Що приготувати до чаю – 9 швидких і смачних рецептів випічки з покроковими фото

Що швидко і смачно приготувати до чаю — це нагальне питання, який постійно задають собі ласуни. В принципі сьогодні все можна купити в магазині. Однак трапляються різні ситуації і обставини не дозволяють купити частування. Та й жодне з магазинних ласощів не зрівняється з домашньою випічкою. Саму атмосферу при приготуванні десертів важко чим-небудь замінити. У добірці зібрані популярні варіанти солодощів для чаювання. Беріть на озброєння і користуйтеся із задоволенням!

Пісочне печиво на вершковому маслі

Пісочне печиво на вершковому маслі готується просто і без проблем. Десерт не відніме багато часу, навіть якщо ви себе не позиціонуєте великим кондитером. Пісочне печиво вийде у всіх без винятку. Красиве частування сподобається всім вашим знайомим без винятку. Випікайте і пригощайте друзів!

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Сметана 15% – 200 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Ванілін – 1 гр.

Для начинки:

  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Ванілін – 1 гр.

додатково:

  • Яйця курячі – 1 шт. для змащування печива.

Процес приготування:

Крок 1. У ємність насипте борошно і розпушувач. Розмішайте і сюди ж натріть на великій терці вершкове масло.

Крок 2. Додайте сметану, ванілін і яйце.

Крок 3. Вимісити тісто. Заготівлю упакуйте в пакет і покладіть в холод на півгодини.

Крок 4. Поки тісто охолоджується, приготуйте прошарок. З’єднайте просіяне борошно, цукор і ванілін, змішайте. Натріть вершкове масло за допомогою терки. Розітріть масу в крихту. Приберіть в холод.

Крок 5. Дістаньте пісочну заготівлю з холодильника і розріжте навпіл.

Крок 6. Одну частину розкачайте в пласт і розсипте зверху половину пісочного прошарку.

Крок 7. Поверніть тісто в щільний рулет. Те ж саме повторіть з другою частиною.

Крок 8. Яйце збовтайте і промажте кожен рулет зверху, виделкою можна зробити візерунок.

Крок 9. Якщо є фігурний ніж, скористайтеся ним або розріжте звичайним.

Крок 10. Заготовки перемістіть на деко, застелений пергаментом або силіконовим килимком. Помістіть в прогріту духовку. Випікайте 25 хвилин при 180 градусах.

Крок 11. Ароматну випічку остудити. Закип’ятіть чайник, заварюйте чай або каву.

Крок 12. Пригощайте рідних. Насолоджуйтесь пісочним частуванням! Приємної насолоди!

Шарлотка з яблуками в духовці

Шарлотка з яблуками в духовці – рецепт, який відомий багатьом. У кожної господині своя ідеальна шарлотка. Для мене цей рецепт максимально простий і ще ніколи мене не підводив. Ніжне тісто і смачна начинка не залишить байдужим жодного ласуна. У урожайний на яблука рік цей пиріг частий гість в моєму домі!

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Кориця – 0,5 ч.л.
  • Цукор-пісок – 180 гр.
  • Цукрова пудра – 2 ст.л.
  • Яблука – 6 шт.
  • Масло вершкове – для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Яблука вимийте, очистіть від шкірки і серцевини, поріжте довільно.

Крок 2. Присипте фрукти ароматної корицею.

Крок 3. Розмішайте і відставте в сторону.

Крок 4. Ємність для запікання промажте вершковим маслом. У мене роз’ємна форма, тому для зручності я ще пробачила дно пергаментом.

Крок 5. По дну розподіліть ароматні яблука.

Крок 6. Намагайтеся розкласти яблука в один шар.

Крок 7. Великі яйця дістаньте з холодильника, ополосніть під водою і просушіть кухонним рушником, розбийте об плоску поверхню. Вміст вилийте в глибоку ємність. Висипте цукор.

Крок 8. Озброївшись міксером, з’єднайте складові до пишної білої маси, приблизно збивайте 5-7 хвилин.

Крок 9. Просійте борошно і розпушувач.

Крок 10. Розмішайте електроприладом на низькій швидкості до однорідності.

Крок 11. Ємність з яблуками наповніть тістом.

Крок 12. Розігрійте духову шафу, переведіть важіль температури на 180 градусів. Випікайте 35-40 хвилин.

Крок 13. Пиріг проткніть зубочисткою. Якщо зубочистка буде сухою, випічка готова. Вимкніть духовку, залиште пиріг всередині ще хвилин на 10.

Крок 14. Ароматний пиріг остудити.

Крок 15. Акуратно зніміть форму. Верх задекоруйте цукровою пудрою.

Крок 16. Випічку розділіть на порції.

Крок 17. Закип’ятіть чайник, заварюйте чай або каву. Пригощайте близьких. Насолоджуйтесь домашньою випічкою! Приємної насолоди!

Королівська ватрушка до чаю

Королівська ватрушка – шикарний десерт для любителів сиру. Розсипчасте тісто і ніжна начинка зводить з розуму. У тандемі це щось дивовижне. І не потрібно довго возитися. Все супер просто і легко. До речі, пісочне тісто можна приготувати заздалегідь і заморозити. Це дуже зручно, коли хочеться поласувати.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 3 ст.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Цукор-пісок – 0,5 ст.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Ванілін – за смаком.

Для начинки:

  • Цукор-пісок – 3 ст.л.
  • Сир – 250 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Ванільний цукор – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Великі яйця витягніть з холодильника, обполосніть під водою і просушіть кухонним рушником, розбийте об плоску поверхню. Вміст вилийте в глибоку посудину. Відправте сюди ж сир, ванільний і звичайний цукор.

Крок 2. Озброївшись погружним блендером, з’єднайте складові.

Крок 3. Просійте борошно і розпушувач. Розмішайте. Сюди ж натріть на терці холодне вершкове масло.

Крок 4. До складових основи відправте цукор і ванілін.

Крок 5. Швидкими рухами рук розітріть масу, щоб вийшла крихта.

Крок 6. Борта і дно форми для випічки змастіть маслом. Для зручності я ще застилаю дно пергаментом. По дну розподіліть половину основи, злегка утрамбуйте і сформуйте бортики.

Крок 7. Вилийте сирний наповнювач і розрівняйте, злегка прокручуючи форму.

Крок 8. Зверху розподіліть залишилася крихту. Розігрійте духову шафу, переведіть важіль температури на 190 градусів. Випікайте 35 хвилин.

Крок 9. Пиріг перевірте зубочисткою. Суха зубочистка – ознака готовності випічки. Ароматний виріб остудити. Охололий пиріг буде хрустким, а начинка стане більш щільною.

Крок 10. Запрошуйте рідних пити чай. Насолоджуйтесь розсипчастою випічкою! Приємної насолоди!

Швидкий і смачний сирний кекс в духовці

Сирний кекс в духовці має ніжною текстурою, яка практично тане в роті. Хоча бісквітне тісто виходить досить щільним, але це жодним чином не впливає на смак чудового ласощів. Для кексу не потрібно окремо збивати білки, що набагато спрощує весь процес.

Час готування – 1 ч. 25 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 280 гр.
  • Маргарин / масло вершкове – 150 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Сода харчова – 1/3 ч.л.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Ванільний цукор – 1 ч.л.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Сир 5% – 250 гр.
  • Сметана 20% – 2 ст.л.
  • Сіль – 1/4 ч.л.
  • Ізюм без кісточок – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 1 ст.л.
  • Олія – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Маргарин або вершкове масло розпустіть на пару або розтопити імпульсами по 15-20 секунд в мікрохвильовці.

Крок 2. Насипте цукор. Озброївшись міксером, змішайте складові.

Крок 3. Великі яйця дістаньте з холодильника, ополосніть під водою і просушіть кухонним рушником. Розбийте про плоску поверхню. Вміст перелийте до отриманої раніше маси.

Крок 4. Об’єднайте міксером.

Крок 5. Окремо з’єднайте сир зі сметаною. А потім відправте масу до рідких складових.

Крок 6. Продовжуйте вимішувати міксером.

Крок 7. У повітряну масу пересипте просіяне борошно.

Крок 8. Те ж виконайте з содою, сіллю, ванільним цукром і розпушувачем.

Крок 9. Об’єднайте складові міксером. Розмішуйте на середніх оборотах електроприладу, поки тісто не знайде бархатисту консистенцію.

Крок 10. Ізюм без кісточок промийте і просушіть. Пересипте в густе тісто. Ніжно вмішайте лопаткою, щоб родзинки рівномірно розподілився.

Крок 11. Силіконову форму наповніть тістом. Розігрійте духовку, переведіть важіль температури на 180 градусів.

Крок 12. Заготівлю розрівняйте. Форму помістіть в духовку. Випікайте 50-60 хвилин.

Крок 13. Кекс перевірте зубочисткою. Суха зубочистка буде ознакою готовності кексу. Акуратно дістаньте виріб з форми. Ніжне випічку остудити.

Крок 14. Золотистий кекс задекоруйте цукровою пудрою.

Крок 15. Перемістіть на тарілку. Розділіть на порції. Заварюйте улюблені напої. Пригощайте цим шедевром рідних. Насолоджуйтесь домашньою випічкою! Приємної насолоди!

Шоколадні мафіни з какао в духовці

Шоколадні мафіни з какао в духовці – смачно і максимально просто! Якщо гості вже на порозі, а частування до чаю немає – це ваш ідеальний варіант. За рахунок того, що тісто розподіляють по невеликих формочкам, десерт випікається і остигає досить швидко. Вашим гостям не доведеться довго чекати частування.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 120 гр.
  • Масло вершкове – 90 гр.
  • Молоко – 60 мл.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Шоколад – 6 часточок.
  • Цукор-пісок – 90 гр.
  • Какао-порошок – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. В об’ємну ємність відправте просіяне борошно, какао-порошок і розпушувач. Додайте цукор. Змішайте вінчиком.

Крок 2. У сотейник складіть вершкове масло і розпустіть на слабкому вогні. Сюди ж вилийте тепле молоко і розбийте попередньо вимиті яйця. З’єднайте вінчиком.

Крок 3. Суху суміш поступово пересипте до рідких інгредієнтів і доведіть до однорідності.

Крок 4. Форму для кексів вистелите паперовими формочками.

Крок 5. Наповніть їх шоколадним тістом на 2/3 форми. В середину кожного кексу кладемо шматочок шоколадки.

Крок 6. Розігрійте духову шафу, встановіть температурний перемикач на 200 градусів. Випікайте 25 хвилин. Кекси проткніть зубочисткою. Якщо зубочистка буде сухою, кекси готові.

Крок 7. Ароматну випічку залиште до повного охолодження.

Крок 8. Заварюйте чай або каву. Пригощайте близьких.

Крок 9. Насолоджуйтесь запашною випічкою, приємної насолоди!

Швидкий медовик без розкочування коржів

Швидкий медовик без розкочування коржів спрощує життя і економить час тим, що тісто випікається за один раз. Готувати цей торт, суцільне задоволення. Особливо для тих, у кого кожна хвилина на рахунку. Зайняті господині візьмуть рецепт на озброєння, це дуже зручно!

Час готування – 4 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 280 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Мед – 150 гр.
  • Сода харчова – 1,5 ч.л.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 200 гр.

Для крему:

  • Цукрова пудра – 150 гр.
  • Сметана 20% – 400 гр.
  • Вершки 33-35% – 400 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Вершкове масло розпустіть на слабкому вогні або розтопити імпульсами по 15-20 секунд в мікрохвильовці.

Крок 2. До розм’якшеному маслу відправте мед.

Крок 3. Нагрівайте до рідкої консистенції.

Крок 4. У рідку субстанцію насипте харчову соду.

Крок 5. Перемішують рухами вінчика доведіть до кипіння і відразу зніміть з плити.

Крок 6. Масу перелийте в посуд і залиште повністю охолонути.

Крок 7. Великі яйця дістаньте з холодильника, ополосніть під водою і просушіть кухонним рушником. Розбийте про плоску поверхню. Вміст перелийте в об’ємну ємність.

Крок 8. Підсипаючи цукор, почніть збивати на середніх оборотах міксера.

Крок 9. Коли маса стане повітряною і збільшиться в кілька разів, влийте охололу масляно-медову субстанцію.

Крок 10. Продовжуйте збивати міксером.

Крок 11. Насипте просіяне борошно. Озброївшись лопаткою, змішайте складові.

Крок 12. Перемішуйте ніжними рухами.

Крок 13. Деко застеліть пергаментом хорошої якості. Вилийте медовий тісто.

Крок 14. Розрівняйте лопаткою.

Крок 15. Розігрійте духовку, переведіть важіль температури на 180 градусів. Корж помістіть в духовку. Випікайте 20 хвилин.

Крок 16. Приготуйте крем. У глибоку миску вилийте охолоджені вершки.

Крок 17. Підсипаючи цукрову пудру, об’єднайте складові міксером.

Крок 18. Вершкова маса значно збільшиться в обсязі.

Крок 19. Відправте сюди сметану.

Крок 20. Об’єднайте лопаткою. Прикрийте плівкою і приберіть в холод.

Крок 21. Медовий корж повністю остудити. Обріжте боки, щоб вийшов прямокутник.

Крок 22. Корж розділіть навпіл.

Крок 23. Кожну половину розділіть знову навпіл.

Крок 24. Тепер кожну четвертину розріжте вздовж.

Крок 25. У мене вийшло 8 коржів.

Крок 26. Обрізки складіть в чашу подрібнювача.

Крок 27. Подрібніть в крихту.

Крок 28. Займіться складанням торта. Блюдо, на якому будете формувати медовик, промажте кремом. Зверху покладіть корж, щедро просочені кремом.

Крок 29. Знову корж і крем.

Крок 30. Зберіть повністю медовик, чергуючи медові коржі з вершковим кремом. Бока і верхівку щедро промажте залишками крему.

Крок 31. Обсипте верхівку крихтою.

Крок 32. Тепер обсипте боки торта. Зручно використовувати кулінарний шпатель.

Крок 33. Ароматного красеня приберіть в холод для просочення і стабілізації мінімум на 3 години.

Крок 34. Заварюйте улюблені напої. Пригощайте запашним шедевром рідних і близьких. Насолоджуйтесь домашньою випічкою! Приємної насолоди!

Лінивий Наполеон з готового листкового тіста

Лінивий Наполеон з готового листкового тіста під силу приготувати кожному. Зіпсувати десерт дуже складно. Спекти готове тісто і змішати крем без особливих зусиль зможе будь-який. Якщо ви в дитинстві готували вафельний торт зі згущеним молоком, то і з цим рецептом впораєтеся на ура!

Час готування – 4 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 1 кг.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Молоко згущене – 300 гр.
  • Ванільний цукор – 2 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Готове тісто розділіть на 4 частини.

Крок 2. Кожну частину наколіть виделкою по всій поверхні.

Крок 3. Деко застеліть пергаментом хорошої якості або силіконовим килимком. Викладіть листкове тісто. Розігрійте духовку, переведіть важіль температури на 180 градусів. Коржі помістіть в духовку. Випікайте 10-15 хвилин.

Крок 4. Спечені коржі остудити, кожен розділіть уздовж навпіл.

Крок 5. У мене вийшло 8 коржів. Один з них, самий поламаний і некрасивий, стане в нагоді для обсипання.

Крок 6. Приготуйте крем. Вершкове масло кімнатної температури складіть в глибоку ємність. Всипте ванільний цукор і збивайте до стану повітряної маси, збільшеної вдвічі. Поступово влийте згущене молоко і продовжуйте об’єднувати електроприладом.

Крок 7. Займіться складанням торта. Блюдо, на якому будете формувати Наполеон, промажте кремом. Зверху накрийте коржем, щедро просочені вершковою прошарком. Зберіть торт, чергуючи листкові коржі з вершковим кремом. Бока і верхівку щедро промажте залишками крему.

Крок 8. Обсипте верхівку і боки крихтою, отриманої з подрібненого коржу. Ароматний торт приберіть в холод для просочення і стабілізації мінімум на 3 години. Задекоруйте за своїм бажанням. Заварюйте улюблені напої. Пригощайте ніжним шедевром домашніх. Насолоджуйтесь запашною випічкою! Приємної насолоди!

Торт сметанник — класичний рецепт

Торт сметанник – класичний рецепт може налякати вас при прочитанні рецептури. Але це страшно тільки на перший погляд. Процес значно простіше, ніж може здатися. Приготувавши один раз, ваші сумніви з приводу складності частування зникнуть. Трохи доведеться потрудитися, але апетитний торт гарантовано сподобається всім вашим гостям.

Час готування – 4 ч. 30 хв.

Час приготування – 40 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

Для білого коржу:

  • Борошно пшеничне – 60 гр.
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Сметана – 60 гр.
  • Розпушувач – 2 гр.
  • Сода харчова – щіпка.
  • Яйця курячі – 1 шт.

Для шоколадного коржу:

  • Борошно пшеничне – 50 гр.
  • Какао-порошок – 10 гр.
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Сметана – 60 гр.
  • Розпушувач – 2 гр.
  • Сода харчова – щіпка.
  • Яйця курячі – 1 шт.

Для крему:

  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Молоко – 250 мл.
  • Сметана – 350 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 20 гр.
  • Желатин – 5 гр.
  • Вода – 25 мл.

Для просочення:

  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Вода – 80 мл.

Для глазурі:

  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Сметана – 100 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Білий шоколад – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Приготуйте основу для білого і шоколадного бісквіта. У двох ємностях змішайте цукор, яйце.

Крок 2. Розмішайте і додайте в кожну ємність сметану.

Крок 3. Об’єднайте вміст вінчиком.

Крок 4. Візьміть тару і просійте борошно, харчову соду і розпушувач. Розмішайте.

Крок 5. У ємність для білого бісквіта відправте сухі інгредієнти.

Крок 6. Збовтайте вінчиком.

Крок 7. В іншу ємність просійте борошно, какао-порошок, харчову соду і розпушувач. Розмішайте.

Крок 8. У ємність для шоколадного бісквіта додайте суху суміш.

Крок 9. Збовтайте вінчиком.

Крок 10. Тепер будемо випікати коржі.

Крок 11. На деку розмістіть два роз’ємних кільця, дно яких попередньо застеліть фольгою.

Крок 12. Перелийте тісто в підготовлені форми.

Крок 13. Прогрійте духовку, переведіть важіль температури на 180 градусів. Деко помістіть в духовку. Випікайте 20 хвилин. Перевірте зубочисткою. Суха зубочистка буде ознакою готовності заготовок.

Крок 14. Желатин залийте водою і почекайте, поки він набухне.

Крок 15. Окремо з’єднайте цукор і кукурудзяний крохмаль. Молоко вилийте в товстостінний сотейник. Всипте раніше приготовлену суміш.

Крок 16. Об’єднайте вміст вінчиком.

Крок 17. Додайте на плиті і на мінімальному вогні доведіть до густого стану.

Крок 18. Приберіть крем з вогню і введіть набряклий желатин. Змішайте і охолодіть під плівкою в холодильнику.

Крок 19. Сметану з’єднайте з цукром. Розмішайте. Сюди ж перекладіть охололу заварну основу.

Крок 20. Ретельно пробийте занурювальним блендером або збийте міксером.

Крок 21. Крем перекладіть в кондитерський мішок.

Крок 22. Підготуйте просочення, з’єднавши воду з цукром.

Крок 23. Акуратно дістаньте охололі бісквіти з форми.

Крок 24. Коржі розріжте вздовж, зріжте верхівки.

Крок 25. Верхівки залиште для обсипання. Коржі будемо використовувати для роботи.

Крок 26. Дно роз’ємної форми вистелите харчовою плівкою. Борта – ацетатної плівкою.

Крок 27. Займемося складанням торта. На дно викладіть шоколадний корж і полийте сиропом.

Крок 28. Вільний простір заповніть кремом.

Крок 29. Корж прошаруєте кремом.

Крок 30. Викладіть білий корж і полийте сиропом.

Крок 31. Вільний простір заповніть кремом. Корж прошаруєте кремом. Чергуючи коржі з кремом, повністю зберіть торт і приберіть в холод мінімум на 2 години.

Крок 32. Підготуйте глазур. Шоколад і вершкове масло розпустіть на пару або імпульсами по 15-20 секунд в мікрохвильовці.

Крок 33. В окремій ємності з’єднайте сметану з цукром.

Крок 34. Об’єднайте обидві маси.

Крок 35. Ласощі перемістіть на тарілку, акуратно знявши плівку з дна і бортів.

Крок 36. Верх вироби полийте глазур’ю.

Крок 37. Шоколадну капелюшок від коржа подрібніть зручним способом і покрийте крихтою боки.

Крок 38. Готовий торт перемістіть в холод на півгодини для стабілізації.

Крок 39. Через півгодини торт готовий до вживання.

Крок 40. Розділіть на порції. Закип’ятіть чайник, заварюйте чай або каву.

Крок 41. Пригощайте близьких. Насолоджуйтесь домашньою випічкою! Приємної насолоди!

Простий пиріг з варенням на швидку руку

Простий пиріг з варенням на швидку руку відомий багатьом з дитинства. Випереджу ваші питання і відповім відразу – борошно можна використовувати будь-яку. Як що немає цільно-зернового або кукурудзяного борошна, замініть своєї звичної, яку використовуєте для випічки. Це ніяк не вплине на смак апетитного пирога. Варення теж можна брати будь-який. Рідні особливо не їдять варення, а ось від пирога ще ніхто не відмовлявся. Цей рецепт класний спосіб як раціонально використовувати ласощі.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне 1 сорту – 200 гр.
  • Борошно кукурудзяна – 100 гр.
  • Борошно пшеничне цільно-зернове – 100 гр.
  • Варення – 1,5 ст.
  • Олія – 100 гр.
  • Молоко – 200 мл.
  • Розпушувач – 1,5 ч.л.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Цукрова пудра – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Великі яйця дістаньте з холодильника, ополосніть під водою і просушіть кухонним рушником. Розбийте про плоску поверхню. Вміст перелийте в об’ємну ємність. Насипте цукор і сіль. Вилийте тепле молоко і рафіновану олію. Озброївшись вінчиком, змішайте складові.

Крок 2. Просійте пшеничне борошно першого сорту, кукурудзяне і цільно-зернове борошно. Додайте розпушувач і ванілін.

Крок 3. Об’єднайте вінчиком.

Крок 4. Відміряйте улюблене варення. Якщо використовувати кожен раз нове варення, ваш десерт буде унікальним.

Крок 5. Ємність для випічки застеліть пекарським папером. Заповніть половиною тіста. Зверху рівномірно розподіліть варення.

Крок 6. Потім залийте залишками тіста. Прогрійте духовку, переведіть важіль температури на 180 градусів.

Крок 7. Форму помістіть в духовку. Випікайте 45 хвилин. Пиріг перевірте зубочисткою. Суха зубочистка буде ознакою готовності пирога. Акуратно дістаньте виріб з форми. Ароматну випічку остудити.

Крок 8. Перемістіть на тарілку і задекоруйте цукровою пудрою. Розділіть на порції. Заварюйте улюблені напої. Пригощайте рідних. Насолоджуйтесь домашньою випічкою! Приємної насолоди!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал