Знаю, що такий тортик, прийде до смаку як дорослим, так і дітям. Він дуже смачний, вологий, ароматний, м’якенький…ну просто не можливо відірватись. Я хотіла б з вами поділитись рецептом, сподіваюся, вам сподобається!

Список інгредієнтів:
Для тіста:
- 6 яєць
 - 180 г цукрової пудри
 - 100 г борошна
 - 35 г какао
 
Крем:
- 500 мл вершків
 - 2 столові ложки цукрової пудри
 - 2 чайні ложки желатину
 
Додатково:
- сливове варення
 
Рецепт приготування:
- Яєчні білки збити до міцної стійкої маси, потім поступово додавати цукор. Жовтки розімніть у мисці і теж повільно та акуратно влийте в яєчні білки з цукром, весь час перемішуючи (піна не повинна опадати!).
 - Борошно какао просіяти і додати до маси. Акуратно перемішуємо (я перемішую міксером на низькій швидкості).
 - Викладіть у форму, застелену папером для випічки (змастіть краї форми вершковим маслом або олією).
 - Випікати при 170-175 градусах 40 хвилин. До сухої палички. Охолоджуємо всю ніч і розрізаємо навпіл.

 - Змочити дно водою, лимоном і цукром. Змастити половиною банки сливового варення.
 - Желатин залити окропом приблизно 5-6 столових ложок. Перемішуємо і залишаємо набухати.
 - Потім нагріваємо його на водяній бані, щоб він був рідким. Вершки змішати з цукровою пудрою до густоти. 

 - Потім додати рідкий желатин. Перемішати і викласти на бісквіт.
 - Потім кладемо другу частину бісквітного коржа. Можна скласти тісто в кондитерське кільце, ви також можете спробувати скласти його в рамку форми.
 - Охолоджуємо кілька годин в холодильнику.
 - Можна посипати цукровою пудрою або покрити шоколадною глазур’ю, так як в рецепті.
 
Смачного Вам!


