Рецепт пісного дріжджового тіста для солодкої випічки

Дріжджове тісто для солодкої випічки.

Рецепт пісного дріжджового тіста для солодкої випічки

Список іншредієнтів:

  • Вода тепла – 1.5 скл.
  • Борошно пшеничне – 5 скл.
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Олія – 5 ст. л.
  • Дріжджі сухі швидкод. – 2.5 ч. л.

1 клянка = 250 мл

Я для приготування тіста використовую хлібопічку, але можна обійтися і без неї. Якщо вмієте працювати з тістом, робіть все як завжди Ви робите.

Вихід 1280 г

Це тісто відмінно підходить для солодких пиріжків, рулетів, булочок та пирогів.

Готуйте на здоров’я!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал