Гуляш зі свинини в мультиварці з підливою – 4 рецепта з покроковими фото

Гуляш зі свинини в мультиварці з підливою — це неймовірно ніжне доповнення до будь-якого гарніру. Гуляш – угорська традиційна страва, приготована зі шматочків м’яса з жирком і густою підливою. Страва, виконана за допомогою сучасного приладу. Тушковане м’ясо виходить м’яким і практично розвалюється на волокна завдяки довгому томлінню. Ніжна текстура страви практично тане в роті. Сьогодні поділюся кількома варіантами божественного гуляшу.

Гуляш зі свинини з картоплею в мультиварці-скороварці

Гуляш зі свинини з картоплею в мультиварці-скороварці – повноцінне збалансоване блюдо, яке полюбиться з першої проби. Немає нічого смачнішого, ніж добре і правильно приготовані доступні продукти. Обожнюю, це блюдо усіма фібрами душі і раджу спробувати!

Час готування – 2 ч. 10 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Помідори – 2 шт.
  • Свинина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 10 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Вода гаряча – 1 ст.
  • Сметана – 50 мл.
  • Зелень – для прикраси.
  • Сіль – за смаком.
  • Аджика – за смаком.
  • Спеції для м’яса – за смаком.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Швиденько зберіть потрібні продукти.

Крок 2. Свинину обмийте водою під краном. Скористайтеся серветками і промокніть м’ясо. Розріжте на шматочки. Візьміть цибулину і видаліть з неї лушпиння. Наріжте півкільцями або як подобається вам. Помідори ополосніть і наріжте середніми шматочками. Морквину поскребти  ножем і натріть на терці.

Крок 3. Прилад застромите в мережу. На дно чаші вилийте рафіновану олію. Занурте морквину з цибулею. На панелі приладу виберіть програму « Жарка », включіть таймер на 10 хвилин. Час від часу перевертаючи, підрум’яньте.

Крок 4. Слідом відправте м’ясні шматочки. На таймері натисніть 15 хвилин і продовжуйте готувати на тій же програмі.

Крок 5. Коли м’ясо змінить колір, посоліть і приправте спеціями для м’яса. Перемішайте. Додайте сметану, аджику ( у мене домашнього приготування ) і помідори. Закиньте лаврушку і залийте гарячою водою. Закрийте кришку приладу. Поміняйте програму на « Тушкування ». Таймер поставте на 40 хвилин. Натисніть « Старт ».

Крок 6. Поки гуляш готується, вимийте картоплю і зніміть з неї шкірку овочечисткою. Наріжте таким же способом, як і м’ясо. Посоліть і злегка сбризніте маслом.

Крок 7. Коли продзвенить сигнал, натисніть кнопку « Стоп », відкрийте кришку мультиварки-скороварки. Гуляш стане насиченим. Спробуйте, при необхідності відрегулюйте за смаком.

Крок 8. Зверху викладіть картоплю. Закрийте кришку скороварки. Знову виберіть програму « Тушкування ». Таймер поставте на 30 хвилин. Натисніть кнопку « Старт ».

Крок 9. Після звукового оповіщення вимкніть прилад, натиснувши кнопку « Стоп », відкрийте кришку мультиварки-скороварки і вимкніть від мережі. Перемішайте блюдо. Розкладіть по порціях, присипте зеленню. Пригощайтеся і насолоджуйтеся із задоволенням!

Свинячий гуляш з томатною пастою в мультиварці

Гуляш зі свинини з томатною пастою в мультиварці – максимально простий і смачний рецепт, з яким впорається без винятку кожен. Не потрібно бути професійним поварем, щоб приготувати незабутнє соковите і апетитне блюдо. Ніжне м’ясо дивовижно поєднується з будь-крупою, картоплею або макаронними виробами. Пробуйте!

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Паста томатна – 2 ст.л.
  • Вода гаряча – 250 мл.
  • Свинина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для м’яса – за смаком.
  • Олія – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Отже, зберіть потрібні продукти.

Крок 2. Візьміть цибулину і зніміть з неї лушпиння. Наріжте довільно.

Крок 3. Свинину обмийте в воді під краном. Скористайтеся серветками або паперовими рушниками і промокніть м’ясо. Розріжте на шматочки.

Крок 4. На дно чаші вилийте рафіновану олію. Занурте цибулю і м’ясо.

Крок 5. Перемішайте вміст мультиварки.

Крок 6. Присипте сіллю і спеціями для м’яса.

Крок 7. Прилад застромите в мережу. Натисніть кнопку « Меню ».

Крок 8. На панелі приладу виберіть програму « Жарка ». Встановіть таймер на 30 хвилин.

Крок 9. Готуйте 15 хвилин без кришки. Натисніть кнопку « Скасування ».

Крок 10. У гарячій воді розведіть томатну пасту, гарненько розмішавши.

Крок 11. Залийте м’ясо томатної рідиною.

Крок 12. Закрийте кришку приладу. Натисніть кнопку « Меню ». Виберіть режим « Тушкування », автоматично закладено певний час на цей процес. Нам цілком достатньо годину, тому встановіть час і займайтеся своїми справами. Можна цей час витратити на приготування улюбленого гарніру.

Крок 13. Після звукового оповіщення відкрийте кришку приладу і вимкніть від мережі. Ароматний гуляш подавайте з улюбленими гарнірами. З картопляним пюре блюдо поєднується ідеально! Пригощайтеся і насолоджуйтеся із задоволенням!

Гуляш зі свинини з грибами в мультиварці

Гуляш зі свинини з грибами в мультиварці перевершить всі ваші очікування. Що може бути ідеальніше, ніж поєднання свинини з грибами? А якщо доповнити улюбленим гарніром – це приголомшливий збалансований варіант для смачного і ситного обіду. Наскільки це виходить апетитно важко передати словами!

Час готування – 1 ч. 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 1 ст.л.
  • Свинина – 500 гр.
  • Гриби – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Гаряча вода – 400 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину обмийте в воді під краном. Скористайтеся серветками або паперовими рушниками і промокніть м’ясо. Розріжте, як вам подобається.

Крок 2. Візьміть цибулину досить велику і зніміть з неї лушпиння. Порубайте довільно.

Крок 3. Прилад застромите в мережу. На дно чаші мультиварки вилийте рафіновану олію. Вивантажите м’ясо. На панелі приладу виберіть програму « Жарка », готуйте 10 хвилин, не забуваючи перевертати, щоб м’ясо не підгоріло.

Крок 4. Коли м’ясо змінить колір і виділить сік, закиньте цибулину.

Крок 5. Перемішайте і готуйте 5 хвилин.

Крок 6. Далі насипте столову ложку борошна.

Крок 7. Ретельно розмішайте, щоб борошно рівномірно розподілилася по м’ясу. Готуйте 2-3 хвилини.

Крок 8. Наступним етапом додайте грибочки, можна свіжі, консервовані або заморожені, як я. У мене ароматні лісові грибочки, попередньо відварені і заморожені.

Крок 9. Посоліть і поперчіть, залийте гарячою водою так, щоб шматочки повністю були покриті. Закрийте кришку приладу. На панелі виберіть програму « Тушкування ». Таймер поставте на 40 хвилин. Натисніть « Старт ». Можна цей час витратити на приготування улюбленого гарніру.

Крок 10. Після звукового оповіщення натисніть « Стоп », відкрийте кришку приладу і вимкніть від мережі. Неймовірний запах наповнить кухню.

Крок 11. Улюблений гарнір доповніть апетитним гуляшом.

Крок 12.Пригощайте домашніх. Смачного!

Гуляш зі свинини зі сметаною в мультиварці

Гуляш зі свинини зі сметаною в мультиварці виглядає чудово, а в поєднанні з картопляним пюре – це просто шедевр! Це один з улюблених варіантів гуляшу, який прижився в нашій родині. Шалено апетитно і супер соковито! Густа підлива з м’яким і ніжним м’ясом не залишить вас без емоцій!

Час готування – 1 ч. 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 2 ч.л.
  • Свинина – 800 гр.
  • Сметана – 150 гр.
  • Вода гаряча – 1,5 ст.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лавровий лист – за смаком.
  • Олія – 50 гр.
  • Суха зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину обмийте в воді під краном. Скористайтеся паперовими рушниками і промокніть м’ясо. Розріжте на шматочки.

Крок 2. Візьміть цибулину і зніміть з неї лушпиння. Наріжте півкільцями.

Крок 3. Прилад включите в мережу. На дно чаші вилийте рафіновану олію. Занурте м’ясо. На панелі приладу виберіть програму « Випічка », на таймері встановіть 1 годину. Готуйте, поки м’ясо не підрум’яниться, а сік не випарується.

Крок 4. Закиньте цибульні півкільцями. Перемішайте і готуйте 5 хвилин.

Крок 5. Трохи підсолити і налийте 1,5 склянки гарячої води. Закиньте лаврушку і закрийте кришку.

Крок 6. У мисочці з’єднайте борошно, сметану, сіль і мелений перець. Розмішайте до однорідної консистенції.

Крок 7. За 10 хвилин до закінчення програми відкрийте кришку і викладіть сметанную заготівлю, присипте сухою зеленню. Перемішайте і закрийте кришку.

Крок 8. Після звукового оповіщення натисніть « Стоп », відкрийте кришку приладу і вимкніть від мережі. Улюблений гарнір з картопляного пюре доповніть ароматним гуляшем. З картопляним пюре блюдо поєднується ідеально! Їжте і отримуйте незабутні враження. Смачного!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал