Цей шоколадний торт на сковороді дуже смачний і ніжний, готується всього за 30 хвилин, а результатом будуть задоволені всі!
Він просто тане в роті, а найголовніше, що швидкий у приготуванні і з простих інгредієнтів, що завжди знайдуться на кухні кожної господиньки. Обов’язково приготуйте його до затишного чаювання для своїх рідних.
Список потрібних інгредієнтів:
Тісто:
- Яйця – 3 шт
- Цукор – 220 гр
- Борошно – 140 гр
- Розпушувач – 1 п
- Молоко – 200 мл
- Олія – 100 мл (без запаху)
- Какао – 3 ст. л.
Крем:
- Сметана 20% густа – 400 гр
- Згущене молоко – 300 мл
Покроковий рецепт приготування з фото:
- Змішуємо яйця, цукор, молоко кімнатної температури, соняшникову олію і добре перемішуємо.
- Додаємо борошно, какао, розпушувач, все це добре перемішуємо, щоб не було грудочок, тісто має бути рідким, як на млинці.
- Після чого вливаємо тісто в розігріту сковорідку і обсмажуємо на середньому вогні під кришкою, (до утворення пористої поверхні).
- У мене вийшло 8 коржів, обрізаємо краї, укладаємо їх у форму і щедро змащуємо кремом, і так в кілька повторень.
- Далі прибираємо в холодильник, щоб просочитися і застигнути тортику хвати 1-2 годин, але можна залишити і довше, якщо у вас вистачить терпіння.
Ось і все, торт готовий, прикрасити можете на свій смак. Можна прикрасити тертим шоколадом, як в рецепті.
Приємного апетиту та готуйте з любов’ю! Смачного.
Автор рецепту: mariya_allabyan
Переклад українською мовою та фото: kolizhanka.net.ua