Як замаринувати скумбрію зі смаком червоної риби?

Як замаринувати скумбрію зі смаком червоної риби?

Для приготування маринованої скумбрії, під червону рибу, нам знадобляться наступні інгредієнти:

  • – скумбрія – 2 штуки,
  • – цибуля ріпчаста – за смаком ,
  • – вода – 250 мл ,
  • – гвоздика – 6 штук,
  • – перець горошком – невелика щіпка ,
  • – перець духмяний мелений – 1/3 чайної ложки,
  • – зерна коріандру – щіпка ,
  • – сіль – 2 чайної ложки,
  • – цукор – 0,5 чайної ложки,
  • – Олія соняшникова – 2 столові ложки,
  • – оцет яблучний – 2,5 столові ложки,

Приступаємо до приготування:

По-перше беремо 2 скумбрії, якщо вони заморожені то для початку слід їх розморозити. І так, якщо все готово, то скумбрію промиваємо, чистимо, можна очистити повністю від кісток. Нарізаємо на шматочки, але щоб не були зовсім маленькими. Споліскуємо і даємо трохи просохнути, потім складаємо все в миску.

Далі беремо каструлю, наливаємо в неї 250 мл води і ставимо на вогонь. У воду додаємо 2 чайні ложки солі, 0,5 чайної ложки цукру, 6 штучок гвоздик, щіпку перцю горошком, 1/3 чайної ложки перця меленого запашного, щіпку коріандру, 2 столові ложки олії соняшникової. Весь цей розсіл кип’ятимо на повільному вогні приблизно пару хвилин. В кінці процесу вливаємо 2,5 столові ложки яблучного оцту. Розсолу потрібно дати остудитися, а поки він остуджується, нарізаємо цибулю півкільцями.

Коли розсіл охолов, беремо підготовлену скумбрію і складаємо в миску упереміш з цибулею. Заливаємо рибу з цибулею остиглим маринадом.

Накриваємо миску рушником і залишаємо, краще на добу, маринуватися. Після доби можна із задоволенням їсти.

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал