Смажена куряча печінка з цибулею на сковороді – 9 смачних рецептів приготування з покроковими фото

e624a099bbe5772ec2feb1c6c3fdb14a

Смажена куряча печінка з цибулею на сковороді – це проста у виконанні та апетитна страва для домашнього столу. Частування із субпродукту можна подавати з різними гарнірами до смаку або просто їсти з хлібом. Для приготування використовуйте кулінарну добірку із дев’яти смачних рецептів із покроковими фото.

Куряча печінка у сметанному соусі з цибулею на сковороді

Куряча печінка в сметанному соусі з цибулею на сковороді – це апетитна та дуже смачна страва для вашого домашнього обіду, яку нескладно приготувати. Використовуйте для цього наш перевірений покроковий рецепт із фото. Урізноманітнюйте звичне меню та порадуйте рідних!

Час приготування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 0,6 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сметана – 0,5л.
  • Вершкове масло – 20 гр.
  • Молоко –0,5 л.
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Перець чорний мелений – ¼ ч.л.
  • Зелень – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти на наш список.

3104c2993c271e5df2d47e751279563d

Крок 2. Курячу печінку очищаємо від плівок і добре промиваємо під водою. Потім ріжемо на порційні шматочки.

7722c052bd438f474dbd1920128738e2

Крок 3. Заливаємо печінку молоком та залишаємо на 30 хвилин, потім молоко зливаємо. Така проста процедура зробить субпродукт ніжнішим.

b1f2b1c8c5c519c6b9eee48702ad62e3

Крок 4. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на вершковому маслі до золотистого відтінку.

7a8154b1ee112dcf6fe4f3afb7696681

Крок 5. До цибулі викладаємо підготовлену печінку. Обсмажуємо близько 5-7 хвилин, солимо і перчимо до смаку.

baa17a17aaa05206121aad9d611d650c

Крок 6. Доповнюємо продукти у сковороді вказаною кількістю сметани. Перемішуємо і гасимо на помірному вогні 10 хвилин.

a54d9bc48e3575ba6c163d4a835905b2

Крок 7. Куряча печінка у сметанному соусі з цибулею на сковороді готова. Подавайте до столу з гарніром та прикрашайте подрібненою свіжою зеленню!

6881f7ea27ef70c2c83ef84208b2a0cd

Тушкована куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді

Тушкована куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді виходить дуже ніжною, м’якою та апетитною. Подавайте її з картопляним пюре або іншими улюбленими гарнірами. Готова страва відмінно підійде для сімейного обіду чи вечері. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Борошно – 3 ст.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо основні продукти для приготування страви.

179beda9fc516dcb5d1a3addbc79d7c3

Крок 2. Очищаємо печінку від плівок та добре промиваємо її під водою. Нарізаємо порційними шматочками.

587453a10953fe4ecafe13b6b3477cf1

Крок 3. Далі печінку обсушуємо за допомогою паперових рушників.

46d5f4745402d88c3dadac0dd1d03a56

Крок 4. Перекладаємо продукт у целофановий пакет та засипаємо його борошном.

cb8e9bc55173fd3ce0d9208326308009

Крок 5. Закриваємо пакет і добре перемішуємо вміст.

a160be0460a83f0beaa1b27e5641d46a

Крок 6. Очищену моркву та цибулю ріжемо великими шматочками.

7683ad3025a96e99e73a641af4749d5a

Крок 7. Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо сюди печінку в борошняному паніровці. Обсмажуємо до рум’янцю близько 3 хвилин із кожного боку.

405c663d8a46e2b7c097e82d169e9a5b

Крок 8. Додаємо сюди овочі, солимо і перчимо до смаку. Обсмажуємо до готовності ще 5 хвилин.

99309f7674c8a76d50d0858022af8515

Крок 9. Тушкована куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді готова. Подавайте до столу!

813058050b90f1263d1260bc1461bcf7

Смажена куряча печінка з цибулею та грибами

Смажена куряча печінка з цибулею та грибами – це проста у виконанні та неймовірно смачна страва для вашого домашнього обіду чи вечері. Подавайте до столу з улюбленими гарнірами. Порадуйте себе та близьких апетитним кулінарним рішенням, перед яким ніхто не зможе встояти.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Гриби печериці – 300 гр.
  • Вершки 10% – 200мл.
  • Олія рослинна – для смаження.
  • Сіль – 3 гр.
  • Суміш перців – 1 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо печериці та ріжемо їх невеликими шматочками.

797807b04f2ca1c59b5f80949a163aa1

Крок 2. Обсмажуємо гриби на олії близько 5 хвилин.

3f5770108c96e772bb948c99a545838d

Крок 3. До грибів додаємо подрібнену цибулю. Перемішуємо та смажимо разом ще 2 хвилини.

7efc620bcc1d5a01a1955e4e1be16095

Крок 4. Очищаємо курячу печінку від плівок, добре промиваємо її під водою, потім обробляємо порційні шматочки.

d314b74a917a429d9ff22d244ff8c24a

Крок 5. Викладаємо підготовлену печінку в сковороду з грибами та цибулею. Перемішуємо та смажимо близько 5 хвилин.

85f95cd52cad932cc408f170305f2737

Крок 6. Виливаємо сюди вказану кількість вершків.

c4d50cd40a0971ba4a7052249789d45c

Крок 7. Солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо вміст сковороди.

5e9126557d4d57418694b92d03c9e7ee

Крок 8. Тушимо частування на слабкому вогні 20 хвилин.

be96ba7699698bf64971e14ab937bb04

Крок 9. Смажена куряча печінка з цибулею та грибами готова. Подавайте до столу і скоріше пригощайтесь!

07065e3e7a301fe20fad7cd26e4686a8

Куряча печінка зі сметаною, цибулею та часником

Куряча печінка зі сметаною, цибулею та часником відрізняється ніжним смаком та апетитним ароматом. Подавайте частування з улюбленими гарнірами. Такий продукт чудово підійде для сімейного обіду чи вечері. Беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Сметана – 2 ст.
  • Кефір – 1 ст.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Спеції – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо цибулю і обробляємо її півкільцями. Часник подрібнюємо будь-яким зручним способом.

b9338d3dc4b03c9f6577901dc46cc160

Крок 2. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю з часником.

d58722ed8fa055b4fb32c76053fdc9ce

Крок 3. Курячу печінку очищаємо та промиваємо, потім обробляємо на порційні шматочки.

5f538ff8b17255db21a05e2753928185

Крок 4. Викладаємо печінку у сковороду до овочів.

059dc170dcbfad81b8d9eebdd6c24cc2

Крок 5. Смажимо до зміни кольору печінки.

0e96aaf8578de28cdb3c73ce7e76db65

Крок 6. Додаємо сюди сметану, кефір, сіль та спеції за смаком.

688aa8228342540bde6ab5f05738df05

Крок 7. Перемішуємо заготівлю, накриваємо її кришкою та готуємо на помірному вогні 10 хвилин.

76f35223d9ea1643e0a028362757736e

Крок 8. Куряча печінка зі сметаною, цибулею та часником готова. Подавайте до столу з улюбленими гарнірами!

75cfca34d4addcfe78860f41d9a7ccca

Куряча печінка з підливою з борошна, сметани та цибулі

Куряча печінка з підливою з борошна, сметани та цибулі – це проста і дуже смачна страва для вашого домашнього обіду або вечері. Подавайте до столу з картопляним пюре чи іншими гарнірами. Порадуйте себе та близьких апетитним кулінарним рішенням за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепту.

Час приготування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 15 гр.
  • Борошно – 3 ст.
  • Сметана – 4 ст.
  • Паприка – до смаку.
  • Чебрець – за смаком.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти зі списку.

c7aa26a69ad3b17ac0f75b23ee253a63

Крок 2. Очищаємо цибулю і ріжемо її півкільцями.

6f6d25c895a499117052067c034a3edd

Крок 3. Очищаємо від плівок курячу печінку та промиваємо її під водою, потім обробляємо на великі порційні шматочки.

8227fcb6e0068e260913fd79845e9cfd

Крок 4. На сковороді з олією обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку.

cec858a887b9422b0ef5b90cfa96b228

Крок 5. Печінку викладаємо в целофановий пакет і засипаємо борошном. Закриваємо пакет і добре перемішуємо вміст.

1e4058d5b4f6df089b8b4aee4fa68131

Крок 6. Викладаємо печінку в борошні на сковороду з обсмаженою цибулею. Готуємо кілька хвилин на помірному вогні.

bf8041d0b3cd5ebd29c3d359b54e3a07

Крок 7. Додаємо сюди сіль, перець та сметану. Також додаємо й інші спеції. Перемішуємо та вливаємо трохи теплої води. Томимо під кришкою близько 10 хвилин.

a1ee8ae598e8f65c2f2b156cb27ba94c

Крок 8. Наприкінці готування відправляємо до вмісту подрібнену зелену цибулю.

e79ad881de36bd61cf32f965d44336ef

Крок 9. Куряча печінка з підливою з борошна, сметани та цибулі готова. Подавайте до столу!

1bb3158558f7efe9159873a8679e70f0

Смажена куряча печінка з цибулею та майонезом

Смажена куряча печінка з цибулею та майонезом виходить дуже смачною, ситною та апетитною. Подавайте її до сімейного обіду, вечері або як яскравий перекус. Для приготування печінки використовуйте наш перевірений покроковий рецепт, який урізноманітнить звичне меню.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Майонез – 30 гр.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Курячу печінку ріжемо на невеликі порційні шматочки.

23aa00f41b58ecb4338f06d722559b22

Крок 2. Далі ці шматочки добре промиваємо під водою і обсушуємо.

fa2b9555c6b12cc7bbed3350bcd2d0a7

Крок 3. У сковороді смажимо до м’якості подрібнену цибулю та моркву.

687f4e1de95d1253dfc63eff3391e4f7

Крок 4. До овочів викладаємо підготовлену печінку. Перемішуємо та смажимо до зміни кольору печінки.

8ac16bf846eb66a1fe1acacab0e57eb9

Крок 5. Через 5 хвилин обсмажування додаємо майонез, сіль та перець за смаком.

63e821dbcebf464b2eb90d5a3b99dc5e

Крок 6. Перемішуємо, вливаємо трохи води та тушкуємо ще 5 хвилин.

927b0a10a59ac3ec77a7345aa8217832

Крок 7. Смажена куряча печінка з цибулею та майонезом готова. Подавайте до столу з улюбленими гарнірами!

e12f47e4164e93657b6631353d889c87

Печінка куряча, смажена з цибулею та яблуками на сковороді

Печінка куряча, смажена з цибулею та яблуками на сковороді – це оригінальна, соковита та дуже смачна страва для вашого домашнього обіду чи вечері. Порадуйте себе та близьких апетитним кулінарним рішенням, перед яким ніхто не зможе встояти. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт із нашої добірки.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 0,5 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яблуко – 2 шт.
  • Молоко –100 мл.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо та промиваємо курячу печінку. Обробляємо її на порційні шматочки та заливаємо молоком на 1 годину. Потім молоко зливаємо. Така процедура зробить субпродукт ніжнішим і позбавить гіркоти.

c5169f2eb6aca67106838e842c6c2eea

Крок 2. Очищаємо цибулю і ріжемо її тонкими півкільцями.

d5b58dc05dccf526fb45b1182de7555e

Крок 3. Обсмажуємо цибулю до легкого рум’янцю на сковороді з олією.

8facbbb18c1008c512e3fdf72c6c6f14

Крок 4. Промиваємо яблука та очищаємо їх від шкірки та серцевини. Потім ріжемо півкільцями.

880957cf23348991c9245caaf49dd4bd

Крок 5. До смаженої цибулі викладаємо підготовлену курячу печінку.

7b5faf409e5801b3bb5a433a6990d302

Крок 6. Солимо і перчимо заготовку до смаку. Смажимо печінку по 3 хвилини з кожного боку.

08bf56c3b60e52467e1de748d324dfb8

Крок 7. На рум’яну печінку викладаємо яблучні скибочки. Смажимо до повної готовності близько 7 хвилин, акуратно помішуючи.

9b328bb1d00cb1af892da487687b07e0

Крок 8. Печінка куряча, смажена з цибулею та яблуками на сковороді готова. Пригощайтесь!

65cb25f8abde4afd8460fd3c840c78e0

Куряча печінка у вершках на сковороді

Куряча печінка у вершках на сковороді виходить дуже ніжною, смачною та апетитною. Подавайте її з картопляним пюре або іншими улюбленими гарнірами. Готова страва відмінно підійде для сімейного обіду чи вечері. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 450 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 4 шт.
  • Вершки 20% – 200мл.
  • Вода –100 мл.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо курячу печінку від плівок і добре промиваємо її під водою, відкидаємо на друшляк і обробляємо порційні шматочки.

7f48d15ba321ddb3287eec1a5ea9b601

Крок 2. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо її. Потім обсмажуємо до м’якості на сковороді з олією.

b73fd61eb3bd271189194a4f617c17b9

Крок 3. Забираємо цибулю зі сковороди та викладаємо сюди підготовлену печінку. Обсмажуємо її до рум’янцю з усіх боків.

56fd020df3ebd52e2707a3d4786bb7a9

Крок 4. Повертаємо в сковороду цибулю.

4091af36dc6c7377809b40655df5e538

Крок 5. У глибокій мисці перемішуємо жирні вершки із водою.

63efa2ee7eeeb9a0a31c7eaf37772531

Крок 6. Переливаємо суміш у сковороду з печінкою та цибулею.

d730b32dd3b3336e9450e4d140b22e22

Крок 7. Додаємо сюди сіль та чорний мелений перець за смаком.

d9d79fb75b875b0edccbae931fa95b1f

Крок 8. Закриваємо частування кришкою та тушкуємо на слабкому вогні близько 15-20 хвилин.

cb55c256e13eed50ac1714a80044be31

Крок 9. Куряча печінка у вершках на сковороді готова. Викладайте частування на порційні тарілки та подавайте до столу!

1fb4aedc88018f09223803e6f8391276

Смажена куряча печінка з картоплею та цибулею

Смажена куряча печінка з картоплею та цибулею – це проста і дуже смачна страва для вашого домашнього обіду або вечері з готовим гарніром. Порадуйте себе та близьких апетитним кулінарним рішенням за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепту. Урізноманітнюйте звичне меню!

Час приготування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 400 гр.
  • Картопля – 0,8 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Зелень – 6 гілок.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 1/3 ч.л.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.

b2340fe4940bbce3666a9b0c18fcd722

Крок 2. Очищаємо та промиваємо картоплю, потім ріжемо її брусочками.

3788a2cae0aaa53c7e618ed2c73f751a

Крок 3. Очищену цибулю ріжемо дрібним кубиком.

e26aa4f86eabc3fcf6499c08a4680934

Крок 4. Очищаємо та промиваємо курячу печінку, ріжемо її великими порційними шматками.

84a5fcdba07f863c74c847c48af3883b

Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо сюди брусочки картоплі.

c0df5cf64921c4f2201802890eb03616

Крок 6. Обсмажуємо овоч на великому вогні до рум’яної скоринки близько 7 хвилин.

ce62e2b1532cb08a11bbeb6138f744eb

Крок 7. Зменшуємо вогонь до помірного та додаємо сюди цибулю. Перемішуємо та обсмажуємо близько 3-4 хвилин.

e96087fc07995c1be03d50732f797e60

Крок 8. Зсуваємо картоплю із цибулею на одну половину сковороди. На вільну частину викладаємо підготовлену курячу печінку.

4a657e4458c44dd17d71c6ee4b96a09a

Крок 9. Обсмажуємо печінку до рум’янцю близько 5 хвилин.

b1aba5559f2764b3e2826ea61aff297d

Крок 10. Солимо та перчимо вміст потім перемішуємо.

e393b5d36b9aa267dd6b2134361fb289

Крок 11. Закриваємо заготівлю кришкою та готуємо на слабкому вогні близько 5 хвилин.

039aa78289bf545757df9e7e9c2134c6

Крок 12. У цей час промиваємо та подрібнюємо зелень.

c956baa3c204f07a6238bf122683456d

Крок 13. Наприкінці приготування посипаємо страву зеленню і прибираємо з вогню.

3c3de7f8ae0d2cf4efdf423c8696c304

Крок 14. Смажена куряча печінка з картоплею та цибулею готова. Подавайте до столу!

d821be597eb023ef7ad5eb0d4b9ec98d

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал