Шоколадний торт “Пінгвін” – дуже смачний рецепт приготування з фото

Знаю, що такий тортик, прийде до смаку як дорослим, так і дітям. Він дуже смачний, вологий, ароматний, м’якенький…ну просто не можливо відірватись. Я хотіла б з вами поділитись рецептом, сподіваюся, вам сподобається!

Шоколадний торт "Пінгвін" - дуже смачний рецепт приготування з фото

Список інгредієнтів:

Для тіста:

  • 6 яєць
  • 180 г цукрової пудри
  • 100 г борошна
  • 35 г какао

Крем:

  • 500 мл вершків
  • 2 столові ложки цукрової пудри
  • 2 чайні ложки желатину

Додатково:

  • сливове варення

Рецепт приготування:

  1. Яєчні білки збити до міцної стійкої маси, потім поступово додавати цукор. Жовтки розімніть у мисці і теж повільно та акуратно влийте в яєчні білки з цукром, весь час перемішуючи (піна не повинна опадати!).
  2. Борошно какао просіяти і додати до маси. Акуратно перемішуємо (я перемішую міксером на низькій швидкості).
  3. Викладіть у форму, застелену папером для випічки (змастіть краї форми вершковим маслом або олією).
  4. Випікати при 170-175 градусах 40 хвилин. До сухої палички. Охолоджуємо всю ніч і розрізаємо навпіл.Шоколадний торт "Пінгвін" - дуже смачний рецепт приготування з фото
  5. Змочити дно водою, лимоном і цукром. Змастити половиною банки сливового варення.
  6. Желатин залити окропом приблизно 5-6 столових ложок. Перемішуємо і залишаємо набухати.
  7. Потім нагріваємо його на водяній бані, щоб він був рідким. Вершки змішати з цукровою пудрою до густоти. Шоколадний торт "Пінгвін" - дуже смачний рецепт приготування з фото
  8. Потім додати рідкий желатин. Перемішати і викласти на бісквіт.
  9. Потім кладемо другу частину бісквітного коржа. Можна скласти тісто в кондитерське кільце, ви також можете спробувати скласти його в рамку форми.
  10. Охолоджуємо кілька годин в холодильнику.
  11. Можна посипати цукровою пудрою або покрити шоколадною глазур’ю, так як в рецепті.

Смачного Вам!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал