Як приготувати торт “Снікерс” – 9 простих рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати торт “Снікерс” – це дивовижний десерт, який запросто можна приготувати на власній кухні, вкладаючи всю свою любов і турботу. Ласощі поєднує в собі безліч компонентів, які прекрасні і самі по собі, але в сукупності викликають істинний гастрономічний захват! В якості основи традиційно використовується пористий і ніжний бісквіт, який доповнюється обсмаженим арахісом, карамеллю, а також безе або сирним кремом.

Торт Снікерс з карамеллю і арахісом

Торт Снікерс з карамеллю і арахісом – це неймовірно смачне частування, яке сподобається всім настільки, що у вас будуть просити не тільки добавки, але і поділитися рецептом! Шматочок такого десерту подарує вам справжнє гастрономічне задоволення – гарантовано.

Час готування – 4 ч.

Час приготування – 1 ч.

Порції – 7.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Молоко – 460 мл.
  • Яйця – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 300 гр.
  • Цукор ванільний – 20 гр.
  • Борошно – 380 гр.
  • Какао-порошок – 140 гр.
  • Розпушувач – 15 гр.
  • Сода – 4 гр.
  • Сіль – 2 гр.

Для карамелі:

  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Цукор-пісок – 170 гр.
  • Сіль – 4 гр.
  • Вода – 30 мл.
  • Сироп інвертний – 30 мл.

Для крему:

  • Масло вершкове – 240 гр.
  • Цукор-пісок – 190 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Білки яєчні – 4 шт.

Для начинки:

  • Арахіс смажений – 200 гр.
  • Мед – 30 гр.
  • Паста арахісова – 80 гр.
  • Вершки 33% – 240 мл.
  • Сіль – 1 гр.
  • Арахіс для декору – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування бісквіта, яйця кімнатної температури з’єднуємо з двома видами цукру і розм’якшеним вершковим маслом – збиваємо міксером близько 5 хвилин. Паралельно дно роз’ємного кільця вистилаємо пергаментом. В окремій ємності змішуємо борошно з сіллю, содою, розпушувачем і какао-порошком.

Крок 2. У збиту яєчно-цукрову суміш поступово додаємо сухі компоненти і молоко. Готове тісто ділимо на три рівні частини і випікаємо по черзі: півгодини при 160 градусах.

Крок 3. Готові коржі витягаємо з форми тільки через 15 хвилин після закінчення теплової обробки, остуджуємо на решітці. Очищаємо і промиваємо горіхи, насухо промакуємо паперовими рушниками і в один шар викладаємо на деко.

Крок 4. Підрум’янюємо арахіс 12-15 хвилин при тих же 160 градусах, даємо час повністю охолонути і ділимо на три рівні частини.

Крок 5. 1/3 горіхів ріжемо ножем на середні шматочки, другу частину пробиваємо в блендері з додаванням меду, олії і солі, а використовуючи третю частину, варимо карамель. У сотейник відправляємо горішки, воду, сироп і цукор.

Крок 6. Не перемішуючи компоненти, проварюємо до світло-коричневого відтінку і обережно вмішуємо вершки, м’яке вершкове масло, сіль. Прибираємо з конфорки і остуджуємо, частина залишаємо для декору.

Крок 7. Для приготування крему перемішуємо білки з двома видами цукру, суміш поміщаємо на водяну баню і нагріваємо до 60 градусів. Починаємо збивати міксером.

Крок 8. Не припиняючи роботу вінчиків, поступово додаємо кубики розм’якшеного вершкового масла. У пишну суміш підмішуємо арахісову пасту. 3-4 столових ложки складу викладаємо в кондитерський мішок.

Крок 9. Зрізаємо верхівки з коржів і переходимо до збірки. Перший коржик викладаємо на тарілку і змащуємо кремом, посипаємо горішками і поливаємо карамеллю. Все те ж саме повторюємо з іншими компонентами, присмачивши останній шар і боки кремом, арахісом і карамеллю.

Крок 10. Ніжний і ефектний десерт ставимо в холодильну камеру на 2-3 години і виймаємо за півгодини до подачі. Смачного!

Торт Снікерс з кремом чіз і карамеллю

Торт Снікерс з кремом чіз і карамеллю – це десерт, що володіє неймовірним смаком і вишуканим ароматом. Приготуйте таке ласощі до дня народження і всі ваші близькі люди прийдуть в справжній захват від зовнішнього вигляду і текстури, бо це щось неземне!

Час готування – 10 ч.

Час приготування – 60-80 хв.

Порції – 2,2 кг.

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця великі – 6 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Борошно – 110 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 20 гр.
  • Какао-порошок – 30 гр.
  • Молоко тепле – 30 мл.
  • Масло вершкове розтоплене – 25 мл.

Для нуги:

  • Желатин – 4 гр.
  • Вода – 20 мл. + 50 мл.
  • Білок яєчний – 2 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сироп глюкозний – 30 мл.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Паста арахісова – 30 гр.
  • Арахіс подрібнений – 50 гр.

Для карамелі:

  • Сироп глюкозний – 30 гр.
  • Вода – 20 мл.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Вершки жирні – 120 мл.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Арахіс – 150 гр.

Для крем-чіза:

  • Шоколад темний – 240 гр.
  • Масло вершкове – 25 гр.
  • Вершки 33% (гарячі) – 100 мл.
  • Какао-порошок – 1 ст.л.
  • Вершковий сир – 400 гр.
  • Пудра цукрова – 50 гр.
  • Вершки 33% (холодні) – 300 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування тіста насамперед розтоплюємо і остуджуємо вершкове масло. Паралельно збиваємо яйця з цукром і сіллю, поміщаємо на водяну баню і прогріваємо до розчинення кристалів.

Крок 2. Прибравши ємність з водяної бані, починаємо працювати міксером, поступово збільшуючи обороти, домагаючись пишної і світлої маси.

Крок 3. Борошно просіюємо з додаванням какао-порошку і розпушувача, додаємо в яєчну піну і змішуємо лопаткою.

Крок 4. Вводимо молоко і вершкове масло – замішуємо тісто.

Крок 5. Переливаємо масу в форму і кілька разів постукуємо про робочу поверхню.

Крок 6. Готуємо бісквіт протягом 60-80 хвилин при 160 градусах і по закінченню випікання залишаємо в вогнетривкій формі ще на 15 хвилин.

Крок 7. Потім витягуємо з форми і залишаємо на решітці для охолодження. Далі розрізаємо на 4 коржі однакової товщини.

Крок 8. Переходимо до нуги: желатин заливаємо водою і прибираємо в сторону для набухання. У каструлі з товстим дном об’єднуємо сироп, цукор і воду, поміщаємо на помірний вогонь і, не помішуючи, доводимо до кипіння. Продовжуємо варіння до нагрівання в 140-145 градусів.

Крок 9. Не втрачаючи часу, збиваємо білки з сіллю до стійких піків, не вимикаючи міксер, тонким струменем вливаємо киплячий сироп.

Крок 10. Вводимо в масу арахісову пасту і збиваємо до однорідної консистенції, слідом додаємо желатин і рубані горіхи, помішуємо за допомогою лопатки.

Крок 11. Переливаємо готову нугу в роз’ємне кільце, попередньо устелив дно плівкою, а бортики тефлоновим килимком.

Крок 12. Відправляємо на всю ніч в морозильну камеру і виймаємо тільки перед збіркою.

Крок 13. Готуємо карамель: в сотейнику змішуємо сироп, цукор і воду – на середньому вогні заварюємо до повного розчинення цукру, не помішуючи. Далі нахиляємо ємність з боку в бік до отримання карамельного відтінку.

Крок 14. Вимикаємо нагрів і поступово виливаємо гарячі вершки, кожен раз ретельно вимішуючи склад.

Крок 15. Доповнюємо склад вершковим маслом і сіллю, прогріваємо на плиті ще 60 секунд.

Крок 16. Виливаємо суміш в тарілку і висипаємо рубані горішки, помішуємо і залишаємо до повного охолодження.

Крок 17. Шоколад і вершкове масло кладемо в миску і розтоплюємо будь-яким зручним способом. Окремо змішуємо гарячі вершки з какао і виливаємо в розтоплений шоколад.

Крок 18. В іншій ємності змішуємо домашній сир і цукрову пудру, підливаємо вершки з холодильника і збиваємо міксером до стабільних піків.

Крок 19. Виливаємо шоколадний склад і знову перемішуємо.

Крок 20. Починаємо збірку: перший коржі просочуємо молоком з арахісової пастою або просто молоком / вершками. Потім покриваємо кремом і робимо бортики, кладемо половину карамелі з горіхами і змащуємо тонким шаром крему.

Крок 21. Викладаємо складові в наступній послідовності: корж, просочення, крем, нуга, бортики і верхівка з крему.

Крок 22. Ще раз повторюємо шари і, накривши торт, прибираємо на всю ніч на полицю холодильника.

Крок 23. На ранок «звільняємо» тортик, вирівнюємо кремом і декоруємо.

Крок 24. Неймовірно смачний торт подаємо до столу і насолоджуємося. Смачного!

Бенто торт Снікерс

Бенто торт Снікерс – це частування, призначене на 1-4 чоловік, яке подається, як правило, в маленькій красивій коробці з однієї запаленою свічкою. Здивуйте своїх рідних неймовірно смачним частуванням, яке вражає своїми смаковими характеристиками і приємним горіховим ароматом.

Час готування – 90 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 3-4.

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Борошно – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Какао-порошок – 25 гр.
  • Розпушувач тіста – 10 гр.
  • Сіль – 4 гр.
  • Яйця – 1 шт.
  • Молоко – 120 мл.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Олія – 30 мл.

Для карамелі:

  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Вершки 33% – 80 мл.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Для крему:

  • Вершковий сир – 240 гр.
  • Пудра цукрова – 50 гр.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Екстракт ванілі / ванілін – ½ ч.л. / 2 гр.
  • Арахіс смажений – 20 гр.

Для глазурі:

  • Шоколад темний – 150 гр.
  • Олія – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Почнемо з тіста: сухі інгредієнти змішуємо і просіюємо через сито з дрібними отворами. Додаємо два види масла, яйце і молоко – перемішуємо до отримання гладкою і однорідної маси.

Крок 2. Переливаємо масу в невелику жароміцну форму і випікаємо при 170 градусах близько 40-50 хвилин.

Крок 3. Охололий бісквіт розрізаємо на три коржі, надаємо правильну форму потрібного діаметру (10-12 сантиметрів), зрізавши надлишки.

Крок 4. Переходимо до карамелі: висипаємо потрібну кількість цукру в каструлю з товстим дном і прогріваємо до світло-коричневого відтінку, поступово додаємо охолоджене вершкове масло.

Крок 5. Доповнюємо склад сіллю і теплими вершками, помішуємо і прибираємо з плити. Даємо час трохи охолонути.

Крок 6. Для приготування крему, міксером збиваємо м’яке вершкове масло з цукровою пудрою, додаємо домашній сир і екстракт ванілі або пакетик ваніліну – ще трохи працюємо вінчиком і викладаємо повітряну масу в кондитерський мішок.

Крок 7. Перший корж кладемо на плоску тарілку і змащуємо кремом, потім відсаджуємо крем по периметру, в центр викладаємо трохи карамелі і смажених горіхів.

Крок 8. Повторюємо все те ж саме з другим коржем і нариваємо третім, вирівнюємо тортик залишками крему і відправляємо в холодильник на кілька годин для стабілізації.

Крок 9. Готуємо глазур: розтоплюємо темний шоколад і змішуємо з олією, покриваємо торт і декоруємо горішками.

Крок 10. Подаємо до столу і негайно знімаємо пробу. Смачного!

Торт Снікерс з шоколадним бісквітом

Торт Снікерс з шоколадним бісквітом, безе, арахісом і вареним згущеним молоком – це справжнісіньке буйство смаків і ароматів, зібраних в єдине ціле з однією метою: дарувати людям незабутнє насолоду. Побалуйте себе і своїх рідних чимось вишуканим!

Час готування – 8 ч.

Час приготування – 1 ч.

Порції – 6-8.

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Пудра цукрова – 130 гр.
  • Борошно – 200 гр.
  • Какао-порошок – 2 ст.л.
  • Арахіс обсмажений – 200 гр.
  • Сода – 1,5 ч.л.
  • Оцет – 1,5 ст.л.
  • Варене згущене молоко – 400 гр.
  • Масло вершкове – 180 гр.
  • Шоколад темний – 100 гр.
  • Молоко / сметана – 2-3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Акуратно розбиваємо яйця і відокремлюємо білки від жовтків. Білки прибираємо в холодильну камеру, а жовтки виливаємо в миску і всипаємо цукор.

Крок 2. Збиваємо за допомогою міксера добіла.

Крок 3. Додаємо соду, гашену оцтом і сметану.

Крок 4. Двічі просіюємо какао з борошном і в кілька етапів додаємо в яєчний склад, вимішуємо ложкою.

Крок 5. Переливаємо тісто в форму (діаметр 20-22 сантиметри), вистелену пергаментом і прибираємо в духовку, прогріту до 170 градусів. Засікаємо 30-35 хвилин, готовність перевіряємо зубочисткою. Після охолодження розрізаємо на два коржі.

Крок 6. Тим часом збиваємо охолоджені білки в піну і висипаємо цукрову пудру, продовжуємо роботу вінчиків до стабільних піків.

Крок 7. На аркуші пергаменту малюємо коло, рівний вогнетривкої форми, в якій випікається бісквіт. Лопаткою викладаємо білкову масу, розрівнюючи.

Крок 8. Випікаємо від 60 до 90 хвилин при 100 градусах, безе повинно хрустіти.

Крок 9. Займемося кремом: варене згущене молоко збиваємо з розм’якшеним вершковим маслом і потім змішуємо з 100 гр. обсмажених горіхів.

Крок 10. Приступаємо до збірки десерту: перший корж зрізом вгору поміщаємо на плоске блюдо, змащуємо половиною крему.

Крок 11. Зверху кладемо безе.

Крок 12. Обережно змащуємо білковий шар кремом і накриваємо другим коржем (корж укладаємо скоринкою вгору).

Крок 13. Для декору розтоплюємо темний шоколад на водяній бані і змішуємо з гарячим молоком або сметаною, поливаємо кондитерське виріб і посипаємо залишками арахісу.

Крок 14. Відправляємо торт в холод на кілька годин для просочення, а потім дегустуємо. Смачного!

Домашній торт Снікерс з печива без випічки

Домашній торт Снікерс з печива без випічки – це просте в приготуванні ласощі, яке можна запросто « змайструвати », навіть якщо ваш духовий шафа несправний. Такий тортик розлетиться з тарілок в одну мить, тому заздалегідь готуйте з запасом!

Час готування – 90 хв.

Час приготування – 30-40 хв.

Порції – 6-8.

Інгредієнти:

  • Печиво – 270-300 гр.
  • Варене згущене молоко – 1 банка.
  • Масло вершкове – 50 гр. + 130 гр.
  • Арахіс – 250 гр.
  • Молоко – 50 мл.
  • Шоколад гіркий – 200 гр.
  • Олія – 2 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продуктовий набір.

Крок 2. Горіхи висипаємо на суху сковорідку і обсмажуємо на середньому вогні 8-10 хвилин.

Крок 3. Позбавляємося від лушпиння.

Крок 4. Печиво висипаємо в чашу блендера і перемелюємо.

Крок 5. У сотейник відправляємо молоко і 50 грам вершкового масла, ставимо на конфорку.

Крок 6. Коли масло розтануло, додаємо шоколад і перемішуємо до однорідності.

Крок 7. Отриману суміш перемішуємо з пісочної крихтою.

Крок 8. Для крему міксером збиваємо 130 гр. вершкового масла кімнатної температури і згущену.

Крок 9. У пишний крем вмішуємо половину горіхів.

Крок 10. На підкладку встановлюємо роз’ємне кільце, третю частину тіста утрамбовуємо, формуючи дно.

Крок 11. Викладаємо половину апетитного крему і розрівнюємо.

Крок 12. Повторюємо шари і в останню чергу розділимо крихту, прибираємо десерт на 60 хвилин в холодильну камеру.

Крок 13. Шоколад розтоплюємо на водяній бані і змішуємо з олією, склад перекладаємо в кондитерський мішок.

Крок 14. Прикрашаємо торт шоколадною глазур’ю і арахісом. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!

Як приготувати торт Снікерс з безе

Як приготувати торт Снікерс з безе? Саме безе готується настільки елементарно, що вийде навіть у школяра, проте, навіть досвідченому кулінар буде потрібно час, щоб підготувати складові і зібрати їх в єдине кондитерське виріб. Тому, не втрачаючи ні хвилини, приступаємо!

Час готування – 6 ч. 40 хв.

Час приготування – 1 ч. 40 хв.

Порції – 6-8.

Інгредієнти:

  • Яйця – 5 шт.
  • Цукор-пісок – 9 ст.л.
  • Борошно – 3 ст.л.
  • Какао-порошок – 3 ст.л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч.л.
  • Вода – 6 ст.л.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Молоко згущене варене – 1 банка.

Для безе, ганашу і прикраси:

  • Яєчні білки – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Шоколад гіркий – 200 гр.
  • Вершки 33% – 50 мл.
  • Горіхи – 250 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Викладаємо на робочу поверхню компоненти, зазначені в списку. Горіхи підсушуємо на сухій сковороді і перетворюємо в велику крихту за допомогою толкушки для картопляного пюре.

Крок 2. Для приготування безе, збиваємо холодні яєчні білки з 250 грамами цукру до піків.

Крок 3. Робимо коло потрібного діаметру на пергаменті і лопаткою викладаємо рівний шар білкової маси, запікаємо близько 2-2,5 годин при 110-120 градусах.

Крок 4. Для бісквіта розбиваємо 5 яєць і відокремлюємо білки від жовтків, білки розтираємо з 5 столовими ложками цукрового піску, поступово додаємо жовтки. В отриманий склад просіюємо розпушувач, какао і борошно.

Крок 5. Переливаємо тісто в форму і випікаємо при 180 градусах протягом 25-30 хвилин. Після охолодження розрізаємо на коржі.

Крок 6. Займемося сиропом: 4 столових ложки цукру розчиняємо в воді прямо в сотейнику і доводимо до кипіння, даємо час трохи охолонути.

Крок 7. Готовий бісквіт просочуємо теплим сиропом.

Крок 8. Для приготування крему збиваємо міксером м’яке вершкове масло і додаємо банку згущеного молока, працюємо вінчиками до однорідності.

Крок 9. Щоб приготувати ганаш, 200 грам шоколаду заливаємо добре прогрітими вершками і активно перемішуємо.

Крок 10. Збираємо кондитерський виріб: просочений бісквіт змащуємо кремом і ганашем, посипаємо горішками, кладемо другий корж і безе. Наносимо ще один шар крему і щедро посипаємо арахісом. Обрізаємо нерівні краї і декоруємо на свій смак.

Крок 11. Нарізаємо неймовірно апетитний торт порційними шматочками і знімаємо пробу. Смачного!

Мусовий торт Снікерс

Мусовий торт Снікерс готується з безлічі компонентів, які гарні, як окремо, так і всі разом. Із зазначеної кількості компонентів, виходить десерт, якого вистачить для того, щоб привести в захват компанію з 6-7 чоловік. Це повинен спробувати кожен!

Час готування – 7 ч.

Час приготування – 1 ч.

Порції – 6-7.

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 40 гр.
  • Борошно – 30 гр.
  • Олія – 20 мл.
  • Розпушувач тіста – ½ ч.л.
  • Какао-порошок – 10 гр.

Для арахісового шару:

  • Паста арахісова – 100 гр.
  • Арахіс – 60 гр.
  • Молоко – 80 мл.
  • Желатин – 3 гр.

Для карамелі:

  • Вершки 33-35% – 120 мл.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 50 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для мусу:

  • Вершки 33-35% – 70 мл. + 210 мл.
  • Молоко – 70 мл.
  • Шоколад молочний – 100 гр.
  • Шоколад темний – 60 гр.
  • Желатин листової – 6 гр.

Для глазурі:

  • Сироп глюкози – 150 мл.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Вода – 75 мл.
  • Згущене молоко – 80 гр.
  • Шоколад білий – 80 гр.
  • Желатин листової – 15 гр.
  • Барвники – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Починаємо з бісквіта: в миску з високими бортиками розбиваємо яйце і всипаємо цукор, збиваємо добілу. Тонким струменем вливаємо соняшникову олію, не припиняючи роботу вінчиків.

Крок 2. Сухі компоненти змішуємо і просіюємо в яєчну масу, замішуємо тісто.

Крок 3. Однорідний склад виливаємо в форму діаметром 18 сантиметрів і випікаємо протягом 12-15 хвилин (180 градусів). Виймаємо бісквіт з форми і обрізаємо кільцем від 14 до 16 сантиметрів, остуджуємо і обертаємо в плівку, поміщаємо в морозилку до використання.

Крок 4. Переходимо до начинки: желатин заливаємо водою і залишаємо для набухання.

Крок 5. Молоко нагріваємо до гарячого стану, але не кип’ятимо. У гарячу рідину переливаємо желатин і ретельно перемішуємо. Отриманим розчином заливаємо арахісову пасту – помішуємо.

Крок 6. Вмішуємо горіхи і масу викладаємо в кільце такого ж діаметра, яким обрізали бісквіт – переміщаємо на полицю морозильної камери.

Крок 7. Переходимо до карамелі: цукор висипаємо в сотейник з товстим дном, на повільному вогні, похитуючи посуд, доводимо до світло-коричневого відтінку, не помішуючи.

Крок 8. Паралельно прогріваємо вершки, виливаємо до потемнілого цукру і через 20 секунд старанно перемішуємо і тушкуємо ще 60-120 секунд. Потім, остуджуємо масу до 90 градусів.

Крок 9. Додаємо кубики м’якого вершкового масла і проходимося заглибним блендером, солимо. Виливаємо карамель на арахісову начинку, остуджуємо і повертаємо в морозилку.

Крок 10. На ранок замочуємо листовий желатин в воді для приготування мусу. 70 мілілітрів вершків нагріваємо практично до кипіння, з’єднуємо з желатином і молоком.

Крок 11. Перемішуємо до однорідності і заливаємо два види шоколаду, чекаємо розплавлення і перемішуємо.

Крок 12. Решта вершки охолоджуємо і гарненько збиваємо міксером. Об’єднуємо збиті вершки з шоколадним складом, охололим до 33-35 градусів.

Крок 13. Приступаємо до складання частування: готуємо форму, устелив її харчовою плівкою і ацетатною плівкою. Виливаємо близько 60-70 відсотків мусу, розділимо по центру начинку і заливаємо залишками мусу.

Крок 14. Злегка втоплюємо корж в мусі, відправляємо торт на всю ніч в морозилку.

Крок 15. На наступний день готуємо глазур: желатин заливаємо холодною водою, а в сотейник відправляємо сироп глюкози, цукор і воду – ставимо на конфорку і доводимо до розчинення крупинок і кипіння.

Крок 16. Набухлий желатин разом з шоколадом і згущеним молоком викладаємо в чашу блендера і заливаємо гарячим сиропом. Через кілька хвилин додаємо кілька крапель коричневого барвника і пробиваємо блендером.

Крок 17. Остуджуємо масу до 37-39 градусів і виливаємо на торт, виріб слід поставити на решітку. Переставляємо десерт на підкладку і подаємо до столу тільки через 7-8 годин. Смачного!

Торт Снікерс з вареним згущеним молоком

Торт Снікерс з вареним згущеним молоком досить просто готується в домашніх умовах і своїми смаковими характеристиками дуже нагадує популярний імпортний батончик з арахісом і карамеллю. Ніжна текстура і яскравий солодкий аромат припадуть до смаку кожному!

Час готування – 1 ч. 40 хв.

Час приготування – 1 ч. 20 хв.

Порції – 8.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Яйця – 6 шт.
  • Цукор-пісок – 300 гр.
  • Розпушувач тіста – 15 гр.
  • Борошно – 260 гр.

Для крему і глазурі:

  • Варене згущене молоко – 400 гр.
  • Арахіс – 300 гр.
  • Крекери – 300 гр.
  • Молоко – 100 мл.
  • Цукор-пісок – 180 гр.
  • Какао-порошок – 50 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо тісто для бісквіта: акуратно розбивши яйця, відокремлюємо білки від жовтків. Міксером збиваємо білки в пінку і висипаємо цукор разом з розпушувачем, перемішуємо і додаємо жовтки – продовжуємо роботу вінчиків.

Крок 2. Змішуємо склад з борошном і переливаємо в форму, вистелену пергаментом – випікаємо протягом півгодини при 180 градусах.

Крок 3. Для крему гарненько збиваємо згущену з м’яким вершковим маслом.

Крок 4. Очищений арахіс обсмажуємо на сухій сковорідці до рум’яності.

Крок 5. Крекери висипаємо в пакет і пару раз проходимося качалкою. Об’єднуємо горіхи з печивом, а також з збитою згущеним молоком.

Крок 6. Остиглий бісквіт розрізаємо уздовж на коржі, кожен змащуємо кремом і укладаємо один на одного.

Крок 7. Прибираємо кондитерський виріб в холодильник і готуємо глазур: суміш з цукру, какао і молока проварюємо в сотейнику близько 10 хвилин на повільному вогні. Вводимо скибочку вершкового масла і перемішуємо – покриваємо торт.

Крок 8. Нарізаємо частування порційними шматочками і негайно дегустуємо. Смачного!

Торт Снікерс з сиром

Торт Снікерс з сиром – це справжній витвір мистецтва в кондитерському світі, тому як поєднання насиченого шоколадного бісквіта з домашньою карамеллю, сирним кремом і обсмаженими горіхами – це настільки смачно, що можна запросто з’їсти кілька шматочків!

Час готування – 3 ч.

Час приготування – 50 хв.

Порції – 8-10.

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Борошно – 80 гр.
  • Какао-порошок – 20 гр.
  • Молоко – 50 мл.
  • Олія – 30 мл.
  • Розпушувач тіста – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для карамелі:

  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Вершки 33-35% – 150 мл.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Арахіс – 100 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для крему-чіз:

  • Вершковий сир / вершковий – 400 гр.
  • Вершки 33-35% – 150 мл.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.
  • Пудра цукрова – 25 гр.

Для глазурі:

  • Шоколад – 130 гр.
  • Вершки 33-35% – 50 мл.
  • Арахіс – 40 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Бісквіт: три яйця, 80 грам цукрового піску і дрібку солі збиваємо до пишності на великій швидкості міксера (близько 8-10 хвилин).

Крок 2. У пишну масу підливаємо олію і перемішуємо. Прогріваємо духову шафу до 180 градусів.

Крок 3. Додаємо 50 мілілітрів молока кімнатної температури.

Крок 4. Суміш з борошна, какао і розпушувача просіюємо в рідкий склад і акуратно вимішуємо лопаткою.

Крок 5. Переливаємо тісто в роз’ємне кільце і випікаємо протягом півгодини. Дно і бортики рекомендується встелити пергаментом.

Крок 6. Бісквіт повністю остуджуємо на решітці.

Крок 7. У гарячій духовці близько п’яти хвилин підсушуємо горіхи, потім очищаємо і ріжемо в велику крихту.

Крок 8. Для приготування карамелі беремо каструлю з товстим дном і висипаємо цукор і плавимо його. В іншій ємності нагріваємо жирні вершки.

Крок 9. Розтоплений цукор перемішуємо і заливаємо вершками.

Крок 10. Вимішуємо до однорідної консистенції і зменшуємо нагрів.

Крок 11. Прибираємо ємність з плити і вмішуємо вершкове масло з сіллю, виливаємо в тарілку.

Крок 12. Щоб приготувати крем-чіз, викладаємо в глибоку ємність охолоджений сир, виливаємо вершки і висипаємо ароматний цукор з цукровою пудрою.

Крок 13. Збиваємо до щільності і пишності.

Крок 14. Охололий бісквіт розрізаємо на три коржики.

Крок 15. Починаємо збірку: встановлюємо роз’ємне кільце на сервірувальну тарілку, бортики вистилаємо пергаментом. Викладаємо перший корж, змащуємо третю частиною крем-чіза.

Крок 16. Розділимо половину карамелі і горішки.

Крок 17. Промазуємо тонким шаром крему і накриваємо другим коржем, повторюємо маніпуляцію. Накриваємо плівкою і на 1-2 години прибираємо в холодильну камеру. Далі знімаємо кільце і вирівнюємо верхівку і бортики залишками крему – охолоджуємо ще 10-15 хвилин.

Крок 18. Не втрачаючи часу, розтоплюємо шоколад, затоку його гарячими вершками і перемішавши до однорідності.

Крок 19. Підмішуємо близько 40 грам горіхової крихти.

Крок 20. Покриваємо тортик глазур’ю.

Крок 21. Декоруємо верхівку і подаємо. Приємного чаювання!

ТОРТ “СНІКЕРС” РЕЦЕПТ 🥰 НАЙСМАЧНІШИЙ “СНІКЕРС” З КРЕМ-ЧІЗ ТА КАРАМЕЛЬНИМ КРЕМОМ 🥰 – Відео

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал