Фаршировані перці в духовці – 10 рецептів з фаршем, рисом, сиром з покроковими фото

68055b05ea3b6e4c5b8c12d0226ae4b5

Болгарський перець – овоч дуже смачний сам по собі, а якщо його ще й начиняти соковитим м’ясом з додаванням рису, то виходить дуже гарне, а головне смачне і нескладна страва, яке можна приготувати на вечерю або подати на святковий стіл.

Перці з фаршем і рисом цілком у духовці

Існує безліч варіацій начинок для фарширування перцем: куряча грудка, ропні сир, овочі з грибами, але в класичному рецепті, болгарські перці начиняють саме соковитим свинячим фаршем з додаванням рису.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8.

Інгредієнти:

  • перець болгарський – 8 шт.
  • Фарш зі свинини – 500 гр.
  • Рис пропарений – 0,2 ст.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Часник – 3-4 зуб.
  • Морква – 2 шт.
  • Паста томатна – 3 ст.л.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Олія соняшникова – 3 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – ½ ст.

Процес приготування:

  1. Починаємо готувати начинку. Насамперед відварюємо рис до напівготовності, тобто, крупинки повинні вийти м’якими зовні і твердими всередині.

    7efc8ae88c477fe91a2f18e93c5a7569

  2. Дві цибулини середнього розміру очищаємо від лушпиння та дрібно нарізаємо.

    fe4a38671a1480356bce69fbc4890485

  3. Кілька зубчиків часнику також подрібнюємо або пропускаємо через прес.

    f01abf2b86040527855a22ef470308f3

  4. Моркву натираємо на крупній тертці і пасеруємо разом з цибулею і часником до рум’яності і м’якості.

    5c35fc868df427d9825105c98e9b78db

  5. Змішуємо зажарку з остиглим рисом.

    5183eb04d7f3cc8cbb62f4fe204f77c1

  6. Далі додаємо фарш кімнатної температури, солимо і перчимо за своїм смаком.

    b18d98df7d262fec4cedbf6b80f8ccb7

  7. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо.

    25696c96bdc0392884a8e3607dee7fa7

  8. Солодкий перець обполіскувати під струменем води, обсушуємо за допомогою паперових рушників і акуратно зрізаємо верхівку. Потім вирізаємо білі перегородки і витягаємо все насіння.

    2cbb3e51fe3b1b9174040ee293895efa

  9. За допомогою ложки щільно фаршируємо кожен перець і зверху прикриваємо верхівкою, яку до цього зрізали.

    3e57116b7d1442fd64eae85890b405ed

  10. Коли всі заготовки наповнені начинкою – перекладаємо їх у форму для запікання, попередньо змащену маслом.

    766e8296285560215cd403eab05760d1

  11. В окремій ємності готуємо заливку: змішуємо воду, томатну пасту (можна замінити кетчупом або подрібненими томатами у власному соку) і сметану – заливаємо наші перці.

    63f92388eeab5874da6aa4e8ea89c350

  12. Випікаємо 35-40 хвилин при температурі 200 градусів за Цельсієм.

    c03462efac4e5b137c438c44251536ea

  13. До столу подаємо прямо з духовки, полив зверху сметаною. Приємного апетиту!

    dbe4758ad6889388b88da99fb8d6d307

Як запекти фаршировані перці в духовці з сиром?

Ніжне ароматне блюдо, приготоване з яскравих солодких перців з начинкою з м’якого сиру – це дуже просто і швидко, а головне – смачно. У рецепті використовуються доступні інгредієнти, які з легкістю можна замінювати під свій смак. Наприклад, використовувати не ропні сир, а сир.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Перець солодкий – 1,5 шт.
  • Фета – 200 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Часник – 3-4 зуб.
  • Петрушка – ½ пучка.
  • Оливкова олія – ​​3 ст.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паприка копчена – за смаком.

Процес приготування:

  1. Готуємо начинку. У глибоку піалу перекладаємо ропні сир і розминаємо його за допомогою вилки.

    a5edc4a2d3453cf47f90192af1f18d35

  2. Кілька зубчиків часнику подрібнюємо або пропускаємо через Часничниці і додаємо до Фете. Сюди ж додаємо мелений перець, паприку і дві ложки якісного оливкової олії.

    df20b4b5fea9a02740e1a5cbfd65e4cb

  3. 100 грамів сиру твердих сортів натираємо на крупній тертці.

    bdd6cb9037f7cdba08698e1a85e6a8de

  4. З’єднуємо два види сирів між собою і гарненько перемішуємо.

    4c9d3c40217d9fb1d6f69bc23f38b691

  5. Петрушку обполіскувати, обсушуємо і дрібно шаткуємо.

    8d6e2e2bcadd8b8d759d33d73cb8ca4b

  6. Подрібнену зелень відправляємо до сирної маси і знову заважаємо.

    6d38a2a52550a8c93e9e40d7e5a8afd5

  7. Болгарський перець розрізаємо на дві рівні частини (вздовж) і очищаємо від всіх насіння і білих перегородок.

    595b5df0c878ae71c2f34b85b8b37409

  8. Половинки викладаємо у форму для запікання, змащену невеликою кількістю масла. < span itemprop = “image” itemscope itemtype = “https://schema.org/ImageObject”>

    7fc6994bdcb9d0f371ed2cc8ff9c7fc3

  9. Фаршируємо перці ароматною начинкою і запікаємо близько 15-20 хвилин при температурі 180-190 градусів.

    abf84f885c3186236b9bc40f224a374f

  10. Таке блюдо однаково добре на смак і в холодному, і в гарячому вигляді . Рекомендується подавати як гарнір або як самостійну страву. Приємного апетиту!

    98774ce50d71c74fa104b1da486ec03d

Соковиті фаршировані перці, запечені в духовці з підливою

Класичний рецепт фаршированих болгарських перців, томління в духовці, з підливою зі сметани і томатного соусу. Овочі виходять дуже ніжними і просто тануть у роті.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 9-10 шт.

Інгредієнти:

  • Перець болгарський – 9-10 шт.
  • Фарш – 500 гр.
  • Рис – 4 ст.л.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Помідори – 2 шт.
  • Цукор-пісок – ¼ ч.л.
  • Олія соняшникова – 2-3 ст.л.
  • Паста томатна – 3 ст.л.
  • Сметана – 150-200 мл.
  • Вода – 1-1,5 ст.
  • Кріп (сушений) – 1 ч.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

  1. Солодкий перець гарненько промиваємо під струменем води, даємо час обсохнути і акуратно позбавляємося від насіння і перегородок усередині кожного плоду.

    215127feb8df4591e022d941ed8f7850

  2. У пательні розігріваємо трохи рослинного масла, розпалює його і обсмажуємо перець до рум’яності з усіх боків.

    ba49783287b2085ddf0bb22f612c96bc

  3. Приготуємо начинку. Рис відварюємо в підсоленій воді близько 10-12 хвилин і охолоджуємо.

    7e8968f0d123c3d75758b3e4f5e5efb2

  4. Цибулю подрібнюємо на невеликий кубик, а морквину натираємо на крупній або середній тертці.

    c28d7f9358bf46e845773ac1dc8d4ebe

  5. Пасеруємо овочі до м’якості протягом 5-7 хвилин, постійно помішуючи.

    1949cae9b4f2334482cead2161130a0e

  6. З’єднуємо все компоненти для класичної начинки: фарш, крупу і зажарку. Додаємо улюблені спеції, солимо і перчимо за своїм смаком.

    9b1979dc4fe3eae44484e08c39696331

  7. Для приготування соусу, два томата натираємо на дрібній тертці або перебиваємо блендером. До що вийшло пюре засипаємо сушений кріп, цукровий пісок і подрібнений часник.

    1d9ab872d6671bb74290e6b728dfc096

  8. Томатний соус змішуємо з фаршем і щільно начиняє кожен перчик за допомогою ложки. Повторюємо маніпуляцію, поки все інгредієнти не будуть витрачені і перекладаємо в вогнетривку форму з високими бортиками.

    67d8fdb4dc3d2ebb6af0e8d34d15375b

  9. Для заливки в півтори склянки води додаємо сметану, томатну пасту і перемішуємо до однорідності. Отриманою сумішшю заливаємо начинені перці.

    763e4a5e94a1125772feec07a9cd0501

  10. Тушкуємо в духовій шафі до готовності, приблизно 50-60 хвилин при температурі 160-180 градусів. Подаємо в гарячому вигляді зі сметаною. Приємного апетиту!

    0fffc51d7722c86d6d1e0d4669196622

Фарширований болгарський перець з куркою і грибами в духовці

Соковите, легке і низькокалорійне блюдо готуємо з солодкого перцю з начинкою з ніжного курячого філе з додаванням грибів. Рецепт не займе багато вашого часу, а результат напевно порадує.

Час готування – 1 ч. 5 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Перець болгарський – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Філе куряче – 300 гр.
  • Печериці – 300 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія соняшникова – 2-3 ст.л.

Процес приготування:

  1. Починаємо підготовку з начинки. Для її приготування одну цибулину середнього розміру очищаємо і дрібно шаткуємо, а потім обсмажуємо на невеликій кількості олії до напівпрозорості.

    bc151a5ab9edc399359dd5158d895355

  2. Гриби обполіскувати, обсушуємо і ріжемо на тонкі пластини.

    1026b4dbea104da523c06bfd64ecd98d

  3. Печериці відправляємо до пасерувати цибулі і тушкуємо на повільному вогні близько 10-12 хвилин.

    06423ea5abeca1df2d6c78363911b8e1

  4. Філе подрібнюємо на невеликі кубики.

    a4ab238885c968d5fe0ef2de745cacf3

  5. Птаха також відправляємо на сковорідку, додаємо дрібно нашатковану кріп, сіль і перець за своїм смаком і ретельно перемішуємо. Продовжуємо підготовку під кришкою ще 5-7 хвилин.

    bcc8b3f38f799f476480bac79e94f2eb

  6. Приступимо до головного інгредієнта – перцю. Розрізаємо кожен овоч на половинки і зачищаємо від насіннєвої коробочки.

    d8980edff8bf86bd7d6162aecf5a61b7

  7. У кожну частину викладаємо по кілька столових ложок ароматної гарячої начинки і перекладаємо на деко, застелене фольгою або пергаментним папером для запікання. Відправляємо в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

    51f824980bc420b260f130209629018d

  8. Після закінчення часу, все «човники» щедро посипаємо сиром твердих сортів, натертим на середній тертці і продовжуємо випікати ще 5 хвилин.

    cd5900905f685c1e1e1c96c76b3b4e1a

  9. Ніжні і легкі перчики з курячої начинкою готові. Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт перців, фаршированих овочами та рисом

Домашні перчики, начинені вегетаріанської начинкою – виключно овочами і невеликою кількістю рису – це дуже легке, але в той же час ситне блюдо, яке можна подавати як гарнір або закуски.

Час готування – 1 ч. 55 хв.

Час приготування – 1 ч. 20 хв.

Порції – 6-8.

Інгредієнти:

  • Перець болгарський – 8-10 шт.
  • Олія соняшникова – 1-2 ст.л.
  • Для начинки:
  • Рис – ½ ст.
  • Томати – 1-2 шт.
  • Морква – 1-2 шт.
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Олія – ​​2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Для соусу:

  • Томати – 4-5 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 1-2 зуб .
  • Кетчуп – 1-2 ст.л.
  • Цукор-пісок – ½ ч.л.

Процес приготування:

  1. Готування починають з основного інгредієнти – солодкого перцю. Кожен овоч ретельно промиваємо і акуратно виймаємо все насіння і перегородки, які знаходяться всередині. Підготовлені плоди злегка обсмажуємо на соняшниковій олії.

    6ea12e175998377330c179848fa294ae

  2. Приготуємо ароматну начинку. Для цього відварюємо півсклянки рису до напівготовності. Ріпчасту цибулю, томати, часник і зелень подрібнюємо за допомогою ножа на невеликі кубики, а моркву натираємо на крупній тертці.

    fb5368583dc751ef3358b7325b5164b7

  3. На гарячому маслі пасеруємо цибулю і моркву до рум’яності і даємо трохи охолонути. Потім в глибокій тарілці з’єднуємо зажарку, рис, кубики томата, часник і дрібно нашатковану зелень, солимо і перчимо за своїм смаком – перемішуємо. Отриманою масою заповнюємо порожні порожнини кожного перцю.

    b758817e2faf5f5fe7f0ecea17d5ce5a

  4. Далі займемося приготуванням імпровізованого соусу, нагадує лечо. Подрібнену цибулю і часник обсмажити на олії кілька хвилин, потім додаємо солодкий перець, нарізаний невеликими кубиками і томати, перебиті в блендері до однорідності або натерті на дрібній тертці (без шкірки). Млоїмо соус на повільному вогні, прикривши кришкою не менше 15-20 хвилин. За кілька хвилин до готовності кладемо кілька ложок кетчупу, трохи цукрового піску, сіль і ретельно перемішуємо. Продовжуємо готувати ще 2-3 хвилини і знімаємо з плити.

    f0a0470a60f7ce15e294cc75e8244466

  5. Начинені перці перекладаємо в каструлю (якщо готуємо на плиті – томити 40 хвилин на повільному вогні під кришкою) або в форму для запікання з високими бортами, заливаємо апетитним соусом і запікаємо близько 50 хвилин при температурі 160-180 градусів. Приємного апетиту!

    aa677ad23f2ce46f0489259d859808c6

Як приготувати фаршировані перці в сметанному соусі в духовці?

Приготувати соковиті, що тануть у роті перці, начинені фаршем з рисом, та ще погашені в соусі зі сметани – зовсім нескладно. Найтриваліше в цьому рецепті – це сам процес запікання. Таке блюдо відмінно підходить для сімейної вечері або обіду.

Час готування – 1 ч. 25 хв.

Час приготування – 45 хв.

Порції – 9 шт.

Інгредієнти:

  • Перець болгарський – 9 шт.
  • Свинина – 200 гр.
  • Яловичина – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Спеції – за смаком.
  • Рис – ½ ст.
  • Сметана – 500 мл.
  • Борошно житнє – 2 ст.л.

Для розсолу:

  • Оцет 9% – 2 ст.л.
  • Цукор-пісок – 1 ст.л.
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Вода – 2,5 л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

  1. Готуємо фарш. Перекручуємо свинину і яловичину в рівних пропорціях за допомогою м’ясорубки або використовуємо готовий покупної продукт.

    6df68fb51d1ae3bb22c790112ec0a35b

  2. Також подрібнюємо одну середню цибулину, вбиваємо одне яйце, додаємо спеції, які подобаються, сіль, перець і замішуємо.

    de950e9fdf3504d8277d49c301e03b48

  3. Промитий рис відварюємо в підсоленій воді близько 5-7 хвилин до напівготовності.

    69a602f1b81d81abcad4dd4f73f1b9f1

  4. Зливаємо зайву рідину з крупи, даємо трохи охолонути і з’єднуємо з м’ясом.

    ad57335f4fc101ca9cfc0d521fec0240

  5. Наша начинка готова, саме час зайнятися основним інгредієнтом – солодкими болгарськими перцями.

    df6fab802729a1cc3e38c2facb81356d

  6. З кожного овоча акуратно виймаємо насіннєву коробочку і обполіскувати водою.

    77936ac8f8dc502ffeff5c2d1b572ba0

  7. Коли плоди очищені, відправляємо їх в киплячий розсіл (який дуже легко готується з цукру, солі, оцту і води) на 5 хвилин.

    976d046fdc4d11d36d5f5edd809e77cb

  8. Після закінчення часу обережно виймаємо перці і охолоджуємо при кімнатній температурі.

    fff195b9db69a5211ca894fc3c3ea034

  9. Коли овочі комфортно тримати в руках – починаємо фарширування. За допомогою ложки щільно начиняє кожен перець практично до самого верху.

    4aa1c79012bde350040b6cef6429363c

  10. Приготуємо сметанну заливку. Для її приготування, в окремій ємності з’єднуємо 2 склянки розсолу (в якому ми обшпарюємо перці) і 2 ложки борошна – розмішуємо.

    78e6121e201d84fcb4a56c3cb8ddb3e1

  11. Сюди ж додаємо необхідну кількість сметани (будь-якої жирності).

    8de70ef41f4acb92e5ff8a6ac32e6965

  12. Начинені перці перекладаємо в глибоку форму для запікання і заливаємо вийшов сметанним соусом.

    65c031a3587904746713c4e91f6d88bc

  13. Випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів. До столу подаємо в гарячому вигляді. Приємного апетиту!

    a630a04f08c3ce3f094ee21f2cc58783

Дуже смачні перці, фаршировані курячою грудкою в духовці

Овочі з м’ясом – це безпрограшна комбінація, тому пропоную з’єднати два блюда в одному і приготувати ніжні перці, начинені куркою і овочами. Гаряче виходить неймовірно ніжним і ароматним.

Час готування – 1 ч. 10 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 8 шт.

Інгредієнти:

  • Перець болгарський – 7-8 шт.
  • Філе куряче – 300 гр.
  • Цибуля – 3 шт.
  • Томати – 5 шт.
  • Рис – 50 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Петрушка – 30 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Оливкова олія – ​​50 мл.
  • Сир – 70 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

  1. Почнемо з основного продукту – перцю. Зрізаємо верхівки і акуратно виймаємо перегородки і насіння, після гарненько обполіскувати водою.

    23d2605e581a35234bfad39d9bd2b8ec

  2. Підготуємо начинку. Для цього в глибокій тарілці з’єднуємо 300 грамів подрібненого філе птиці, рис (відварений 5 хвилин після закипання), дрібно нарізані 2 цибулини, 2 помідори, зелень, часник і вершкове масло. Додаємо сіль, чорний перець за своїм смаком і ретельно перемішуємо всі інгредієнти.

    aeec361c6270a04195ed03cbdd0c41c5

  3. Ароматної начинкою фаршируємо кожен перчик.

    bd9ae631309820084b492091cff56219

  4. Приготуємо підливу. Цибуля що залишалась дрібно шаткуємо й обсмажуємо на оливковій олії до напівпрозорості. Томати обдаємо окропом, знімаємо тонку шкірку, нарізаємо кубиками і відправляємо до цибулі. Солимо і Томім під кришкою 7 хвилин на повільному вогні.

    7ec4f0a1fec9c3c0b290cef7eba0976e

  5. Гарячий соус перебиваємо блендером до однорідної консистенції і виливаємо на дно форми для запікання. Поверх викладаємо начинені птахом перці і запікаємо півгодини при температурі 200 градусів. Бажано, періодично перевертати кожен перчик.

    79f54968fb929eb95a5c90d1ab0c772f

  6. Через 30 хвилин присипаємо блюдо натертим сиром і готуємо ще 10 хвилин.

    2c2ca76d413ad59cd268bf3f37a2e1cf

  7. До столу подаємо, прикрасивши свіжою зеленню і полив сметаною. Приємного апетиту!

    e6ab780327c8ce6d2ac9eff4c4caff44

Дієтичні перці, фаршировані індичкою в духовці

Смачне дієтичне блюдо можна з легкістю приготувати з яскравого болгарського перцю і ніжного м’яса птиці – індички. Таке гаряче відмінно підходить для вечері і особливо сподобається тим, хто намагається правильно харчуватися і стежить за своєю фігурою і здоров’ям.

Час готування – 1 ч. 15 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Перець солодкий – 6 шт.
  • Філе стегна індички – 600 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Томат – 1 шт.
  • Сметана – 5-6 ст.л.
  • Сир – 70-100 гр.
  • Олія соняшникова – 2-3 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

  1. Підготуємо основний компонент нашого страви – перці. Кожен овоч розрізаємо на дві частини, очищаємо від насіння і перегородок і викладаємо на деко, змащене невеликою кількістю соняшникової олії.

    792d205772c96b5b6744fa4bffeb64a4

  2. Для начинки нарізаємо дрібними кубиками м’якоть індички, одну цибулину і помідор.

    9829e5d3938d2d2626dd253b83f3a23f

  3. Заправляємо підготовлені інгредієнти сметаною і додаємо сіль і перець за своїм смаком.

    769f0053c942f1ff0691dd8ad00ff569

  4. Начиняємо кожну частину перців ніжною і ароматною начинкою.

    86cb8ef2a76f6211bc9feb9674010136

  5. Запікаємо 40 хвилин при температурі 200 градусів.

    157eef97b9e330e741b4c16c29722372

  6. Після закінчення часу присипаємо половинки натертим сиром і готуємо ще 7-10 хвилин. Виймаємо з духовки, поливаємо зверху сметаною і насолоджуємося. Приємного апетиту!

    c400d19bd0d1427c744e466fc5842e80

Як смачно запекти фаршировані перці в фользі?

Неймовірно смачне і ситне гаряча страва з солодких болгарських перців з фаршем, запечене під сирної «шапкою» в духовій шафі. Приготувати таку смакоту дуже просто, а результат порадує вас і ваших близьких.

Час готування – 1 ч. 10 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Перець болгарський – 4 шт.
  • Фарш – 200 гр.
  • Сир – 70-100 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Майонез – 30-40 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

  1. Готуємо всі необхідні продукти. Овочі очищаємо, сир натираємо, а фарш розморожуємо.

    c4f953474301e68abe74859541ff4c7f

  2. Перці вертикально розрізаємо навпіл, плодоніжки залишаємо, а насіннєву коробочку видаляємо.

    ac965a61ce80e06214e614c6bdfa3774

  3. Одну цибулину дрібно нарізаємо.

    3e71ac1c18fec109cd70cf2b0c7398e2

  4. Для начинки з’єднуємо подрібнену цибулю і фарш кімнатної температури. Додаємо сіль, перець і ретельно перемішуємо.

    51da6e759ba5162cd0e80ee096065c58

  5. ¾ частини сиру додаємо до м’яса і знову розмішуємо.

    e4b433bf61a2d75555ca669ff8d80319

  6. За допомогою ложки, акуратно і досить щільно начиняє наші перці і перекладаємо в форму для запікання.

    f8d68fff43f9db8c63911ace1bd0fe7b

  7. Поверх начинки додаємо трохи майонезу – для більш ніжного смаку.

    48702d6a2865ea99bd6fdd8e5cce7625

  8. Щільно запечатує зверху форму фольгою і відправляємо в духовку на 40 -50 хвилин при температурі 180-190 градусів. За 10 хвилин до готовності знімаємо фольгу і посипаємо сиром, що залишився.

    6b4d0af488aa34cf7d9d989b04609352

  9. До столу подаємо в гарячому вигляді, блюдо відмінно поєднується зі свіжою зеленню. Приємного апетиту!

    faff4b0f0245b62e8eaba1a05fc925d7

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал