Котлети з кабачків – 9 найсмачніших рецептів з покроковими фото

10e94e515b240f86486dca62bbd0179e

Котлети з кабачків – це неймовірно апетитне та соковите частування, яке ідеально підійде для домашнього ситного обіду. Є багато варіантів для приготування такого частування. Найкращі кулінарні ідеї ми зібрали для вас у перевіреній добірці з десяти найсмачніших рецептів із покроковими фотографіями.

Курячі котлети з кабачками

Курячі котлети з кабачками – це проста і смачна кулінарна ідея для домашнього обіду, вечері або перекусу. Таке частування вийде дивно соковитим і поживним. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 1 година

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 300 гр.
  • Фарш курячий – 0,6 кг.
  • Кефір – 80 мл.
  • Крупа манна – 8 ст.л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування курячих котлет з кабачками.

35ebe4c124e87049aa5d0a7e45090832

Крок 2. Очищаємо кабачок, натираємо на терці, посипаємо сіллю і залишаємо на 15 хвилин, після віджимаємо від рідини.

9729d11da5e307d2c1e14abd691bc18a

Крок 3. У курячий фарш додаємо подрібнену цибулю, половину манної крупи, кефір і куряче яйце. Ретельно перемішуємо.

ed1862ac33447fd52666243c4428ba53

Крок 4. Сюди ж вмішуємо кабачок. Додаємо сіль, перець і знову перемішуємо. Ми залишаємо на 30 хвилин для розбухання.

d96f5a3640042c09902dc45a2b05d844

Крок 5. Ліпимо з фаршу акуратні котлети і обвалюємо їх в залишилася манної крупі.

95cb20c9a2db18f7aaf6274904321963

Крок 6. Викладаємо заготовки в сковороду з олією. Обсмажуємо до рум’яної скоринки з кожного боку.

4350445811cf6527e4c73579ab68c4b0

Крок 7. Курячі котлети з кабачками готові. Подавайте до столу!

46ef7e42e70cd29a6fb06b1a5b5d4fa8

Котлети з кабачків і індички

Котлети з кабачків і індички виходять ніжними, соковитими і корисними. Таке легке і нежирне блюдо стане відмінним варіантом корисного і смачного обіду. Для приготування в домашніх умовах обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 300 гр.
  • Фарш індички – 750 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Крохмаль картопляний – 40 гр.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування котлет з кабачків і індички з’єднуємо індиче фарш з подрібненим цибулею, сіллю і чорним молотим перцем.

ffab3141b293dfd7e36036df4afd9ff2

Крок 2. Сюди ж викладаємо терті на терці кабачки.

baf15e2064c577bd26c2b1167174ca41

Крок 3. Ретельно перемішуємо вміст і доповнюємо картопляним крохмалем.

d96ea191f67aa6be5aad3780d7f58ace

Крок 4. Знову перемішуємо вміст до однорідності.

21693399291a6b4219bb43425a5ac871

Крок 5. Мокрими руками ліпимо з заготівлі акуратні котлети і викладаємо їх в розігріту з олією сковороду.

ba6352559a71cbd9dc945dd7c9e9a22f

Крок 6. Обсмажуємо частування з обох сторін до появи рум’яної скоринки.

c22af9b397676f55908e27f1fb6240b1

Крок 7. Котлети з кабачків і індички готові. Подавайте до столу і угощайтесь!

a3c0aac670e8df21882ed799695b8261

Пісні кабачкові котлети

Пісні кабачкові котлети – оригінальне кулінарне рішення для вашого столу. Готова страва порадує яскравим смаком і неймовірною соковитою. Обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки. Розміркуйте домашнє меню.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок середній – 0,5 шт.
  • Пластівці вівсяні – 3 ст.л.
  • Крупа манна – 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування пісних кабачкових котлет. Очищаємо кабачок, натираємо на терці, посипаємо сіллю і залишаємо на 15 хвилин, після злегка віджимаємо від рідини.

6bd7eeaa867a9f81241b1e9460fee4e1

Крок 2. Дрібно ріжемо ножем ріпчасту цибулю і зубчики часнику. Відправляємо до кабачкової маси.

157e1a56ad9cd20c579ccc1a359f3828

Крок 3. Відміряємо необхідну кількість вівсяних пластівців швидкого приготування. Викладаємо їх до кабачку.

2128de098bbdbd750ab79e17460b4175

Крок 4. Солимо, перчимо і знову вимішуємо заготівлю. Ми залишаємо на час для розбухання пластівців.

32f3b175897490cace7e1bbf9b4045ee

Крок 5. Ліпимо з маси акуратні котлети і викладаємо їх в сковороду з олією.

99808ee7c3c0c731442f2674d0bfbb32

Крок 6. Закриваємо частування кришкою і обсмажуємо до яскравого рум’янцю з усіх боків.

5b084b71a970ee095491bba4ac5b02c9

Крок 7. Далі продукт перекладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

e18a551a6f3295049069726d6ead9e5b

Крок 8. Пісні кабачкові котлети готові. Можна пригощатися!

d24d28cdbf39129ccaa65a054a337001

Котлети з кабачків в духовці

Котлети з кабачків в духовці – це цікава кулінарна ідея для домашнього обіду, вечері або перекусу. Таке частування вийде апетитним, смачним і поживним. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 250 гр.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сир твердий – 20 гр.
  • Олія – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування котлет з кабачків в духовці.

240b8da5398978836477bedd0cabaac2

Крок 2. Промиваємо і обсушуємо кабачки, потім натираємо їх на терці з середніми зубчиками. Викладаємо в глибоку миску.

e6bdc85e8b3099408294f4ce4e8aaf8c

Крок 3. Додаємо сюди окремо збите куряче яйце.

044fe4baa695e030bec691f9e6049612

Крок 4. Просіюємо вказану кількість борошна.

65bc543e0236949598fe566d46fe7a6f

Крок 5. Додаємо сіль, перець і тертий сир. Ретельно перемішуємо вміст.

3f65ff5aa0e24e93d8f2cc641b9560ba

Крок 6. Формуємо з маси акуратні плоскі котлетки. Викладаємо їх на деко з пергаментом. Запікаємо 15 хвилин температурі 180 градусів, після перевертаємо і запікаємо ще стільки ж.

31e1cef7277f1bc4c1e3b79571436033

Крок 7. Котлети з кабачків в духовці готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!

9d236786409504c1749f021919806fda

ПП дієтичні котлети з кабачків на пару

ПП дієтичні котлети з кабачків на пару – відмінне кулінарне рішення для тих, хто стежить за своєю фігурою. Такий продукт виходить дуже соковитим і цікавим до смаку. Обов’язково беріть на замітку для вашого корисного обіду, вечері або перекусу. Розміркуйте своє меню.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Кабачок – 300 гр.
  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування ПП дієтичних котлет з кабачків на пару відміряємо необхідні інгредієнти. Овочі зрощу очищаємо.

b4c451024c679e03f4077922d28cc8af

Крок 2.  Натираємо кабачок на дрібній або середній терці, після віджимаємо від зайвої рідини.

80b5aef4227c8e6d5a86d4aa8864a91a

Крок 3. Дрібно обробляємо очищену цибулю.

48741405abb268bfb18af07268601c20

Крок 4. Викладаємо в глибоку миску м’ясний фарш, доповнюємо його сіллю і чорним молотим перцем.

70ec2fa87eb1ce18e74cfd8e1b046ca3

Крок 5. Додаємо сюди цибулю і кабачок. Ретельно все перемішуємо.

a97151411644fc86acdb2b58824f33c8

Крок 6. Мокрими руками ліпимо акуратні котлети і викладаємо їх в чашу параварки. Попередньо її можна змастити невеликою кількістю олії.

879e764968eaa614781bd2a4f9a15b7a

Крок 7. Готуємо частування на пару 20 хвилин.

a6fcd302afedacc46dfab176d7850a25

Крок 8. ПП дієтичні котлети з кабачків на пару готові. Можна пригощатися!

de44d54bf1805f88bcc2717dd7a56031

Рубані котлети з курячої грудки з кабачками

Рубані котлети з курячої грудки з кабачками виходять дуже смачними, апетитними і поживними. Вони стануть цікавим гарячою стравою для всієї родини. Подавайте до столу з овочевими гарнірами або крупами. Приготувати таке частування зовсім не складно. Беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Філе куряче – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Борошно – 4 ст.л.
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Кріп – 5 гілок.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування рубаних котлет з курячої грудки з кабачками промиваємо і очищаємо відповідний кабачок.

5d9f65fd1e044be7479f8ee33b9687f4

Крок 2. Натираємо овоч на терці, посипаємо сіллю і після віджимаємо від зайвої рідини.

94c8354366b4c211300bf411ff348fc2

Крок 3. Куряче філе ріжемо ножем на дрібні шматочки.

64f62a81d280f7d8396c22ab34a2927a

Крок 4. Викладаємо курячі шматочки до кабачку, доповнюємо сіллю, перцем, подрібненим кропом і часником.

517e6c16489ef1d3f2869c3be8d99011

Крок 5. Розбиваємо сюди куряче яйце, додаємо борошно і майонез. Ретельно перемішуємо вміст.

3361e9bdb8bbb1f46bd4c77c3e5aeb8e

Крок 6. Розігріваємо сковороду з олією. Ложкою викладаємо сюди масу. Обсмажуємо рубані котлети до рум’яної скоринки з обох сторін.

8aacdf56fc0bb33219acc8a32d9d899e

Крок 7. Рубані котлети з курячої грудки з кабачками готові. Можна пробувати!

f2e7919498c2dc7d9545275efbaaf9ae

Котлети з кабачка і яловичини

Котлети з кабачка і яловичини – це апетитна кулінарна ідея для домашнього обіду, вечері або перекусу. Таке частування вийде неймовірно смачним і поживним. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок невеликий – 0,5 шт.
  • Фарш з яловичини – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Батон – 2 скибочки.
  • Молоко – 150 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Борошно / сухарі – для панірування.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування котлет з кабачка і яловичини прокручуємо м’ясо через м’ясорубку або використовуємо магазинний яловичий фарш. Викладаємо його в глибоку миску.

3b556a528c3e0ee80fdd1d5aaf84162b

Крок 2. Доповнюємо м’ясний продукт подрібненим ріпчастою цибулею.

7d2069204b62f4e6c20eb5ec67188cc1

Крок 3. Сюди ж відправляємо тертий кабачок.

8db68f3c45d9936e4703d8e7eaf3b101

Крок 4. Солимо і посипаємо спеціями за смаком.

4e5b874c96b2ce8863bc399f2e09b8d7

Крок 5. Ретельно вимішуємо масу до однорідності.

e0ea7e8dff6687abf04bf45d51eb213c

Крок 6. Вмішуємо сюди куряче яйце.

9354268a12c8ab7e818b5cad8a1b2ef6

Крок 7. Батон вимочуємо в молоці близько 10 хвилин. Отриману м’якоть відправляємо до фаршу.

d2f1e0c13e695721176af17d8d1dae79

Крок 8. Вимішуємо і прибираємо в холодильник на 25 хвилин.

ed99afc2c002199d0a83f9c210fe09a7

Крок 9. Ліпимо з фаршу котлети, обвалюємо їх в борошні і викладаємо в сковороду з олією.

aaed74fe53274465de5c7ec5d3ce15b2

Крок 10. Смажимо на невеликому вогні близько 5 хвилин. Після перевертаємо, закриваємо кришкою і смажимо ще пару хвилин.

2d6bf44614864e973e39c1ea34e29228

Крок 11. Котлети з кабачка і яловичини готові. Подавайте до столу і угощайтесь!

3f493fc052e3c6f1295a4113e6d8cbff

Кабачкові котлети з сиром і часником

Кабачкові котлети з сиром і часником порадують вас не тільки цікавим смаком, але і апетитним ароматом. Таке соковите частування послужить відмінним рішенням для сімейного обіду йди вечері. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт, який допоможе урізноманітнити меню.

Час готування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок середній – 1 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кефір – 1 ст.л.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для змащування дека.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування кабачкових котлет з сиром і часником в духовці.

213f59b80802ef01ae66db14a5ce49ed

Крок 2. Очищаємо кабачок, натираємо його, солимо і залишаємо на 15 хвилин. Після віджимаємо від рідини.

228c3ce3a3ec9df9b80d29d82b592b2b

Крок 3. Доповнюємо кабачкову масу тертим твердим сиром. Перемішуємо.

b85eb08ef319f9976fd437d9d641f197

Крок 4. Вмішуємо сюди куряче яйце.

2e3d8064d4be9da60294d1945d0b9369

Крок 5. Продавлюємо зубчик часнику.

beb6338f493080c57d7c4254653e3a9e

Крок 6. Солимо до смаку і посипаємо борошном.

85021e1b1a6ced913354370d64a1b41a

Крок 7. Гарненько перемішуємо масу до однорідності.

f9b927118217993c0bb20a4c37eea324

Крок 8. Промазуємо деко олією. Ложкою викладаємо на нього кабачковий фарш. Відправляємо заготовки в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

0eccb6c158a4abf95f58ca3154845316

Крок 9. Кабачкові котлети з сиром і часником готові. Подавайте частування до столу!

b82ba65643a688321ac017971fd4f24c

Котлети з кабачків і картоплі

Котлети з кабачків і картоплі виходять неймовірно соковитими, апетитними і оригінальними. Вони послужать відмінним гарячою стравою для всієї родини. До того ж, підійдуть для пісного меню. Приготувати таке частування нескладно. Використовуйте для цього перевірений рецепт.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 250 гр.
  • Картопля – 0,5 кг.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для змащування дека.

Для соусу:

  • Кефір – 200 мл.
  • Зелень – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти для приготування котлет з кабачків і картоплі.

665b1f88e25d6e0c4870cc5af4fa85c0

Крок 2. Картоплю відварюємо в мундирах, солимо до смаку. Після остуджуємо його, очищаємо і натираємо на терці.

452b03c1136fcc7e398d932107f945c8

Крок 3.  Натираємо на терці кабачки, солимо їх. Ми залишаємо на 15 хвилин і після віджимаємо від рідини.

84eb3fb1c3e87926f206c105b8ec2101

Крок 4. Обробити білки від жовтків. Білки збиваємо до пишної піни.

7066b74ba6249baf82e4a0007e5c65fc

Крок 5. До картоплі відправляємо кабачок, збиті білки, подрібнену зелень і сіль. Ретельно вимішуємо.

00406a6f0bbcc7380b4a8a88484fcaba

Крок 6. Формуємо з овочевого фаршу невеликі кульки і викладаємо їх на змащений маслом деко.

97fcd1aec8e43cdccffad8435706bce6

Крок 7. Промазуємо заготовки жовтком, посипаємо тертим сиром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

fea63f721a27333e6990811b399f52c3

Крок 8. Для соусу вимішуємо кефір, подрібнену зелень і спеції за смаком.

6a73fff13fd6cca1620aba70b86c2e38

Крок 9. Котлети з кабачків і картоплі готові. Подавайте до столу з соусом і угощайтесь.

faf9b28f3bc9d3a61f4f93e042408d66

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал