Торт Панчо класичний – 9 рецептів у домашніх умовах із покроковими фото

f86424a49747b74da0d760af67e864ad

Торт Панчо класичний – це оригінальний та нескладний у виконанні десерт для вашого домашнього чаювання чи свята. Такі ласощі можна приготувати різними способами. Найкращі кулінарні варіанти ми зібрали для вас у перевіреній добірці з дев’яти рецептів із покроковими фото. Беріть на замітку!

Торт Панчо без випічки

Торт Панчо без випічки – це оригінальний та швидкий спосіб приготування смачного та апетитного десерту. Таке частування можна подавати до святкового столу або з філіжанкою гарячого чаю в родинному колі. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт із нашої добірки.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Бісквіт готовий – 1 пачка.
  • Сметана 25% – 1 кг.
  • Цукор – 7 ст.
  • Ананас консервований – 1 банк.
  • Горіхи волоські – 50 гр.
  • Шоколад темний – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком. Для швидкого приготування використовуємо готовий магазинний бісквіт.

Крок 2. Виливаємо сметану в глибоку миску і починаємо збивати її міксером, поступово всипаємо цукор. На це піде приблизно 5 хвилин.

feea4432a51819fe4c2cb79049513b84

Крок 3. Підготуємо та інші товари. Бісквітні коржі ріжемо невеликими кубиками. Нарізаємо кубиком та консервовані ананаси. Очищаємо волоські горіхи, подрібнюємо їх у будь-який зручний спосіб.

Крок 4. Частину сметанного крему виливаємо в окрему глибоку миску. Сюди ж занурюємо кубики бісквіту і добре їх просочуємо.

cc20bbc6807e38d354b229c81260aa9e

Крок 5. Починаємо формувати торт на плоскій тарілці. Першим шаром викладаємо просочені кубики бісквіту. Закриваємо їх частиною ананасів та подрібненими горіхами.

c6921e582a69206cb186b0a26317d02a

Крок 6. Повторюємо шари, доки не закінчаться всі інгредієнти.

24f76a54c742e20a9df3389a5fb8a299

Крок 7. Поливаємо отриману заготовку сметанним кремом з усіх боків.

4b05b89c2f18d023604de88b9d799944

Крок 8. У мікрохвильовій печі або на водяній бані розтоплюємо шоколад. Поливаємо їм готовий торт.

4021501d8745ba0fcfe1dc1195312b1e

Крок 9. Торт Панчо без випічки готовий. Ставте його в холодильник на кілька годин, а потім діліть на порційні шматочки та спробуйте!

7663f67f5887c09c4f360bd87145b91c

Торт Панчо з волоських горіхів у домашніх умовах

Торт Панчо з волоськими горіхами в домашніх умовах – це неймовірно смачний та апетитний десерт, який ідеально підійде для вашого свята чи чаювання у родинному колі. Приготувати такий десерт нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 1 год

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Борошно – 1,5 ст.
  • Сметана – 1 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко згущене – 0,5 банки.
  • Цукор – 0,5 ст.
  • Какао-порошок – 2 ст.
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Для просочення:

  • Сметана 25% –800 гр.
  • Цукор – 6 ст.
  • Горіхи волоські – 0,5 ст.
  • Ананас консервований – 1 банк.

Для глазурі:

  • Сметана – 4 ст.
  • Цукор – 5 ст.
  • Вершкове масло – 30 гр.
  • Какао-порошок – 1 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування бісквіту збиваємо яйця із цукром. Потім додаємо до них згущене молоко, сметану, какао, борошно та розпушувач. Збиваємо до однорідного гладкого тіста.

Крок 2. Виливаємо тісто на лист.

85c7704ec092a817f75c6e7c3164bcff

Крок 3. Відправляємо в розігріту до 180° духовку на 30 хвилин. Готовність бісквіту перевіряємо зубочисткою.

Крок 4. Для просочення торта з’єднуємо сметану та цукор. Збиваємо продукти до розчинення сухого інгредієнта.

1ae4ff495d35d105fe9616f910dd437b

Крок 5. Консервовані ананаси ріжемо невеликим кубиком. Волоські горіхи очищаємо від шкаралупи та подрібнюємо будь-яким зручним способом.

Крок 6. Готовий бісквіт ріжемо невеликими кубиками. З цих кубиків викладаємо перший шар торта і поливаємо сметанним просоченням.

a95ca85bd61d16a969368753fa016a4e

Крок 7. Далі кладемо трохи ананасів та волоських горіхів. Повторюємо шари та формуємо апетитну гірку. Перед подачею прикрашаємо торт глазур’ю зі сметани, вершкового масла, цукру та какао.

Крок 8. Торт Панчо з волоськими горіхами в домашніх умовах готовий. Подавайте десерт до столу!

1776e12fd74e1deaeb4fdfbf21d59e21

Торт Панчо з пряників

Торт Панчо з пряників – це оригінальний та простий спосіб приготування смачного та апетитного десерту. Таке частування можна подавати до святкового столу або сімейного чаювання. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт із нашої добірки.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Пряники шоколадні – 350 гр.
  • Сметана 30% –350 гр.
  • Пудра цукрова – 120 гр.
  • Банан – 3 шт.
  • Шоколад темний – 70 гр.
  • Молоко – 1 ст.
  • Лимон – 0,5 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.

Крок 2. Пряники акуратно розрізаємо на дві половинки.

d52243328eda616af207f9136095d348

Крок 3. У глибокій мисці з’єднуємо сметану та цукрову пудру. Починаємо збивати на низькій швидкості, а потім збільшуємо її. Збиваємо до отримання пишного крему та повного розчинення цукрової пудри.

Крок 4. Очищаємо банани від шкірки та ріжемо їх тонкими кружальцями. Поливаємо банан лимонним соком, щоб продукт не потемнішав.

5162049267888eff86d820a22886888a

Крок 5. Починаємо формувати торт. Першим шаром викладаємо кілька шматочків пряників, які попередньо занурюємо у сметанний крем.

Крок 6. На основу із пряників викладаємо частину бананів.

270ac148a76b580b80a66907dbaa47ee

Крок 7. Таким чином повторюємо всі шари та формуємо акуратну гірку.

Крок 8. Весь торт добре поливаємо сметанним кремом.

1bd807f2949f4285f5fa5fbff91862cc

Крок 9. Приготуємо глазур для прикраси. На водяній бані розтоплюємо шоколад, додаємо до нього молоко та ретельно перемішуємо.

Крок 10. Готовий торт прикрашаємо глазур’ю.

67e1dcc985f89bb096d0cc6af6fc08a5

Крок 11. Торт Панчо із пряників готовий. Діліть на порційні шматочки та пригощайтеся!

a0894d624ce795ba1b4f203c7da466c3

Торт Панчо з вишнею

Торт Панчо з вишнею – це дуже смачний та соковитий десерт із приємною ягідною кислинкою, який ідеально підійде для вашого свята чи чаювання у родинному колі. Приготувати такий десерт зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 100 гр.
  • Сметана 30% –300 гр.
  • Цукор – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Вишневе варення – 300 гр.
  • Какао-порошок – 2 ст.
  • Вершки 20% – 2 ст.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо яйця із цукром.

ea21775a9714c9d8fdcaffea8fd9527e

Крок 2. Збиваємо їх до утворення пишної білої маси.

Крок 3. Додаємо сюди просіяне борошно та какао.

188aee40928c35a31f48e91bbaf84730

Крок 4. Добре перемішуємо вміст до зникнення грудочок.

Крок 5. Викладаємо тісто у круглу роз’ємну форму.

8d0e382c595a3f69a13f0766f2712331

Крок 6. Відправляємо в розігріту до 180° духовку на 40 хвилин.

Крок 7. Готовий бісквіт остуджуємо та ділимо на три коржі.

8999baa4646fd0ee79f80d951e016dd8

Крок 8. Для крему з’єднуємо сметану зі 100 г цукру і збиваємо близько 7-10 хвилин.

Крок 9. Нижній корж викладаємо на плоску тарілку та просочуємо рідиною від варення.

48851e7e4dbcf435529dcfc0872ddb1d

Крок 10. Ще два коржі ріжемо на невеликі кубики.

Крок 11. Цілий корж добре обмазуємо сметанним кремом.

ff43f30adcd760fccc39cb8f7817df6b

Крок 12. Викладаємо зверху шматочки бісквіту.

Крок 13. Викладаємо частину варення. Обов’язково використовуйте ласощі з цілими вишнями. Промазуємо кремом.

4a7fc87fcb61af2d83e861516f98ce6f

Крок 14. Таким чином, повторюємо всі шари, не забуваючи поливати це все сметанним кремом. Формуємо торт у вигляді гірки.

Крок 15. Весь торт гарненько поливаємо сметанному кремом, що залишився.

fa463972d2d91fb3d651f33fd508e19d

Крок 16. Для глазурі з’єднуємо вершки з цукром і какао, що залишився.

Крок 17. Ставимо заготівлю на слабкий вогонь і доводимо до кипіння за постійного помішування.

3f198f2098752d61cc513291ad4f2163

Крок 18. Остуджуємо глазур та прикрашаємо їй готовий торт.

Крок 19. Торт Панчо з вишнею готовий. Пригощайтесь!

c377cdd4b56734ef583cba0eba058e09

Санчо Панчо з бананами

Санчо Панчо з бананами порадує вас ніжним смаком та оригінальною подачею. Такий десерт точно нікого не залишить байдужим і стане справжньою окрасою вашого святкового столу. Для приготування апетитного торта використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час приготування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 120 гр.
  • Сметана 30% –300 гр.
  • Цукор – 250 гр.
  • Банан – 2 шт.
  • Молоко – 80мл.
  • Олія рослинна – 20 мл.
  • Какао-порошок – 25 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Яйце – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо яйця із 80 грамами цукру. Збиваємо це все до утворення пишної маси.

f00e382407059d019d06de0a89f59484

Крок 2. Вливаємо в яєчну суміш олію та молоко (50 мл). Ретельно все перемішуємо.

Крок 3. Просіюємо сюди борошно з розпушувачем, додаємо 10 г какао.

c02cc1ccee463bcc6529fac368bdb98f

Крок 4. Ретельно перемішуємо вміст до зникнення грудочок.

Крок 5. Переливаємо підготовлене тісто у форму для випікання.

46c257924f80b37d76dfac5cdaad46ad

Крок 6. Відправляємо в розігріту до 180° духовку на 40 хвилин.

Крок 7. Приготуємо крем. Сметану з’єднуємо зі 120 г цукру.

e69084b19382af2c43afec107a579749

Крок 8. Збиваємо сметану із цукром близько 7-8 хвилин.

Крок 9. Готуємо глазур. Цукор, що залишився, вимішуємо з 15 грамами какао і молоком, що залишився.

8595352ea634ee063c7cd4a620579b50

Крок 10. Заготівлю ставимо на слабкий вогонь і доводимо до однорідності при постійному помішуванні.

Шик 11. Очищаємо банани та ріжемо їх невеликими шматочками.

983272ba2f70b9bf099b1866b9206ae6

Крок 12. Охолоджений бісквіт нарізаємо невеликі кубики.

Крок 13. Починаємо формувати торт. На плоску тарілку викладаємо шар зі шматочків бісквіту та бананів.

b062b5d454a9245c7dba988a083ab4e3

Крок 14. Поливаємо все це сметанним кремом.

Крок 15. Повторюємо всі шари таким чином і формуємо акуратну гірку.

cc533fe868adcbeb02516a075d1f8540

Крок 16. Зверху весь торт поливаємо підготовленою глазур’ю.

Крок 17. Санчо Панчо з бананами готовий. Подавайте яскравий десерт до столу!

9b9a3e000bd832308fd391d8ce1d1db4

Торт Панчо зі згущеним молоком молоком

Торт Панчо зі згущеним молоком молоком – це простий у виконанні і дуже смачний десерт для домашнього свята. Таке частування сподобається як дорослим, і дітям. Для приготування обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт із покроковими фото з нашої кулінарної добірки.

Час приготування – 1 год

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 500 гр.
  • Сметана 25% – 1 кг.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 1 ст.
  • Молоко згущене – 1 банк.
  • Сода – 1 ч.л.
  • Какао-порошок – 2 ст.
  • Кава – 2 ч.л.
  • Вершкове масло – 50 гр.
  • Шоколад молочний – 100 гр.
  • Ананаси консервовані – 1 банк.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування торта відкриємо банку консервованих ананасів. Зливаємо всю рідину.

Крок 2. Ананаси нарізаємо невеликими кубиками.

50a1ee4c45763f6365a74f1939863bcc

Крок 3. Для бісквіту збиваємо яйця із цукром. Додаємо до них соду та борошно.

Крок 4. Вимішуємо однорідне тісто без грудочок. Ділимо заготівлю на дві частини.

a481abc287f4e88f1ff59d6e4bf7c5d0

Крок 5. В одну частину тіста додаємо каву та какао. Гарненько перемішуємо.

Крок 6. Обидва тести розливаємо за формами випікання.

cfd65f78b2da9bd3dd33142af0c72f9a

Крок 7. Готуємо у духовці близько 20 хвилин при температурі 180°. Готовність перевіряємо зубочисткою.

Крок 8. Готові бісквіти остуджуємо та ділимо на коржі.

c43e7554b0a4091c63d5b2873f26edc5

Крок 9. Для крему з’єднуємо сметану зі молоком, що згущує.

Крок 10. Збиваємо до повної однорідності.

feec737b9979f2f5eca597bd7505d9a9

Крок 11. Починаємо формувати торт. На плоску тарілку викладаємо один корж. Обмазуємо його кремом та викладаємо сюди шматочки ананаса.

Крок 12. Коржі, що залишилися, ріжемо кубиком. Далі кладемо шар із цих кубиків. Поливаємо кремом зі сметани та згущеного молока. Таким чином повторюємо всі шари та формуємо акуратну гірку.

9fa5f23611a4cc1f772ccf72620ccb1e

Крок 13. Для глазурі розтоплюємо частину молочного шоколаду із вершковим маслом.

Крок 14. Заливаємо отриманою глазур’ю наш торт.

78ea54615ab697b396b9c8e442d06477

Крок 15. Шоколадку, що залишилася, натираємо дрібною стружкою і посипаємо десерт.

Крок 16. Забираємо заготовку в холодильник для просочення. Також поверхню торта можна прикрасити подрібненими горіхами чи кокосовою стружкою.

a7d22ffdfdc524d5954e19c4d676156b

Крок 17. Торт Панчо зі згущеним молоком молодом готовий. Діліть на порції та пригощайтеся!

bc4ee0a450c0c2a745aab62c4567386c

Торт Панчо з персиками

Торт Панчо з персиками – це неймовірно смачні та соковиті ласощі з приємним фруктовим ароматом. Такий десерт ідеально підійде для домашнього свята. Приготувати його власноруч нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 гр.
  • Сметана 15% –400 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 400 гр.
  • Сода – 1 ч.л.
  • Какао-порошок – 4 ст.

Для крему:

  • Сметана 25% –800 гр.
  • Пудра цукрова – 300 гр.
  • Персики консервовані –300 гр.
  • Ананаси консервовані –300 гр.
  • Горіхи волоські – 200 гр.

Для глазурі:

  • Вершкове масло – 200 гр.
  • Шоколад молочний – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо сметану, курячі яйця та цукор.

Крок 2. Збиваємо продукти до утворення однорідної маси.

a809f8e5e5fc77365a23a898f7e9e359

Крок 3. Поступово додаємо сюди борошно та додаємо соду.

Крок 4. Ретельно вимішуємо однорідне тісто без грудочок.

d5d8ea7248761ed49821f49e5e097044

Крок 5. Додаємо сюди вказану кількість какао.

Крок 6. Добре вмішуємо какао в тісто і переливаємо його у форму для випікання.

978328ca880a26a7e5eb1077ca7e0bf4

Крок 7. Випікаємо бісквіт у духовці близько 30-40 хвилин при температурі 200°. Готовність перевіряємо зубочисткою.

Крок 8. Дістаємо бісквіт із форми і ділимо його на два коржі. Вирізаємо з одного коржа коло формою тарілки.

9b6d1466a2d51c18a69814861cd67e58

Крок 9. Другий корж та обрізки бісквіту ріжемо невеликим кубиком.

Крок 10. Для крему з’єднуємо сметану та цукрову пудру.

de850558a840e6f534fdf3b07b940485

Крок 11. Ретельно збиваємо продукти до загусання.

Крок 12. Частину крему викладаємо в окремий посуд. Його використовуватимемо для обмазування торта.

dd24b9399888a10ad8e4771ee180b8a3

Крок 13. На невеликі шматочки ріжемо консервовані персики та ананаси. Дрібно ріжемо волоські горіхи.

Крок 14. В одну частину крему викладаємо фрукти та горіхи.

191ec13d8c24fe30807af28fc72f0d80

Крок 15. Сюди викладаємо кубики бісквіту.

Крок 16. Акуратно все перемішуємо для рівномірного розподілу сметанного просочення.

364bd62fb8af3f8e14c46f1f09978477

Крок 17. Основу торта кладемо на плоску тарілку та просочуємо ананасовим сиропом. Рівним шаром викладаємо сюди заготовку з бісквіту, фруктів та сметанного крему.

Крок 18. Таким чином формуємо акуратну гірку.

d8d35faa5aabe3d4ded19c6a2a68761b

Крок 19. Весь торт поливаємо кремом, що залишився, і прибираємо в холодильник для просочення.

Крок 20. Для глазурі розтоплюємо вершкове масло|мастило| з шоколадом.

f87a40ad47436602d8fd7f1d4b13afdf

Крок 21. Настояний торт прикрашаємо готовою глазур’ю.

Крок 22. Торт Панчо з персиками готовий. Нарізайте на порції та пригощайтеся!

bb8effb65c4af6016e555b468fd50237

Санчо Панчо зі згущеним молоком молоком та особливим смаком

Санчо Панчо зі згущеним молоком молоком відрізняється ніжним смаком та оригінальною подачею. Такий десерт точно нікого не залишить байдужим і стане яскравою окрасою вашого святкового столу. Для приготування апетитного торта використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Борошно – 150-175 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Молоко згущене – ¼ банки.
  • Сметана 15% –200 гр.
  • Сік лимонний для тушкування соди.

Для шоколадного бісквіту:

  • Борошно – 150-175 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Молоко згущене – ¼ банки.
  • Сік лимонний для тушкування соди.
  • Какао-порошок – 1 ст.

Для крему:

  • Молоко згущене варене – 0,5 банки.
  • Сметана 25% –400 гр.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Ананаси консервовані – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування бісквіту беремо потрібну кількість цукру та курячі яйця.

Крок 2. З’єднуємо яйця з цукром і добре збиваємо до утворення пишної маси.

55beab439203de947e52a9ea75c7b9dd

Крок 3. Сюди додаємо соду, гашену лимонним соком і згущене молоко.

Крок 4. Продовжуємо збивати вміст та поступово додаємо борошно. Отримуємо однорідне тісто без грудочок.

Крок 5. Готове тісто виливаємо у форму для випікання.

Крок 6. Готуємо в розігрітій до 180° духовці 40 хвилин або 1 годину в режимі мультиварки « випічка».

4844cb1337ddf45001d7192aa8fabc82

Крок 7. Тепер приготуємо темний бісквіт. Також збиваємо яйця з цукром, додаємо соду, згущене молоко, борошно та ще какао.

Крок 8. Переливаємо шоколадне тісто у форму для випікання. І випікаємо аналогічно до світлого бісквіту.

409038b47e7855ebe93a5a9a323be5ff

Крок 9. Дістаємо два готові бісквіти і остуджуємо їх.

Крок 10. На коржі ділимо світлий бісквіт та шоколадний.

8f9b40509ce21c502faff6572d2ca772

Крок 11. Залишаємо один світлий корж, решту ріжемо невеликим кубиком.

Крок 12. Також залишаємо один темний корж, решту ріжемо кубиком.

72b7a259826d408056450d67acd7213b

Крок 13. Для крему збиваємо сметану та варену згущене молоко.

Крок 14. Додаємо сюди ванілін і ще трохи збиваємо.

Крок 15. Починаємо збирати торт. На плоску тарілку кладемо шоколадний корж та обмазуємо його кремом.

Крок 16. Консервовані ананаси ріжемо невеликим кубиком.

57ba40a1b6366c547b94915cbdd938ff

Крок 17. Кубики ананаса викладаємо на корж із кремом.

Крок 18. Далі кладемо світлий корж і знову поливаємо його кремом.

b27817c849fd9fdc9574aebb5c4db8df

Крок 19. На коржі кладемо кубики темного та світлого бісквіту у шаховому порядку.

Крок 20. Додаємо кубики ананасу. Так повторюємо усі шари, формуючи акуратну гірку. Всю заготовку поливаємо кремом, що залишився, зі згущеного молока і сметани.

0f087c153aa0ecf36ec6622cdb21e0cc

Крок 21. Санчо Панчо зі згущеним молоком молоком готовий. Нарізайте порційними шматочками та спробуйте!

59826122880f89f378287c0f98e4b50c

Шоколадний торт Панчо

Шоколадний торт Панчо – це напрочуд смачний та оригінальний десерт, який ідеально підійде для вашого свята чи чаювання у родинному колі. Приготувати такий десерт зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 ст.
  • Сметана 25% –700 гр.
  • Яйце – 6 шт.
  • Цукор – 3 ст.
  • Какао-порошок – 4 ст.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Оцет – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Вишня у сиропі – 4 ст.л.
  • Шоколад молочний – 50 гр.
  • Вершкове масло – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Акуратно відокремлюємо яєчні білки від жовтків.

b9c4d8790a65e6f5b548582bf5955f38

Крок 2. Білки збиваємо з щіпкою солі до утворення стійких піків.

Крок 3. Додаємо сюди дві склянки цукру.

257f7819d2c53d4ff1e9e4f69f94ffc0

Крок 4. Продовжуємо збивати до розчинення сухого продукту.

Крок 5. Поступово додаємо сюди яєчні жовтки.

545540999a06809bb109479b65f32e4c

Крок 6. Продовжуємо збивати повітряну однорідну масу.

Крок 7. Просіюємо сюди какао.

2cad508c79653fe7e29ce6134aacc62c

Крок 8. Починаємо перемішувати за допомогою лопатки чи ложки.

Крок 9. Повністю вмішуємо какао у повітряну масу.

8e53a875ab42166c55282a53df01cd5a

Крок 10. Сюди ж просіюємо борошно і добре перемішуємо все.

Крок 11. Додаємо соду, гашену оцтом.

44bd864a28b0423525d72093b91fd347

Крок 12. Перемішуємо однорідне тісто.

Крок 13. Переливаємо заготовку у форму для випікання та відправляємо розігріту до 180° духовку на 45 хвилин.

3c340cb1c788a6e3d26dc5f09d4d134a

Крок 14. Готовність бісквіту перевіряємо зубочисткою.

Крок 15. Акуратно дістаємо заготівлю з форми і даємо йому охолонути.

dda86a30298654a0525a1df6c30f6eeb

Крок 16. Розрізаємо бісквіт на коржі.

Крок 17. Найтонший (2 см) корж кладемо на плоску тарілку і просочуємо вишневим сиропом.

f03388e41fdc32b0b0ff6b19fec58980

Крок 18. Інші коржі нарізаємо невеликим кубиком.

Крок 19. Для приготування крему в глибоку миску викладаємо необхідну кількість сметани.

fb56765efd3e5eff1365a13adbfd976d

Крок 20. Висипаємо сюди склянку цукру, що залишилася.

Крок 21. Збиваємо сметану із цукром до однорідності.

5a1ed02a7408121cbd21de133728bf01

Крок 22. Просочений корж обмазуємо сметанним кремом.

Крок 23. Кубики коржа обвалюємо у сметанному кремі та викладаємо на перший шар. Хаотично розділимо вишні.

b13eccf7b5b6ea3bc41e19303ab68b8b

Крок 24. Викладаємо так усі кубики коржа, формуючи акуратну гірку. Забираємо торт для просочення в холодильник, а потім поливаємо його глазур’ю з розтопленого шоколаду та вершкового масла.

Крок 25. Шоколадний торт Панчо готовий. Нарізайте порційними шматочками.

59d61d441eda8eb1839379f33807a86f

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал