Курячий салат з грибами – простіше не буває, зате як смачно

Дуже простий у приготуванні салат, яким можна відмінно перекусити на обід або вечерю. Він легкий і одночасно ситний.

Звичайно ж він смачний! Головне правильно його зробити. Є невеликі особливості приготування, якими я із задоволенням поділюся зі своїми читачами.

Як приготувати такий особливий салат

Фото: Ok.ru

Курку філе відварюємо. Поки м’ясо тепле дрібно нарізаємо або поділяємо на волокна. Висипаємо в миску для салату.

Гриби – печериці або гливи. Промиваємо, нарізаємо і обсмажуємо на середньому вогні. Смажити краще на вершковому маслі замість рослинного, так буде смак салату набагато ніжніше. Обсмажуємо, помішувати, треба щоб випарувалася рідина.

З сковорідки викладаємо гриби до м’яса. Відразу натираємо сир, засипаємо і перемішуємо.

Важливо! Сир потрібно засипати поки гриби не охололи, щоб він трохи підплавити.

Солимо до смаку, заправляємо майонезом, перемішуємо.

Можна відразу пригощатися, але якщо дати салату трохи постояти в холодильнику, буде ще смачніше.

Кількість продуктів наступне:
Куряча грудка – 300-350 гр. Можна і інше м’ясо.;

Свіжі печериці або гливи – 400-450 гр.;

  • Сир – 250 гр.;
  • Сіль;
  • Майонез на заправку.

Ось з таких простих продуктів, виходить чудовий салат.

Якщо є пропозиції, що ще в нього можна додати, пишіть в коментарях.

А я бажаю всім приємного апетиту!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал