Я можу назвати, що це найпростіший рецепт торта, який мені доводилось зустрічати.
Шоколадний, вологий, дуже ніжний і смачний десерт.
Дівчатка, такий бісквіт на окропі з содою вийде у кожної.
Він нереально простий у приготуванні та дуже смачний – повірте!
Готували такий бісквіт на окропі? Ану зізнавайтесь, кому сподобався і хто спробує приготувати?
Шоколадний торт, з бісквітом на окропі
Список інгредієнтів:
Бісквіт:
- Яйця – 3 шт
- Цукор – 270 г
- Молоко – 180 мл
- Рослинна олія – 100 мл
- Борошно – 250 г
- Розпушувач – 10 г
- Ванілін
- Какао – 3-4 ст. л.
- Окріп – 200 мл + сода 1 ч. л.
Крем:
- Вершки 33% – 350мл
- Творожний сир – 300 г
- Згущене молоко до смаку
Покроковий рецепт приготування з фото:
- Готуємо бісквіт. Збити вінчиком яйця із цукром до розчинення.
- Додати молоко, олію, збити до однорідності.
- Просіяти борошно, додати ванілін. До какао додати розпушувач, просіяти і перемішати вінчиком до однорідності.
- У окріп додати соду, перемішати, влити в тісто.
- Тісто має вийти рідким.
- Форму застелити пергаментом, влити тісто у форму.
- Випікати в добре розігрітій духовці при t 180°С ~ 30 хвилин.
- Дати бісквіту охолонути і розділити на частини. Форму торту надаємо за власним бажанням.
- Для крему збити вершки до пишності, додати сир і згущене молоко, збити до однорідності.
- Зібрати торт. Трохи бісквіту я залишила для крихти і крихтою від бісквіту прикрасила торт.
Наш торт готовий, все дуже легко і просто як бачите, тому раджу обов’язково приготувати для своїх рідних, коли немає часу на довгі випічки, то цей рецептик Вас виручить!
Приємного приготування і смачного!
Автор рецепту: _nurzade_