Крем з згущеного молока для торта – 9 рецептів в домашніх умовах

bab33c642aa96e9e12a735e5fbdf1210

Крем з згущеного молока для торта – один з кращих і простих варіантів прошарку кондитерського виробу. Згущене молоко використовують у вареному або свіжому вигляді. Її доповнюють вершковим маслом та ароматичними спеціями. Для хорошого крему усі інгредієнти збиваються міксером у красиві фігурні згустки.

Крем зі згущеного молока та сметани для торта з бісквітними коржами

Смак бісквітного торта багато в чому визначається його ніжною текстурою і самих коржів, а й кремом. Прошаровують такі торти кремами, приготованими за різними рецептами, і варіант крему зі згущеного молока зі сметаною визнається одним з кращих. Для крему в цьому рецепті беремо варену згущене молоко, що робить консистенцію крему більш щільною в порівнянні з сирим згущеним молоком. Сметану беремо із жирністю не менше 25%.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Молоко згущене варене – 200 гр.
  • Сметана 25% – 400 мл.
  • Цукор – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. У посуд для збивання крему перекладається сметана, витримана в холодильнику, адже тільки холодна сметана при збиванні може стати ніжною та повітряною масою.

e21bc01fa4705694eae40b1ac36c5b91

Крок 2. До сметані додається трохи цукру, але це на особистий смак, адже згущене молоко досить солодке.

a11a72980f67d12cda73c4014d95c599

Крок 3. Сметана збивається лише звичайним міксером із спеціальними насадками. Блендер для цього не використовується, тому що він не збиває сметану на пишну масу. Збивання починається на середній швидкості з подальшим її збільшенням і продовжується не менше 7 хвилин.

468a94c4bf0c2adce8ec6cb3206bbb31

Крок 4. Потім у збиту сметану перекладається варене згущене молоко.

e2caf4b7349bc1db9d841c0ca704866b

Крок 5. Ці інгредієнти збиваються повторно міксером протягом 2-3 хвилин до пишної однорідної маси.

9418aae92808d05e1d30deea22a4348a

Крок 6. Приготовлений зі згущеного молока та сметани крем відразу використовується для формування торта. Вдалої та смачної випічки!

a50b0df37d6d19c38447df7e10878b44

Простий крем зі згущеного молока та вершків

Варіант приготування крему для торта на основі молока, що згущує, є найшвидшим і простим. У цьому рецепті до згущеного молока додаємо вершки і трохи цукрової пудри. Згущене молоко надає крему солодощі смаку з карамельним відтінком, а вершки – особливий аромат і легкість. Від пропорції інгредієнтів залежить консистенція крему.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Молоко згущене – 8 ст.
  • Вершки 33% – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 2 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед готується все необхідне для приготування крему: посуд, інвентар та вказану кількість продуктів.

c645e289ec9c25cc0122ed1f293213ee

Крок 2. У посуд для збивання крему переливаються охолоджені вершки.

808750167b6e31e2c7f80684f104c1f9

Крок 3. До них насипаються дві столові ложки цукрової пудри.

1d9c0f445e3823fee42a45ebfbc975dc

Крок 4. Міксер з вінчиками, вершки з пудрою збиваються в пишну масу.

e65fc7aea74a3227007ee2f17990b4e8

Крок 5. Потім до цієї маси столовою ложкою для правильності пропорції додається згущене молоко.

73bb727da4f0e5df6bd2875221f49e6c

Крок 6. Збивається крем на максимальній швидкості міксера і протягом 5 хвилин не менше.

7ddf872761561deb954a742fb373826c

Крок 7. Приготовлений із згущеного молока та вершків крем відразу використовується для формування торта. Вдалої та смачної випічки!

c25314ce139fd7f814230b35124d685a

Крем для торта зі згущеного молока та сирного сиру

Для прошарку та декору тортів ідеально підходить крем на основі згущеного молока та сирного сиру з додаванням вершкового масла. Цей крем відрізняє насиченість смаку і досить щільну текстуру, що дозволяє господині використовувати крем для формування торта відразу і без попереднього охолодження. Такий крем ідеально підходить для тортів із пісочного тіста.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Вершкове масло – 150 гр.
  • Сирний сир – 300 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування крему масло заздалегідь витримується при кімнатній температурі для розм’якшення, згущене молоко береться високої якості, а домашній сир повинен бути охолодженим.

a281ee19eae8a4588a157a162df301b8

Крок 2. У посуд для збивання крему переливається необхідна кількість згущеного молока. До неї кладе домашній сир і міксером ці інгредієнти збиваються до однорідного стану.

9a4bf7428830f45ed0a2b849958955f2

Крок 3. В іншому посуді також міксером збивається вершкове масло в пишну масу.

4cf4554223b3c049de2d584cd4a75343

Крок 4. Потім збите вершкове масло перекладається до суміші згущеного молока та сирного сиру. Ці інгредієнти вже не міксером, а лопаткою акуратно перемішуються до однорідного та гладкого стану.

3dc2d1f8b3c84b0376e1733905ae0289

Крок 5. Приготовлений крем зі згущеного молока з сирним сиром відразу використовується для прошарку торта. Смачної та вдалої випічки!

Шоколадний крем зі згущеного молока з какао

Шоколадно-згущений крем готується просто, і він підходить як до шоколадного бісквіту, так і для коржів з іншого тіста. У класичному варіанті такий крем готується з додаванням вершкового масла|мастила|, а в цьому рецепті вам пропонується приготувати на основі сиру, що буде не тільки смачніше, але й корисніше.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Молоко згущене – 100 гр.
  • Сир 9% – 400 гр.
  • Вершки 33% – 250 мл.
  • Какао-порошок – 20 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У випічці та десертах важлива якість вихідного матеріалу, важливий термін придатності, важлива температура. Насамперед відмірюється зазначена в рецепті кількість продуктів для крему, і обов’язково враховуються їх якість, термін придатності та оптимальна температура, адже вершки мають бути холодними.

a0f3bd1cecf90dee912f11f217a00993

Крок 2. У посуд для збивання крему кладеться сир.

05dae784603176897748d6c3ead27407

Крок 3. До нього наливаються холодні вершки.

0f7ec8f59cd736179a1e23213ecebd7e

Крок 4. Потім до сиру додається 100 гр. молока, що згущує|згущає|.

193b6e74e03daea482cd16637fd311e7

Крок 5. Міксером із спеціальними насадками та на невеликій швидкості ці інгредієнти перемішуються до однорідного стану.

6981e7388611e4f2c51bc2371c71c5e8

Крок 6. Потім швидкість міксера збільшується і крем збивається в пишну масу.

0892fd3b2c1cc21f85c61b78adcfab7d

Крок 7 У крем через густе сито насипається 20 гр. какао-порошку.

71c8af8f7c209eef1b72f8a118c1e81c

Крок 8. Крем з какао-порошком повторно збивається міксером для рівномірного розподілу цього порошку.

bca2d740644493cfc0e93fe17cf1ce1d

Крок 9. Шоколадний крем зі згущеним молоком і сиром готовий для прошарку та декору торта.

423e600f5eb0e9140946d161bd0ffebd

Крок 10. Цей десерт можна подавати до столу та самостійною стравою. Смачного!

9ead9e94a7fced83e2dedda8a425d8ba

Крем із вареного згущеного молока для торта

Варене згущене молоко відрізняється коричневим кольором і приємним карамельним смаком, і воно широко використовується в кондитерській справі для приготування різних кремів. Їх готують з додаванням до вареного згущеного молока сметани, вершків, йогурту та олії. Для прошарку торта і, особливо для декору, відмінно підходить масляний крем на основі згущеного молока, так як він стабільний і при застиганні форма прикрас добре зберігається.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Варене згущене молоко – 350 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь при кімнатній температурі витримуються олія та варене згущене молоко. Це важливо у приготуванні крему, інакше при збиванні інгредієнти можуть непоправно розшаруватись.

a41ab7c12eece3a79e08ae3e7aaeda6a

Крок 2. Олія перекладається в посуд для збивання крему та міксером протягом 5–7 хвилин збивається у світлу, об’ємну та м’яку масу.

5bc73c561f2115c309eb474fd7bdd525

Крок 3. До збитої олії перекладається варене згущене молоко.

628bc1a6f81a1b86d17792ddf7657ee4

Крок 4. Олія зі згущеним молоком ще раз збиваються на середній швидкості до в’язкого однорідного стану.

ebd1e33f8cd97415219f043b10fc82c6

Крок 5. Приготовлений крем трохи лопаткою перемішується і відразу використовується для прошарку торта та відсадки прикрас через кондитерський мішок. Смачної та вдалої випічки!

2904fc6782c07be443eecdaf14c6ddfd

Дуже смачний крем зі згущеного молока для торта Наполеон

Незалежно від рецепту приготування крему для торта “Наполеон”, до нього є одна головна вимога – оптимальна консистенція, щоб коржі просочилися, і торт не вийшов сухим. Це досягається шляхом суворого дотримання пропорції інгредієнтів, згідно з рецептурою та їх однаковою кімнатною температурою. Крем для «Наполеона» готується за двома варіантами: або олійним, або заварним. У цьому рецепті готуємо олійний крем зі згущеним молоком.

Час приготування: 20 хвилин.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Згущене молоко – 200 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для крему беруться свіже та якісне масло та згущене молоко. Продукти витримуються за кімнатної температури, інакше крем при збиванні може розшаруватися.

722d62cc8e127f6fed567504a3297dbc

Крок 2. У посуд для збивання крему або чашу планетарного міксера кладеться розм’якшене вершкове масло у вказаній у рецепті кількості.

d04d0a9e994b75b5db4dc702aff1d063

Крок 3. За допомогою спеціальної насадки та на середній швидкості масло протягом 3-4 хвилин збивається в пишну масу.

abd7adda42cb8870c5c87009930d1d7c

Крок 4. При включеному міксері в чашу до мастила тонким струменем наливається 200 гр. молока, що згущує|згущає|.

53c4001652ca7dca67accbf437d1b157

Крок 5. Маса, що збивається, за пару хвилин придбає однорідну текстуру. Міксер вимикається.

f621294e844dc3bfd0b91c6240b26ff6

Крок 6. Приготовлений крем виходить гладким, еластичним та смачним. Він відразу використовується для прошарку випечених коржів та формування «Наполеона». Смачної та вдалої випічки!

eb9cc2eec5a33282177878d0fd5c8ba1

Заварний крем зі згущеним молоком для торта

Сімейство заварних кремів багато, і безперечним фаворитом їх визнається багатьма господинями заварний крем зі згущеним молоком. Його відрізняє легкість готування, ніжність, стабільне збереження форми та здатність навіть прості коржі зробити вишуканим десертом. Заварна технологія крему звичайна і готуємо його на основі згущеного молока, олії, молока і крохмалю.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Згущене молоко – 150 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 150 гр.
  • Молоко – 300мл.
  • Крохмаль кукурудзяний – 20 гр.
  • Цукор – 90 гр.
  • Жовтки – 3 шт.
  • Ванілін – 2 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування заварного крему одразу береться металева каструля з товстим дном. У неї кладеться три жовтки і насипається цукор.

6a53d7c8c3d15822a74b596ec88b85fe

Крок 2. Потім насипається крохмаль, бажано кукурудзяний.

cd9bad090d2e096be8e57b0f1d28307c

Крок 3. За допомогою ручного вінчика ці інгредієнти поєднуються в однорідну масу.

5ea49b5906a6156ec73f66f95a18e7c6

Крок 4. Не припиняючи процес змішування, в каструлю потроху наливається молоко.

e4113701a72b12a5bfb9caaa2669d601

Крок 5. Потім каструля з приготовленою сумішшю ставиться на невеликий вогонь і при безперервному помішуванні доводиться маса до кипіння.

59e26b6104c6e14345da87df297b5985

Крок 6. У киплячий крем насипається ванілін.

89ca72a71139dc110c34e90422772d08

Крок 7. Вогонь під каструлею вимикається і гарячий крем ще на хвилину залишається на плиті при продовженні перемішування. Текстура завареного крему вийде густою.

c4079bfe42dcebe7d970ed22da5e5d5e

Крок 8. Крем переливається в чашу або піалу, прикривається шматочком плівки і залишається для охолодження до кімнатної температури.

ce8cf0cd25859274670178a4a48d1024

Крок 9. В окремий посуд кладеться розм’якшене вершкове масло. І до нього наливається згущене молоко.

f79b687ce7eba2a9c97bf42ead668bf2

Крок 10. Згущене молоко з маслом міксером збиваються в пишну масу.

d74ad73ee8ab7f93cf2cf56598b132bd

Крок 11. Потім в цю збиту суміш порційно перекладається заварний крем, що вже остигнув, і міксером на маленькій швидкості все перемішується.

7b042ef1dacbdb1250d0f26f6e20ed8e

Крок 12. Приготовлений заварний крем зі згущеним молоком готовий і його відразу можна використовувати для формування торта. Смачної та вдалої випічки!

5dd6a0314acb6b15970c2091ec057bd6

Крем зі згущеним молоком для медовика в домашніх умовах.

Асортимент тортів нині дуже великий, але справжні шанувальники десертів віддають перевагу «Медовику», приготовленому вдома і своїми руками. Смак і ніжність цієї випічки багато в чому визначається кремом, і як альтернатива популярному сметано-масленому крему, в цьому рецепті пропонується приготувати крем, на основі згущеного молока та сметани. Консистенція такого крему сприяє хорошому просоченню коржів «Медовика».

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Згущене молоко – 150 гр.
  • Сметана 25% – 500 гр.
  • Сік лимонний – 25мл.
  • Екстракт ванілі – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу відмірюється вказана в рецептурі кількість інгредієнтів, адже для хорошого крему важлива правильна їхня пропорція.

e070c2eb6034f335d30276c3121ab2a4

Крок 2. У посуд для збивання крему кладеться жирна та охолоджена сметана. До неї наливається згущене молоко і додається ванільний екстракт.

a33a40d69abb2c04d4d68a37b70d92de

Крок 3. Міксером на середній швидкості ці інгредієнти збиваються протягом 3-4 хвилин.

44e304f410c33bd8fc25e0fb53559483

Крок 4. Збита маса повинна вийти білого кольору та однорідної текстури.

4b00ce9a2791abf84f3bb2fba3fe43aa

Крок 5. Потім до цієї збитої маси наливається лимонний сік і все міксером на маленькій швидкості перемішується.

c4cfa2fd2904bc81a6a18769f1d7c170

Крок 6. Потім крем із лимонним соком повторно збивається протягом 2 хвилин.

5e06d0b8f64a1dd7eb358c0f0c66b2a9

Крок 7. Приготовлений крем для «Медовика» зі згущеного молока вийде міцним і без різних загусників. З ним відразу можна приступати до формування торта. Вдалої та смачної випічки!

9b7868beaf5c44464c8f2221f5abc053

Крем із згущеного молока та вершковим сиром маскарпоне

Крем на основі молока, що згущує молоко, і «Маскарпоне» відмінно підходить для просочення коржів у різних тортах, і особливо для бісквітних тортів. Його відрізняє легкий смак карамелі, аромат та ніжна текстура, але, незважаючи на ніжність, крем досить стійкий та форму тримає добре. До крему для легкості додаються вершки, а щільність його можна коригувати кількістю згущеного молока.

Час приготування: 35 хвилин.

Час приготування: 35 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Згущене молоко (варене) – 150 гр.
  • Сир “Маскарпоне” – 200 гр.
  • Вершки 33% – 200 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу відмірюється точна кількість інгредієнтів крему, що важливо для текстури крему.

4c3e138c708060587d898e6e24d7c268

Крок 2. У посуд для збивання крему кладеться маскарпоне та варене згущене молоко.

fa64c62d746f220890307e4fa005da3b

Крок 3. Міксером на невеликій швидкості ці інгредієнти легко перемішуються.

a74d659dfaae74f192b2a53723884ba8

Крок 4. Суміш повинна вийти однорідною та з легким кремовим кольором.

4bb030c00394ae1433563ceaf966ccb4

Крок 5. В окрему піалу наливаються жирні охолоджені вершки.

2ed8193790253ee14c5f5851519fc96c

Крок 6. Міксером та на великій швидкості вершки збиваються в пишну масу.

afcf38a4f25300185d98d5bb2871fa44

Крок 7. До збитого зі згущеним молоком маскарпоні перекладаються збиті вершки.

a6170421bbee7871e43b65f2275376d1

Крок 8. Ці дві маси лопаткою акуратно перемішуються до однорідності.

98f7441e912b88e6bf95fe5de8853a22

Крок 9. Крем зі згущеного молока, маскарпоне та вершків готовий.

974f26d26e952a4a8b699bfeacbd03e9

Крок 10. Його відразу можна використовувати для прошарку коржів торта. Вдалої та смачної випічки!

25659d7a9328702e92bb08886306c1a8

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал