Суп з кількою в томаті – 5 рецептів з покроковими фото

Суп з кількою в томаті являє собою дуже смачну і бюджетну страву. Готується вона з невеликого і простого набору інгредієнтів, з якого будь-яка господиня зможе приготувати чудовий обід. Такий суп не забирає багато часу, але виходить ароматним, апетитним і точно порадує кожного.

Рибний суп з кільки в томаті з рисом

У каструлі відварюється картопля з рисом. Далі туди відправляється засмажування з цибулі і моркви в томатній пасті, кілька, лавровий лист і зелень. Суп вариться до готовності, після чого розливається по тарілках і подається до столу. Виходить дуже смачне і ситне блюдо до обіду.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Кілька в томатному соусі – 1 банка.
  • Рис – 100 гр.
  • Картопля – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Паста томатна – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Олія – за смаком.
  • Сметана – за бажанням.

Процес приготування:

Крок 1. Для початку очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками ріпчасту цибулю з морквою. На сковороді розігріваємо невелику кількість олії і обсмажуємо на ній овочі протягом пари хвилин, періодично помішуючи.

Крок 2. В цей час ретельно промиваємо під проточною водою рис, після чого відкидаємо його на друшляк і відставляємо в сторону.

Крок 3. Додаємо до цибулі з морквою томатну пасту, перемішуємо і продовжуємо далі обсмажувати.

Крок 4. Картоплю очищаємо, вимиваємо, нарізаємо шматочками середнього розміру і відправляємо в каструлю з водою.

Крок 5. Після того, як картопля закипить, варимо її 5 хвилин і додаємо рис. Потім знову доводимо все до кипіння і відправляємо туди засмажування і кільку в томатному соусі.

Крок 6. Слідом додаємо сіль за смаком, чорний мелений перець, лавровий лист і дрібно нарізану свіжу зелень.

Крок 7. Доводимо суп до готовності і відразу ж розливаємо по тарілках. При бажанні додаємо сметану, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Рибний суп з кільки з вермішеллю

У каструлі відварюється картопля і додається засмажування з цибулі з морквою. Далі туди засипається вермішель, зелень, після чого кладеться кілька, часник і спеції. Коли суп знову закипить, вогонь вимикається і все розливається по тарілках. Виходить дуже смачне і ситне блюдо.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Кілька в томатному соусі – 1 банка.
  • Вермішель – 100 гр.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Олія – за смаком.
  • Часник – за смаком.
  • Зелень сушена – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Вода питна – 700 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Для початку очищаємо ріпчасту цибулю з морквою і дрібно все нарізаємо. На сковороді розігріваємо невелику кількість олії і обсмажуємо на ній овочі до напівготовності, періодично помішуючи. Також в цей час ставимо на вогонь каструлю з водою.

Крок 2. Картоплю очищаємо, вимиваємо і нарізаємо соломкою. Після того як вода закипить, закидаємо туди картоплю, знову доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо протягом 10 хвилин.

Крок 3. Через необхідний час додаємо до картоплі засмажування з цибулі з морквою і варимо все ще хвилину.

Крок 4. Часник очищаємо і подрібнюємо його разом з сушеною зеленню і спеціями.

Крок 5. У суп додаємо сіль за смаком, вермішель, доводимо до кипіння і варимо хвилину. Потім відправляємо туди кільку в томатному соусі, часник із зеленню і спеціями, перемішуємо, доводимо ще раз до кипіння, вимикаємо вогонь і накриваємо каструлю кришкою.

Крок 6. Даємо супу настоятися 5 хвилин, після чого розливаємо його по тарілках і подаємо до столу. Смачного!

Суп з консервованої кільки в томатному соусі з перловкою

Для початку відварюється перловка, куди потім додається картопля, спеції і засмажування з цибулі з морквою. Далі туди вирушає кілька, зелень, все вариться ще 5 хвилин, розливається по тарілках і подається до столу. У підсумку виходить дуже смачний, ароматний і ситний суп до обіду.

Час готування: 1 годину.

Час приготування: 25 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Кілька в томатному соусі – 1 банка.
  • Вода – 1.6-2 л.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Крупа перлова – 0.5 ст.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошком – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Олія – 2-3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Перлову крупу замочуємо за кілька годин до приготування або ж варимо її до готовності протягом 30-40 хвилин.

Крок 2. Ріпчасту цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо. На сковороді розігріваємо невелику кількість олії і пасеруємо цибулю протягом 5-6 хвилин. Далі додаємо туди натерту на великій терці моркву і смажимо ще 5-6 хвилин.

Крок 3. До практично готової перловки закидаємо нарізану кубиками картоплю, лавровий лист, перець чорний горошком, сіль і продовжуємо варити під кришкою.

Крок 4. Через 5 хвилин додаємо засмажування з ріпчастої цибулі з морквою.

Крок 5. Кільку в томатному соусі дістаємо з банки, розминаємо виделкою, додаємо в суп і варимо його під кришкою ще протягом 3-5 хвилин.

Крок 6. В кінці додаємо дрібно нарізану, свіжу або сушену зелень, вимикаємо вогонь і даємо супу настоятися під кришкою ще 5-7 хвилин. Потім розливаємо його по тарілках і подаємо до столу. Смачного!

Суп з кільки в томатному соусі з квасолею

Картопля відварюється до готовності, після чого до неї додається квасоля. Далі туди відправляється капуста, засмаження з цибулі, моркви і томатного соку, кілька і зелень. Все вариться разом на невеликому вогні ще 5 хвилин і подається до столу. Виходить дуже смачний, ситний і ароматний суп.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Картопля – 3 шт.
  • Капуста білокочана – 300 гр.
  • Консервована квасоля – 250 гр.
  • Цибуля червона – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сік томатний – 250 мл.
  • Кілька в томатному соусі – 150 гр.
  • Лист лавровий – 3 шт.
  • Кріп – 30 гр.
  • Цибуля зелена – 20 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю очищаємо, добре промиваємо під проточною водою і нарізаємо кубиками середнього розміру.

Крок 2. Червону цибулю очищаємо від лушпиння і дрібно нарізаємо.

Крок 3. Морква також очищаємо від шкірки, промиваємо під проточною водою і нарізаємо на великій терці.

Крок 4. З капусти знімаємо верхні листи, ретельно промиваємо її під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику.

Крок 5. Далі перекладаємо картоплю в каструлю, заливаємо її водою, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і варимо протягом 20 хвилин до напівготовності.

Крок 6. Через необхідний час додаємо консервовану квасолю.

Крок 7. На сковороді розігріваємо невелику кількість олії і обсмажуємо на ній червону цибулю з морквою. Потім вливаємо туди томатний сік і тушкуємо овочі під кришкою на невеликому вогні.

Крок 8. Тепер відправляємо в бульйон капусту, готову засмажку і кільку в томатному соусі.

Крок 9. В кінці додаємо лавровий лист, подрібнену зелень, варимо все ще на невеликому вогні протягом 5 хвилин, після чого розливаємо по тарілках і подаємо до столу. Смачного!

Суп з консервованої кільки з пшоном

У каструлі обсмажується цибуля з картоплею, помідорами і пшоном. Потім все заливається водою, доводиться до кипіння і вариться до готовності овочів. В кінці в суп додається кілька в томатному соусі, спеції, сіль, після чого він розливається по тарілках і подається до столу зі сметаною і зеленню.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Кілька в томатному соусі – 1 банка.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Пшоно – 2 ст.л.
  • Зелень – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Сметана – за смаком.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо невеликими шматочками. У каструлі з товстим дном розігріваємо олію і обсмажуємо на ній цибулю.

Крок 2. Очищену картоплю нарізаємо невеликими кубиками, додаємо до цибулі і смажимо протягом 5 хвилин.

Крок 3. Помідори добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, нарізаємо невеликими шматочками, відправляємо до решти овочів і обсмажуємо ще 5 хвилин.

Крок 4. Тепер насипаємо пшоно, добре все перемішуємо і смажимо пару хвилин.

Крок 5. Далі заливаємо все водою, доводимо до кипіння і варимо до готовності всіх овочів.

Крок 6. До готовим овочам відправляємо банку кільки в томатному соусі, знову доводимо до кипіння і додаємо сіль за смаком з улюбленими спеціями.

Крок 7. Готовий суп розливаємо по тарілках, прикрашаємо сметаною зі свіжою зеленню, і подаємо до столу в якості обіду. Смачного!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал