Готую гороховий суп за 20 хвилин: ділюся своїм рецептом

Я дуже люблю гороховий суп, але мені не подобається те, що горох доводиться замочувати на ніч. Значить потрібно заздалегідь планувати, а якщо захотілося прямо зараз?

Варіант є і це не варіння горохового супу протягом 2-3 годин, а використання сорту орегон. Він не вимагає замочування і буде готовий через 30 хвилин. За смаком і запахом сильних відмінностей від жовтого гороху я не помітила.

Готую гороховий суп за 20 хвилин: ділюся своїм рецептомДля приготування горохового супу використовую:

  • горох орегон – 200 гр
  • морква – 1 шт (приблизно 100 гр)
  • вермішель – 50 гр
  • соєве м’ясо для супів – 50 гр
  • сіль за смаком
  • зелень за бажанням
  • лавровий лист – 2 шт
  • перець горошком – кілька зерен

Як приготувати пісний гороховий суп?

  1. Горох промиваю кілька разів в проточній воді.

    Зверніть увагу, якого він красивого зеленого кольору. Відправляю в 3-х літрову каструлю з киплячою водою. Чекаю, поки закипить, знімаю пінку і прикручую газ до повільного.

  2. Через 10 хвилин додаю в каструлю натерту моркву і соєве м’ясо.
  3. Ще через 10 хвилин кладу вермішель, перемішую, солю і додаю в гороховий суп лавровий лист і перець.
  4. Варю останні 10 хвилин, додаю зелень (у мене заморожена петрушка), вимикаю газ. Даю гороховому супу настоятися півгодини.

Готово! Ось такий вийшов гороховий суп, смачний і корисний. Інгредієнти тут замінні: замість соєвого м’яса можна покласти картоплю або гриби, замість вермішелі – галушки або супові зірочки. Приємного апетиту!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал