Віденські вафлі на кефірі – 4 рецепта м’яких вафель з покроковими фото

Віденські вафлі на кефірі – дуже смачне і улюблене багатьма частування для домашнього столу. Готовий продукт порадує вас своїм привабливим зовнішнім виглядом, дивовижною м’якістю та ніжністю. Подавайте на сніданок або до сімейного чаювання, прикрасивши ягодами чи іншими доповненнями до смаку.

Віденські вафлі на кефірі в вафельниці без масла

Віденські вафлі на кефірі в вафельниці без масла – апетитне і неймовірно смачне блюдо для вашого столу. Готовий ніжний продукт можна подавати в якості десерту, ситного сніданку або яскравого перекусу. Побалуйте себе і близьких ніжними вафлями, приготованими на нашу простому рецептом з покроковим описом процесу.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Борошно рисове – 100 гр.
  • Кефір – 130 мл.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Розпушувач – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. У зручну для замішування миску вливаємо вказану кількість кефіру.

Крок 2. Просіюємо рисове борошно з розпушувачем.

Крок 3. Порційно всипаємо до кефіру суху суміш і ретельно вимішуємо до зникнення грудочок за допомогою вінчика.

Крок 4. Розбиваємо в масу курячі яйця, додаємо цукор. Перемішуємо до однорідності і розчинення цукру.

Крок 5. Встановлюємо вафельницю і включаємо її. Порційно викладаємо сюди ніжне рідке тісто.

Крок 6. Випікаємо частування, приблизно, три-п’ять хвилин. Точний час готування залежить від вашої вафельниці.

Крок 7. Віденські вафлі на кефірі в вафельниці без масла готові. Подавайте до столу і швидше угощайтесь!

Вафлі на кефірі в духовці в силіконових формочках

Вафлі на кефірі в духовці в силіконових формочках нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки. Готовий продукт вийде неймовірно ніжним, м’яким і повітряним. Обов’язково беріть на замітку і побалуйте своїх рідних!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Борошно – 150 гр.
  • Кефір – 3 ст.л.
  • Кислота лимонна – 1 щіпка.
  • Крохмаль картопляний – 1 ст.л.
  • Сода – 1 щіпка.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 3 ст.л.
  • Банан – для подачі.
  • Морозиво – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску розбиваємо куряче яйце. Додаємо до нього цукор.

Крок 2. Збиваємо продукти до розчинення сухого інгредієнта.

Крок 3. Просіюємо в яєчну суміш борошно, додаємо картопляний крохмаль.

Крок 4. Вимішуємо заготівлю, після доповнюємо кефіром, лимонною кислотою і содою. Ретельно перемішуємо до отримання ніжного однорідного тіста.

Крок 5. Переливаємо тісто в силіконові формочки для вафель.

Крок 6. Випікаємо їх в духовці 20 хвилин при температурі 190 градусів.

Крок 7. Для начинки підготуємо морозиво, поріжемо банан на кружечки.

Крок 8. Промазуємо вафлі морозивом і прикрашаємо бананом.

Крок 9. Вафлі на кефірі в духовці в силіконових формочках готові. Пригощайтеся!

Віденські вафлі в мультипекарі на кефірі

Віденські вафлі у мультипекарі на кефірі – яскраве частування для вашого сімейного сніданку чи чаювання. Такі ласощі можна доповнити ягодами, фруктами або сиропами. Для приготування апетитних вафель у домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Складові:

  • Мука – 150 гр.
  • Кефір – 200 мл.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 4 ст.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Олія вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску розбиваємо куряче яйце, доповнюємо його цукром.

Крок 2. Збиваємо інгредієнти до з’єднання і розчинення цукру. Вливаємо кефір.

Крок 3. Просіюємо в суміш борошно з сіллю і розпушувачем.

Крок 4. Вимішуємо до отримання густого однорідного тіста.

Крок 5. Доповнюємо заготівлю розтопленим вершковим маслом.

Крок 6. Перемішуємо до однорідності.

Крок 7. Встановлюємо форму для вафель в мультіпекарі. Порційно вливаємо сюди тісто. Випікаємо до готовності близько 3-5 хвилин.

Крок 8. Смачні віденські вафлі на кефірі в мультіпекарі готові. Подавайте до столу!

Повітряні віденські вафлі на кефірі з бананом

Повітряні віденські вафлі на кефірі з бананом кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки. Готовий продукт вийде неймовірно ніжним, м’яким і повітряним. Обов’язково беріть на замітку і побалуйте своїх рідних!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Борошно – 150 гр.
  • Банан – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Кефір – 150 мл.
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Банан очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і збиваємо блендером з двома видами цукру до ніжної кашиці.

Крок 2. По черзі в бананову масу вбиваємо курячі яйця. В цей час продовжуємо збивати суміш.

Крок 3. Відміряємо потрібну кількість кефіру. Вливаємо його в загальну масу.

Крок 4. Додаємо розпушувач, просіяне борошно і збиваємо тісто до однорідної рідкої маси.

Крок 5. Включаємо вафельницю і порційно виливаємо на неї готове тісто.

Крок 6. Готуємо вафлі близько 3-5 хвилин. Точний час приготування залежить від вашої вафельниці.

Крок 7. Повітряні віденські вафлі на кефірі з бананом готові. Подавайте до столу і угощайтесь!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал