Найсмачніший торт з соковитою полуницею завжди з’їдається моментально!

Якщо хочете приємно здивувати гостей або порадувати сім’ю, зробіть для них на десерт цей полуничний торт, який готується без випічки! За смаком він нагадує популярний чізкейк, тільки відрізняється тим, що в ньому знаходиться стигла полуниця.

торт з соковитою полуницею
Торт з соковитою полуницею

Рецепт торта з полуницею

Рецепт цього вишуканого і незрівнянно ніжного торта з полуницею подобається всім без винятку. Такий смачний, простий у приготуванні торт – чудовий десерт, перед яким ніхто не залишиться байдужим!

Інгредієнти на рецепт бананового торта з полуницею:

  • Сметана 350 г
  • Банани 2 шт
  • Цукор 200 г
  • Молоко 300 мл
  • Сир 200 г
  • Харчовий желатин 35 г
  • Ванільний цукор 1 ч.л.

Для наповнення торта:

  • Крекер 150 г
  • Полуниця 0,5 кг
  • Банани 2 великих

Детальний опис рецепта

  1. Насипте в сотейник харчовий желатин, налийте туди ж холодне молоко, ретельно перемішуючи інгредієнти і відставляючи сотейник з метою для збільшення желатину в обсязі. У велику миску викладіть сир.
  2. Перекладіть в миску до сиру сметану, додайте звичайний і ванільний цукор, викладіть подрібнені дрібними шматочками банани і перетріть інгредієнти блендером до однорідності складу.
  3. Наріжте невеликими шматочками полуницю (свіжу), викладіть її в компактний посуд, потім таким же способом подрібніть банани. Поставте сотейник з желатином на плиту зі слабким вогнем і розпустіть його при постійному перемішуванні. Не доводьте його до стану кипіння!
  4. Процідіть желатинову масу у велику миску до сирного складу і перемішайте до однорідності желейної маси. Викладіть туди ж подрібнені дрібними кубиками полуницю з бананами, ретельно перемішуючи інгредієнти. Злегка змастіть відповідну форму олією і помістіть в неї половину від підготовленого фруктово-ягідного складу, розподіляючи його рівномірним шаром.
  5. Розкришіть в форму половину від усієї кількості солодкого крекеру, намагаючись розподілити його рівномірним шаром. Викладіть туди ж решту ягідно-фруктову суміш, а потім знову покришите в форму решта солодкий крекер, не забуваючи розподіляти його рівномірно. Поставте форму в холод на пару годин.
  6. Коли підійде час, перекладіть торт з форми на тарілку, прикрасьте його зверху слайсами з полуниці і подрібненим на тертці з дрібними отворами шоколадом. Наріжте десерт на порційні шматочки і розкладіть по тарілках.

Всім смачного!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал