Салат з бринзою – 9 простих і смачних рецептів приготування з покроковими фото

Салат з бринзою – це дуже легке і свіже частування для вашого сімейного або святкового столу. Закуску з яскравим за смаком сиром можна приготувати різними способами. Кращі кулінарні ідеї ми зібрали в готовій добірці з 9 простих і смачних рецептів приготування з покроковими фото. Беріть на замітку і балуйте своїх рідних!

Салат з бринзою і помідорами

Салат з бринзою і помідорами – це дуже яскраве, свіже і нескладне в приготуванні частування. Таке легке блюдо підходить як для сімейного, так і для святкового столу. Для швидкого приготування бринзи в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Помідори – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сир бринза – 200 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Тім’ян – за смаком.
  • Оцет бальзамічний – 1 ст.л.
  • Оливкова олія – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо її тонкими півкільцями.

Крок 2. Заливаємо цибулю оцтом, перемішуємо і маринуємо протягом 5 хвилин.

Крок 3. Промиваємо помідори і даємо їм обсохнути. Нарізаємо невеликими часточками, які перекладаємо в салатник.

Крок 4. Перекладаємо мариновану цибулю до помідорів.

Крок 5. Витягуємо бринзу з розсолу і нарізаємо її невеликими акуратними кубиками.

Крок 6. Доповнюємо загальну масу бринзою. Солимо, перчимо, посипаємо чебрецем і заливаємо оливковою олією. Акуратно перемішуємо.

Крок 7. Салат з бринзою і помідорами готовий! Смачного!

Салат з буряка з бринзою

Салат з буряка з бринзою – це дуже цікаве кулінарне рішення для вашого легкого вечері або свята. Таке частування виходить неймовірно смачним, і апетитним. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з фото з нашої добірки.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Буряк – 0,6 кг.
  • Сир бринза – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 300 гр.
  • Вода – 1 ст.л.
  • Горіхи волоські очищені – 40 гр.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Соус соєвий з часником – 20 мл.
  • Оливкова олія – 30 мл.
  • Сіль морська – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Буряк відварюємо до готовності близько однієї години.

Крок 2. Далі овоч остуджуємо, очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою. Перекладаємо її в глибокий салатник.

Крок 3. Ріпчасту цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Кладемо в сковороду з рослинним і вершковим маслом. Додаємо сіль і столову ложку води.

Крок 4. Обсмажуємо цибулю до м’якості, після даємо їй охолонути до кімнатної температури.

Крок 5.  Перекладаємо цибулю до буряку.

Крок 6. Волоські горіхи подрібнюємо і прогріваємо їх на сухій сковорідці. Також відправляємо в салат.

Крок 7. Заливаємо вміст часниковим соєвим соусом.

Крок 8. Нарізаємо бринзу кубиками і відправляємо в салат. Посипаємо чорним молотим перцем за смаком.

Крок 9. Заправляємо частування оливковою олією і перемішуємо.

Крок 10. Салат з буряка з бринзою готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!

Салат з бринзою і пекінською капустою

Салат з бринзою і пекінською капустою – це неймовірно смачне і нескладне у виконанні блюдо. Свіжий і легкий салат підходить як для сімейного столу, так і для святкового. Для приготування обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Капуста пекінська – 0,5 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Сир бринза – 100 гр.
  • Сік лимонний – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Пекінську капусту нарізаємо великими шматками. Також її можна просто розірвати руками.

Крок 2. Промиваємо і обсушуємо огірок з помідором.

Крок 3. Нарізаємо овочі некрупним кубиком.

Крок 4. Бринзу також обробляємо на акуратні кубики.

Крок 5. Перекладаємо всі інгредієнти в глибокий салатник: пекінську капусту, огірок, помідор і сир. Доповнюємо все це подрібненим кропом, який попередньо промиваємо і обсушуємо.

Крок 6. Солимо заготівлю і перчимо за смаком. Поливаємо майонезом і лимонним соком. Акуратно перемішуємо.

Крок 7. Салат з бринзою і пекінською капустою готовий. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу.

Салат з бринзою і огірком

Салат з бринзою і огірком – це дуже свіже і соковите кулінарне рішення для вашого столу. Таке частування виходить неймовірно смачним, легким і апетитним. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з фото з нашої добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Огірок – 2 шт.
  • Сир бринза – 100 гр.
  • Маслини без кісточок – 15 шт.
  • Гірчиця французька – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо огірки і даємо їм обсохнути.

Крок 2. Після овочі очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими брусочками. Викладаємо в глибокий салатник.

Крок 3. Маслини нарізаємо кружечками.

Крок 4. Бринзу нарізаємо акуратними кубиками невеликого розміру.

Крок 5. До огірків викладаємо колечка маслин, а також столову ложку французької гірчиці.

Крок 6. Доповнюємо частування кубиками бринзи. Обережно все перемішуємо.

Крок 7. Салат з бринзою і огірком готовий. Розкладайте по тарілках і угощайтесь!

Салат з бринзою, болгарським перцем і помідорами

Салат з бринзою, болгарським перцем і помідорами – це дуже яскраве, смачне і нескладне в приготуванні частування. Такий салат підходить як для сімейного, так і для святкового столу. Він порадує вас дивовижною свіжістю і апетитним ароматом. Беріть на замітку.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Сир бринза – 40 гр.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста червона – ¼ шт.
  • Оливки – за смаком.
  • Петрушка – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цукор – 0,5 ч.л.
  • Сік лимонний – 1 ч.л.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. З огірка знімаємо шкірку і нарізаємо його напів-кружками.

Крок 2. Помідор обробляємо тонкими часточками.

Крок 3. Очищений болгарський перець ріжемо тонкою соломкою. Ріпчаста цибуля – тонкими півкільцями.

Крок 4. Для заправки перемішуємо олія, лимонний сік, цукор і чорний мелений перець.

Крок 5. Всі овочі викладаємо в загальну миску. Доповнюємо їх сіллю і подрібненою зеленню.

Крок 6. Сюди ж відправляємо оливки і кубики бринзи. Перемішуємо і поливаємо все це заправкою.

Крок 7. Салат з бринзою, болгарським перцем і помідорами готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!

Салат з авокадо і бринзою

Салат з авокадо і бринзою виходить неймовірно поживним і яскравим за смаком. Приготувати його в домашніх умовах можна просто і швидко. Для цього беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт з фото. Обіцяємо, що таке частування нікого не залишить байдужим.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Авокадо – 0,5 шт.
  • Сир бринза – 150 гр.
  • Помідори черрі – 6 шт.
  • Сік лимонний – 2 ст.л.
  • Оливкова олія – 1 ст.л.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти зі списку.

Крок 2. Авокадо очищаємо від шкірки і видаляємо кісточку.

Крок 3. Далі плід розрізаємо на середні шматочки і викладаємо їх в салатник. Поливаємо лимонним соком і оливковою олією. Перемішуємо.

Крок 4. Помідори черрі ділимо на четвертинки і відправляємо їх до авокадо.

Крок 5. Нарізаємо акуратними кубиками бринзу.

Крок 6. Перекладаємо сир в загальну миску. Посипаємо все це спеціями і перемішуємо.

Крок 7. Салат з авокадо і бринзою готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!

Салат з баклажанами і бринзою

Салат з баклажанами і бринзою – це оригінальне кулінарне рішення для вашого легкого вечері або свята. Таке частування виходить неймовірно смачним і апетитним. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з фото з нашої добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Баклажани – 1 шт.
  • Сир бринза – 80 гр.
  • Мед – 1 ч.л.
  • Оливкова олія – ¼ ст.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Сік лимонний – 2 ст.л.
  • Оцет винний білий – ½ ч.л.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Зерна граната – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Баклажан нарізаємо тонкими часточками. Посипаємо їх сіллю і залишаємо на 15 хвилин, щоб вийшла зайва гіркота.

Крок 2. Через 15 хвилин обтираємо баклажани від зайвої рідини. Обсмажуємо їх в сковороді гриль на маслі і викладаємо на паперову серветку.

Крок 3. Нарізаємо готові баклажани шматочками і викладаємо на тарілку.

Крок 4. Посипаємо овоч подрібненою зеленню.

Крок 5. Для заправки перемішуємо оливкова олія, винний оцет, лимонний сік і подрібнений часник.

Крок 6. Нарізаємо невеликими кубиками бринзу. Відправляємо її в салат разом із зернами граната, поливаємо заправкою.

Крок 7. Салат з баклажанами і бринзою готовий. Пригощайтеся!

Салат з куркою і бринзою

Салат з куркою і бринзою виходить дуже поживним і яскравим за смаком. Приготувати його в домашніх умовах дуже просто. Для цього беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт з фото. Готову закуску подавайте як до сімейного, так і до святкового столу.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 200 гр.
  • Сир бринза – 150 гр.
  • Помідори невеликі – 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Кінза подрібнена – 2 ст.л.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки.
  • Вода – 150 мл.
  • Оцет винний – 1 ст.л.
  • Цукор – 2 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку приготуємо маринад. Воду з’єднуємо з винним оцтом.

Крок 2. Сюди ж відправляємо сіль і цукор. Перемішуємо.

Крок 3. Нарізаємо дрібно цибулю і викладаємо її в маринад. Ми залишаємо на 15 хвилин.

Крок 4. Відварюємо куряче філе в підсоленій воді. Остуджуємо його, ділимо на волокна і кладемо в салатник.

Крок 5. Сюди ж відправляємо дрібні часточки помідора.

Крок 6. Додаємо в салатник невеликі кубики бринзи.

Крок 7. Мариновану цибулю відкидаємо на друшляк, після перекладаємо в салат.

Крок 8. Заправляємо частування сметаною, додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком.

Крок 9. Перемішуємо частування і посипаємо подрібненою кінзою.

Крок 10. Салат з куркою і бринзою готовий. Подавайте до столу!

Салат з бринзою і креветками

Салат з бринзою і креветками – це дуже яскраве, смачне і нескладне в приготуванні частування. Такий салат підходить як для сімейного, так і для святкового столу. Для швидкого приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Креветки очищені – 200 гр.
  • Сир бринза – 100 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо огірок і нарізаємо його невеликими кубиками. Викладаємо їх в глибокий салатник.

Крок 2. Сюди ж відправляємо бринзу, нарізану акуратними кубиками.

Крок 3. Відварюємо курячі яйця, остуджуємо і очищаємо їх. Нарізаємо і кладемо в загальну миску. Доповнюємо продукти подрібненою зеленню.

Крок 4. Відварюємо очищені креветки до готовності і відкидаємо на сито. Даємо стекти воді.

Крок 5. Перекладаємо морепродукт в салатник.

Крок 6. Заправляємо частування майонезом за смаком і перемішуємо.

Крок 7. Салат з бринзою і креветками готовий. Розкладайте його по сервірувальний тарілках і подавайте до столу.

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал