Крем чіз на вершках для торта – 10 рецептів з покроковими фото

Крем чіз на вершках для торта – це один із найсмачніших і найпопулярніших кремів, який широко використовується в кулінарному мистецтві. Готується він дуже просто та швидко, на основі вершків та використовується для приготування різних кондитерських виробів. Наприклад, цим кремом можна просочувати бісквітні коржі, розбавляти ягідні трайфли та навіть вирівнювати багатоярусні торти. А для того, щоб доповнити нейтральний смак, використовуються різні добавки: сир «маскарпоне», молоко, що згущує молоко, і навіть білий шоколад. Крем має ніжну і повітряну текстуру, яка припаде до смаку всім без винятку.

Крем чіз на вершках з вершковим сиром та цукровою пудрою

Лише з трьох інгредієнтів пропонуємо приготувати щільний і неймовірно смачний крем із вершковим післясмаком – крем чіз на основі жирних вершків. Такі ласощі чудово підходить для прошарку ягідних десертів, бісквітних коржів і наповнення пісочних кошиків або тарталеток.

Крем чіз на вершках для вирівнювання торта

Приготувати смачний торт – це одне завдання, а ось надати кондитерському виробу ефектного та «охайного» зовнішнього вигляду – це зовсім інше. Впоратися з цим завданням нам допоможе неймовірно простий у приготуванні крем на основі вершків із вершковим сиром.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 650 мл.

Складові:

  • Вершковий сир – 450 гр.
  • Вершки 33% – 120 мл.
  • Пудра цукрова – 70 гр.
  • Ванілін – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Охолоджений сир викладаємо у велику миску.

Крок 2. Підсипаємо цукрову пудру, що просіяє, і щіпку ваніліну для приємного аромату.

Крок 3. Озброюємося міксером і ретельно збиваємо складові крему 3-5 хвилин до однорідної консистенції.

Крок 4. В отриману масу вливаємо вершки і продовжуємо збивати до загусання, але не перестараємося, тому що вершки можуть перетворитися на олію.

Крок 5. Щільний і ніжний крем перекладаємо в мішок кондитерський і починаємо творити. Смачного!

Крем чіз на вершках для прошаровування торта

Крем чіз, приготований на основі вершків з додаванням шоколадних крапель – це універсальний крем, який чудово поєднується з різними коржами і бісквітами, а також чудово їх просочує і насичує шоколадним післясмаком.

Час приготування – 35 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 1.

Інгредієнти :

  • Вершковий сир – 380 гр.
  • Вершки 33% – 200 мл.
  • Цукор-пісок – 60 гр.
  • Шоколад – 120 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для швидкості дій викладаємо всі необхідні компоненти на робочий стіл (вершки і сир попередньо добре охолоджуємо).

Крок 2. Вершки вливаємо у глибоку ємність.

Крок 3. У той самий посуд пересипаємо цукровий пісок і додаємо сир.

Крок 4. Занурюємо віночки міксера до інгредієнтів.

Крок 5. І збиваємо до однорідної консистенції.

Крок 6. Шоколадні краплі або легко розламану плитку шоколаду кладемо в скляну піалу.

Крок 7. Розтоплюємо компонент у мікрохвильовій печі або на водяній бані.

Крок 8. У розтоплений шоколад вводимо невелику кількість вершково-сирної маси.

Крок 9. І збиваємо.

Крок 10. Тепер змішуємо темну та світлу масу.

Крок 11. Включаємо міксер та перемішуємо інгредієнти до однорідності.

Крок 12. Ніжний та ароматний крем готовий. Смачного!

Шоколадний крем чіз на вершках

З такого невеликого набору продуктів, що включає домашній сир, вершки і шоколад, можна з легкістю приготувати ідеальний крем чіз, який чудово підходить для вирівнювання тортів, прошарку бісквіту і декору, який буде стабільний навіть у теплому приміщенні.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 900 мл.

Складові:

  • Вершки 33-35% – 195 мл.
  • Вершковий сир – 430 гр.
  • Пудра цукрова – 80 гр.
  • Шоколад – 130 гр.

Процес приготування:

Крок 1. 130 г молочного або чорного шоколаду розтоплюємо в мікрохвильовій печі, прогріваючи інгредієнт кілька разів по 10 секунд і перемішуючи, не допускаючи перегріву. Отриману масу злегка остудити.

Крок 2. В окремому посуді об’єднуємо охолоджені вершки та сир, підсипаємо цукрову пудру та збиваємо за допомогою міксера, поступово набираючи обертів, до отримання однорідної щільної маси.

Крок 3. 3-4 столові ложки вершкової маси додаємо до шоколаду та перемішуємо.

Крок 4. Змішуємо дві маси і знову вмикаємо міксер – збиваємо до однорідності.

Крок 5. Як тільки маса ідеально перемішана – приступаємо до декорування, вирівнювання або прошарку. Смачного!

Крем чіз на вершках та маскарпоне

Якщо ви любите легкі та повітряні креми, які доповнюють десерти, то крем чіз з маскарпоне – це безперечно ваш варіант! Простий процес готування та доступні інгредієнти (можна знайти на полицях будь-якого супермаркету) – це саме ті критерії, за якими даний продукт такий популярний!

Час приготування – 25 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 850 мл.

Складові:

  • Вершки (щонайменше 33%) – 400 мл.
  • Сир “Маскарпоне” – 200 гр.
  • Пудра цукрова – 175 гр.
  • Екстракт ванілі – 1-1,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій тарілці поєднуємо крижані вершки.

Крок 2. І охолоджений вершковий сир.

Крок 3. Для аромату додаємо екстракт ванілі.

Крок 4. Підсипаємо цукрову пудру, яку попередньо просіяти через сито з дрібними отворами.

Крок 5. Занурюємо віночки міксера в компоненти і починаємо збивати їх до загусання протягом 3-5 хвилин, поступово збільшуючи оберти.

Крок 6. Якщо після 5 хвилин збивання, крем тримає форму і не розходиться – готово, якщо ні, то працюємо міксером ще пару хвилин. Смачного!

Крем чіз для торта на вершках та згущеному молока

Поєднання сиру сиру, вершків і згущеного молока нікого не залишить байдужим, тому що таке комбінування інгредієнтів подарує справжню насолоду вашим смаковим рецепторам. Ніжна і щільна текстура готового крему широко використовується в кондитерському мистецтві, то чому б не спробувати приготувати такий популярний і смачний крем самостійно?

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 8.

Складові:

  • Вершки (жирні 33%) – 150-180мл.
  • Вершковий сир – 250 гр.
  • Згущене молоко – 120-170 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Необхідну кількість вершків попередньо охолоджуємо і переливаємо в чашу, що підходить для збивання.

Крок 2. Озброюємося міксером і збиваємо вершки до пишності (починаємо на мінімальних оборотах і поступово збільшуємо).

Крок 3. У повітряну масу підливаємо згущене молоко і продовжуємо працювати міксером.

Крок 4. В отриману суміш перекладаємо сир і знову збиваємо всі інгредієнти до однорідної консистенції.

Крок 5. Готовий крем відразу перекладаємо в кондитерський мішок та декоруємо свої кулінарні вироби або вирівнюємо торт. Смачного!

Крем чіз на вершках для торта «Червоний оксамит»

“Червоний оксамит” – це неймовірно красивий і смачний десерт, який ідеально підходить для подачі до святкового столу. Яскраві червоні коржі в класичному рецепті просочуються саме кремом чіз, приготованим на вершках, тому порадуємо себе та близьких перевіреним поєднанням крему та коржів.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 1 торт діаметром 16 сантиметрів із 6 коржів.

Інгредієнти :

  • Вершковий сир – 600 гр.
  • Вершки 30-35% – 120 мл.
  • Цукор-пісок ванільний – 10 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для власної зручності та швидкості дій викладаємо всі продукти, зазначені у списку інгредієнтів, на робочу поверхню.

Крок 2. У глибокій тарілці з’єднуємо охолоджений сир, цукрову пудру та ванілін.

Крок 3. Включаємо міксер та змішуємо компоненти.

Крок 4. До однорідної суміші.

Крок 5 В отриману масу підливаємо холодні жирні вершки.

Крок 6. Знову занурюємо віночки у крем.

Крок 7. І збиваємо інгредієнти до пишноти.

Крок 8. Стабільний крем готовий до застосування відразу після збивання. Продукт добре справляється з просоченням, і вирівнюємо тортиків. Смачного!

Крем чіз на збитих вершках у домашніх умовах

Вершки – це універсальний продукт, який широко використовується у кондитерському мистецтві. І сьогодні до вашої уваги представляється простий і швидкий рецепт неймовірно ніжного і смачного крему чіз на основі збитих вершків.

Час приготування – 25 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 1.

Складові:

  • Вершковий сир – 400 гр.
  • Вершки 33-35% – 100-200 мл.
  • Пудра цукрова – 100-120 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Вимірюємо необхідну кількість інгредієнтів за допомогою кухонних грамових ваг.

Крок 2. Пудру з перемеленого цукрового піску просіюємо через сито з дрібними отворами.

Крок 3. Крижані вершки переливаємо в миску з високими бортами.

Крок 4. Всипаємо пудру до вершків та вмішуємо за допомогою силіконової лопатки легкими рухами руки.

Крок 5. Слідом додаємо сир.

Крок 6. Починаємо збивати компоненти міксером на мінімальній швидкості.

Крок 7. У момент, коли маса набуде однорідної консистенції, засікаємо 30 секунд і завершуємо збивання.

Крок 8. Стійкий та щільний крем готовий. Смачного!

Крем чіз з рикоттою та вершками

Крем чіз, приготовлений лише з трьох компонентів (сир, вершки та цукрова пудра) – це неймовірно смачний і ніжний крем, який поєднується практично з усіма кондитерськими виробами: доповнює їх та відтіняє основний смак. До того ж, крем чіз може подавати до столу, як самостійний десерт.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 12.

Інгредієнти :

  • Рікотта – 400 гр.
  • Вершки жирні 33-35% – 400 мл.
  • Пудра цукрова – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Крижані вершки переливаємо в чашу і починаємо збивати їх міксером на невеликій швидкості.

Крок 2. Поступово вводимо цукрову пудру, не припиняючи вінчиками працювати протягом однієї хвилини.

Крок 3. Потроху збільшуємо обороти і досягаємо стійких вершкових піків.

Крок 4. В отриману масу додаємо сир кімнатної температури та збиваємо до однорідної консистенції.

Крок 5. Однорідний та щільний крем застосовуємо за призначенням. Смачного!

Крем чіз на вершках та білому шоколаді

Приготуємо оригінальний та неймовірно смачний крем на основі вершків із білим шоколадом. Готовий продукт чудово має форму, завдяки чому з ним дуже просто працювати. А слідуючи докладному рецепту з фото, ви легко впораєтеся з приготуванням, навіть якщо раніше не пробували себе в кондитерському мистецтві!

Час приготування – 3 год. 25 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 1 торт діаметром 18 сантиметрів.

Інгредієнти :

  • Вершковий сир – 500 гр.
  • Вершки 33-35% – 400 мл.
  • Шоколад білий – 220 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для швидкості дій викладаємо необхідні продукти робочу поверхню.

Крок 2. Шоколад подрібнюємо за допомогою тертки з дрібними отворами. Вершки підігріваємо.

Крок 3. Гарячі вершки вливаємо до шоколадної крихти.

Крок 4. І добре перемішуємо до однорідності.

Крок 5. Отриману масу накриваємо харчовою плівкою в контакт і залишаємо при кімнатній температурі до охолодження. Після цього переставляємо тару в холодильну камеру на 2-3 години.

Крок 6 Охолоджений сир укладаємо в глибоку ємність і збиваємо міксером до однорідної консистенції.

Крок 7. Виймаємо шоколадну суміш із холоду та вводимо в сирну масу.

Крок 8. Знову вмикаємо міксер і збиваємо інгредієнти.

Крок 9. Ідеально гладкий та легкий крем із білим шоколадом готовий. Смачного!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал