Найсмачніші оладки з кабачків на сковороді – 10 простих рецептів з покроковими фото

Оладки з кабачків на сковороді — дуже смачний і простий спосіб приготувати страву з популярного овоча. Існує безліч рецептів кабачкових оладок. Але найчастіше господині люблять готувати з кабачків підсмажені оладки. У статті зібрано 10 найвдаліших рецептів цієї страви.

Найсмачніший і найпростіший рецепт кабачкових оладок на сковороді

Пропонуємо вам найпростіший і найсмачніший рецепт приготування кабачкових оладок. Склад інгредієнтів складається і з мінімального списку продуктів, а смак страви виходить дуже натуральним.

    Смачного!

    Кабачкові оладки на сковороді з сиром та часником

    Кабачкові оладки дуже корисні та смачні. До складу тіста завжди можна додати сир, часник чи пряні спеції. Оладки виходять настільки легкими, що можна подавати навіть на сніданок.

    Час приготування: 40 хв.

    Час приготування: 20 хв.

    порцій: 2.

    Складові:

    • Кабачок – 1 шт.
    • Сир – 50 гр.
    • Борошно – 3 ст.
    • Яйце куряче – 1 шт.
    • Часник – 2 зуб.
    • Сіль за смаком.
    • Олія – для смаження.
    • Сметана – для подачі.

    Процес приготування:

    1. Кабачок помийте і натріть на терці, відіжміть його руками від зайвої рідини. Перекладіть кабачкову масу в миску, додайте|добавляйте| яйце, перемішайте.

    2. Сир натріть на тертці, додайте|добавляйте| в тісто.

    3. Часник очистіть та пропустіть через прес. Додайте в кабачкову масу часник, борошно, сіль та перець, добре перемішайте.

    4. На сковороді розігрійте олію. Столовою ложкою викладайте тісто для оладок. Смажте на середньому вогні з двох боків.

    5. Гарячі оладки подавайте на стіл зі сметаною.

    Смачного!

    Дуже смачні оладки з кабачків на сковороді з часником та зеленню

    Смачні, ніжні та ароматні оладки можна приготувати з кабачків. Їх за обидві щоки уплітатимуть і дорослі, і діти.

    Час приготування: 40 хв.

    Час приготування: 30 хв.

    порцій: 2.

    Складові:

    • Кабачки – 1 шт.
    • Кефір – 1 ст.
    • Борошно – 1 ст.
    • Яйця курячі – 2 шт.
    • Часник – 0,5 зуба.
    • Кріп – 1 гр.
    • Сіль за смаком.
    • Олія – для смаження.

    Процес приготування:

    1. Кабачок помийте, очистіть від шкірки і натріть на тертці.

    2. Кріп помийте, дрібно порубайте ножем і додайте до кабачків.

    3. В окремій мисці збийте яйця, кефір та борошно.

    4. Потім змішайте вміст двох мисок, посоліть тісто до смаку.

    . Смажте оладки на олії з двох сторін до рум'яного кольору. Подати оладки кабачків можна зі сметаною або натуральним йогуртом.

    Смачного!

    Ситні оладки з кабачків із фаршем на сковороді

    Кабачок є настільки універсальним овочом, що з нього можна готувати як солодкі, так і ситні страви на обід або вечерю. Наприклад, кабачкові оладки з фаршем, їх дуже смачно подавати на стіл зі сметаною або салатом зі свіжих овочів.

    Час приготування: 30 хв.

    Час приготування: 20 хв.

    порцій: 2.

    Складові:

    • Кабачок – 1 шт.
    • Фарш індички – 250 гр.
    • Яйце куряче – 1 шт.
    • Кефір – 70 мл.
    • Часник – 1 зуб.
    • Борошно пшеничне – 1 ст.л.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.
    • Олія – для смаження.

    Процес приготування:

    1. Кабачок помийте, наріжте невеликими шматками.

    2. Кабачок, часник і шматочки індички складіть у блендер, подрібніть.

    3. До отриманої маси додайте яйце, кефір і знову перемішайте інгредієнти за допомогою блендера.

    4. Кабачкову масу перекладіть у миску, додайте борошно, сіль та спеції, добре перемішайте.

    5. Смажте оладки на олії з обох боків до рум'яного кольору.

    6. Подавайте кабачкові оладки зі сметаною.

    Смачного!

    Як приготувати оладки з кабачків на десерт?

    Ще один варіант приготування кабачкових оладок, але виходять вони не солоними, а солодкими. Така страва стане смачним доповненням до чаю, оладки можна полити варенням, медом або молоком, що згущує|згущає|.

    Час приготування: 40 хв.

    Час приготування: 20 хв.

    порцій: 2.

    Складові:

    • Кабачок – 1 шт.
    • Яйце куряче – 1 шт.
    • Борошно – 4 ст.
    • Цукор – 2 ст.
    • Розпушувач для тіста – 0,5 ч.л.
    • Сіль – 2 гр.
    • Олія – для смаження.

    Процес приготування:

    1. Кабачок помийте, очистіть від шкірки і натріть на тертці.

    2. До кабачкової маси додайте яйце, борошно, розпушувач для тіста, цукор та сіль, перемішайте.

    3. За консистенцією тісто нагадує дуже густу сметану.

    4. Шукайте оладки на олії з обох боків до золотистого кольору.

    5. Подавайте оладки, трохи остудивши. Можна доповнити їх сметаною, ягодами, медом чи варенням.

    Смачного!

    ПП дієтичні оладки з кабачків на сковороді без борошна

    Цей рецепт підійде тим, хто стежить за своїм харчуванням та дотримується правил ПП. Подавати такі оладки можна з різними добавками: натуральним йогуртом, сметаною чи іншими соусами.

    Час приготування: 50 хв.

    Час приготування: 20 хв.

    порцій: 2.

    Складові:

    • Кабачок – 1 шт.
    • Яйце куряче – 1 шт.
    • Пластівці вівсяні – 3,5 ст.
    • Кефір – 100 мл.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.
    • Часник – 1 зуб.
    • Олія кукурудзяна – 2 ст.л.

    Процес приготування:

    1. Кабачок помийте та наріжте невеликими брусками.

    2. У чашу блендера перекладіть кабачок та часник, подрібніть ці інгредієнти.

    3. У кабачкову масу додайте яйце, сіль, мелений перець та вівсяні пластівці.

    4. Добре перемішайте тісто та залиште його на 10 хвилин.

    5. Розігрійте сковороду, змастіть її кукурудзяною олією і смажте оладки з обох боків до золотистого кольору.

    6. Подавайте оладки у гарячому вигляді з добавками на свій смак.

    Смачного!

    Пишні оладки з кабачків на кефірі із содою

    Оладки з кабачків виходять пишними, ситними та соковитими. Готуються вони легко і швидко, навіть вранці можна легко замісити тісто і посмажити їх до сніданку. Найкраще для приготування оладок брати молоді кабачки з тонкою шкіркою.

    Час приготування: 30 хв.

    Час приготування: 15 хв.

    порцій: 2.

    Складові:

    • Кабачок – 1 шт.
    • Борошно – 2-3 ст.
    • Яйце куряче – 1 шт.
    • Кефір – 100 мл.
    • Сода харчова – 1 год.
    • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
    • Кріп – 10 гр.
    • Часник сушений – 1 щіпка.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.
    • Олія – для смаження.

    Процес приготування:

    1. Кабачок промийте і натріть на тертці. Кабачкову масу відіжміть від соку.

    2. Цибулю і кріп дуже дрібно наріжте.

    3. Змішайте кабачок, цибулю та кріп, додайте кефір та яйце.

    4. Посоліть, приправте тісто, додайте|добавляйте| соду, муку|борошно| і добре перемішайте.

    5. Столовою ложкою викладайте тісто на розігріту сковороду та смажте з двох боків до рум'яного кольору.

    6. Оладки добре піднімаються і виходять пишними. Промокніть їх від жиру на паперових серветках та подавайте на стіл.

    Смачного!

    Покроковий рецепт приготування оладок із кабачків із ковбасою

    Різновидів кабачкових оладок настільки багато, що кожен може знайти рецепт на свій смак. Якщо додати в тісто трохи вареної ковбаси, то оладки будуть ситнішими і навіть остигнули вони відмінно підійдуть для перекусу.

    Час приготування: 30 хв.

    Час приготування: 20 хв.

    порцій: 2.

    Складові:

    • Кабачок – 1 шт.
    • Крупа манна – 2 ст.
    • Ковбаса – 140 гр.
    • Борошно пшеничне – 3 ст.л.
    • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
    • Яйця курячі – 2 шт.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.
    • Олія соняшникова – для смаження.
    • Петрушка – 1 пучок.

    Процес приготування:

    1. Кабачок помийте, натріть на тертці, посоліть, потім відіжміть від соку. Додайте|добавляйте| манну крупу, перемішайте.

    2. Цибулю та петрушку дрібно наріжте, також додайте яйце та мелений перець. Перемішайте тісто.

    3. Ковбасу наріжте дрібними кубиками. Додайте в тісто борошно, що просіює, і ковбасу, перемішайте.

    4. Викладайте тісто на розігріту сковороду і смажте оладки з обох боків.

    5. Готово. Оладки подавайте зі свіжими овочами чи сметаною.

    Смачного!

    Дуже смачні оладки з кабачків та картоплі

    Кабачково-картопляні оладки – смачна та універсальна страва, яку можна подати окремо або доповнити ними м'ясні страви. У літній та осінній період ця страва особливо актуальна.

    Час приготування: 45 хв.

    Час приготування: 20 хв.

    Порцій: 2-3.

    Складові:

    • Кабачок – 1 шт.
    • Картопля – 2 шт.
    • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
    • Часник – 2 зуб.
    • Яйце – 1 шт.
    • Борошно пшеничне – 3 ст.л.
    • Петрушка – 0,5 пучка.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.
    • Олія соняшникова – для смаження.

    Процес приготування:

    1. Кабачок помийте, натріть на тертці, залиште на 10 хвилин, потім відіжміть від соку.

    2. Цибулю, часник і петрушку дуже дрібно наріжте. Картопля натріть на великій тертці.

    3. Подрібнені овочі та зелень перекладіть у миску.

    4. Додайте до овочів борошно, яйце, сіль та мелений перець.

    5. На розігріту сковороду влийте олію, столовою ложкою викладайте тісто, формуйте округлі оладки і смажте їх із двох сторін.

    6. Готові оладки промокніть від жиру на паперових рушниках, потім подавайте на стіл зі сметаною та свіжою зеленню.

    Смачного!

    Як просто і смачно посмажити оладки з кабачків та моркви?

    Смачні овочеві оладки з молодого кабачка, моркви та цибулі. У літній сезон – це найходовіша страва, інгредієнти для якої завжди під рукою. Рецепт приготування оладок не викликає жодних труднощів.

    Час приготування: 40 хв.

    Час приготування: 20 хв.

    порцій: 4.

    Складові:

    • Кабачок – 250 гр.
    • Морквина – 1 шт.
    • Перець чорний мелений – до смаку.
    • Зелень – 10 гр.
    • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
    • Борошно пшеничне – 3-4 ст.
    • Сіль за смаком.
    • Олія – для смаження.
    • Часник – 1 зуб.

    Процес приготування:

    1. Кабачки помийте, натріть на тертці і покладіть у миску.

    2. Моркву помийте, очистіть і натріть на тертці.

    3. Ріпчасту цибулю очистить від лушпиння і наріжте півкільцями.

    4. До овочів додайте борошно, яйце, подрібнений часник, сіль та мелений перець.

    5. Зелень помийте, порубайте ножем, додайте|добавляйте| в тісто і перемішайте.

    6. На розігріту сковороду влийте олію, викладіть тісто для оладок і смажте їх до золотистого кольору на помірному вогні.

    7. Оладки виходять ніжними та соковитими, подавайте їх у гарячому вигляді.

    Смачного!

    Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
    Коліжанка - жіночий інтернет-журнал