Крем для вирівнювання торта – 10 рецептів у домашніх умовах з покроковими фото

Крем для вирівнювання торта – це крем, призначений для приготування торта з ідеальним зовнішнім виглядом та рівними контурами. Існує велика кількість рецептів крему для вирівнювання торта. Кожен з них по-своєму унікальний, але їх усіх поєднує те, що вони дуже смачні і створюють рівну поверхню на тортах. Готується такий крем швидко, нескладно та з невеликого набору інгредієнтів. Торти з ним виходять просто ідеально!

Крем чиз для вирівнювання торта на вершках

Холодний сирний вершковий сир викладається у глибоку ємність. До нього додається просіяна через сито цукрова пудра, ванілін і все збивається до однорідності. Далі туди вливаються холодні жирні вершки, і крем збивається до однорідної, щільної та ніжної текстури. Він виходить неймовірно смачним.

    Крем із сирного сиру для вирівнювання торта

    До вершкового масла кімнатної температури додається цукрова пудра і за допомогою міксера все збивається в пишну масу. Потім туди вирушає сирний вершковий сир, трохи ваніліну і крем збивається до однорідної консистенції. Перед вирівнюванням торта він ставиться на кілька годин у холодильник.

    Час приготування: 15 хв.

    Час приготування: 15 хв.

    Порції – 10.

    Складові:

    • Масло вершкове – 120 гр.
    • Сир вершковий сирний – 350 гр.
    • Пудра цукрова – 100 гр.
    • Ванілін – за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. Перед початком приготування дістаємо масло з холодильника, нарізаємо його невеликими шматочками і даємо полежати при кімнатній температурі, поки воно не стане м'якшим.

    Крок 2. Далі перекладаємо розм'якшене вершкове масло в ємність, в якій збиватимемо крем, і додаємо до нього 100 грам цукрової пудри. Починаємо збивати все міксером на невеликій швидкості, щоби цукрова пудра розчинилася в маслі. Далі вмикаємо максимальну швидкість і продовжуємо збивати до утворення пишної маси.

    Крок 3. Збиваємо на великій швидкості приблизно 1-2 хвилини, поки цукрова пудра повністю не розчиниться, а крем не стане світлішим і стане повітряним.

    Крок 4. Тепер відправляємо до масла сирний вершковий сир, ванілін до смаку і знову збиваємо міксером на невеликій швидкості, після чого переключаємо на максимальну швидкість, щоб вийшов пишний крем.

    Крок 5. Готовий крем повинен вийти однорідним та стабільним. Перед тим як вирівнювати торт, ставимо його на пару годинників у холодильник, поки він не застигне. Крем також можна використовувати для прошарку. У цьому випадку залишаємо його за кімнатної температури. Смачного!

    Крем чиз на олії для вирівнювання торта

    Вершкове масло кімнатної температури збивається міксером кілька хвилин. Потім туди додається цукрова пудра, ванільний цукор, сирний вершковий сир і крем збивається до однорідності. Далі він вирушає на кілька годин у холодильник, після чого їм можна буде вирівнювати торт.

    Час приготування: 15 хв.

    Час приготування: 15 хв.

    Порції – 1.

    Складові:

    • Сир вершковий сирний – 300 гр.
    • Масло вершкове – 100 гр.
    • Пудра цукрова – 60-80 гр.
    • Цукор ванільний – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. Перед початком приготування дістаємо масло з холодильника і даємо йому полежати, поки воно не буде кімнатної температури. Далі перекладаємо його в чашу міксера та збиваємо на середній швидкості протягом 1-2 хвилин.

    Крок 2. Тепер засипаємо цукрову пудру і продовжуємо збивати, допоки маса не посвітлішає і не збільшиться в обсязі. У цей час, за бажання, можемо додати ванільний цукор чи ванільний екстракт. Збиваємо все протягом 7-9 хвилин, залежно від потужності міксера.

    Крок 3. Далі, не перестаючи збивати, поступово додаємо вершковий сир. Якщо покласти весь одразу, то він може розлетітися по всій кухні. Збиваємо ще кілька хвилин. Важливо не перебити крем, інакше він розшарується.

    Крок 4. Готовий крем повинен бути досить м'яким. Перед тим як вирівняти торт, відправляємо його в холодильник на кілька годин, щоб він застиг і став щільнішим.

    Крок 5. Тепер можемо приступати до вирівнювання торта. Такий крем також підійде до створення прикрас. Смачного!

    Білковий крем для вирівнювання бісквітного торта

    Для початку вариться сироп із води, лимонної кислоти та цукру. Білки поступово збиваються до пишної маси, після чого туди поступово вливається сироп. Крем збивається ще 30 секунд, охолоджується і вирівнюється торт. Він виходить стабільним та неймовірно смачним.

    Час приготування: 20 хв.

    Час приготування: 15 хв.

    Порції – 1.

    Складові:

    • Білок яєчний – 60 грн.
    • Вода питна – 25мл.
    • Цукор-пісок – 100 гр.
    • Кислота лимонна – 1/3 ч. л.

    Процес приготування:

    Крок 1. У невеликий сотейник наливаємо воду, додаємо до неї цукровий пісок, лимонну кислоту та ставимо на середній вогонь. Варимо сироп, поки цукор повністю не розчиниться, іноді помішуючи його. Потім зменшуємо вогонь та починаємо працювати з білками.

    Крок 2. Переливаємо їх у глибоку ємність та починаємо збивати за допомогою міксера. Спершу робимо це на мінімальній швидкості, поступово збільшуючи її до максимальної. Повинна вийти пишна маса.

    Крок 3. Не забуваємо також поглядати за сиропом. Він має придбати легкий карамельний колір, а запах стане карамельним. Це буде знаком того, що він готовий. Готується він дуже швидко, тому важливо не відволікатися, щоби не спалити його.

    Крок 4. Тонким цівком вливаємо сироп, що вийшов, до білків, не припиняючи збивати їх. Таким чином, крем має ще збільшитися в обсязі.

    Крок 5. Після того, як весь сироп буде в білках, крем збиваємо ще приблизно 30 секунд. Готовий крем повинен бути стійким і добре триматися на вінчиках міксера. За бажання можна додати барвники і почати вирівнювати торт. Смачного!

    Крем для вирівнювання торта з білим шоколадом

    Вершки доводяться до кипіння, до них додається білий шоколад і перемішується все до розчинення. Потім все збивається блендером і вирушає до холодильника. Далі збивається Маскарпоне, до нього поступово додається ганаш, доки не вийде легкий, але стабільний крем.

    Час приготування: 50 хв.

    Час приготування: 30 хв.

    Порції – 1.

    Складові:

    • Сир Маскарпоне – 400 грн.
    • Вершки 33-35% – 300 мл.
    • Шоколад тертий білий – 170 гр.

    Процес приготування:

    Крок 1. Жирні вершки переливаємо в невеликий сотейник, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Далі висипаємо туди тертий білий шоколад і акуратно перемішуємо, поки шоколад повністю не розчиниться.

    Крок 2. Переливаємо ганаш, що вийшов, і високу ємність і збиваємо його за допомогою блендера приблизно 2-3 хвилини.

    Крок 3. Збитий ганаш прикриваємо харчовою плівкою, щоб він не завітер, і даємо спочатку охолонути при кімнатній температурі, після чого прибираємо його в холодильник на пару годин.

    Крок 4. У цей час перекладаємо в окрему ємність сир Маскарпоне та починаємо збивати його за допомогою міксера на низькій швидкості.

    Крок 5. Далі в два підходи додаємо ганаш, що охолодився, на білому шоколаді і продовжуємо збивати, поки не вийде пишний і однорідний крем. Він дуже стабільний і легкий, тому можемо відразу ж розпочати вирівнювання торта. Смачного!

    Крем Ганаш для вирівнювання торта

    Для початку на водяній бані розтоплюється шоколадна біла глазур разом із білим шоколадом. Далі все трохи остуджується, до шоколаду додається вершкове масло і ганаш збивається за допомогою міксера до утворення пишних піків. Завдяки такому крему, у торта буде міцне та акуратне вирівнювання.

    Час приготування: 50 хв.

    Час приготування: 20 хв.

    Порції – 1.

    Складові:

    • Шоколад білий – 160 гр.
    • Глазура біла шоколадна – 140 гр.
    • Масло вершкове – 180 гр.

    Процес приготування:

    Крок 1. Перекладаємо білий шоколад з глазур'ю в скляну ємність і розтоплюємо на водяній бані, постійно помішуючи лопаткою.

    Крок 2. Знімаємо шоколад з водяної лазні і даємо йому охолонути приблизно до 40оС. Температуру перевіряємо за допомогою спеціального термометра.

    Крок 3. Додаємо до шоколаду, що злегка остигнув, розм'якшене вершкове масло, нарізане шматочками.

    Крок 4. Перемішуємо все лопаткою до однорідної маси, після чого відправляємо ганаш в холодильник на 15 хвилин.

    Крок 5. Через необхідний час дістаємо все з холодильника і починаємо збивати ганаш на білому шоколаді за допомогою міксера, поки він не світлішає, і не утворюватимуться пишні піки.

    Крок 6. Готовим ганашем вирівнюємо торт і ставимо його на якийсь час у холодильник для застигання. Потім можемо приступати до основної прикраси торта. Смачного!

    Білково-заварний крем для вирівнювання та прикраси торта

    У сотейнику протягом 8-10 хвилин вариться сироп із води та цукру. Білки збиваються за допомогою міксера, і в них тонким струмком вливається цукровий сироп. Далі додається лимонний сік із ваніліном, і крем збивається до стійких піків. Таким кремом вирівнюється торт, він прикрашається та подається до столу.

    Час приготування: 40 хв.

    Час приготування: 20 хв.

    Порції – 1.

    Складові:

    • Білки курячі – 3 шт.
    • Цукор-пісок – 300 гр.
    • Вода – 100 мл.
    • Ванілін – 0.5 пакетика.
    • Сік лимонний чи кислота – 1 ч.л.

    Процес приготування:

    Крок 1. Починаємо з приготування сиропу. У сотейник наливаємо воду, додаємо до неї цукровий пісок та ставимо на вогонь. Доводимо сироп до кипіння та варимо до повного розчинення цукру. Готовність перевіряємо, крапнувши краплю сиропу в холодну воду. Якщо в ній утворюється м'яка кулька, то все готове. Найголовніше – не переварити сироп, тому що його можна спалити.

    Крок 2. У чашу міксера відправляємо холодні білки і починаємо збивати їх на повільній швидкості. У роботі з таким кремом дуже зручно стаціонарний міксер, тому що він візьме лише на себе збивання білків, а в цей час можна спокійно готувати сироп.

    Крок 3. Після того, як білки зб'ються до пишної піни, тонким струмком вливаємо туди гарячий цукровий сироп. У цей час продовжуємо збивати білки на великій швидкості.

    Крок 4. Після того, як сироп буде повністю залитий, додаємо до білків лимонний сік та ванілін. Збиваємо крем, поки він не стане повітряним із стійкими піками.

    Крок 5. Кремом, що вийшов, можемо почати вирівнювати торт. Також його можна використовувати в приготуванні тістечок та інших виробів. Смачного!

    Крем пломбір для вирівнювання торта в домашніх умовах

    Яйця змішуються з цукровим піском, сметаною та борошном. Потім все ставиться на водяну лазню та прогрівається протягом 12 хвилин до загусання. Крем перекладається в окрему ємність та охолоджується. Потім він порціями додається до збитого вершкового масла і добре збивається.

    Час приготування: 35 хв.

    Час приготування: 20 хв.

    Порції – 1.

    Складові:

    • Сметана чи вершки від 25% – 240 гр.
    • Яйця курячі – 60 гр.
    • Цукор-пісок – 80 гр.
    • Борошно пшеничне – 20 гр.
    • Масло вершкове 82% – 100 гр.

    Процес приготування:

    Крок 1. Перед початком приготування дістаємо масло з холодильника і нарізаємо його невеликими шматочками. Найсмачніший крем вийде в тому випадку, якщо температура заварного крему та олії збігатиметься.

    Крок 2. У відповідну ємність відправляємо яйця, цукровий пісок, сметану і ретельно збиваємо до отримання однорідної маси.

    Крок 3. Потім просіюємо туди борошно пшеничне і ще раз перемішуємо.

    Крок 4. У сотейнику або невеликій каструлі кип'ятимо воду і зверху встановлюємо ємність з яєчною масою так, щоб вона не стикалася з водою. Температуру встановлюємо мінімальну. Крем варимо близько 12 хвилин, постійно помішуючи, поки він не загусне. Він має бути температури 82-85оС.

    Крок 5. Перекладаємо крем в холодну ємність, накриваємо її харчовою плівкою в контакт і даємо йому охолонути до кімнатної температури.

    Крок 6. Розм'якшене вершкове масло збиваємо міксером до однорідності. Далі по одній столовій ложці вводимо заварну частину. Крем пломбір готовий після того, як все поєдналося.

    Крок 7. Готовий крем прибираємо в холодильник на 10-15 хвилин, щоб він став міцнішим. Тепер можемо вирівняти торт. Смачного!

    Шоколадний крем для вирівнювання торта

    Спочатку шоколад або кондитерська глазур розтоплюється в мікрохвильовій печі. Далі він остуджується і туди вводиться розм'якшене вершкове масло. Все перемішується лопаткою та збивається міксером 5 хвилин на високій швидкості. Готовим шоколадним кремом вирівнюється торт.

    Час приготування: 1 год. 20 хв.

    Час приготування: 20 хв.

    Порції – 1.

    Складові:

    • Глазурка кондитерська або шоколад – 300 гр.
    • Масло вершкове – 150 гр.

    Процес приготування:

    Крок 1. Якщо використовуємо шоколад, спочатку дрібно його нарізаємо ножем або натираємо на тертці. При використанні кондитерської глазурі нічого не треба робити.

    Крок 2. Крихту, що вийшла, пересипаємо в глибоку ємність і розтоплюємо все в мікрохвильовій печі. Розтопленому шоколаду даємо охолонути до кімнатної температури.

    Крок 3. Вершкове масло попередньо дістаємо з холодильника і розм'якшеним відправляємо його в шоколад. Перемішуємо все за допомогою силіконової лопатки до однорідної маси.

    Крок 4 Тепер беремо міксер і збиваємо практично готовий ганаш на високій швидкості протягом 5 хвилин. Таким чином, все добре змішається між собою і стане повітрянішим.

    Крок 5. Перед тим як вирівнювати торт шоколадним кремом, що вийшов, даємо йому постояти при кімнатній температурі протягом однієї години. Смачного!

    Сметанний крем для вирівнювання торта

    Сметана прогрівається на водяній бані разом із білим шоколадом. Далі туди додається набряклий желатин, розм'якшене вершкове масло і все збивається міксером до однорідності. Крем ставиться в холодильник на 30 хвилин, після чого збивається до стійких піків. Він виходить смачний та стабільний.

    Час приготування: 1 год.

    Час приготування: 20 хв.

    Порції – 1.

    Складові:

    • Глазурь шоколадна біла або шоколад – 400 гр.
    • Сметана 25% – 150 гр.
    • Масло вершкове – 300 гр.
    • Желатин – 1 год.
    • Вода – 2 ч. л.
    • Цукор ванільний – 15 гр.

    Процес приготування:

    Крок 1. Для початку насипаємо желатин у невелику ємність, заливаємо його водою та залишаємо набухати.

    Крок 2. Жирну сметану перекладаємо в глибоку ємність, додаємо до неї ванільний цукор і ставимо на водяну баню. Постійно помішуємо силіконовою лопаткою, поки|доки| цукор повністю не розчиниться.

    Крок 3 Тепер відправляємо в сметану білу шоколадну глазур або шматочки шоколаду і продовжуємо помішувати, поки шоколад повністю не розійдеться.

    Крок 4. Далі знімаємо ємність з водяної лазні, додаємо набряклий желатин і ретельно перемішуємо.

    Крок 5. Відправляємо до шоколаду зі сметаною розм'якшене вершкове масло і трохи перемішуємо масу силіконовою лопаткою.

    Крок 6. Беремо міксер, збиваємо крем до однорідності та прибираємо його в холодильник на 20-30 хвилин для стабілізації.

    Крок 7. Через необхідний час ще раз збиваємо охолоджений крем до однорідності і стійких піків.

    Крок 8. Можемо приступати до вирівнювання торта. Смачного!

    Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
    Коліжанка - жіночий інтернет-журнал