Оладки на молоці без дріжджів – 5 рецептів з покроковими фото

Швидко і смачно приготувати млинці на молоці можна без дріжджів. Просте блюдо часто подають на сніданок або як перекус. Є багато кулінарних варіантів виконання частування. Оцініть цікаву добірку з 6-и перевірених рецептів з покроковим описом і виберете найбільш підходящий для себе. Пишні оладки на молоці без дріжджів.

Домашні оладки на молоці можуть вийти пишними навіть без додавання дріжджів. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт, з яким впораються навіть новачки в кулінарній справі.

Повітряні оладки на кислому молоці без дріжджів

Кислому молоку легко знайти кулінарне застосування. На ньому можна приготувати пишні бездріжджові оладки. Смачне частування відмінно доповнить домашнє чаювання або сімейний сніданок.

Час готування: 15 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Молоко кисле – 150 мл.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 1,5 ст.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сода – 1 щіпку.
  • Олія – ​​1 ч.л.

Процес приготування:

  1. Збиваємо куряче яйце з цукром і дрібкою солі до утворення однорідної маси. Сухі продукти повинні розчинитися.

  2. Сюди ж вливаємо кисле молоко і додаємо соду. Продовжуємо збивати віночком.

  3. Слідом просіюємо потрібну кількість борошна. Вимішуємо до отримання однорідного тіста.

  4. Ложкою викладаємо заготовку в сковороду з олією.

  5. Обсмажуємо частування з обох сторін до рум’янцю.

  6. Гарячі оладки можна доповнити згущеним молоком або джемом. Подавайте до столу!

Пишні оладки на молоці без дріжджів з розпушувачем

Швидкий і смачний варіант для сніданку або чаювання – оладки на молоці. Щоб продукт вийшов пишним і рум’яним, додайте в тісто розпушувач. Готове частування доповнюйте варенням, сметаною або цукровою пудрою.

Час готування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Молоко – 150 мл.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор ванільний – 2 ч.л.
  • сіль – 1 щіпка.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Олія – ​​80 мл.

Процес приготування:

  1. Підготуємо необхідні інгредієнти.
  2. У глибоку миску розбиваємо куряче яйце.

  3. Додаємо до нього сіль і ванільний цукор.

  4. Слідом вливаємо потрібну кількість молока.

  5. Просіваємо сюди борошно разом з розпушувачем.

  6. Вимішуємо продукти до отримання однорідної маси без грудочок.

  7. Порційно переливаємо тісто в сковороду з олією. Обсмажуємо з двох сторін до рум’янцю.

  8. Гарячі оладки на молоці готові. Подавайте їх зі сметаною або варенням.

Як спекти оладки на молоці без дріжджів і без яєць?

Цікавий варіант приготування домашніх оладок на молоці – без додавання яєць. Таке частування відмінно підходить для смачного сніданку або перекусу на швидку руку. Подавайте до чаю разом з джемом та іншими доповненнями до смаку.

Час готування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Борошно – 180 гр.
  • Молоко – 200 мл.
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

  1. Молоко вливаємо в глибоку миску і розмішуємо в ньому сіль, цукор і соду .

  2. Далі збиваємо молоко до появи легкої піни.
  3. Сюди просіюємо борошно і ретельно вимішуємо до однорідності і повного зникнення грудочок.

  4. Розігріваємо сковороду з олією. Кладемо сюди тісто за допомогою столової ложки.

  5. Обсмажуємо частування до золотистої скоринки з обох сторін.

  6. Апетитні оладки на молоці готові. Пригощайтеся!

Дуже смачні млинці на молоці без дріжджів з яблуками

Оригінальний спосіб приготування оладок на молоці – з додаванням яблук. Яскраве частування можна подавати на сніданок або як десерт. Спробуйте простий і швидкий рецепт в домашніх умовах.

Час готування: 15 хвилин

Час приготування : 5 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 1 ст.
  • Молоко – 1 ст.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • яйце – 1 шт.
  • Яблуко – 4 шт.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

  • куряче яйце старанно збиваємо з сіллю і цукром.

  • Промиваємо яблука, очищаємо їх від шкірки і насіння, а після ділимо невеликими шматками.

  • Натираємо яблучні шматочки на тертку.
  • У яєчну суміш вливаємо молоко. Після сюди додаємо терте яблуко.

  • Просіваємо пшеничне борошно через дрібне сито в загальну масу.

  • Вимішуємо заготовку до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.

Обсмажуємо продукт до рум’янцю в рослинному маслі.

Рум’яні млинці з яблуком готові. Подавайте до столу з гарячим чаєм.

Оладки на молоці без дріжджів і соди

Смачні і пишні оладки на молоці можна приготувати без використання дріжджів і соди. Беріть на замітку простий кулінарний рецепт в домашніх умовах. Порадуйте себе і близьких апетитним частуванням.

Час готування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 гр.
  • Молоко – 200 мл.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Яйце – 2 шт.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

  1. У глибоку тарілку розбиваємо курячі яйця і доповнюємо їх сіллю з цукром.

  2. Збиваємо продукти до отримання однорідної суміші. Поступово вливаємо молоко.

  3. Сюди ж просіюємо борошно через дрібне сито.

  4. Вимішуємо тісто до гладкості і повного зникнення грудочок.

  5. Відправляємо заготовку на сковороду з олією.

  6. Смажимо оладки з двох сторін до яскравого рум’янцю.

  7. Апетитні оладки на молоці готові. Подавайте їх до столу з будь-якими доповненнями до смаку.

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал