Торт “Ягідна ніжність” з 3 різними бісквітами – покроковий рецепт приготування

Сьогодні у мене для Вас дуже красивий, смачний, оригінальний, соковитий тортик, який Ви можете приготувати у себе вдома на будь-яке прийдешнє святкування.

Торт "Ягідна ніжність" з 3 різними бісквітами - покроковий рецепт приготування

Це не надто трудомістко, але смак просто неймовірний. Для любителів кисло-солодкої випічки, саме те, що треба!

Незабувайте зберегти рецептик, щоб до святкових приготувань, Ви мали його під рукою.

Друзі, ще маю прохання, хто хоче бачити мої дописи у своїй стрічці, залиште будь-який смайлик у коментарі, щоб не губити гарні рецепти.

Список потрібних інгредієнтів:

Бісквіт:

  • 7 великих яєць
  • 200 гр борошна
  • 200 гр дрібного цукру
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 100 мл олії
  • 2 столові ложки темного какао
  • 50 гр кокосової стружки
  • 60 гр сухого маку

Приготування бісквіта:

  1. Просіяти борошно і розпушувач.Яйця збити з цукром до пишної маси (не менше 12 хвилин), зменшити швидкість міксера і тонкою цівкою влити олію, трохи перемішати.
  2. Додайте борошно порціями і обережно перемішайте лопаткою.
  3. Розділіть тісто на три частини і в одну додайте какао, в другу – стружку, в третю – мак.
  4. Форму 25х35 вистелити папером для випічки і по черзі накладати ложкою тісто.
  5. Наприкінці змішайте його паличкою, створюючи блиск.
  6. Поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати близько 35 хвилин, до сухої палички.
  7. Дайте бісквіту охолонути і розріжте його навпіл.

Желейний верх ( джем):

  • велика банка варення з чорної смородини (можна чорничного)
  • 2 желе лісових фруктів
  • 300 гр замороженої чорниці

Пудинговий крем:

  • 0,8 л молока
  • 1 ванільний пудинг +1 столова ложка з гіркою
  • 1 столова ложка картопляного борошна
  • 1 столова ложка пшеничного борошна
  • 4 столові ложки цукру
  • 3 жовтки
  • 220 гр розм’якшеного вершкового масла

Приготування:

  1. Змішати 200 мл молока + цукор + картопляне борошно + пудинг + жовтки. Решту молока закип’ятіть.
  2. Зваріть пудинг і дайте йому охолонути.
  3. Вершкове масло розтерти до світлого стану, потім поступово додати охолоджений пудинг, ретельно перемішати.

Пунш: ( можна замінити іншою пропіткою за смаком)

  • 100 мл води,
  • 100 мл білого рому

Приготування:

  1. Нижню частину торта викласти у форму, просочити половиною пуншу, змастити джемом, викласти половину пудингової маси.
  2. Потім накриваємо другим бісквітом, також просочуємо його, змащуємо джемом і викладаємо решту маси.
  3. Поставити в холодильник.
  4. Желе розчинити в 700 мл окропу і дати йому охолонути. Додайте фрукти до охолодження, ретельно перемішайте і полийте торт зверху.
  5. Охолодіть все в холодильнику.
  6. Подавайте до столу.

Смачного Вам друзі, приємного приготування!

Якщо сподобався рецептик не забувайте зберегти його і поділитись з друзями!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал