Шоколадний торт з трьох інгредієнтів за кілька хвилин. Обходимося без борошна і молока

Шоколадні торти вважаються складними в приготуванні, до того ж вони зазвичай дуже калорійні за рахунок коров’ячого молока. Ми вирішили обидві ці проблеми разом: наш торт готується в лічені хвилини всього з трьох інгредієнтів, а замість коров’ячого молока використовується набагато менше калорійне кокосове.

Інгредієнти:

  • 170 грамів гіркого шоколаду,
  • 375 мілілітрів кокосового молока,
  • 220 грамів вівсяних пластівців.

Змащуємо форму для запікання олією і застилаємо папером для випічки. Шоколад розтоплюємо. Тепер кокосове молоко доводимо до кипіння в сотейнику і поливаємо його розтопленим шоколадом. Ми залишаємо на 2 хвилини і потім перемішуємо до отримання однорідної маси.

Додаємо вівсянку і знову перемішуємо. Виливаємо форму і просто охолоджуємо, запікати торт навіть не доведеться.

Відео-рецепт:

Смачніше цей шоколадний торт подавати зі свіжими фруктами. Вони відтіняють його солодкість і доповнять смак.

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал