Збиваємо молоко з яблуками і додаємо в тісто. Млинці без начинки, але смак як у пирога

Для додаткового смаку млинці прийнято начиняти різними додатками, але можна піти й іншим шляхом. Якщо збити молоко з яблуками і додати цю суміш в тісто, то навіть без начинки млинці придбають смак справжнього пирога-шарлотки.

Інгредієнти:

  • 3 яблука,
  • 3 яйця,
  • 300 мілілітрів молока,
  • 2 столові ложки цукру,
  • 200 грамів борошна,
  • третина чайної ложки солі,
  • 50 мілілітрів олії,
  • половина чайної ложки розпушувача,
  • третина чайної ложки кориці.

Приготування:

Нарізані невеликими кубиками яблука заливаємо молоком в глибокій мисці. Туди ж розбиваємо яйця, додаємо розпушувач, корицю, сіль. Подрібнюємо блендером до однорідної маси.

Тепер додаємо борошно і вже віночком збиваємо легке рідке тісто. Воно вийде трохи густіше, ніж зазвичай.

Виливаємо тісто на заздалегідь розігріту сковороду і смажимо, як звичайні млинці.

Відео-рецепт:

Яблука віддали тісту весь смак, завдяки чому млинці і вийшли схожими на пиріг.

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал