Крем з згущеного молока для торта – 9 рецептів в домашніх умовах

Крем з згущеного молока для торта – один з кращих і простих варіантів прошарку кондитерського виробу. Згущене молоко використовують у вареному або свіжому вигляді. Її доповнюють вершковим маслом та ароматичними спеціями. Для хорошого крему усі інгредієнти збиваються міксером у красиві фігурні згустки.

Крем зі згущеного молока та сметани для торта з бісквітними коржами

Смак бісквітного торта багато в чому визначається його ніжною текстурою і самих коржів, а й кремом. Прошаровують такі торти кремами, приготованими за різними рецептами, і варіант крему зі згущеного молока зі сметаною визнається одним з кращих. Для крему в цьому рецепті беремо варену згущене молоко, що робить консистенцію крему більш щільною в порівнянні з сирим згущеним молоком. Сметану беремо із жирністю не менше 25%.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Молоко згущене варене – 200 гр.
  • Сметана 25% – 400 мл.
  • Цукор – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. У посуд для збивання крему перекладається сметана, витримана в холодильнику, адже тільки холодна сметана при збиванні може стати ніжною та повітряною масою.

Крок 2. До сметані додається трохи цукру, але це на особистий смак, адже згущене молоко досить солодке.

Крок 3. Сметана збивається лише звичайним міксером із спеціальними насадками. Блендер для цього не використовується, тому що він не збиває сметану на пишну масу. Збивання починається на середній швидкості з подальшим її збільшенням і продовжується не менше 7 хвилин.

Крок 4. Потім у збиту сметану перекладається варене згущене молоко.

Крок 5. Ці інгредієнти збиваються повторно міксером протягом 2-3 хвилин до пишної однорідної маси.

Крок 6. Приготовлений зі згущеного молока та сметани крем відразу використовується для формування торта. Вдалої та смачної випічки!

Простий крем зі згущеного молока та вершків

Варіант приготування крему для торта на основі молока, що згущує, є найшвидшим і простим. У цьому рецепті до згущеного молока додаємо вершки і трохи цукрової пудри. Згущене молоко надає крему солодощі смаку з карамельним відтінком, а вершки – особливий аромат і легкість. Від пропорції інгредієнтів залежить консистенція крему.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Молоко згущене – 8 ст.
  • Вершки 33% – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 2 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед готується все необхідне для приготування крему: посуд, інвентар та вказану кількість продуктів.

Крок 2. У посуд для збивання крему переливаються охолоджені вершки.

Крок 3. До них насипаються дві столові ложки цукрової пудри.

Крок 4. Міксер з вінчиками, вершки з пудрою збиваються в пишну масу.

Крок 5. Потім до цієї маси столовою ложкою для правильності пропорції додається згущене молоко.

Крок 6. Збивається крем на максимальній швидкості міксера і протягом 5 хвилин не менше.

Крок 7. Приготовлений із згущеного молока та вершків крем відразу використовується для формування торта. Вдалої та смачної випічки!

Крем для торта зі згущеного молока та сирного сиру

Для прошарку та декору тортів ідеально підходить крем на основі згущеного молока та сирного сиру з додаванням вершкового масла. Цей крем відрізняє насиченість смаку і досить щільну текстуру, що дозволяє господині використовувати крем для формування торта відразу і без попереднього охолодження. Такий крем ідеально підходить для тортів із пісочного тіста.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Вершкове масло – 150 гр.
  • Сирний сир – 300 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування крему масло заздалегідь витримується при кімнатній температурі для розм’якшення, згущене молоко береться високої якості, а домашній сир повинен бути охолодженим.

Крок 2. У посуд для збивання крему переливається необхідна кількість згущеного молока. До неї кладе домашній сир і міксером ці інгредієнти збиваються до однорідного стану.

Крок 3. В іншому посуді також міксером збивається вершкове масло в пишну масу.

Крок 4. Потім збите вершкове масло перекладається до суміші згущеного молока та сирного сиру. Ці інгредієнти вже не міксером, а лопаткою акуратно перемішуються до однорідного та гладкого стану.

Крок 5. Приготовлений крем зі згущеного молока з сирним сиром відразу використовується для прошарку торта. Смачної та вдалої випічки!

Шоколадний крем зі згущеного молока з какао

Шоколадно-згущений крем готується просто, і він підходить як до шоколадного бісквіту, так і для коржів з іншого тіста. У класичному варіанті такий крем готується з додаванням вершкового масла|мастила|, а в цьому рецепті вам пропонується приготувати на основі сиру, що буде не тільки смачніше, але й корисніше.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Молоко згущене – 100 гр.
  • Сир 9% – 400 гр.
  • Вершки 33% – 250 мл.
  • Какао-порошок – 20 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У випічці та десертах важлива якість вихідного матеріалу, важливий термін придатності, важлива температура. Насамперед відмірюється зазначена в рецепті кількість продуктів для крему, і обов’язково враховуються їх якість, термін придатності та оптимальна температура, адже вершки мають бути холодними.

Крок 2. У посуд для збивання крему кладеться сир.

Крок 3. До нього наливаються холодні вершки.

Крок 4. Потім до сиру додається 100 гр. молока, що згущує|згущає|.

Крок 5. Міксером із спеціальними насадками та на невеликій швидкості ці інгредієнти перемішуються до однорідного стану.

Крок 6. Потім швидкість міксера збільшується і крем збивається в пишну масу.

Крок 7 У крем через густе сито насипається 20 гр. какао-порошку.

Крок 8. Крем з какао-порошком повторно збивається міксером для рівномірного розподілу цього порошку.

Крок 9. Шоколадний крем зі згущеним молоком і сиром готовий для прошарку та декору торта.

Крок 10. Цей десерт можна подавати до столу та самостійною стравою. Смачного!

Крем із вареного згущеного молока для торта

Варене згущене молоко відрізняється коричневим кольором і приємним карамельним смаком, і воно широко використовується в кондитерській справі для приготування різних кремів. Їх готують з додаванням до вареного згущеного молока сметани, вершків, йогурту та олії. Для прошарку торта і, особливо для декору, відмінно підходить масляний крем на основі згущеного молока, так як він стабільний і при застиганні форма прикрас добре зберігається.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Варене згущене молоко – 350 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь при кімнатній температурі витримуються олія та варене згущене молоко. Це важливо у приготуванні крему, інакше при збиванні інгредієнти можуть непоправно розшаруватись.

Крок 2. Олія перекладається в посуд для збивання крему та міксером протягом 5–7 хвилин збивається у світлу, об’ємну та м’яку масу.

Крок 3. До збитої олії перекладається варене згущене молоко.

Крок 4. Олія зі згущеним молоком ще раз збиваються на середній швидкості до в’язкого однорідного стану.

Крок 5. Приготовлений крем трохи лопаткою перемішується і відразу використовується для прошарку торта та відсадки прикрас через кондитерський мішок. Смачної та вдалої випічки!

Дуже смачний крем зі згущеного молока для торта Наполеон

Незалежно від рецепту приготування крему для торта “Наполеон”, до нього є одна головна вимога – оптимальна консистенція, щоб коржі просочилися, і торт не вийшов сухим. Це досягається шляхом суворого дотримання пропорції інгредієнтів, згідно з рецептурою та їх однаковою кімнатною температурою. Крем для «Наполеона» готується за двома варіантами: або олійним, або заварним. У цьому рецепті готуємо олійний крем зі згущеним молоком.

Час приготування: 20 хвилин.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Згущене молоко – 200 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для крему беруться свіже та якісне масло та згущене молоко. Продукти витримуються за кімнатної температури, інакше крем при збиванні може розшаруватися.

Крок 2. У посуд для збивання крему або чашу планетарного міксера кладеться розм’якшене вершкове масло у вказаній у рецепті кількості.

Крок 3. За допомогою спеціальної насадки та на середній швидкості масло протягом 3-4 хвилин збивається в пишну масу.

Крок 4. При включеному міксері в чашу до мастила тонким струменем наливається 200 гр. молока, що згущує|згущає|.

Крок 5. Маса, що збивається, за пару хвилин придбає однорідну текстуру. Міксер вимикається.

Крок 6. Приготовлений крем виходить гладким, еластичним та смачним. Він відразу використовується для прошарку випечених коржів та формування «Наполеона». Смачної та вдалої випічки!

Заварний крем зі згущеним молоком для торта

Сімейство заварних кремів багато, і безперечним фаворитом їх визнається багатьма господинями заварний крем зі згущеним молоком. Його відрізняє легкість готування, ніжність, стабільне збереження форми та здатність навіть прості коржі зробити вишуканим десертом. Заварна технологія крему звичайна і готуємо його на основі згущеного молока, олії, молока і крохмалю.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Згущене молоко – 150 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 150 гр.
  • Молоко – 300мл.
  • Крохмаль кукурудзяний – 20 гр.
  • Цукор – 90 гр.
  • Жовтки – 3 шт.
  • Ванілін – 2 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування заварного крему одразу береться металева каструля з товстим дном. У неї кладеться три жовтки і насипається цукор.

Крок 2. Потім насипається крохмаль, бажано кукурудзяний.

Крок 3. За допомогою ручного вінчика ці інгредієнти поєднуються в однорідну масу.

Крок 4. Не припиняючи процес змішування, в каструлю потроху наливається молоко.

Крок 5. Потім каструля з приготовленою сумішшю ставиться на невеликий вогонь і при безперервному помішуванні доводиться маса до кипіння.

Крок 6. У киплячий крем насипається ванілін.

Крок 7. Вогонь під каструлею вимикається і гарячий крем ще на хвилину залишається на плиті при продовженні перемішування. Текстура завареного крему вийде густою.

Крок 8. Крем переливається в чашу або піалу, прикривається шматочком плівки і залишається для охолодження до кімнатної температури.

Крок 9. В окремий посуд кладеться розм’якшене вершкове масло. І до нього наливається згущене молоко.

Крок 10. Згущене молоко з маслом міксером збиваються в пишну масу.

Крок 11. Потім в цю збиту суміш порційно перекладається заварний крем, що вже остигнув, і міксером на маленькій швидкості все перемішується.

Крок 12. Приготовлений заварний крем зі згущеним молоком готовий і його відразу можна використовувати для формування торта. Смачної та вдалої випічки!

Крем зі згущеним молоком для медовика в домашніх умовах.

Асортимент тортів нині дуже великий, але справжні шанувальники десертів віддають перевагу «Медовику», приготовленому вдома і своїми руками. Смак і ніжність цієї випічки багато в чому визначається кремом, і як альтернатива популярному сметано-масленому крему, в цьому рецепті пропонується приготувати крем, на основі згущеного молока та сметани. Консистенція такого крему сприяє хорошому просоченню коржів «Медовика».

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Згущене молоко – 150 гр.
  • Сметана 25% – 500 гр.
  • Сік лимонний – 25мл.
  • Екстракт ванілі – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу відмірюється вказана в рецептурі кількість інгредієнтів, адже для хорошого крему важлива правильна їхня пропорція.

Крок 2. У посуд для збивання крему кладеться жирна та охолоджена сметана. До неї наливається згущене молоко і додається ванільний екстракт.

Крок 3. Міксером на середній швидкості ці інгредієнти збиваються протягом 3-4 хвилин.

Крок 4. Збита маса повинна вийти білого кольору та однорідної текстури.

Крок 5. Потім до цієї збитої маси наливається лимонний сік і все міксером на маленькій швидкості перемішується.

Крок 6. Потім крем із лимонним соком повторно збивається протягом 2 хвилин.

Крок 7. Приготовлений крем для «Медовика» зі згущеного молока вийде міцним і без різних загусників. З ним відразу можна приступати до формування торта. Вдалої та смачної випічки!

Крем із згущеного молока та вершковим сиром маскарпоне

Крем на основі молока, що згущує молоко, і «Маскарпоне» відмінно підходить для просочення коржів у різних тортах, і особливо для бісквітних тортів. Його відрізняє легкий смак карамелі, аромат та ніжна текстура, але, незважаючи на ніжність, крем досить стійкий та форму тримає добре. До крему для легкості додаються вершки, а щільність його можна коригувати кількістю згущеного молока.

Час приготування: 35 хвилин.

Час приготування: 35 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Згущене молоко (варене) – 150 гр.
  • Сир “Маскарпоне” – 200 гр.
  • Вершки 33% – 200 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу відмірюється точна кількість інгредієнтів крему, що важливо для текстури крему.

Крок 2. У посуд для збивання крему кладеться маскарпоне та варене згущене молоко.

Крок 3. Міксером на невеликій швидкості ці інгредієнти легко перемішуються.

Крок 4. Суміш повинна вийти однорідною та з легким кремовим кольором.

Крок 5. В окрему піалу наливаються жирні охолоджені вершки.

Крок 6. Міксером та на великій швидкості вершки збиваються в пишну масу.

Крок 7. До збитого зі згущеним молоком маскарпоні перекладаються збиті вершки.

Крок 8. Ці дві маси лопаткою акуратно перемішуються до однорідності.

Крок 9. Крем зі згущеного молока, маскарпоне та вершків готовий.

Крок 10. Його відразу можна використовувати для прошарку коржів торта. Вдалої та смачної випічки!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал