Для додаткового смаку млинці прийнято начиняти різними додатками, але можна піти й іншим шляхом. Якщо збити молоко з яблуками і додати цю суміш в тісто, то навіть без начинки млинці придбають смак справжнього пирога-шарлотки.
Інгредієнти:
- 3 яблука,
- 3 яйця,
- 300 мілілітрів молока,
- 2 столові ложки цукру,
- 200 грамів борошна,
- третина чайної ложки солі,
- 50 мілілітрів олії,
- половина чайної ложки розпушувача,
- третина чайної ложки кориці.
Приготування:
Нарізані невеликими кубиками яблука заливаємо молоком в глибокій мисці. Туди ж розбиваємо яйця, додаємо розпушувач, корицю, сіль. Подрібнюємо блендером до однорідної маси.
Тепер додаємо борошно і вже віночком збиваємо легке рідке тісто. Воно вийде трохи густіше, ніж зазвичай.
Виливаємо тісто на заздалегідь розігріту сковороду і смажимо, як звичайні млинці.
Відео-рецепт:
Яблука віддали тісту весь смак, завдяки чому млинці і вийшли схожими на пиріг.