Крем з вареним згущеним молоком для торта – 7 рецептів з покроковими фото

f194dcd3a5319ca9ae45c3f14366f67d

Крем з вареним згущеним молоком для торта – це один з варіантів з широкої лінійки різноманітних кремів, як необхідних доповнень для прошаровування тортів, вирівнювання та декору. Варена згущена крему надає особливого смаку карамелі, стійкості та солодощі. Вариться згущене молоко рівно одну годину, що максимально зберігає її смак і текстуру, а в кремах доповнюється олією, сметаною, вершками, вершковим сиром та різними ароматизаторами.

Крем з вареним згущеним молоком і сметаною

Крем з вареним згущеним молоком і сметаною по текстурі виходить ніжнішим у порівнянні з масляним, що ідеально підходить для просочення коржів будь-якого торта, особливо бісквітного. Сметана для крему береться лише жирна та холодна. У цьому рецепті крем доповнимо загусником та ромовою есенцією.

Час приготування: 40 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1.

Інгредієнти:

  • Згущене молоко варене – 150 гр.
  • Сметана 25% –200 гр.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Загущувач для сметани – 6 гр.
  • Ромова есенція – 1 крапля.

Процес приготування:

Крок 1. Охолоджену сметану перекладіть у посуд для збивання крему. Додайте до неї цукор із загусником і добре перемішайте.

f9b71f59bd59e5827ffc52415317d10d

Крок 2. Потім міксером при середній швидкості сметану протягом 3-4 хвилин збийте в густу масу. До збитої сметани перекладіть варену згущене молоко.

eae5383a743cfc373a58b21c8f192bb0

Крок 3. Для особливого аромату додайте до крему трохи ромової есенції та ще раз збийте. Текстура збитого крему повинна вийти густою і пишною.

87ff5d1c09ab76a4b65015399e203e4b

Крок 4. Збитий крем щонайменше на півгодини поставте в холодильник для стабілізації.

26c77161781232486b4e392350053532

Крок 5. Після цього часу, приготовлений крем з вареним згущеним молоком і сметаною можете використовувати для формування торта. Смачної та вдалої випічки!

f9950c770b2f93e85dd4757e77fa4acf

Заварний крем з вареним згущеним молоком

Заварний крем з вареним згущеним молоком багато господинь, та й кондитерів, високо цінують за просте приготування, ніжну легку текстури та достатню стійкість. У цьому рецепті основу крему заварюємо за класичною технологією на молоці, яйцях, борошні та крохмалі. До неї додаємо варену згущене молоко і збите вершкове масло.

Час приготування: 40 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1.

Інгредієнти:

  • Молоко –0,5 л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Згущене молоко варене – 100 гр.
  • Вершкове масло – 150 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст.
  • Борошно – 1 ст.
  • Цукор – 250 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У сотейник налити молоко та поставити на плиту для нагрівання.

400691414734c9843c6b647d1405fd96

В окремий посуд розбити два яйця, насипати цукор та вінчиком добре збити.

d31cece21e4d480a1dba59ffe9f47311

Крок 2. Потім у цю масу насипати по столовій ложці крохмалю та борошна, налити склянку підігрітого молока і вінчиком перемішати до однорідної текстури, подібної до рідкого тіста.

eb6ce0cab8828a772d963e69221b7082

Крок 3. У молоко, що почало закипати молоко тонким струменем при одночасному активному перемішуванні перелити яєчну масу.

f7ebb8a699ce459a1f519e6c1ef604ea

Крок 4. Поварити заварну основу трохи більше двох хвилин і лише до загусання. Потім її трохи остудити.

b8b45082d1cc19a3e72995ba1e862680

Крок 5. Перекласти в цю масу варену згущене молоко і добре перемішати. Залишити до повного охолодження.

38cb4ed64a04952fc824eca6c1ad256a

Крок 6. В іншому посуді міксером і добіла збити вершкове масло.

02f0590beeef3f1353f27daa25ebb9cb

Крок 7. Збите масло порційно перекласти в заварну основу, добре лопаткою перемішуючи крем після кожної порції. Приготовлений заварний крем з вареним згущеним молоком можна відразу використовувати для формування торта. Смачної та вдалої випічки!

b9c6af60145929868792501fe3e213fc

Крем чіз з вареним згущеним молоком

Крем чіз з вареним згущеним молоком останнім часом став досить популярним за просте приготування, гарний смак, легкість і стійкість текстури, і доступність основних інгредієнтів, особливо м’яких вершкових сирів будь-якого сорту. У цьому рецепті крем-чиз готуємо на вершковому маслі. Для крему важливі сир зі згущеним молоком молодим, а олія кімнатної температури.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1.

Інгредієнти:

  • Вершковий сир – 600 гр.
  • Згущене молоко варене – 400 гр.
  • Вершкове масло – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед підготувати простий набір інгредієнтів для крему, згідно з пропорцією рецепту.

94f9f3926b822a7f7b23de6bdf7bda06

Крок 2. В окремий посуд перекласти охолоджений вершковий сир та міксером на невеликій швидкості перемішати в гладку однорідну масу.

dc87ccf50c75f05e03cf6c3bd01c509d

Крок 3. До нього перекласти варену згущене молоко.

51ce6d65a49fe0f1cef64d5d2540fcd9

Крок 4. Повторно і на такій швидкості ці інгредієнти перемішати до однорідності.

3a3f78d586f2b33de23e486cff3dee6c

Крок 5. Потім у крем перекласти розм’якшене вершкове масло.

439fef7841acb1a2e4df0725510e8cdf

Крок 6. Збільшити швидкість міксера до середньої та протягом двох хвилин збити крем у пишну та однорідну масу.

40fe008eb97f96b0d40d469e8c61d108

Крок 7. Приготовлений крем чіз з вареним згущеним молоком можна відразу використовувати для прошарку та декору торта. Смачної та вдалої випічки!

e3148925d0d14f28d0ca862bba2e3a2d

Крем для медовика з вареним згущеним молоком

Крем для медовика з вареним згущеним молоком буде у вас альтернативою крему сметано-масляному. Готується він просто і швидко, відрізняється гарним смаком, чудово просочує коржі та досить стійкий. У цьому рецепті готуємо крем на сметані з додаванням соку лимона, що додасть фортеці без додавання спеціальних загусників.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Інгредієнти:

  • Сметана жирна – 500 гр.
  • Згущене молоко – 150 гр.
  • Сік лимона – 25мл.
  • Екстракт ванілі – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Інгредієнти для крему відразу підготуйте згідно пропорції рецепту. Жирну холодну сметану перекладіть на окремий посуд.

d31860c90b1284a26a0bec3b13cc27b7

Крок 2. Додайте до неї згущене молоко з чайною ложкою ванільного екстракту.

58e55ab3308c336581a96b52d353dce0

Крок 3. Протягом 3-4 хвилин міксером на середній швидкості ці інгредієнти збийте в однорідну білу масу.

01063645538ecbfb5c82056aec01accd

Крок 4. Збитий крем повинен вийти гладким і пишним.

3456d2f73c7f23b37d4e9a9162f5c79e

Крок 5. Не вимикаючи міксер, до крему налийте лимонний сік.

203a64f41519d32b8f135de50f021a5d

Крок 6. Крем із соком лимона збивайте ще протягом двох хвилин.

768ede9977e78c78a806d5efbf26f918

Крок 7. Приготовлений крем з вареним згущеним молоком можете відразу використовувати для прошарку коржів «Медовика». Смачної та вдалої випічки!

3a1ee3e0e82009c3c57ef4672851a755

Крем з вареним згущеним молоком і вершками

Крем з вареним згущеним молоком і вершками, як альтернатива калорійним масляним кремам, виходить ніжнішим, повітряним і відмінно підходить для прошарку коржів з різних видів тіста, але дещо текуча консистенція не дозволяє його використовувати для декору.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% –500 мл.
  • Згущене молоко варене – 1 банка.

Процес приготування:

Крок 1. Вершки заздалегідь добре охолодити, перелити в посуд для збивання крему та міксером на мінімальній швидкості їх збити протягом 1-2 хвилин.

b47964796a8e3bc85bc69494bcb5c9e5

Крок 2. Потім швидкість збільшити до максимальної і збити вершки протягом 3-4 хвилин, до збільшення їх обсягу вдвічі і текстури густої піни.

e5ac970cb0ff9cda38fbf099a04ae6ca

Крок 3. До збитих вершків перекласти третину вареного згущеного молока і продовжити збивання, щоб маса стала однорідною.

b803608e69c5e6db1771cda70e887696

Крок 4. Перекласти до крему решту згущеного молока і продовжити збивання на тій же швидкості ще 4-5 хвилин.

48d617ac6a5db3898e1f6dc69cf38c11

Крок 5. Правильно збитий крем на вінчиках міксера повинен триматися щільно і не стікати. Приготовлений крем з вареним згущеним молоком і вершками можна відразу використовувати для прошарку коржів торта. Смачної та вдалої випічки!

817f94834073e3a06071968ab5268990

Шоколадний крем з вареним згущеним молоком

Варіант шоколадного крему з вареним згущеним молоком досить вдалий, адже він підходить як для прошарку торта, так і для вирівнювання та декору. Для крему береться вершкове масло високої жирності та трохи розм’якшене, щоб крем зберіг стабільність. Варена згущена береться тільки холодна. Розрахунок інгредієнтів у цьому рецепті наведено на один торт вагою 2 кг. або на два торти по 1 кг.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло 82,5% – 300 гр.
  • Згущене молоко варене – 400 гр.
  • Какао-порошок – 30 гр.
  • Екстракт ванілі – ¼ ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Прохолодне та м’яке вершкове масло перекласти в посуд для збивання крему.  Міксером на високій швидкості і протягом 2-3 хвилин збити його в світлу масу. Холодне масло можна трохи розігріти в мікрохвильовій печі в пульс-режимі.

b3be66b120bda605e5c134f75ab150d7

Крок 2. До збитої олії перекласти варену згущене молоко і перемішати крем на такій же швидкості і до однорідної текстури. Залишки крему під час збивання прибирати зі стінок посуду лопаткою.

902ff32e7b8a5dd969453b1aa32bef41

Крок 3. Потім крем насипати какао-порошок, трохи перемішати, щоб він не розлетівся і потім збити крем ще раз на високій швидкості. Залишки також прибрати зі стінок лопаткою.

8c080c87c82ad3702a1484604d938ca3

Крок 4. Для аромату додати до крему екстракт ванілі або трохи гарного ковзана і остаточно перемішати все. Крем має стійко триматися на вінчиках.

bf2158d983fd4f07bfa2084e82aaa350

Крок 5. Приготовлений стабільний шоколадний крем з вареним згущеним молоком можна відразу використовувати для формування та декору торта. Такий крем добре зберігається у холодильнику до 10 днів. Смачної та вдалої випічки!

a23a0c2a960204cf8b4fb38ef4ce80a5

Крем з вареним згущеним молоком і вершковим сиром

Крем з вареним згущеним молоком і вершковим сиром відрізняється шовковистою ніжною текстурою, що добре підходить для просочення коржів, особливо «Наполеона», приємним карамельним смаком варіння і за рахунок вершкового масла – стабільністю. Крем довго не збивається, а лише перемішується, інакше олія може розшаруватися.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Інгредієнти:

  • Вершковий сир – 600 гр.
  • Згущене молоко варене – 400 гр.
  • Вершкове масло 82,5% – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу відміряти, згідно з пропорцією рецепту, всі інгредієнти для крему. Вершковий сир взяти холодним, вершкове масло трохи розм’якшеним, а варене згущене молоко досить густе.

c40b4bda0294563a3e0342911703604d

Крок 2. У посуд для збивання крему перекласти холодний сир сиру і міксером на невеликій швидкості перемішати до гладкої і без крупинок текстури.

724d32a7ba771be95be4abdb400d2d5d

Крок 3. Потім до сиру перекласти варену згущене молоко і ще раз перемішати до однорідності.

ce83a1eb8bdc0979fd7379c84cf633a2

Крок 4. Не схиблену масу знімати зі стінок посуду силіконовою лопаткою.

77c03f419e54069b9bb5ce4bea257602

Крок 5. Перемішувати сир зі згущеним молоком також до гладкої текстури.

1edc9d2e557d3e1bd8e8b9f187c1a5ab

Крок 6. Потім до цієї маси додати м’яке вершкове масло.

2fac6b737c4422c51a59745a1caae28e

Крок 7. Протягом двох хвилин та на невеликій швидкості ці інгредієнти остаточно перемішати. Приготовлений крем з вареним згущеним молоком і вершковим сиром відразу використовувати для прошарку коржів торта.

a674c131dc19270d9999ea55675d47bb

Крок 8. Такий крем відмінно підійде для декорування торта або інших десертів. Смачної та вдалої випічки!

92e6446d09f114f61eef69d004a7862f

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал