Тортик простий до чаю швидкого приготування

Торт – це смачний десерт, що складається з коржів, крему і начинки. Його можна приготувати до чаю за простими і швидким рецептами. Основу десерту можна зробити на кефірі, молоці, сметані або кисляку.

На сметані

На приготування тортика знадобиться 30 хв.

c70528e7aec89853c2f3854c28a0a62b

Тортик простий швидкого приготування на сметані, рецепт.

Основні складові десерту:

  • 1,5 ст. борошна вищого сорту;
  • 2 ст. сметани;
  • 2 ст. цукрового піску;
  • 1/2 ч. л. харчової соди;
  • 2 курячих добірних яйця.

Із зазначених інгредієнтів вийде 10 порцій тортика.

Торт можна швидко і просто приготувати, слідуючи даної інструкції:

  1. У велику склянку слід висипати цукровий пісок, додати в нього сметану, слідом вбити яйця і подрібнити компоненти до появи міцної піни за допомогою погружного блендера. За допомогою сита потрібно просіяти борошно вищого ґатунку, засипати в неї харчову соду, ввести половину збитою суміші і змушують однорідне тісто.
  2. Потім форму для запікання необхідно заповнити тІстом і поставити її в духовку, яку попередньо потрібно розігріти до максимальної температури. Бісквіт потрібно випікати в межах 10-15 хв. Для перевірки готовності бісквіта можна використовувати дерев’яну паличку. Якщо після проколу вона залишиться сухою, то корж спечений.
  3. Приготований корж потрібно дістати з духовки, витягти з форми і трохи остудити. Після запікання його слід розрізати на кілька коржів, обмазати кожен корж залишилася сметаною масою і скласти їх один на одного, сформувавши торт.

В десерт додають какао, шоколад, згущене молоко, вершкове масло, фрукти або ягоди, горіхи. Перед подачею верхню частину торта можна прикрасити сіточкою з згущеного крему.

«Зебра» на кефірі

Щоб приготувати 8 порцій даного десерту, потрібно підготувати наступні інгредієнти.

5d4f745c202b5da2729efcda645d6e6a

Перелік:

  • 1 ст. кефіру;
  • 2 ст. борошна вищого сорту;
  • 3 курячих добірних яйця;
  • 2 ст. л. какао-порошку;
  • 1 ст. цукрового піску;
  • 1/4 ч. л. харчової соди;
  • 1/2 ч. л. кухонної солі.

Тортик простий швидкого приготування робиться на кефірі так:

  1. У глибоку миску потрібно вбити добірні яйця, засипати до них цукровий пісок і харчову сіль, після влити кефір і перетворити компоненти в однорідну суміш за допомогою міксера або віночка. Далі в цю суміш потрібно всипати борошно невеликими частинами і замішувати тісто.
  2. Після цього необхідно поділити тісто на 2 однакові частини, в одну частину засипати порошкоподібний какао і ретельно перемішати. На дно форми слід вистелити харчову фольгу і промазати її розтопленим вершковим маслом. У центр форми потрібно влити невелику кількість світлого тіста, потім ввести темне тісто і продовжувати заливати в форму, чергуючи обидва види тіста між собою.
  3. Тепер духовку потрібно нагріти до середньої температури, помістити в неї форму з майбутнім десертом і готувати його приблизно 30 хв. Спечений торт слід остудити, витягнувши з духовки, при бажанні залити його глазур’ю або присипати цукровою пудрою і розрізати на порційні шматочки перед подачею на стіл.

З бананово-сирним кремом

Інгредієнтів буде досить для приготування 8 порцій торта:

2b5ee3b48c288d06bb9db29619f8e4b3

Інгредієнти
Для тіста Для крему
6 курячих добірних яєць200 мл сметани жирності 20%
200 г борошна вищого сорту1 зрілий банан
180 г цукрового піску200 г сиру
10 г ванільного цукру5 ст. л. цукрового піску

Інструкція, як приготувати цей торт:

  1. Охолоджені курячі яйця необхідно вбити у містку ємність, засипати до них цукор, слідом додати ванільний цукор і перетворити в однорідну суміш, скориставшись міксером. Компоненти потрібно збивати до збільшення маси в 3-4 рази протягом 7-10 хв.
  2. Через сито потрібно висипати в суміш борошно і замішувати тісто за допомогою кухонного лопатки. Дно металевої або силіконової форми слід обмазати маслом і застелити пергаментним папером. Потім форму необхідно заповнити приготованим тістом і рівномірно його розподілити по ній.
  3. У розігріту духовку до температури 175 ° C потрібно відправити форму з тістом і готувати бісквіт не менше 35 хв. Тим часом необхідно зробити начинку. У миску слід викласти очищений від шкірки банан, розім’яти його за допомогою вилки і подрібнити, скориставшись міксером. Після цього потрібно викласти до банану сир, залити сметану, ввести цукор і все це збити до стану однорідності, використовуючи міксер.

    8b1ce590e26be5caf21ea09eae63d6c9

  4. Спечений бісквіт потрібно остудити, розрізати на 2 однакових коржа і зрізати з них краю. Їх слід відправити в духовку і висушити. Кожен корж необхідно обмазати бананово-сирним кремом та сформувати з них торт, накривши їх один на одного. Підсушені обрізки потрібно подрібнити качалкою і присипати ними верхню частину десерту.
  5. Сформований торт слід обмазати залишками крему з боків і залишити його на столі приблизно на 3-4 ч., Щоб він просочився. Перед тим, як подати на стіл, його можна прикрасити скибочками банана.

З цедрою і соком лимона

Даний торт має наступний склад:

  • 90 г борошна вищого сорту;
  • 350 мл молока;
  • 4 курячих добірних яйця;
  • 160 г цукрового піску;
  • 1 ч. л. лимонної цедри;
  • 1 ч. л. лимонного соку;
  • 50 г молочного шоколаду;
  • 1 ч. Л. розпушувача;
  • 2,5 ст. л масла оливи;
  • 1 ст. л. картопляного крохмалю;
  • 1/2 ч. л. ваніліну;
  • 1/2 ч. л. кухонної солі.

Тортик простий швидкого приготування робиться з цедрою і соком лимона таким способом:

  1. У чашу блендера слід викласти 3 жовтка, відділених від білків, всипати до них 100 г цукрового піску, залити лимонний сік разом з оливковою олією і збити компоненти до маси білого кольору.
  2. Після цього необхідно з’єднати білки з кухонною сіллю за допомогою блендера до появи міцної піни.

    f7aca4d677843d861a0fb3e186cfe20a

  3. Потім 1/3 частина збитих білків потрібно викласти до збитим жовтків і перемішувати, скориставшись кухонної лопаткою. Далі слід додати білки, що залишилися і добре розмішати.
  4. За допомогою сита потрібно просіяти борошно разом з розпушувачем, всипати в цю суміш лимонну цедру і розмішати. Борошняну суміш слід пересипати до збитим жовтків і білків, перемішати, скориставшись кухонної лопаткою, щоб вийшла єдина маса.
  5. Далі треба взяти форму діаметром 20 см, застелити її дно пекарської папером, промазати її оливковою олією і заповнити її зробленим тістом. По поверхні тіста слід провести кінчиком ножа від центру до країв, зобразивши промені сонця. Бісквіт потрібно випікати в духовці, попередньо прогрітій до середньої температури, приблизно 30-35 хв.
  6. Тепер можна зробити крем. У каструлю невеликого розміру потрібно вбити 1 яйце, засипати картопляний крохмаль, після ввести 60 г цукру, залити компоненти невеликими порціями молока і збити за допомогою міксера або віночка. На помірний вогонь потрібно відправити каструлю і варити крем, поки він не загусне. Процес варіння займе приблизно 8 хв.
  7. Загуснув крем необхідно прибрати з вогню, ввести в нього ванілін і ретельно перемішати. Після приготування крем слід затягнути харчовою плівкою і відкласти в сторону. Спечений бісквіт потрібно витягнути з духовки і остуджувати протягом 20 хв. Остиглий бісквіт слід витягти з форми і розрізати його на 3 коржа.
  8. Кожен корж потрібно обмазати кремом, рівномірно розподілити його кухонної лопаткою і накрити коржі один на одного, тим самим сформувавши торт. Кремом, що залишився слід покрити боки і верхню частину десерту. Для прикраси торта можна використовувати попередньо розтоплений на водяній бані шоколад, подрібнені горіхи і свіжі ягоди.

Сметанник з ківі і волоськими горіхами

Для приготування основи торта знадобиться наступний набір продуктів.

4edb166046ad82edaab47d4745799687

Перелік:

  • 1 ст. сметани;
  • 1 ст. борошна вищого сорту;
  • 1 ст. звичайного цукру;
  • 1 куряче добірне яйце;
  • 1 ч. л. харчової соди;
  • 1 ч. л. ванільного цукру.

Крем буде складатися з 400 г сметани жирністю 20% і 4 ст. л. цукрової пудри. Для прошарку потрібно 400 г ківі, а для посипання -; 25 г почищених волоських горіхів.

Процес приготування десерту складається з декількох кроків:

  1. У окремому посуді потрібно з’єднати яйце разом цукром, збиваючи компоненти протягом 2 хв. за допомогою віночка. В отриману суміш необхідно покласти сметану, а потім всипати соду. Після перемішування слід почати вводити борошно і ванільний цукор.
  2. На цьому етапі потрібно замішати тісто, щоб воно вийшло однорідним і густим по консистенції як сметана. Дно форми потрібно покрити пекарської папером і злегка присипати борошном. У підготовлену форму слід перелити тісто і відправити його в електричну духовку, попередньо розігріту до 100 ° C. Основу потрібно піч приблизно 40-50 хв., Підвищивши температуру духовки до 200 ° C.
  3. Після приготування бісквіт необхідно остудити, дістати з форми і поділити на 3 однакових коржа. Тим часом слід вимити ківі, позбавити від шкірки, скориставшись ножем, і порізати скибочками.
  4. Тепер кожен корж потрібно покрити сметанним кремом, по 2 коржам розкласти скибочки ківі і зібрати торт.

    b0a34d4f77b95624700cbbc8a088bedb

  5. Верхня частина повинна бути без фруктів . Перед тим, як винести на стіл, десерт слід присипати подрібненими горіхами і поставити в холодильник на 1 ч. Для просочування.

Кавовий

Тісто для торта готується з:

  • 150 мл кефіру кімнатної температури жирністю 2,5%;
  • 250 г борошна вищого сорту;
  • 1 ст. л. розчинної кави;
  • 300 г звичайного цукру;
  • 3 курячих добірних яйця;
  • 1 ч. л. харчової соди;
  • 150 г вершкового масла кімнатної температури.

Для приготування крему потрібно використовувати 400 г сметани кімнатної температури жирністю 20%, 100 г цукрової пудри, 50 г очищених волоських горіхів і 1 ч. Л. розчинної кави.

Опис приготування десерту:

  1. Духовку потрібно нагріти до 180 ° C, включивши її заздалегідь. Поки вона розігрівається, слід з’єднати кефір з розчинною кавою за допомогою ложки і залишити суміш для настоювання на 5 хв. Після потрібно повторно перемішати компоненти, щоб кава розчинилося повністю.
  2. Далі в окремий посуд слід вбити яйця, ввести цукор і ретельно перемішати за допомогою віночка до утворення піни білого кольору.

    75c888e09ffc359f6ed5400ef8b9186d

  3. У приготовлену масу необхідно викласти вершкове розм’якшене масло і трохи пробити його міксером. Після цього потрібно залити в суміш кефір з розчиненим у ньому кави, всипати соду і добре перемішати до однорідного стану.
  4. За допомогою сита слід ввести в масу борошно і перемішувати, поки не вийде густе тісто. Форму, діаметр якої становить 22 см, потрібно застелити пергаментним папером, викласти в неї тісто, поставити його в духовку, розігріту до середньої температури, і запікати протягом 40 хв. За допомогою зубочистки можна перевірити готовність бісквіта.
  5. Потім потрібно дрібно порубати волоські горіхи за допомогою ножа або подрібнити їх у блендері. В окремий посуд необхідно викласти сметану, ввести в неї кави, слідом засипати цукрову пудру і перемішувати протягом 5 хв. Спечений бісквіт слід поділити на 2 однакових коржа, кожен з яких потрібно покрити кремом і присипати половиною подрібнених горіхів.
  6. Тепер можна зібрати з підготовлених коржів торт, обмазати його з боків залишками крему, прикрасити горіхами і потримати деякий час у холодильнику, щоб він просочився.

З ананасом

Список необхідних продуктів для приготування десерту:

  • 1 банка консервованих ананасів;
  • 300 г сирного сиру;
  • 1 ст . борошна вищого сорту;
  • 250 мл вершків жирністю 20%;
  • 1 ст. звичайного цукру;
  • 5 ст. л. цукрової пудри;
  • 5 курячих добірних яєць;
  • 20 г желатину;
  • 1 ч. л. лимонною цедрою;
  • 150 мл чистої води.

Тортик простий швидкого приготування робиться з ананасом в такий спосіб:

  1. Яйця слід розділити на білки і жовтки, до білків засипати цукор і все це ретельно перемішати віночком.

    51097805931a4a5c4bc520b24f92fbd1

  2. Також потрібно викласти в суміш по 1 жовтку, засипати цедру і додати невеликими порціями борошно. Після потрібно замішувати тісто до отримання єдиної маси.
  3. Роз’ємну форму необхідно промазати маслом, заповнити її тістом, помістити в духовку, нагріту до температури 180 ° C, і запікати протягом 20, прикривши харчовою фольгою. Через 20 хв. потрібно зняти фольгу і доводити бісквіт до готовності ще 10 хв.
  4. Готовий бісквіт слід остудити, розрізати на 2 однакових коржа, просочити їх ананасовим сиропом і вставити між ними застиглу кремову прошарок, приготовану з сирного сиру, замоченого желатину, вершків, консервованих ананасів і цукрової пудри за допомогою блендера.
  5. При бажанні торт можна прикрасити шоколадною глазур’ю і подати до столу в охолодженому вигляді.

На згущеному молоці

Для приготування швидкого торта на згущеному молоці потрібно виділити близько 40 хв:

Для коржа Для крему
2 яйця600 г жирної сметани
1 банка згущеного молока150 г цукрової пудри
1 ст. борошна120 г чорносливу
10 г ваніліну
1 ч. л. соди

Приготувати швидкий торт на згущеному молоці можна за наступною інструкції:

  1. Насамперед необхідно розбити яйця в миску і збити їх міксером на невеликих оборотах. У процесі перемішування потрібно тонким струменем влити згущене молоко, а потім по 1 ст. л. додати все борошно. Також буде потрібно всипати соду, попередньо погасивши її оцтом, і ванілін.
  2. Готове тісто для коржа потрібно викласти в змащену маслом круглу форму для випікання. Духовку необхідно розжарити до 180 ° С і випікати корж протягом 30 хв. Щоб корж було легше дістати з форми, її можна додатково посипати манною крупою.
  3. Готовий корж потрібно залишити при кімнатній температурі на 10 хв. За цей час можна зробити крем. Якщо в чорносливі є кісточки, їх необхідно видалити і нарізати сухофрукти на дрібні шматки.
  4. Тепер сметану можна вилити в миску, всипати цукрову пудру і перемішати компоненти міксером на високих оборотах до отримання щільного крему. У крем потрібно додати чорнослив і змішати складові ложкою.
  5. Після потрібно розрізати остиглий корж на 3 однакових частини, змастити верх кожної отриманим кремом з чорносливом і укласти один на одного.
    72044b3909a16d6872ff9aa45f460f53
  • Торт можна відразу подати до столу на десерт, не чекаючи його просочення в холодильній камері.

З варенням

Щоб спекти швидкий торт з варенням, потрібно виділити близько 45 хв. Компонентів вистачить на 6 порції.

Потрібно підготувати наступні складові по списку:

  • 2 яйця;
  • 1 ст. цукрового піску;
  • 1 ст. кефіру;
  • 1 ст. варення;
  • 2 ст. борошна;
  • 2 ч. л. харчової соди;
  • 400 г сметани жирністю від 20%;
  • 3 ст. л. цукрової пудри;
  • 100 г фундука або волоського горіха;
  • 1 ст. л. вершкового масла.

Тортик простий швидкого приготування робиться з варенням за цією схемою:

  1. Для початку потрібно розбити в глибоку миску 2 яйця і збити їх міксером до утворення піни. Тепер можна висипати половину цукру і продовжити перемішувати компоненти до повного розчинення кристалів цукру. Потім можна додати цукор, що залишився і продовжити збивати суміш до єдиної маси.
  2. Тепер можна висипати в яєчну суміш 1 ст. борошна, перемішати склад віночком, влити склянку кефіру, 1 ст. будь-якого варення і 2 ч. л. харчової соди. Склад потрібно повторно перемішати віночком, потім висипати борошно, що залишилося і довести суміш до однорідності за допомогою міксера.
  3. Далі буде потрібно кругла форма для випічки. Її слід змастити невеликим шматком вершкового масла і викласти тісто, рівномірно розподіляючи його по формі. Духова шафа слід розігріти до 180 ° С і випікати бісквіт протягом 20 – 25 хв. Готовий бісквіт потрібно трохи охолодити і розрізати його на 4 однакові частини.
  4. Поки основа остигає, в мисці необхідно ретельно збити за допомогою міксера сметану з цукровою пудрою. Отриманий крем слід нанести на поверхню кожної частини бісквіта.
    f4c0ef97fc1362417916d552c7fe5a00
  • Після можна скласти коржі один на одного і вилити зверху залишки сметанним кремом. Фундук або волоські горіхи потрібно розколоти, дістати ядра і порубати їх в дрібну крихту ножем. Торт потрібно посипати горіховою крихтою і подати до столу, розрізавши на порційні шматки, разом з гарячим чаєм.

З чорницею

Щоб спекти швидкий торт з чорницею, необхідно виділити не менше 30 хв. Торта вистачить на 7 порцій.

Потрібні такі інгредієнти по списку:

  • 200 г борошна;
  • 200 г цукрового піску;
  • 1 ч. Л. харчової соди;
  • 1 ч. л. какао в порошку;
  • 4 яйця;
  • 100 г чорниці;
  • 200 г сметани;
  • 1 ст. л. соняшникової олії.

ff2c604b7d22fff8f8a9211f04fa33bf

Приготування торта з чорницею включає в себе наступні етапи:

  1. Спочатку потрібно в миску додати яйця, 130 г цукрового піску і перемішати компоненти за допомогою вилки до отримання однорідності. У солодку яєчну масу потрібно висипати соду і повторно перемішати склад.
  2. Далі можна додати по 1 ст. л. борошна і ретельно змішувати вміст миски. Коли вся мука буде додана, маємо отримати тягуче і густе тісто. Круглу форму для випікання потрібно змастити невеликою кількістю рослинної олії, вилити 3/4 тіста і розрівняти його лопаткою. У залишок тіста потрібно висипати порошок какао і перемішати.
  3. Тепер необхідно прогріти духовку до 200 ° С. Поки він нагрівається, в форму з тістом потрібно викласти промиті ягоди чорниці та трохи втопити їх в тісті. Зверху потрібно вилити залишок тіста, перемішаного з какао і поставити форму в духову шафу на 15 – 20 хв.
  4. Поки основа запікається, необхідно зробити крем. Залишки цукру можна висипати в миску, влити сметану і ретельно змішати інгредієнти виделкою або міксером.
  5. Після готовий бісквіт потрібно викласти на решітку, остудити його і розрізати на 2 однакових коржа. Перший корж можна укласти на плоску тарілку, рясно промазати його сметаною з цукром, викласти зверху другий корж і також покрити його рівномірним шаром крему.

Додатково торт можна посипати тертим шоколадом, обсипати пудрою або горіхами. Також в якості прикраси підійдуть дрібні ягоди або кондитерська обсипання. Торт найлегше отримати з форми, поставивши на змочений холодною водою рушник. Простіше і швидше за все розділити приготовлений бісквіт для торта на коржі за допомогою кулінарної нитки або волосіні.

Відео про приготуванні простого тортика швидкого приготування

Простий рецепт приготування торта за 20 хвилин:

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал