Торт “Полуничний дует” – дуже смачний рецепт десерту

Цей тортик можна назвати літнім десертом, але в кого є ліні заготовки у морозилці, той може смакувати цим тортиком, хоч літом, хоч взимку. Виходить дуже смачний, ароматний, ніжний, що просто тане у роті! Пропоную і Вам зберегти та приготувати цю смакоту.

Торт "Полуничний дует" - дуже смачний рецепт десерту

Список інгредієнтів:

Бісквіт:

  • 4 яйця
  • ¾ склянки цукру
  • ¾ склянки пшеничного борошна
  • 1 столова ложка картопляного борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 столова ложка оцту

Приготування: Форма розмірами (25см х 35см) застелена пергаментним папером. Збити яйця, поступово додати цукор і нарешті оцет. Потім додайте жовтки і збийте тільки до з’єднання інгредієнтів. У 2-3 порції додайте змішане борошно і розпушувач і обережно перемішайте лопаткою. Викласти тісто на деко і випікати в розігрітій до 160 °C духовці близько 25 хвилин.

Полуничний мус:

  • 450-500 г полуниці
  • 2 полуничних желе
  • 2-3 столові ложки цукрової пудри

Приготування: Розчиніть желе в 1½ склянки води, додайте цукор. Перемішайте полуницю і додайте холодне желе. На бісквіт налийте застиглий мус. І охолодіть.

Пудинговий крем:

  • 500 мл молока
  • 2 крем-пудинги
  • ¾ склянки цукру
  • 1 кубик маргарину або вершкового масла

Приготування: Зварити пудинг із зазначених інгредієнтів. Холодний з маслом збити до пишноти. Готову масу викласти на мус.

Верхній шар:

  • 2 полуничне желе
  • 500-600 г полуниці

Приготування: Щільно покладіть полуницю на пудингову масу, злегка притиснувши. Розведіть желе в 2 склянках гарячої води, залийте полуницю. Охолодити в холодильнику, бажано на ніч.

Торт збирати у роз’ємній формі!

Приємного випікання та смачного чаювання!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал