Салат з морквою по-корейськи – 10 рецептів з покроковими фото

Салати – це та закуска, яку можна найчастіше побачити на столах і неважливо, це святкове застілля або буденний обід у родинному колі. На даний момент існує безліч легких салатів, які готуються за лічені хвилини, проте, сьогодні, ми зупинимося на пікантній закусці з морквою по-корейськи, яка надає готовій страві легку гострину, завдяки чому чудово поєднується з птицею і м'ясом. А доповнивши цей «яскравий» компонент такими продуктами, як гриби, овочі чи бобові, ми отримаємо смачну та дуже ароматну страву, яка припаде до душі багатьом.

Салат з морквою по-корейськи та копченою куркою

Коли на приготування перекушування не більше десяти хвилин – швидко нарізаємо інгредієнти, заправляємо їх і насолоджуємося ситним та ароматним салатом з гострими нотками післясмаку. Пікантна морква ідеально поєднується з ніжним підкопченим м'ясом птиці та оливковою олією.

    Салат з морквою по-корейськи, куркою та кукурудзою

    З таких простих і доступних продуктів, як курка, морква та консервована кукурудза, можна з легкістю приготувати барвистий і дуже смачний салат, який закохує з першої вилочки, завдяки правильному поєднанню компонентів.

    Час приготування – 40 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 4.

    Складові:

    • Філе куряче (копчене) – 1 шт.
    • Морква по-корейськи – 200 гр.
    • Кукурудза консервована – 1 банк.
    • Сметана – 3 ст.
    • Сіль – 1-2 щіпки.
    • Зелень – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. З філе знімаємо шкірку.

    Крок 2. М'якоть нарізаємо кубиками невеликого розміру.

    Крок 3. Подрібнене м'ясо перекладаємо в глибоку тарілку, додаємо морквину.

    Крок 4. Обережно розкриваємо банку з кукурудзою, зливаємо розсіл і пересипаємо зерна в салат.

    Крок 5. Вибрану зелень дрібно нарізаємо та відправляємо до вже підготовлених компонентів.

    Крок 6. Зібраний салат солимо та заправляємо сметаною – ретельно перемішуємо для рівномірного розподілу заправки.

    Крок 7. Готову страву забираємо в холод на півгодини для просочення і потім подаємо до столу. Смачного!

    Салат з морквою по-корейськи та крабовими паличками

    Сьогодні до вашої уваги представляється рецепт дуже простого, але в той же час дуже смачного салату, приготованого з крабових паличок, пікантної моркви та ще кількох добавок. Така яскрава страва чудово підійде для подачі до святкового столу, а також для різноманітності звичного раціону вашої родини.

    Час приготування – 25 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 2.

    Складові:

    • Яйця (відварені) – 2 шт.
    • Морквина по-корейськи – 100 гр.
    • Палички крабові – 100 гр.
    • Сир твердих сортів – 50 грн.
    • Майонез – 1,5 ст.
    • Сіль за смаком.
    • Цибуля зелена – за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. Сурімі «звільняємо» від целофанової упаковки та ріжемо кубиком.

    Крок 2. Шматок твердого сиру подрібнюємо за допомогою терки з великими отворами.

    Крок 3. Відварені яйця очищаємо та хаотично кришимо.

    Крок 4. Пір'я зеленої цибулі ріжемо кільцями.

    Крок 5. У салатнику поєднуємо нарізані продукти, + додаємо пікантну морквину.

    Крок 6. Заправляємо салат майонезом.

    Крок 7. Солимо і перчимо, орієнтуючись на свої уподобання, і добре розмішуємо закуску.

    Крок 8. Ароматну страву розкладаємо по порційним тарілкам і дегустуємо. Смачного!

    Салат з корейською морквою, ковбасою та огірком

    Свіжість огірка, вишуканість ковбаски та пікантність гострої моркви – це чудове поєднання, яке припаде до душі всім без винятку. Скомбінувавши ці продукти в одній холодній закусці – салаті, ми отримуємо ситну, ароматну, а головне дуже смачну страву.

    Час приготування – 40 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 1.

    Складові:

    • Ковбаса – 100 гр.
    • Морквина – 100 гр.
    • Кукурудза консервована – 70 грн.
    • Огірки – 1 прим.
    • Сир – 50 гр.
    • Майонез – до смаку.
    • Зелень – до смаку.
    • Сіль за смаком.
    • Приправа для моркви по-корейськи – 1-2 шепотки.
    • Оцет винний – 1-2 ст.
    • Цукор-пісок – ½ ч.л.

    Процес приготування:

    Крок 1. Моркву очищаємо від шкірки, натираємо на спеціальній тертці та укладаємо в піалу – маринуємо в цукровому піску, оцті та спеціях. Перемішуємо та залишаємо при кімнатній температурі на півгодини для просочення.

    Крок 2. Новий огірок натираємо на тій же тертці або нарізаємо соломкою.

    Крок 3. Аналогічним способом подрібнюємо ковбаску.

    Крок 4. Морквину злегка віджимаємо від заправки та перекладаємо до м'ясної складової та огірочка.

    Крок 5. Додаємо кілька столових ложок солодких зерен кукурудзи (без розсолу).

    Крок 6. Зелень дрібно нарізаємо, сир натираємо на тертці з дрібними отворами – пересипаємо салатник.

    Крок 7. Присмачуємо компоненти майонезом, солимо і добре розмішуємо для рівномірного розподілу.

    Крок 8. Розкладаємо ароматний салат по невеликих піалах та запрошуємо гостей до столу. Смачного!

    Як приготувати салат з морквою по-корейськи та грибами?

    Готуємо оригінальний святковий салат, який поєднує в собі цікаві продукти та утворює неповторний смак та аромат. Чорнослив надає закусці солодкі нотки, а гостра морква робить страва пікантним, відмінно підходить до м'ясних страв.

    Час приготування – 20 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 3-4.

    Складові:

    • Гриби (заморожені) – 100 гр.
    • Морквина по-корейськи – 100 гр.
    • Чорнослив – 100 гр.
    • Цибуля – 1 шт.
    • М'ясо куряче (копчене) – 100 гр.
    • Огірок – 1 шт.
    • Олія – 1-2 ст.л.
    • Сіль за смаком.
    • Майонез – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. У сковорідці нагріваємо масло і обсмажуємо протягом 4-5 хвилин подрібнені гриби та цибулю.

    Крок 2. Курку ріжемо на шматочки або розбираємо по волокнах і поєднуємо з грибами в тарілці з високими бортами.

    Крок 3. У салатник також відправляємо пригорщу моркви, віджатий від надлишків соку.

    Крок 4 Сухофрукти ненадовго замочуємо в окропі, нарізаємо кубиками і пересипаємо в тарілку. Огірок ріжемо брусочками і перекладаємо до підготовлених компонентів.

    Крок 5. Заправляємо салат майонезом, солимо і розмішуємо.

    Крок 6. Укладаємо закуску гіркою в гарну піалу і приступаємо до трапези. Смачного!

    Смачний салат з морквою по-корейськи, куркою та квасолею

    Приготуємо білковий салат під майонезною заправкою, який ідеально підходить для повноцінного і ситного перекушування протягом дня і дуже зручно брати з собою на роботу або навчання. Смачний та швидкий салат з м'ясом та квасолею, додасть вам довге почуття насичення та наповнить енергією!

    Час приготування – 10 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 2.

    Складові:

    • Філе куряче (відварене) – 150 гр.
    • Сир – 50 гр.
    • Морква по-корейськи – 100 гр.
    • Квасоля відварена/консервована – 150 гр.
    • Петрушка – ¼ пучка.
    • Майонез – 3 ст.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. Варену курку розбираємо по волокнах і пересипаємо в глибоку миску.

    Крок 2. У той же посуд відправляємо квасолю та натертий сир.

    Крок 3. Додаємо морквину по-корейськи та посипаємо чорним меленим перцем для більшої пікантності.

    Крок 4. Зелень дрібно рубаємо і перекладаємо салатник. Закуску заправляємо трьома столовими ложками майонезу та розмішуємо.

    Крок 5. При необхідності додатково перчимо і знову перемішуємо для рівномірного розподілу спецій.

    Крок 6. Прикрашаємо страву гілочками кучерявої петрушки і сідаємо за стіл для дегустації. Смачного!

    Салат з корейською морквою та пекінською капустою

    Легкий салат з пікантної моркви та пекінської капусти – це чудове доповнення до м'яса, птиці та навіть риби, а для гарніру чудово підійде молода відварена картопля або розсипчастий білий рис. Така закуска освіжає і не створює тяжкості у шлунку після трапези, а на її приготування піде не більше 10 хвилин.

    Час приготування – 10 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 1-2.

    Складові:

    • Капуста пекінська – 100 гр.
    • Морквина по-корейськи – 50 гр.
    • Огірки – 1 прим.
    • Томати – 1 шт.
    • Зелений перець – 1 шт.
    • Олія соняшникова/оливкова – 5 ст.л.
    • Петрушка – до смаку.
    • Сіль за смаком.
    • Суміш перців мелена – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. Всі овочі попередньо промиваємо і насухо обтираємо паперовим або бавовняним рушником. Зелений перчик розрізаємо навпіл, виймаємо білі перегородки та насіння – нарізаємо соломкою.

    Крок 2. Хаотично подрібнюємо соковитий помідор – все укладаємо в салатник.

    Крок 3. Відрубаємо від качана капусти необхідну кількість і тонко шаткуємо.

    Крок 4. Довільно нарізаємо свіжий огірок.

    Крок 5. Злегка віджимаємо моркву від гострого соку і перекладаємо в тарілку.

    Крок 6. Декілька гілочок кучерявої петрушки обполіскуємо водою, трусимо і кришимо. Зелень відправляємо в ємність, орієнтуючись на свої переваги, додаємо суміш перців та сіль, підливаємо олію.

    Крок 7. Ретельно перемішуємо компоненти та приступаємо до дегустації легкого салату з нотками гостроти. Смачного!

    Салат з морквою по-корейськи та болгарським перцем

    Приготуємо смачний і ситний салат під цікавою назвою «Мозаїка», назва така у цієї страви недарма: інгредієнти збираються в єдину композицію, точно як пазли. І, незважаючи на простоту та доступність продуктів, готова закуска має ефектний зовнішній вигляд та підходить для подачі до святкового застілля.

    Час приготування – 15 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 4.

    Складові:

    • Філе куряче (відварене) – 1 шт.
    • Перець болгарський – 1 шт.
    • Морква по-корейськи – 100 гр.
    • Печериці мариновані – 150 гр.
    • Цибуля – 1 шт.
    • Сир – 100 гр.
    • Кукурудза консервована – ½ банки.
    • Оцет – 1 год.
    • Майонез – до смаку.
    • Сіль за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. Шматок твердого сиру ріжемо брусочками або кубиком.

    Крок 2. Невеликі гриби розрізаємо навпіл, більші – на четвертинки.

    Крок 3. Очистивши солодкий перець від «перетинок» та насіння, нарізаємо тонкою соломкою.

    Крок 4. Цибулину «звільняємо» від лушпиння, дрібно нарізаємо і заправляємо невеликою кількістю оцту, щоб нейтралізувати надлишки гіркоти.

    Крок 5. Курку розбираємо по волокнах або хаотично подрібнюємо.

    Крок 6. З'єднуємо всі підготовлені компоненти в тарілці з високими бортами, додаємо кукурудзу і моркву (позбувшись розсолу), підсолюємо і добре перемішуємо.

    Крок 7. Зібраний салат заправляємо майонезом (кількість регулюйте самостійно) і насолоджуємося смачною та ситною стравою. Смачного!

    Простий і смачний салат з морквою та шинкою

    Ситний, смачний і простий у приготуванні салат з яєчними млинцями, пікантною морквиною та улюбленою шинкою – спробуйте лише раз і ця страва стане частим гостем на вашому столі, без сумнівів. Рекомендуємо готувати відразу із запасом. Тому що цей салат змітається з тарілок у перші кілька хвилин.

    Час приготування – 20 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 6-8.

    Складові:

    • Яйця – 5 шт.
    • Молоко – 75мл.
    • Шинка – 400 грн.
    • Морква по-корейськи – 350 гр.
    • Кукурудза консервована – 1 банк.
    • Майонез – 4-5 ст.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.
    • Олія – 1 ст.л.

    Процес приготування:

    Крок 1. У піалу розбиваємо яйця, підливаємо молоко і, озброївшись вилочкою або вінчиком, збиваємо компоненти до однорідної консистенції. У сковороді розігріваємо трохи олії та обсмажуємо 4-5 млинців з двох сторін до легкої рум'яності.

    Крок 2. Всі млинці, крім одного (придатний для декору), згортаємо в рулет і тонко нарізаємо.

    Крок 3. Будь-яку шинку ріжемо кубиками невеликого розміру.

    Крок 4. Об'єднуємо всі інгредієнти в салатнику, а також не забуваємо додати солодкі зерна кукурудзи та морквину.

    Крок 5. На свій смак присолюємо, перчимо закуску і заправляємо.

    Крок 6. Прикрашаємо млинцем, що залишився (згортаючи невеликі сегменти в «равлик») і за бажанням, слайсами огірка. Смачного!

    Салат з морквою по-корейськи та курячою печінкою

    Готуємо «ошатний» салат з доступних продуктів: курячої печінки, моркви по-корейськи, сиру та картоплі. Така страва чудово підходить для повноцінного перекушування або пізньої вечері, на приготування якої не доведеться витрачати багато часу та сил.

    Час приготування – 30 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 2.

    Складові:

    • Картопля (відварена) – 2 шт.
    • Печінка куряча – 3 шт.
    • Морквина по-корейськи – 80 гр.
    • Цибуля зелена – 2-3 пера.
    • Сир – 20-30 гр.
    • Зерна граната – 2 ст.
    • Майонез – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. З вареної картоплі знімемо шкірку і натираємо на тертці з великими отворами – викладаємо першим шаром на плоску тарілку, не утрамбовуючи, трохи поливаємо майонезом.

    Крок 2. У підсоленій воді варимо печінку до готовності, остуджуємо та ріжемо соломкою. Викладаємо субпродукт на шар картоплі + сітка з майонезу.

    Крок 3. Слідом викладаємо пікантну морквину та подрібнене пір'я зеленої цибулі.

    Крок 4. Прикриваємо «конструкцію» сиром, натертим на дрібній тертці.

    Крок 5. Присмачуємо сирний шар майонезною сіточкою та декоруємо зернами гранату.

    Крок 6. Запрошуємо сім'ю до столу та починаємо дегустацію. Смачного!

    Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
    Коліжанка - жіночий інтернет-журнал