Цвітна капуста по-корейськи – 4 рецепти швидкого приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Цвітна капуста по-корейськи – це насичена до смаку та неймовірно соковита закуска для домашнього та святкового столу. Частування можна подавати самостійно, доповнивши скибочкою хліба або використовувати як оригінальний гарнір. Для приготування використовуйте перевірену кулінарну добірку із п’яти рецептів швидкого приготування в домашніх умовах із покроковими фото.

Цвітна капуста з морквою корейською в домашніх умовах

Цвітна капуста з морквою по-корейськи в домашніх умовах – це дуже соковите, насичене до смаку та привабливе частування. Крім того, такий продукт є досить універсальним. Його можна просто їсти з хлібом або подавати разом із гарячими гарнірами та основними стравами.

Час приготування – 6 годин 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста цвітна –0,7 кг.
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 1л.
  • Часник – 4 зуб.
  • Оцет столовий 9% –100 мл.
  • Олія рослинна – 50 мл.
  • Приправа для моркви по-корейськи – 2 ч.л.
  • Сіль – 2 ст.
  • Цукор пісок – 0,5 ст.

Процес приготування:

  1. Дістаємо всі необхідні продукти та викладаємо на робочий стіл.

  2. Ополіскуємо водою хрестоцвітий овоч, ділимо його на суцвіття та видаляємо всі зайві листочки.

  3. Проварюємо шматочки капусти в киплячій воді до м’якості близько чотирьох-шості хвилин. Далі відкидаємо на сито.

  4. В іншій сковороді доводимо до кипіння маринад – з’єднуємо воду з цукром, сіллю та олією. Після закипання вимикаємо вогонь та вливаємо сюди столовий оцет.

  5. Очищену моркву тремо на тертці для корейської моркви.

  6. Крупно ріжемо зубчики часнику.

  7. У остиглий маринад відправляємо часник та приправу для корейської моркви.

  8. Сюди ж опускаємо цвітну капусту та моркву. Відправляємо в холодильник на шість-вісім годин.

  9. Цвітна капуста з морквою корейською в домашніх умовах готова. Спробуйте та оцінюйте!

Цвітна капуста з приправою для моркви по-корейськи

Цвітна капуста з приправою для моркви по-корейськи порадує вас яскравим смаком, помірною пікантністю та дивовижним ароматом. Така апетитна та приваблива закуска справді стане окрасою вашого столу. Можна подавати з гарячими гарнірами або просто їсти із хлібом.

Час приготування – 10 годин 25 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста цвітна –0,8 кг.
  • Морква – 200 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Вода – 1л.
  • Оцет столовий 9% –200 мл.
  • Олія – 60 мл.
  • Приправа для моркви корейською – 25 гр.
  • Сіль – 2 ст.
  • Цукор пісок – 240 гр.
  • Зелень – до смаку.

Процес приготування:

  1. Дістаємо всі необхідні продукти зі списку.

  2. Обдаємо хрестоцвітий овоч під водою та ділимо його на суцвіття. Їх обов’язково проварюємо в киплячій воді близько трьох-чотирьох хвилин, потім кладемо на сито. Також ви можете дістати продукт із води за допомогою шумівки.

  3. Звільнену від шкірки моркву тремо на великій стороні звичайної господарської тертки або використовуємо спеціальну овочерізку для корейської моркви.

  4. Зубчики часнику пропускаємо через дрібну сторону звичайної тертки.

  5. Дрібним за допомогою ножа ароматну свіжу зелень.

  6. Для маринаду доводимо до кипіння воду із сіллю, цукром, олією та столовим оцтом. У гарячу заготівлю опускаємо всі овочі та приправу для корейської моркви. Розмішуємо, даємо охолонути та прибираємо в холодильник на 10-12 годин.

  7. Цвітна капуста з приправою для моркви по-корейськи готова. Оцінюйте страву!

Маринована цвітна капуста по-корейськи з оцтом

Маринована цвітна капуста по-корейськи з оцтом відрізняється особливою соковитістю та насиченим смаком. Готовий продукт можна застосовувати як повноцінну закуску або як універсальне доповнення до гарячих гарнірів, м’ясних страв або частування з риби.

Час приготування – 10 годин 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Капуста цвітна – 1 кг.
  • Болгарський солодкий перець – 3 шт.
  • Перець гострий чилі – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 головка.
  • Оцет столовий 9% –200 мл.
  • Сіль – 2 ст.
  • Цукор пісок – 150 гр.
  • Олія рослинна – 50 мл.
  • Коріандр – 1 ч.л.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Вода – 1л.

Процес приготування:

  1. Ополіскуємо хрестоцвітий овоч проточною водою і ділимо його на суцвіття. Їх обов’язково проварюємо в киплячій воді близько п’яти хвилин, потім кладемо на сито.

  2. Підготуємо інші продукти та вибираємо містку каструлю.

  3. У посуд відправляємо сіль, цукор, олію. Заливаємо це все водою.

  4. Даємо простому маринаду закипіти.

  5. Нарізаємо всі компоненти: морквину пропускаємо через корейську тертку, солодкий перець ріжемо соломкою, на кільця ріжемо перець чилі та часник. Подрібнюємо зелень.

  6. Усі підготовлені овочі разом із суцвіттями капусти та зеленню опускаємо в маринад. Вливаємо сюди оцет і додаємо ароматний коріандр, розмішуємо, остуджуємо та прибираємо в холодильник на 10-12 годин.

  7. Маринована цвітна капуста корейською з оцтом готова. Подавайте соковите частування та оцінюйте цікавий смак!

Цвітна капуста по-корейськи з болгарським перцем

Цвітна капуста по-корейськи з болгарським перцем – це напрочуд смачне, соковите та яскраве частування для домашнього перекушування або святкового столу. Апетитну закуску також можна використовувати як доповнення до ваших улюблених гарячих гарнірів, основних страв.

Час приготування – 10 годин 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Капуста цвітна – 1 кг.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський солодкий перець – 3 шт.
  • Часник – 1 головка.
  • Вода – 1л.
  • Сіль – 2 ст.
  • Цукор пісок – 150 гр.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Оцет столовий 9% –200 мл.
  • Коріандр – 1 ч.л.
  • Перець гострий чилі – 2 шт.
  • Петрушка – 30 гр.

Процес приготування:

  1. Обдаємо хрестоцвітий овоч під водою та ділимо його на суцвіття. Їх обов’язково проварюємо у киплячій воді близько шести хвилин, потім кладемо на сито.

  2. Вибираємо зручну каструлю. Відправляємо в неї цукор, сіль, мелений коріандр та дрібно нарізаний гострий перець. Поливаємо все це олією, водою і доводимо до кипіння.

  3. У цей час займемося рештою овочів. Солодкий перець ріжемо на смуги, середніми шматочками обробляємо часник, моркву пропускаємо через корейську тертку.

  4. Нарізані продукти занурюємо в розсіл, що закипіло, разом із суцвіттями ошпареної капусти.

  5. Вливаємо в заготівлю столовий оцет.

  6. Доповнюємо вміст каструлі подрібненою петрушкою. Остуджуємо заготівлю та ставимо в холодильник на 10 годин.

  7. Цвітна капуста корейською з болгарським перцем готова. Пригощайтесь!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал