Котлети з кабачків – 9 найсмачніших рецептів з покроковими фото

Котлети з кабачків – це неймовірно апетитне та соковите частування, яке ідеально підійде для домашнього ситного обіду. Є багато варіантів для приготування такого частування. Найкращі кулінарні ідеї ми зібрали для вас у перевіреній добірці з десяти найсмачніших рецептів із покроковими фотографіями.

Курячі котлети з кабачками

Курячі котлети з кабачками – це проста і смачна кулінарна ідея для домашнього обіду, вечері або перекусу. Таке частування вийде дивно соковитим і поживним. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 1 година

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 300 гр.
  • Фарш курячий – 0,6 кг.
  • Кефір – 80 мл.
  • Крупа манна – 8 ст.л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування курячих котлет з кабачками.

Крок 2. Очищаємо кабачок, натираємо на терці, посипаємо сіллю і залишаємо на 15 хвилин, після віджимаємо від рідини.

Крок 3. У курячий фарш додаємо подрібнену цибулю, половину манної крупи, кефір і куряче яйце. Ретельно перемішуємо.

Крок 4. Сюди ж вмішуємо кабачок. Додаємо сіль, перець і знову перемішуємо. Ми залишаємо на 30 хвилин для розбухання.

Крок 5. Ліпимо з фаршу акуратні котлети і обвалюємо їх в залишилася манної крупі.

Крок 6. Викладаємо заготовки в сковороду з олією. Обсмажуємо до рум’яної скоринки з кожного боку.

Крок 7. Курячі котлети з кабачками готові. Подавайте до столу!

Котлети з кабачків і індички

Котлети з кабачків і індички виходять ніжними, соковитими і корисними. Таке легке і нежирне блюдо стане відмінним варіантом корисного і смачного обіду. Для приготування в домашніх умовах обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 300 гр.
  • Фарш індички – 750 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Крохмаль картопляний – 40 гр.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування котлет з кабачків і індички з’єднуємо індиче фарш з подрібненим цибулею, сіллю і чорним молотим перцем.

Крок 2. Сюди ж викладаємо терті на терці кабачки.

Крок 3. Ретельно перемішуємо вміст і доповнюємо картопляним крохмалем.

Крок 4. Знову перемішуємо вміст до однорідності.

Крок 5. Мокрими руками ліпимо з заготівлі акуратні котлети і викладаємо їх в розігріту з олією сковороду.

Крок 6. Обсмажуємо частування з обох сторін до появи рум’яної скоринки.

Крок 7. Котлети з кабачків і індички готові. Подавайте до столу і угощайтесь!

Пісні кабачкові котлети

Пісні кабачкові котлети – оригінальне кулінарне рішення для вашого столу. Готова страва порадує яскравим смаком і неймовірною соковитою. Обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки. Розміркуйте домашнє меню.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок середній – 0,5 шт.
  • Пластівці вівсяні – 3 ст.л.
  • Крупа манна – 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування пісних кабачкових котлет. Очищаємо кабачок, натираємо на терці, посипаємо сіллю і залишаємо на 15 хвилин, після злегка віджимаємо від рідини.

Крок 2. Дрібно ріжемо ножем ріпчасту цибулю і зубчики часнику. Відправляємо до кабачкової маси.

Крок 3. Відміряємо необхідну кількість вівсяних пластівців швидкого приготування. Викладаємо їх до кабачку.

Крок 4. Солимо, перчимо і знову вимішуємо заготівлю. Ми залишаємо на час для розбухання пластівців.

Крок 5. Ліпимо з маси акуратні котлети і викладаємо їх в сковороду з олією.

Крок 6. Закриваємо частування кришкою і обсмажуємо до яскравого рум’янцю з усіх боків.

Крок 7. Далі продукт перекладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Крок 8. Пісні кабачкові котлети готові. Можна пригощатися!

Котлети з кабачків в духовці

Котлети з кабачків в духовці – це цікава кулінарна ідея для домашнього обіду, вечері або перекусу. Таке частування вийде апетитним, смачним і поживним. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 250 гр.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сир твердий – 20 гр.
  • Олія – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування котлет з кабачків в духовці.

Крок 2. Промиваємо і обсушуємо кабачки, потім натираємо їх на терці з середніми зубчиками. Викладаємо в глибоку миску.

Крок 3. Додаємо сюди окремо збите куряче яйце.

Крок 4. Просіюємо вказану кількість борошна.

Крок 5. Додаємо сіль, перець і тертий сир. Ретельно перемішуємо вміст.

Крок 6. Формуємо з маси акуратні плоскі котлетки. Викладаємо їх на деко з пергаментом. Запікаємо 15 хвилин температурі 180 градусів, після перевертаємо і запікаємо ще стільки ж.

Крок 7. Котлети з кабачків в духовці готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!

ПП дієтичні котлети з кабачків на пару

ПП дієтичні котлети з кабачків на пару – відмінне кулінарне рішення для тих, хто стежить за своєю фігурою. Такий продукт виходить дуже соковитим і цікавим до смаку. Обов’язково беріть на замітку для вашого корисного обіду, вечері або перекусу. Розміркуйте своє меню.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Кабачок – 300 гр.
  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування ПП дієтичних котлет з кабачків на пару відміряємо необхідні інгредієнти. Овочі зрощу очищаємо.

Крок 2.  Натираємо кабачок на дрібній або середній терці, після віджимаємо від зайвої рідини.

Крок 3. Дрібно обробляємо очищену цибулю.

Крок 4. Викладаємо в глибоку миску м’ясний фарш, доповнюємо його сіллю і чорним молотим перцем.

Крок 5. Додаємо сюди цибулю і кабачок. Ретельно все перемішуємо.

Крок 6. Мокрими руками ліпимо акуратні котлети і викладаємо їх в чашу параварки. Попередньо її можна змастити невеликою кількістю олії.

Крок 7. Готуємо частування на пару 20 хвилин.

Крок 8. ПП дієтичні котлети з кабачків на пару готові. Можна пригощатися!

Рубані котлети з курячої грудки з кабачками

Рубані котлети з курячої грудки з кабачками виходять дуже смачними, апетитними і поживними. Вони стануть цікавим гарячою стравою для всієї родини. Подавайте до столу з овочевими гарнірами або крупами. Приготувати таке частування зовсім не складно. Беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Філе куряче – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Борошно – 4 ст.л.
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Кріп – 5 гілок.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування рубаних котлет з курячої грудки з кабачками промиваємо і очищаємо відповідний кабачок.

Крок 2. Натираємо овоч на терці, посипаємо сіллю і після віджимаємо від зайвої рідини.

Крок 3. Куряче філе ріжемо ножем на дрібні шматочки.

Крок 4. Викладаємо курячі шматочки до кабачку, доповнюємо сіллю, перцем, подрібненим кропом і часником.

Крок 5. Розбиваємо сюди куряче яйце, додаємо борошно і майонез. Ретельно перемішуємо вміст.

Крок 6. Розігріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо сюди масу. Обсмажуємо рубані котлети до рум’яної скоринки з обох сторін.

Крок 7. Рубані котлети з курячої грудки з кабачками готові. Можна пробувати!

Котлети з кабачка і яловичини

Котлети з кабачка і яловичини – це апетитна кулінарна ідея для домашнього обіду, вечері або перекусу. Таке частування вийде неймовірно смачним і поживним. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок невеликий – 0,5 шт.
  • Фарш з яловичини – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Батон – 2 скибочки.
  • Молоко – 150 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Борошно / сухарі – для панірування.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування котлет з кабачка і яловичини прокручуємо м’ясо через м’ясорубку або використовуємо магазинний яловичий фарш. Викладаємо його в глибоку миску.

Крок 2. Доповнюємо м’ясний продукт подрібненим ріпчастою цибулею.

Крок 3. Сюди ж відправляємо тертий кабачок.

Крок 4. Солимо і посипаємо спеціями за смаком.

Крок 5. Ретельно вимішуємо масу до однорідності.

Крок 6. Вмішуємо сюди куряче яйце.

Крок 7. Батон вимочуємо в молоці близько 10 хвилин. Отриману м’якоть відправляємо до фаршу.

Крок 8. Вимішуємо і прибираємо в холодильник на 25 хвилин.

Крок 9. Ліпимо з фаршу котлети, обвалюємо їх в борошні і викладаємо в сковороду з олією.

Крок 10. Смажимо на невеликому вогні близько 5 хвилин. Після перевертаємо, закриваємо кришкою і смажимо ще пару хвилин.

Крок 11. Котлети з кабачка і яловичини готові. Подавайте до столу і угощайтесь!

Кабачкові котлети з сиром і часником

Кабачкові котлети з сиром і часником порадують вас не тільки цікавим смаком, але і апетитним ароматом. Таке соковите частування послужить відмінним рішенням для сімейного обіду йди вечері. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт, який допоможе урізноманітнити меню.

Час готування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок середній – 1 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кефір – 1 ст.л.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для змащування дека.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування кабачкових котлет з сиром і часником в духовці.

Крок 2. Очищаємо кабачок, натираємо його, солимо і залишаємо на 15 хвилин. Після віджимаємо від рідини.

Крок 3. Доповнюємо кабачкову масу тертим твердим сиром. Перемішуємо.

Крок 4. Вмішуємо сюди куряче яйце.

Крок 5. Продавлюємо зубчик часнику.

Крок 6. Солимо до смаку і посипаємо борошном.

Крок 7. Гарненько перемішуємо масу до однорідності.

Крок 8. Промазуємо деко олією. Ложкою викладаємо на нього кабачковий фарш. Відправляємо заготовки в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Крок 9. Кабачкові котлети з сиром і часником готові. Подавайте частування до столу!

Котлети з кабачків і картоплі

Котлети з кабачків і картоплі виходять неймовірно соковитими, апетитними і оригінальними. Вони послужать відмінним гарячою стравою для всієї родини. До того ж, підійдуть для пісного меню. Приготувати таке частування нескладно. Використовуйте для цього перевірений рецепт.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 250 гр.
  • Картопля – 0,5 кг.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для змащування дека.

Для соусу:

  • Кефір – 200 мл.
  • Зелень – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти для приготування котлет з кабачків і картоплі.

Крок 2. Картоплю відварюємо в мундирах, солимо до смаку. Після остуджуємо його, очищаємо і натираємо на терці.

Крок 3.  Натираємо на терці кабачки, солимо їх. Ми залишаємо на 15 хвилин і після віджимаємо від рідини.

Крок 4. Обробити білки від жовтків. Білки збиваємо до пишної піни.

Крок 5. До картоплі відправляємо кабачок, збиті білки, подрібнену зелень і сіль. Ретельно вимішуємо.

Крок 6. Формуємо з овочевого фаршу невеликі кульки і викладаємо їх на змащений маслом деко.

Крок 7. Промазуємо заготовки жовтком, посипаємо тертим сиром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

Крок 8. Для соусу вимішуємо кефір, подрібнену зелень і спеції за смаком.

Крок 9. Котлети з кабачків і картоплі готові. Подавайте до столу з соусом і угощайтесь.

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал