Рулет “Чорний ліс” – покроковий рецепт приготування

Любителі тортика “Чорний ліс” оцінять по-достоїнству і рецепт такого ж рулетика. Дуже смачний, вологий, шоколадний, з кислинкою – все як люблять поціновувачі таких смаколиків.

Цей шоколадно-вишневий рулет можна спекти і на святковий стіл, і на вихідні, його неймовірний смак вразить всіх!

Рулет "Чорний ліс" - покроковий рецепт приготування

Список потрібних інгредієнтів:

Для бісквіту:

  • 6 яєць
  • 250 грам цукру
  • 6 столових ложок гарячої води
  • 220 г борошна
  • 50 г какао-порошку
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 1 чайна ложка розпушувача

Для крему:

  • 400 мл вершків для збивання
  • 4 ч. л. закріплювача для вершків
  • 2 ст. л. ванільного цукру

Додатково:

  • 1 склянка вишні консервованої у власному соку
  • 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
  • Шоколадна посипка для прикраси
  • Бренді збризкати рулет

 

ПоРулет "Чорний ліс" - покроковий рецепт приготуваннякроковий рецепт приготування:

  1. Збити яєчні білки, доки вони не стануть густими. Яєчні жовтки, цукор та ванільний цукор збити до утворення піни, повільно додати гарячу воду. Продовжуйте збивати, доки суміш не загусне.
  2. Борошно змішати з розпушувачем та какао. Всипати у яєчну суміш. Обережно збити вінчиком. Тепер додати яєчні білки.
  3. Викласти на лист, застелений папером для випічки, і запікати в розігрітій до 200°С духовці 15-20 хвилин.
  4. Викласти бісквіт на рушник, посипаний цукром, поки він гарячий, зняти папір для випічки і обережно скачати. Дайте повністю охолонути.
  5. Тим часом злити сік із консервованої вишні, збираючи сік.
    У каструлю налити 2/3 соку з вишнями. Вмішати кукурудзяний крохмаль у сік, що залишився. Довести вишню до кипіння, повільно додати кукурудзяний крохмаль, доки вишня не загусне. Зняти з плити та дати охолонути.
  6. Збити вершки із закріплювачем та ванільним цукром, поки вони не стануть густими.
  7. Розгорнути рулет і збризкати бренді. Змастити 2/3 крему і викласти охолоджену вишню. Акуратно скачати рулет, змастити кремом, що залишився, і посипати шоколадними пластівцями.

Прикрасити свіжою вишнею та поставити в холодильник для охолодження.

Смачного приготування Вам!

Друзі, кому сподобався рецептик, незабудьте зберегти його собі у соціальних мережах, щоб завжди мати під рукою коли він Вам знадобиться!

Автор рецепта невідомий

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
Натискаючи на кнопку "Відправити коментар", Я даю згоду на обробку персональних даних і приймаю політику конфіденційності