Салат з яєчними млинцями і ковбасою – 5 дуже смачних рецептів млинцевого салату з покроковими фото

Салат з яєчними млинцями та ковбасою – це перевірена страва, яка завжди викликає захоплення у всіх, хто спробує хоча б ложечку. Яйця, збиті з щіпкою солі та обсмажені до готовності, а потім нарізані тонкою соломкою, ідеально поєднуються не тільки з м’ясними виробами, але також і з зернами солодкої кукурудзи, крабовими паличками, маринованою цибулею та морквою по-корейськи. В принципі, таку закуску можна приготувати з приводу, адже інгредієнти, що входять до складу, можна регулювати, залежно від напилення холодильної камери.

Салат млинцевий з ковбасою і огірком

Салат млинцевий з ковбасою і огірком – це поєднання свіжості і пікантності, об’єднані в єдине ціле в одному страву. Свіжий огірочок прекрасно гармонує з соломкою з м’яких яєчних млинчиків і ненав’язливою заправкою, приготовленої на основі майонезу і молотого перцю.

Час готування – 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 шт.
  • Борошно – 1 ст.л.
  • Крохмаль картопляний – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Майонез – 2-3 ст.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 1 ст.л.
  • Ковбаса копчена – 100 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Морквина по-корейськи – 70 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У мисці збиваємо яйця з борошном, сіллю і крохмалем.

Крок 2. Сковорідку промазуємо маслом і випікаємо 4-5 млинчиків.

Крок 3. Млинці звертаємо в тугі рулети і тонко нарізаємо.

Крок 4. До млинців додаємо огіркову соломку.

Крок 5. І брусочки ковбаси.

Крок 6. Викладаємо пікантну морквину, віджату від маринаду.

Крок 7. Доповнюємо складові майонезом.

Крок 8. Солимо і перчимо – гарненько перемішуємо.

Крок 9. До столу подаємо відразу ж або охолоджуємо в холодильній камері і тільки після сервіруємо. Смачного!

Млинцевий салат з ковбасою і часником

Млинцевий салат з ковбасою і часником закохує в себе ще в процесі приготування, тому як його аромат не схожий ні на що інше і, встояти, перед ним просто неможливо! Часник виступає прекрасним доповненням до зерен солодкої кукурудзи, копченої ковбаски і млинців.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3-4.

Інгредієнти:

  • Ковбаса копчена – 170 гр.
  • Яйця – 4 шт.
  • Вода – 2 ст.л.
  • Крохмаль – 2 ст.л.
  • Кукурудза консервована – ½ банки.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – ½ ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. За допомогою міксера в однорідну масу перебиваємо наступні Інгредієнти: воду, яйця, крохмаль і сіль.

Крок 2. Смажимо млинці на сковороді, з двох сторін.

Крок 3. Злегка охололі млинчики ріжемо на довгі смужки, товщиною близько сантиметра і викладаємо в глибоку миску.

Крок 4. Слідом всипаємо кубики ковбаси.

Крок 5. Тепер додаємо зерна солодкої кукурудзи і подрібнений часник.

Крок 6. Страву заправляємо майонезом і при необхідності підсолюємо – знімаємо пробу. Смачного!

Млинцевий салат з ковбасою і маринованою цибулею

Млинцевий салат з ковбасою і маринованою цибулею – це оригінальна закуска, яка готується з простих і доступних інгредієнтів, а в результаті виходить справжній кулінарний шедевр! Спробуйте додати до яйця під час збивання столову ложку майонезу – смак вас вразить.

Час готування – 20 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2-3.

Інгредієнти:

  • Майонез – 100 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Ковбаса / шинка – 200 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Вода – 1/3 ст.
  • Оцет 9% – 2 ст.л.
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Цибулину «звільняємо» від лушпиння, обдаємо водою і нарізаємо півкільцями. Маринуємо в розчині з води і оцту протягом 10 хвилин.

Крок 2. Ковбасу ріжемо соломкою і висипаємо в глибоку ємність.

Крок 3. Маринад зливаємо з цибулі, нарізку відправляємо до м’ясної складової.

Крок 4. Яйця збиваємо з декількома ложками майонезу і парою дрібкою солі – смажимо тонкі млинці і ріжемо їх тонкими смужками – викладаємо до решти компонентів.

Крок 5. Акуратно розкриваємо банку з кукурудзою, виливаємо заливку, а зерна викладаємо в тарілку.

Крок 6. Доповнюємо закуску подрібненим кропом.

Крок 7. Здабрюємо компоненти майонезом.

Крок 8. Знімаємо пробу і при необхідності досолюємо – перемішуємо.

Крок 9. Наш салатик готовий – приступаємо до трапези. Смачного!

Салат з яєчними млинцями, ковбасою і кукурудзою

Салат з яєчними млинцями, ковбасою і кукурудзою – це барвиста і дуже апетитна страва, яка прикрасить святковий стіл з будь-якого приводу, а на його приготування вам не доведеться витрачати багато часу, адже продуктам не потрібно термічна обробка, а млинці смажаться за лічені хвилини.

Час готування – 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Ковбаса напівкопчена – 140 гр.
  • Огірки – 170 гр.
  • Кукурудза консервована – 140 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • Майонез – 3-4 ст.л.
  • Олія – ½ ч.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування млинчиків, в піалі збиваємо яйця з сіллю.

Крок 2. Смажимо три тонких млинчика до світло-коричневого відтінку.

Крок 3. Даємо млинцям трохи охолонути, а після звертаємо в рулет і ріжемо смужками, як показано на фото.

Крок 4. Також нарізаємо соломкою свіжий огірок і ковбасу, з кукурудзи зливаємо сік.

Крок 5. У салатнику об’єднуємо всі підготовлені компоненти, здабрюємо сіллю і чорним перцем, поливаємо майонезом – для рівномірного розподілу, перемішуємо.

Крок 6. Подаємо і насолоджуємося. Смачного!

Салат з яєчними млинцями, ковбасою і морквою по-корейськи

Салат з яєчними млинцями, ковбасою і морквою по-корейськи – це оригінальне і не зовсім звичне поєднання компонентів, однак, готова закуска дивує своїм неповторним смаком і насиченим ароматом, перед яким неможливо встояти. Копченість ковбаси прекрасно доповнюють свіжі продукти.

Час готування – 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1.

Інгредієнти:

  • Ковбаса копчена – 30 гр.
  • Яйце велике – 1 шт.
  • Морквина по-корейськи – 40 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Майонез – 1,5 ч.л.
  • Олія – для смаження.
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Яйце промиваємо під струменем води, обсушуємо і розбиваємо в піалу.

Крок 2. Промазуємо дно сковороди маслом і виливаємо збите яйце. Як тільки низ схопився, починаємо згортати млинець в рулет, в процесі допікає. Потім даємо трохи часу охолонути.

Крок 3. Охололий млинець ріжемо поперек на тонкі шматочки, огірок нарізаємо соломкою або натираємо на терці для моркви по-корейськи.

Крок 4. Ковбасу нарізаємо соломкою, також довільно подрібнюємо морквину – з’єднуємо всі компоненти в тарілці, підсолюємо і присмачуємо соусом.

Крок 5. Перемішуємо і прикрашаємо гілочками свіжого кропу. Готуйте і отримуйте задоволення!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал