Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного чізкейка, від якого всі будуть у захваті.
Він такий ніжний, що просто тане у роті. Такі ласощі нікого не залишать байдужими. Його з гідністю можна подати до святкового столу. Цей вишуканий смак здивує та порадує кожного. Рекомендую всім скуштувати.
Потрібні інгредієнти
Для основи:
- 200 гр пісочного печива
- 110 гр вершкового масла
Для чізкейку:
- 300 г маскарпоне
- 300 гр вершкового сиру
- 2 яйця
- 150 мл жирних вершків
- 150 гр цукрової пудри
- 5 гр ванільного цукру
Починаємо процес
- Насамперед попередньо дістаємо всі потрібні інгредієнти з холодильника. На момент приготування вони мають бути кімнатної температури.
- Приступимо за приготування основи. Для цього в чашу блендера відправляємо печиво і подрібнюємо його на крихту. Після чого поєднуємо з розтопленим вершковим маслом і добре перемішуємо.
- Потім дно роз’ємної форми застилаємо пергаментним папером. Утрамбовуємо підготовлену масу, формуючи бортики. Розміщуємо заготовку в духовку, попередньо розігріту до 180°, на 10 хвилин. Після закінчення потрібного часу дістаємо і залишаємо остигати.
- Тепер в окремій ємності об’єднуємо маскарпоне, вершковий сир, ванільний цукор та цукрову пудру. Вливаємо вершки та віночком добре все перемішуємо. При цьому міксером збивати не треба.
- Тепер по одному додаємо яйця та доводимо до однорідності, добре розмішуючи. Потім обертаємо у два шари фольги форму з основою. Виливаємо підготовлену масу і ставимо форму на лист з водою. Вона має доходити до середини форми.
- Поміщаємо в такому вигляді заготовку в духовку, попередньо розігріту до 160 ° на 60 хвилин. Після закінчення потрібного часу вимикаємо духовку і при-відкриваємо дверцята. У такому вигляді залишаємо чізкейк ще на 60 хвилин.
- Потім дістаємо його і повністю остудити при кімнатній температурі. Після чого його вже можна прибрати в холодильник щонайменше на 6 годин, накривши харчовою плівкою.