Кабачки по-корейськи швидкого приготування – 7 найсмачніших рецептів з покроковими фото

28d97190fe3026d860cb20589b6d7ac3

Кабачки по-корейськи швидкого приготування – це вишукана закуска, яку з легкістю приготує навіть той, хто не любить або не вміє готувати. У добірці зібрані елементарні рецепти. Кожен знайде для себе щось нове і цікаве. Оригінальні закуски стануть легким доповненням для ситних страв. Користуйтеся із задоволенням!

Швидкі кабачки по-корейськи соломкою з соєвим соусом

Швидкі кабачки по-корейськи соломкою з соєвим соусом – соковита хрустка закуска, яка доповнить м’ясні страви або стане самостійним перекусом. Спеції надають азіатські нотки салату. Кабачки самі по собі мають нейтральний смак, але прянощі роблять закуску особливою.

Час готування – 3 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Кабачки молоді – 1 кг.
  • Морква – 300-400 гр.
  • Оцет 9% – 1-2 ст.л.
  • Соус соєвий – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець гострий – 0,25-0,5 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія – 8 ст.л.
  • Цукор-пісок – 1 ст.л.
  • Коріандр / приправа для моркви по-корейськи – 1-2 ч.л.
  • Часник – 3-4 зубчика.
  • Петрушка / коріандр – за смаком.
  • Кунжут – 2-3 щіпки.

Процес приготування:

Крок 1. Збираємо продукти відповідно до рецептури.

2e773baa335f142197f081bce906dd08

Крок 2. Очистивши морквину і промивши кабачки, натираємо їх на терці для моркви по-корейськи.

6a7754ceeb8e1cb923b907f866f5cd5c

Крок 3. Приправляємо сіллю і цукром.

c78ae6233d7ac10575e607a6aa52afe3

Крок 4. Перемішавши, залишаємо на столі просолитися на 2 години.

edcc601d2c63d682536bc9f256c53c7b

Крок 5. Віджавши вологу, зливаємо рідину.

0ed69a3f66c202a5f7e77419a56d2fa3

Крок 6. Посипаємо рубаним часником, гострим перцем і молотим коріандром.

ed17fc24dd7cb5650d7ebd799c85ae57

Крок 7. Розігрів в сковорідці олію, кладемо очищений і нарізану півкільцями цибулю. Смажимо її до золотистості.

88209de3c9d1977a5dbb63d93298f462

Крок 8. Дістаємо цибулю і заливаємо киплячою олією салат. Цибуля більше не знадобиться.

5ce27573f3ee8e02e629776a801a3508

Крок 9. Грунтовно розмішавши заготівлю, присмачуємо соєвим соусом і оцтовою кислотою.

03c7942613158c3abc9dee3331609270

Крок 10. Вимиту зелень дрібно ріжемо і посипаємо салат. Вимішуємо компоненти. Затягуємо плівкою і переміщаємо охолоджуватися.

e8f7e7283a12ce087329e5143aae5120

Крок 11. Після охолодження можна сервірувати закуску. Якщо є час, салат настоюємо пару годин. Так салат стане набагато апетитніше.

938df56d7e2120e202657ba5ac656337

Крок 12. Сервіруємо салат і посипаємо підсмаженим кунжутом. Прикрасивши зеленню, їмо китайськими паличками. Смачного!

a6bd0d4fbfb68889d3d35e70530ccc4f

Кабачки по-корейськи швидкого приготування з медом

Кабачки по-корейськи швидкого приготування з медом під силу навіть дилетанту. Ніжна закуска з пікантною родзинкою готується супер просто. Бюджетна страва виглядає гідно і доречно для легкого перекусу або доповнення до головного частування. Смачний маринад перетворює простий продукт в щось особливе і цікаве.

Час готування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачки – 500 гр.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

заливка:

  • Олія – 100 мл.
  • Оцет 9% – 1,5 ст.л.
  • Мед рідкий – 0,5 ст.л.
  • Часник – 3 зубчика.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 1,5 ст.л.
  • Кріп – за смаком.
  • Петрушка – за смаком.
  • Кінза – за смаком.
  • Базилік – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перебравши зелень, замочуємо її в холодній воді. Ми залишаємо, поки готуємо інші продукти.

c6f998f17be853cbddd1ddc1a377a43d

Крок 2. Листочки обсушуємо на паперових рушниках.

58cdf2cda8f3fd9499924e3595720f8a

Крок 3. Вимиті молоді плоди кабачків тонко шинкуємо економкою або використовуємо терку зі спеціальною насадкою, щоб вийшли слайси.

920a052cc97bebb4e50afea24c3e2205

Крок 4. Нарізку складаємо в ємність і посипаємо сіллю. Ми залишаємо на півгодини.

d45ea8817983e4fd3c47ccd85d0a9041

Крок 5. Очищений часник тиснемо часнику. Зелень дрібно ріжемо. З’єднуємо з олією, оцтовою кислотою, медом і перчимо.

971a0141abb3395b037971ee8991461e

Крок 6. Замість преса можна використовувати гострий ніж, щоб виділилося більше ефірних масел.

960814588a7adadf78800b6d8bbca93b

Крок 7. Змішавши компоненти, заливаємо водою і розбовтуємо.

04c082f963bed53f1f7c5baaaf863c45

Крок 8. Кабачки віджимаємо від вологи.

8fd638385351100c8b3c79890e0f3c48

Крок 9. Склавши кабачки у містку ємність, поливаємо маринадом.

fcc47893bcdc9a826e9f4f780c7849f3

Крок 10. Розмішавши, переміщаємо в холодильну камеру на ніч.

0963ae92df6221ede01dc070b45426fe

Крок 11. За час маринування, кілька разів розмішуємо.

6f88a7ba9291e933342df210ec6ad2af

Крок 12. Перед сервіровкою знову розмішуємо і розкладаємо по тарілках.

c5b82e7da6d13ed4f0333835fa90c1a5

Крок 13. Пробуємо закуску. Смачного!

d7ed0c40b6b00d4c59c2e89fb67e1282

Кабачки по-корейськи швидкого приготування з кунжутом і соєвим соусом

Кабачки по-корейськи швидкого приготування з кунжутом і соєвим соусом втілить в життя будь-який. Апетитна заливка буде надавати пікантність звичайним продуктам. Що не мають яскравого смаку кабачки знайдуть нове життя з ідеальним маринадом. Любителі прянощів і в міру гострих закусок не пройдуть повз.

Час готування – 1 ч. 05 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачки – 500 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло кунжутне / соняшникова – 2 ст.л.
  • Насіння кунжуту – 0,5 ч.л.
  • Цибуля зелена – 1 шт.
  • Винний білий оцет – 3-4 ст.л.
  • Соус соєвий – 3-4 ст.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Перець чилі – за смаком.
  • Корінь імбиру – 1,5 см.
  • Кінза – за смаком.
  • Коріандр горошком – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо інгредієнти для оригінальної закуски. Промиваємо молоденькі кабачки, перець чилі і зелень (специфічну кінзу на розсуд замінюємо інший зеленню). Очищаємо корінь імбиру, зчищаючи шкірку ложкою. Часникові часточки звільняємо від лушпиння. Гостроту регулюємо в залежності від уподобань.

8036cfc27be4767f6e54173af355a7cc

Крок 2. Обрізавши з кабачків кінчики, ріжемо плоди не дуже тонкими часточками і кладемо в миску. Тонку шкірку знімати необов’язково. Якщо плоди досить водянисті, посипаємо сіллю і чекаємо, поки виділиться рідина. Після чого зливаємо її. Виконавши таку процедуру, в подальшому сіль не додаємо.

0321a094d386614769bf5c4a4319bb90

Крок 3. Тремо часник і імбир на дрібній терці. Перець чилі нарізаємо кільцями, видаливши насіння за бажанням. Для любителів гострих закусок насіння можна залишити, а кількість імбиру і часнику збільшити.

766be823d5c305fc1ea81c396e4fc38c

Крок 4. Подрібнивши зелень (замість кінзи використовуємо петрушку або листочки коріандру) і, розтерши молоточком, насіння коріандру, вивантажуємо запашні прянощі до кабачкам.

78fd89497cb5a9e92163d6931845e454

Крок 5. Посипаємо сіллю і перцем. Здобрюємо кунжутним маслом, воно додасть незвичайний смак ( за необхідності замінюємо соняшниковим ), винним оцтом ( яблучної або 9% – ної оцтовою кислотою ) і соєвим соусом.

2635bb358b071f77a99e2d239f72a7de

Крок 6. Перемішавши, маринуємо кабачки не менше півгодини. Періодично перемішуємо, щоб процес маринування відбувався рівномірно. Якщо довше витримати кабачки, закуска стане ще апетитніше. Перевіряємо на смак, якщо потрібно регулюємо прянощами.

674e8b81a9fbf5e1bfa0807aae5c790b

Крок 7. Розклавши по порціях, переходимо до дегустації азіатської закуски. Швидка апетитна їжа ідеально підходить до шашликів і закінчується моментально. Рекомендую готувати подвійну, а то і потрійну порцію на велику компанію. Смачного!

c8e04fdf679f57010ff23a5377a6c282

Кабачки з морквою по-корейськи

Кабачки з морквою по-корейськи виходять надзвичайно апетитними. Набір продуктів підібраний ідеально. Заправка в собі поєднує гармонію смаків і перетворює овочі в бездоганне блюдо. Весняна закуска розбавить звичайну їжу своїм яскравим виконанням.

Час готування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачки – 500 гр.
  • Морквина – 150-200 гр.
  • Сіль – 1 ч.л. + 2-3 щіпки
  • Олія – 50 мл.
  • Насіння кунжуту – 2 ст.л.
  • Зелень – 1 ст.л.

заправка:

  • Оцет яблучний 6% – 2 ст.л.
  • Соус соєвий – 1 ст.л.
  • Мед – 2 ч.л.
  • Перець червоний мелений – 0,25-0,5 ч.л.
  • Часник – 2 зубчика.

Процес приготування:

Крок 1. Очистивши шкірку з морквини за допомогою економки, а також промивши кабачки і зелень (петрушка, зелену цибулю, коріандр, кріп або іншу), переходимо до процесу.

203b4e9f04934118b1324bd9a79247ff

Крок 2. Подрібнивши очищений часник, складаємо його в піалу. Приправляємо гострим перцем. Поливаємо яблучним оцтом (або 9% оцтовою кислотою), соєвим соусом і медом. Об’єднуємо компоненти.

8f962996dc3c7ea4a882b94db2b6e82a

Крок 3. Зрізавши хвостики, тонко нарізаємо кабачки. Соковиту морквину нарізаємо соломкою гострим ножем або пропускаємо через терку для моркви по-корейськи.

22c1a45c70a0920a488fcc6b356183f6

Крок 4. Окремо складаємо овочеву нарізку. Кабачки щедро солимо. Морквину злегка підсолюємо. Перемішавши овочі, залишаємо їх на столі.

e0c3ebcf91f2d889d337276ef220cf10

Крок 5. Змиваємо кабачки від солі водою і віджимаємо вологу.

19f9ca3bb3fbadef1d21bd470f4a2487

Крок 6. Віджимаємо морквину від зайвого соку. Віджаті овочі об’єднуємо в ємності.

b68e1c09db6d0a702feebc8b4052fd67

Крок 7. Поливаємо заливкою овочі.

6145f8c601cd12d59fcb42c8653e5dca

Крок 8. Прокатали на сковорідці олія, кладемо кунжут і злегка підрум’янюємо.

c538748aa1ca1a5431159dd9e0314823

Крок 9. Вміст виливаємо до овочів. Подрібнивши зелень, посипаємо салат.

42378c4fca3856691a70ff5150f975cc

Крок 10. Грунтовно розмішуємо складові.

6dbc90eb79835e71060a208b7680847c

Крок 11. Закуску подаємо відразу або даємо промаринуватися пару годин. Сервіруємо і насолоджуємося. Смачного!

c2c8bf51fe2e5d8ca2518060672d29bd

Кабачки по-корейськи швидкого приготування на зиму

Кабачки по-корейськи швидкого приготування на зиму – заготівля, яка вийде у кожного. Заготівля займає мінімум часу, а сам процес дуже захоплює. Бюджетна заготівля стане частим гостем взимку. Хрусткі овочі додадуть домашній їжі оригінальність і пікантність.

Час готування – 45 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Кабачки – 700 гр.
  • Морква – 120 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 80 гр.
  • Оцет 9% – 2 ст.л.
  • Вода – 500 мл.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Цукор-пісок – 0,5 ст.л.
  • Олія – 60 мл.
  • Приправа для салатів по-корейськи – 1 ст.л.
  • Часник – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вибравши соковиті молоденькі овочі, очищаємо моркву і ополіскуємо кабачки.

c5c6b6ad825ea81fef93b4975885b5f9

Крок 2. Очищену морквину подрібнюємо теркою. Очистивши цибулю від лушпиння, нарізаємо половинками або четвертинками.

95112e67ce9159e26a4c048349b7e819

Крок 3. Кабачки натираємо на терці або для зручності і економії часу подрібнюємо за допомогою комбайна. Для салату підійдуть і перестиглі екземпляри. Але їх попередньо очищають від грубої шкіри і нутрощів з насінням.

04107d42a777b7f787aed7d76de05457

Крок 4. Нарізку складаємо в об’ємну ємність. Окремо з’єднавши рідини (вода, рослинна олія, оцтову кислоту), приправляємо сіллю, цукром, присмачуємо корейськими спеціями і рубаним часником. Грунтовно розмішавши заливку, пробуємо на смак. Якщо все влаштовує, розділимо її по овочевій нарізці. Кількість гостроти регулюємо самостійно. Важливо не переборщити з консервантом.

6fc3a6d91af530fce2b3785c0e2375cb

Крок 5. Перемішавши вміст, встановлюємо на невеликому полум’я. Кип’ятимо 5 хвилин. Завдяки миттєвій термічній обробці, овочі залишаться хрусткими.

36f7847b0538db34d482479f7ee02d5f

Крок 6. Ополоснувши банки з содою, проколюємо їх в духовій шафі або прогріваємо над парою (невеликі баночки стерилізуємо в мікрохвильовці). Наповнюємо чисті сухі ємності киплячим салатом.

c0bb3b1527c440ccb5e6b7188b47a656

Крок 7. Закупорюємо стерилізованими гвинтовими кришками запашну закуску і укладаємо баночки на бік. Якщо закриваємо за допомогою закаточного ключа, перевертаємо банки дном вгору. Загортаємо в теплу ковдру і повністю охолоджуємо.

5ef74d33f305c02b19b47410889e893f

Крок 8. Переміщаємо зимові закатки в підвал або комору. Коли хочеться урізноманітнити звичний раціон, відкриваємо баночку закуски і отримуємо задоволення. Смачного!

530b01a9b57adf3c00956842b1370e0f

Салат з кабачків по-корейськи з морквою і цибулею

Салат з кабачків по-корейськи з морквою і цибулею володіє яскравою пікантністю. Нейтральні за смаком овочі, завдяки маринаду випромінюють неймовірний аромат, який приваблює любителів азіатської кухні. Приготування закуски триває не більше півгодини. Мариновані овочі підходять до будь-якої домашньої їжі.

Час готування – 24 ч. 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Кабачки молоді – 1 кг.
  • Морква – 300 гр.
  • Оцет 9% – 2 ст.л.
  • Цукор-пісок – 3 ст.л.
  • Сіль – 2 ч.л.
  • Приправа для корейської морквини – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія – 4 ст.л.
  • Часник – 4 зубчики.

Процес приготування:

Крок 1. Обдавши кабачки сильним напором води і змивши пісок, висушуємо їх і перетворюємо в соломку за допомогою спеціального пристосування. Перезрілі плоди попередньо очищаємо від нутрощів і шкіри.

c1fbba1e81ecea2d89d9fbd11ab9adc9

Крок 2. Очищену морквину подрібнюємо таким же методом.

3d140c8ebaae50637f37e1552512ccba

Крок 3. Звільнивши цибулю від верхнього шару, нарізаємо головку якомога тонше.

da2c4e994182622b03178d47020c735d

Крок 4. Очистивши часник від лушпиння, подрібнюємо його пресом або дрібною теркою.

315ff7428d5f92fd12619f8c4fc3f2f5

Крок 5. В об’ємній мисці збираємо підготовлені компоненти.

e19934a140fb8c798de232cd5a2688cd

Крок 6. Цукримо і солимо. Здобрюємо приправою для моркви по-корейськи. Поливаємо оцтовою кислотою і олією без запаху.

b4a2f87f8c924be21c8634db96c5fcd0

Крок 7. Акуратно розмішуємо.

f8b25cfd3cc8896241e1cdeba87fb8f6

Крок 8. Заготівлю перекладаємо у місткий контейнер. Прикривши, переміщаємо в холодильну камеру на добу. В принципі вистачить і 3-х годин. Але чим довше маринується закуска, тим смачніше і насиченіше вона буде. Якщо робити з вечора, то з ранку можна вже дегустувати.

b057df4c2cdd1d397da0fe1231d4054d

Крок 9. Сервіруємо частування і сідаємо трапезувати. Смачного!

b38c0ba874bab4e220011a3d45ee3b05

Гострі кабачки по-корейськи

Гострі кабачки по-корейськи неспроста мають таку назву і повністю його характеризують. Закуска ідеально впишеться в сімейні застілля або урочисті заходи. Насичені і пікантні овочі виглядають ідеально і по-святковому красиво. Будь-який захід запам’ятається цікавим салатом з приємною гостринкою.

Час готування – 16 ч. 00 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1 кг.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Гіркий перець – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – 2 ч.л.
  • Цукор-пісок – 1 ч.л.
  • Оцет 70% – 1 ч.л.
  • Олія – 50 мл.
  • Перець чорний мелений – 1 ч.л.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Часник – 4 зубчики.

Процес приготування:

Крок 1. Ополоснувши кабачки або цукіні, ділимо їх на сегменти. Занурюємо в киплячу солону воду, проварюємо не більше 10 хвилин. Для молоденьких плодів допускається пропустити цей крок. Перерослі екземпляри краще використовувати для заготовок.

735d19e1045686f63edcb7172cb66554

Крок 2. Бланшовані овочі дістаємо і охолоджуємо. Плоди розрізаємо на прийнятні частини і поміщаємо у містку посуд.

5f089a98e7c6482214f3a3c5db069977

Крок 3. Промитий гіркий перець ріжемо кільцями. На розсуд прибираємо насіння. Для контрасту беремо плоди різного кольору. А щоб зробити закуску ще гостріше, збільшуємо кількість.

0d5633e88050a2ff1ba26a119094dc9b

Крок 4. Ополоснув солодкий перець, нарізаємо довільно.

8921ff9b3a4674d6a378018882dac208

Крок 5. Очистивши цибулю, тонко її нарізаємо.

ff42f076bc97d1eec696b6eb7d8ab939

Крок 6. Очищений від верхнього шару часник нарізаємо слайсами. Кількість запашного інгредієнта допускається збільшити.

2dda2e2323aede735c6641c417144628

Крок 7. Зелень грунтовно промиваємо і обсушуємо. Рубаємо досить крупно. Вивантажуємо до кабачкам. Кріп і петрушку в разі потреби замінюємо інший зеленню – зеленою цибулею, кінза або коріандром.

1bb6dd6223c89c99da7702179ada8ec7

Крок 8. Кладемо цибульні півкільцями і часникові слайси. Сиплемо сіль і цукор.

60e575448fc78713c8f436e9fed15134

Крок 9. Вливаємо оцтову есенцію (замінюємо оцтової 9% -ою кислотою, пропорційно збільшуючи кількість).

bb594500444113a30b3dfbdbfff27549

Крок 10. Першим і присмачуємо олією.

495dd32e956f3eda48adb46563352a19

Крок 11. Акуратно розмішавши, прикриваємо і прибираємо заготівлю маринуватися на ніч.

527e05a0efe077c1df5403775559e5cf

Крок 12. Сервіруємо гостре блюдо. Смачного!

3c13d8db95c7ddd6b91379a0eb7085a5

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал