Салат Парус – 3 рецепта приготування з покроковими фото

Салат Парус — це дивовижно яскрава і апетитна закуска, яка втілюється в життя за мінімально короткий час. Нарядний салат має різні варіанти приготування з різними інгредієнтами. Кожен з них смачний по-своєму і знайде свого любителя. Соковита закуска підійде до будь-якої події. Користуйтеся підбіркою і шукайте свій ідеальний рецепт. Це дуже смачно!

Салат Парус з корейською морквиною, чіпсами і копченою грудкою

Салат Парус з корейською морквиною, чіпсами і копченою грудкою перетворить будь-застілля в свято. Закуска готується максимально просто і без праці. Ніяких складнощів у виконанні салату у вас не виникне. Як не дивно, найважче – зварити яйця. Збірка дивовижної закуски практично не відніме часу.

Час готування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Куряча грудка копчена – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Чіпси картопляні – для прикраси.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Копчену курячу грудку наріжте квадратиками і сформуйте в салатнику перший шар.

Крок 2. Полийте майонезною сіточкою. Далі розподіліть морквину по-корейськи. Я готую її самостійно, ви можете купити в супермаркеті. Просочіть майонезом. Не переборщить, морквина і так добре просякає сусідні шари своєю соковитою.

Крок 3. Присипте консервованої кукурудзою.

Крок 4. Яйця категорії С0-С1 обдайте під краном і відваріть, не забудьте підсолити воду. Охолодіть і звільніть від шкаралупи. Подрібніть на терці і розподіліть по кукурудзі.

Крок 5. Просочіть майонезом.

Крок 6. Задекоруйте картопляними чіпсами, що символізують вітрила. Рекомендую вибирати класичні чіпси або з сирним смаком. Присипте салат подрібненими снеками.

Крок 7. За бажанням прикрасьте зеленню. Подавайте салат і пригощайте рідних.

Крок 8. Приємної насолоди!

Салат Парус з картоплею

Салат Парус з картоплею виходить ситним і готується з доступних продуктів. З виконанням закуски впорається будь-який. Неабиякий салат підійде як для свята, так і для прийому їжі в звичайний день. Швидке частування неодмінно сподобається вашим друзям. Яскраво і смачно. Беріть на замітку і готуйте!

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Куряче філе зварене – 150 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Картопля – 150 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Сир твердий – 80 гр.
  • Чіпси картопляні – для прикраси.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче м’ясо, бажано м’якоть стегна або філе, ополосніть під краном водою і висушіть рушниками. Відваріть в підсоленій воді. Яйце категорії С0-С1 обдайте під краном водою і відваріть, не забудьте підсолити воду. Картопля зваріть зручним для вас способом. Для мене зручно невелика кількість варити в мікрохвильовці.

Крок 2. У салатник відправте морквину по-корейськи. Я готую її самостійно, ви можете купити в супермаркеті.

Крок 3. Зварену картоплю остудити і очистіть від шкурки. Нарубайте на квадратики і відправте до морквині.

Крок 4. Відварну курку поріжте таким же розміром, як картоплю. І перекладіть в салатник.

Крок 5. Твердий сир поріжте квадратиком і складіть до решти складових.

Крок 6. Посоліть і присмачити перцем. Заправте майонезом. Об’єднайте інгредієнти перемішують рухами.

Крок 7. Салат перекладіть в посуд для подачі.

Крок 8. Задекоруйте картопляними чіпсами, що символізують вітрила. Рекомендую вибирати класичні чіпси або з сирним смаком. Присипте салат подрібненими снеками.

Крок 9. Подавайте салат і кличте рідних і близьких. Смачного!

 

Салат Парус з сиром

Салат Парус з сиром – красива і ошатна закуска, якій можна захоплюватися не перестаючи. Яскраві складові салату привернуть увагу ваших гостей своїми фарбами. Спробувавши одного разу, ви не забудете це частування ніколи. Я люблю цей легкий салат за простоту виконання і незвичайний смак.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Куряче філе зварене – 150 гр.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Огірки свіжі – 150 гр.
  • Сир твердий – 60 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Курку, бажано м’якоть стегна або філе, ополосніть під краном водою і висушіть рушниками. Зваріть, не забувши підсолити воду. Відварну курку розберіть на волокна і відправте в салатник.

Крок 2. Додайте морквину по-корейськи. Вона додасть пікантності. Я готую її самостійно, ви можете купити в супермаркеті. Присипте консервованої кукурудзою.

Крок 3. Твердий сир натріть на терці і перекладіть до решти продуктів.

Крок 4. Огірки промийте і обсушити. Нарубайте соломкою і відправте в салатник. Огірки додадуть свіжість закусці.

Крок 5. Зелень ополосніть і обсушіть, нашаткуйте і присипте салат. Кріп тут буде поєднуватися ідеально.

Крок 6. Посоліть і присмачити перцем. Заправте майонезом. З’єднайте інгредієнти, перемішавши їх. Салат перекладіть в посуд для подачі. За бажанням задекоруйте картопляними чіпсами або сирними скибочками, що символізують вітрила. Подавайте салат і кличте рідних і близьких. Смачного!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал