон.

7331e5b80392c95b0a564bd3f15d5ad8

Крок 5. Після картоплі викладаємо гречку.

7e1b2d0e4401e48c03b1482e6e0b0db2

Крок 6. Через 20 хвилин кладемо в каструлю овочі.

b2a898ba21a32332bbb00b39bf44c87e

Крок 7. Доповнюємо масу спеціями і подрібненим часником. Варимо ще 5 хвилин і вимикаємо плиту.

0c565780689f587bd25840fe6b10904a

Крок 8. В кінці доповнюємо суп свіжою зеленню. Даємо страві настоятися 10-15 хвилин.

ac09e0d9879d826647f4474a9b4e945c

Крок 9. Апетитне частування для Вашого обіду готове!

e175dcd3060a4e1ce14e88257c9144a2

В’єтнамський суп фо бо з яловичиною

Апетитний в’єтнамський суп фо бо з яловичиною готується дуже швидко. Це і відрізняє яскраву кухню Південно-Східної Азії. Порадуйте себе і близьких оригінальним і насиченим за смаком блюдом.

Час готування: 25 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Бульйон яловичий – 1 л.
  • Вирізка яловича – 200 гр.
  • Локшина рисова – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Капуста пекінська – 2 листа.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Соус шрірача – 1 ч.л.
  • Масло кунжутне – 1 ч.л.
  • Соус соєвий – 2 ст.л.
  • Соус рибний – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Бульйон відразу ж ставимо нагріватися на плиту. В цей час обробляємо вирізку тонкими пластинами. Подрібнюємо капусту і зелень. Огірок з морквиною ділимо тонкою соломкою.

b627c775d0686b90187eb45947b6be22

Крок 2. У киплячий бульйон кладемо моркву. Варимо три хвилини і додаємо всі три соусу. Додаємо м’ясо і варимо ще дві хвилини. Викладаємо інші продукти. Тримаємо на плиті ще хвилину, вливаємо кунжутне масло і прибираємо з плити. Солимо до смаку.

58c64efe589a81787245d7f73d6adad1

Крок 3. Окремо відварюємо рисову локшину, як це зазначено на упаковці. Зазвичай на це йде пару хвилин.

f0abd5b4141be387ab5bbf5f39bc6683

Крок 4. Розкладаємо локшину по тарілках і заливаємо її гарячою масою з каструлі.

2710ab571f3b6d9a5d5ab3aab79c5a26

Крок 5. Яскравий в’єтнамський суп з яловичиною готовий. Відразу ж подавайте до столу і пробуйте!

bd67a95ef6a2e40905fee1b9b323420c

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал