Заливаємо печінку окропом і додаємо гірчицю. Вся гіркота пішла і м’ясо стало ніжніше паштету

Раніше печінку для ніжності вимочували в молоці по кілька годин. Але виявилося, що якщо залити її звичайним окропом, то вийде навіть смачніше. Вже через три хвилини м’ясо розм’якшується і при додаванні гірчиці стає прямо на сковороді ніжніше повітряного паштету.

Інгредієнти : 1 кілограм курячої печінки (можна взяти і іншу), 2 цибулини, 4 зубчика часнику, 2 столові ложки рослинного масла, чайна ложка солі, 4 столових ложки сметани, чайна ложка цукру, чайна ложка гірчиці, окріп.

Печінка нарізаємо невеликими шматочками і заливаємо крутим окропом всього на 4 хвилини.

Тепер на невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо нарізаний полукольцамі цибулю, додаємо до нього сіль. Як тільки цибуля подзолотітся, додаємо в сковороду дрібно нарізаний часник. Через хвилину викладаємо до луку печінку.

Додаємо спеції і сіль, накриваємо кришкою. На самому повільному вогні тушкуємо 3 хвилини. Тим часом швидко змішаємо гірчицю і сметану. Вливаємо вийшов соус на сковороду і не додаючи температури тушкуємо печінку ще 10 хвилин.

Відеорецепт :

Завдяки окропу печінку стала набагато ніжніше. Ідеальним гарніром для неї буде пюре.

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал