Медовий торт “Бджілка” – дуже смачний та простий рецепт приготування

Ще один рецепт медового торта, який легко приготувати у домашніх умовах. М’який, ніжний повітряний тортик. Готувати його дуже просто та швидко.

Медовий торт "Бджілка" - дуже смачний та простий рецепт приготування

Список потрібних інгредієнтів:

Тісто:

  • 2 яйця
  • 50 г маргарину
  • 70 г цукру
  • 2 ст. л. меду
  • 0,5 ч. л. гашеної соди
  • 2 ст. л. какао-порошку
  • 1, 5 ст. борошна

Заварний крем:

  • 400 мл молока
  • 1 яйце
  • 4 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. борошна
  • Ванілін
  • 50 г вершкового масла

Рецепт приготування:

  1. Приготування коржів. Яйця добре перемішати із цукром, додати розтоплений маргарин та мед.
  2. Окремо змішаємо просіяне борошно, какао та соду.
  3. Додамо сухі інгредієнти до яєць, замісимо еластичне тісто.
  4. Тісто розділити на 8 частин.
  5. Кожну частину тонко розкотити і випікати до золотистого кольору на листі, застеленому пергаментним папером.
  6. Кожен корж відразу обрізати по трафарету (я використала звичайну тарілку).
  7. Обрізки ми будемо використовувати для посипання.
  8. Приготування крему. Змішати всі інгредієнти, крім масла. Добре перемішати вінчиком, щоб не залишилися грудочки борошна.
  9. Поставити на вогонь і варити, помішуючи, до загустіння.
  10. Як тільки крем почне закипати, зняти його з вогню та остудити приблизно до 60 градусів.
  11. Потім додати м’яке масло і ретельно перемішати.
  12. Змастити кожен корж остиглим кремом.
  13. Обрізки подрібнити, найкраще це робити за допомогою блендера.
  14. Прикрасити торт можна додатково тертим шоколадом або волоськими горіхами – буде ще смачніше!

Гарного приготування та смачного чаювання!

Якщо Вам сподобався рецептик залиште свій відгук та поділіться з друзями цією смакотою, я впевнена, що їм також він прийде до смаку.

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал