Торт Панчо класичний – 9 рецептів у домашніх умовах із покроковими фото

Торт Панчо класичний – це оригінальний та нескладний у виконанні десерт для вашого домашнього чаювання чи свята. Такі ласощі можна приготувати різними способами. Найкращі кулінарні варіанти ми зібрали для вас у перевіреній добірці з дев’яти рецептів із покроковими фото. Беріть на замітку!

Торт Панчо без випічки

Торт Панчо без випічки – це оригінальний та швидкий спосіб приготування смачного та апетитного десерту. Таке частування можна подавати до святкового столу або з філіжанкою гарячого чаю в родинному колі. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт із нашої добірки.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Бісквіт готовий – 1 пачка.
  • Сметана 25% – 1 кг.
  • Цукор – 7 ст.
  • Ананас консервований – 1 банк.
  • Горіхи волоські – 50 гр.
  • Шоколад темний – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком. Для швидкого приготування використовуємо готовий магазинний бісквіт.

Крок 2. Виливаємо сметану в глибоку миску і починаємо збивати її міксером, поступово всипаємо цукор. На це піде приблизно 5 хвилин.

Крок 3. Підготуємо та інші товари. Бісквітні коржі ріжемо невеликими кубиками. Нарізаємо кубиком та консервовані ананаси. Очищаємо волоські горіхи, подрібнюємо їх у будь-який зручний спосіб.

Крок 4. Частину сметанного крему виливаємо в окрему глибоку миску. Сюди ж занурюємо кубики бісквіту і добре їх просочуємо.

Крок 5. Починаємо формувати торт на плоскій тарілці. Першим шаром викладаємо просочені кубики бісквіту. Закриваємо їх частиною ананасів та подрібненими горіхами.

Крок 6. Повторюємо шари, доки не закінчаться всі інгредієнти.

Крок 7. Поливаємо отриману заготовку сметанним кремом з усіх боків.

Крок 8. У мікрохвильовій печі або на водяній бані розтоплюємо шоколад. Поливаємо їм готовий торт.

Крок 9. Торт Панчо без випічки готовий. Ставте його в холодильник на кілька годин, а потім діліть на порційні шматочки та спробуйте!

Торт Панчо з волоських горіхів у домашніх умовах

Торт Панчо з волоськими горіхами в домашніх умовах – це неймовірно смачний та апетитний десерт, який ідеально підійде для вашого свята чи чаювання у родинному колі. Приготувати такий десерт нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 1 год

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Борошно – 1,5 ст.
  • Сметана – 1 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко згущене – 0,5 банки.
  • Цукор – 0,5 ст.
  • Какао-порошок – 2 ст.
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Для просочення:

  • Сметана 25% –800 гр.
  • Цукор – 6 ст.
  • Горіхи волоські – 0,5 ст.
  • Ананас консервований – 1 банк.

Для глазурі:

  • Сметана – 4 ст.
  • Цукор – 5 ст.
  • Вершкове масло – 30 гр.
  • Какао-порошок – 1 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування бісквіту збиваємо яйця із цукром. Потім додаємо до них згущене молоко, сметану, какао, борошно та розпушувач. Збиваємо до однорідного гладкого тіста.

Крок 2. Виливаємо тісто на лист.

Крок 3. Відправляємо в розігріту до 180° духовку на 30 хвилин. Готовність бісквіту перевіряємо зубочисткою.

Крок 4. Для просочення торта з’єднуємо сметану та цукор. Збиваємо продукти до розчинення сухого інгредієнта.

Крок 5. Консервовані ананаси ріжемо невеликим кубиком. Волоські горіхи очищаємо від шкаралупи та подрібнюємо будь-яким зручним способом.

Крок 6. Готовий бісквіт ріжемо невеликими кубиками. З цих кубиків викладаємо перший шар торта і поливаємо сметанним просоченням.

Крок 7. Далі кладемо трохи ананасів та волоських горіхів. Повторюємо шари та формуємо апетитну гірку. Перед подачею прикрашаємо торт глазур’ю зі сметани, вершкового масла, цукру та какао.

Крок 8. Торт Панчо з волоськими горіхами в домашніх умовах готовий. Подавайте десерт до столу!

Торт Панчо з пряників

Торт Панчо з пряників – це оригінальний та простий спосіб приготування смачного та апетитного десерту. Таке частування можна подавати до святкового столу або сімейного чаювання. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт із нашої добірки.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Пряники шоколадні – 350 гр.
  • Сметана 30% –350 гр.
  • Пудра цукрова – 120 гр.
  • Банан – 3 шт.
  • Шоколад темний – 70 гр.
  • Молоко – 1 ст.
  • Лимон – 0,5 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.

Крок 2. Пряники акуратно розрізаємо на дві половинки.

Крок 3. У глибокій мисці з’єднуємо сметану та цукрову пудру. Починаємо збивати на низькій швидкості, а потім збільшуємо її. Збиваємо до отримання пишного крему та повного розчинення цукрової пудри.

Крок 4. Очищаємо банани від шкірки та ріжемо їх тонкими кружальцями. Поливаємо банан лимонним соком, щоб продукт не потемнішав.

Крок 5. Починаємо формувати торт. Першим шаром викладаємо кілька шматочків пряників, які попередньо занурюємо у сметанний крем.

Крок 6. На основу із пряників викладаємо частину бананів.

Крок 7. Таким чином повторюємо всі шари та формуємо акуратну гірку.

Крок 8. Весь торт добре поливаємо сметанним кремом.

Крок 9. Приготуємо глазур для прикраси. На водяній бані розтоплюємо шоколад, додаємо до нього молоко та ретельно перемішуємо.

Крок 10. Готовий торт прикрашаємо глазур’ю.

Крок 11. Торт Панчо із пряників готовий. Діліть на порційні шматочки та пригощайтеся!

Торт Панчо з вишнею

Торт Панчо з вишнею – це дуже смачний та соковитий десерт із приємною ягідною кислинкою, який ідеально підійде для вашого свята чи чаювання у родинному колі. Приготувати такий десерт зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 100 гр.
  • Сметана 30% –300 гр.
  • Цукор – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Вишневе варення – 300 гр.
  • Какао-порошок – 2 ст.
  • Вершки 20% – 2 ст.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо яйця із цукром.

Крок 2. Збиваємо їх до утворення пишної білої маси.

Крок 3. Додаємо сюди просіяне борошно та какао.

Крок 4. Добре перемішуємо вміст до зникнення грудочок.

Крок 5. Викладаємо тісто у круглу роз’ємну форму.

Крок 6. Відправляємо в розігріту до 180° духовку на 40 хвилин.

Крок 7. Готовий бісквіт остуджуємо та ділимо на три коржі.

Крок 8. Для крему з’єднуємо сметану зі 100 г цукру і збиваємо близько 7-10 хвилин.

Крок 9. Нижній корж викладаємо на плоску тарілку та просочуємо рідиною від варення.

Крок 10. Ще два коржі ріжемо на невеликі кубики.

Крок 11. Цілий корж добре обмазуємо сметанним кремом.

Крок 12. Викладаємо зверху шматочки бісквіту.

Крок 13. Викладаємо частину варення. Обов’язково використовуйте ласощі з цілими вишнями. Промазуємо кремом.

Крок 14. Таким чином, повторюємо всі шари, не забуваючи поливати це все сметанним кремом. Формуємо торт у вигляді гірки.

Крок 15. Весь торт гарненько поливаємо сметанному кремом, що залишився.

Крок 16. Для глазурі з’єднуємо вершки з цукром і какао, що залишився.

Крок 17. Ставимо заготівлю на слабкий вогонь і доводимо до кипіння за постійного помішування.

Крок 18. Остуджуємо глазур та прикрашаємо їй готовий торт.

Крок 19. Торт Панчо з вишнею готовий. Пригощайтесь!

Санчо Панчо з бананами

Санчо Панчо з бананами порадує вас ніжним смаком та оригінальною подачею. Такий десерт точно нікого не залишить байдужим і стане справжньою окрасою вашого святкового столу. Для приготування апетитного торта використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час приготування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 120 гр.
  • Сметана 30% –300 гр.
  • Цукор – 250 гр.
  • Банан – 2 шт.
  • Молоко – 80мл.
  • Олія рослинна – 20 мл.
  • Какао-порошок – 25 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Яйце – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо яйця із 80 грамами цукру. Збиваємо це все до утворення пишної маси.

Крок 2. Вливаємо в яєчну суміш олію та молоко (50 мл). Ретельно все перемішуємо.

Крок 3. Просіюємо сюди борошно з розпушувачем, додаємо 10 г какао.

Крок 4. Ретельно перемішуємо вміст до зникнення грудочок.

Крок 5. Переливаємо підготовлене тісто у форму для випікання.

Крок 6. Відправляємо в розігріту до 180° духовку на 40 хвилин.

Крок 7. Приготуємо крем. Сметану з’єднуємо зі 120 г цукру.

Крок 8. Збиваємо сметану із цукром близько 7-8 хвилин.

Крок 9. Готуємо глазур. Цукор, що залишився, вимішуємо з 15 грамами какао і молоком, що залишився.

Крок 10. Заготівлю ставимо на слабкий вогонь і доводимо до однорідності при постійному помішуванні.

Шик 11. Очищаємо банани та ріжемо їх невеликими шматочками.

Крок 12. Охолоджений бісквіт нарізаємо невеликі кубики.

Крок 13. Починаємо формувати торт. На плоску тарілку викладаємо шар зі шматочків бісквіту та бананів.

Крок 14. Поливаємо все це сметанним кремом.

Крок 15. Повторюємо всі шари таким чином і формуємо акуратну гірку.

Крок 16. Зверху весь торт поливаємо підготовленою глазур’ю.

Крок 17. Санчо Панчо з бананами готовий. Подавайте яскравий десерт до столу!

Торт Панчо зі згущеним молоком молоком

Торт Панчо зі згущеним молоком молоком – це простий у виконанні і дуже смачний десерт для домашнього свята. Таке частування сподобається як дорослим, і дітям. Для приготування обов’язково беріть на замітку перевірений рецепт із покроковими фото з нашої кулінарної добірки.

Час приготування – 1 год

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 500 гр.
  • Сметана 25% – 1 кг.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 1 ст.
  • Молоко згущене – 1 банк.
  • Сода – 1 ч.л.
  • Какао-порошок – 2 ст.
  • Кава – 2 ч.л.
  • Вершкове масло – 50 гр.
  • Шоколад молочний – 100 гр.
  • Ананаси консервовані – 1 банк.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування торта відкриємо банку консервованих ананасів. Зливаємо всю рідину.

Крок 2. Ананаси нарізаємо невеликими кубиками.

Крок 3. Для бісквіту збиваємо яйця із цукром. Додаємо до них соду та борошно.

Крок 4. Вимішуємо однорідне тісто без грудочок. Ділимо заготівлю на дві частини.

Крок 5. В одну частину тіста додаємо каву та какао. Гарненько перемішуємо.

Крок 6. Обидва тести розливаємо за формами випікання.

Крок 7. Готуємо у духовці близько 20 хвилин при температурі 180°. Готовність перевіряємо зубочисткою.

Крок 8. Готові бісквіти остуджуємо та ділимо на коржі.

Крок 9. Для крему з’єднуємо сметану зі молоком, що згущує.

Крок 10. Збиваємо до повної однорідності.

Крок 11. Починаємо формувати торт. На плоску тарілку викладаємо один корж. Обмазуємо його кремом та викладаємо сюди шматочки ананаса.

Крок 12. Коржі, що залишилися, ріжемо кубиком. Далі кладемо шар із цих кубиків. Поливаємо кремом зі сметани та згущеного молока. Таким чином повторюємо всі шари та формуємо акуратну гірку.

Крок 13. Для глазурі розтоплюємо частину молочного шоколаду із вершковим маслом.

Крок 14. Заливаємо отриманою глазур’ю наш торт.

Крок 15. Шоколадку, що залишилася, натираємо дрібною стружкою і посипаємо десерт.

Крок 16. Забираємо заготовку в холодильник для просочення. Також поверхню торта можна прикрасити подрібненими горіхами чи кокосовою стружкою.

Крок 17. Торт Панчо зі згущеним молоком молодом готовий. Діліть на порції та пригощайтеся!

Торт Панчо з персиками

Торт Панчо з персиками – це неймовірно смачні та соковиті ласощі з приємним фруктовим ароматом. Такий десерт ідеально підійде для домашнього свята. Приготувати його власноруч нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 гр.
  • Сметана 15% –400 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 400 гр.
  • Сода – 1 ч.л.
  • Какао-порошок – 4 ст.

Для крему:

  • Сметана 25% –800 гр.
  • Пудра цукрова – 300 гр.
  • Персики консервовані –300 гр.
  • Ананаси консервовані –300 гр.
  • Горіхи волоські – 200 гр.

Для глазурі:

  • Вершкове масло – 200 гр.
  • Шоколад молочний – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо сметану, курячі яйця та цукор.

Крок 2. Збиваємо продукти до утворення однорідної маси.

Крок 3. Поступово додаємо сюди борошно та додаємо соду.

Крок 4. Ретельно вимішуємо однорідне тісто без грудочок.

Крок 5. Додаємо сюди вказану кількість какао.

Крок 6. Добре вмішуємо какао в тісто і переливаємо його у форму для випікання.

Крок 7. Випікаємо бісквіт у духовці близько 30-40 хвилин при температурі 200°. Готовність перевіряємо зубочисткою.

Крок 8. Дістаємо бісквіт із форми і ділимо його на два коржі. Вирізаємо з одного коржа коло формою тарілки.

Крок 9. Другий корж та обрізки бісквіту ріжемо невеликим кубиком.

Крок 10. Для крему з’єднуємо сметану та цукрову пудру.

Крок 11. Ретельно збиваємо продукти до загусання.

Крок 12. Частину крему викладаємо в окремий посуд. Його використовуватимемо для обмазування торта.

Крок 13. На невеликі шматочки ріжемо консервовані персики та ананаси. Дрібно ріжемо волоські горіхи.

Крок 14. В одну частину крему викладаємо фрукти та горіхи.

Крок 15. Сюди викладаємо кубики бісквіту.

Крок 16. Акуратно все перемішуємо для рівномірного розподілу сметанного просочення.

Крок 17. Основу торта кладемо на плоску тарілку та просочуємо ананасовим сиропом. Рівним шаром викладаємо сюди заготовку з бісквіту, фруктів та сметанного крему.

Крок 18. Таким чином формуємо акуратну гірку.

Крок 19. Весь торт поливаємо кремом, що залишився, і прибираємо в холодильник для просочення.

Крок 20. Для глазурі розтоплюємо вершкове масло|мастило| з шоколадом.

Крок 21. Настояний торт прикрашаємо готовою глазур’ю.

Крок 22. Торт Панчо з персиками готовий. Нарізайте на порції та пригощайтеся!

Санчо Панчо зі згущеним молоком молоком та особливим смаком

Санчо Панчо зі згущеним молоком молоком відрізняється ніжним смаком та оригінальною подачею. Такий десерт точно нікого не залишить байдужим і стане яскравою окрасою вашого святкового столу. Для приготування апетитного торта використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Борошно – 150-175 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Молоко згущене – ¼ банки.
  • Сметана 15% –200 гр.
  • Сік лимонний для тушкування соди.

Для шоколадного бісквіту:

  • Борошно – 150-175 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Молоко згущене – ¼ банки.
  • Сік лимонний для тушкування соди.
  • Какао-порошок – 1 ст.

Для крему:

  • Молоко згущене варене – 0,5 банки.
  • Сметана 25% –400 гр.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Ананаси консервовані – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування бісквіту беремо потрібну кількість цукру та курячі яйця.

Крок 2. З’єднуємо яйця з цукром і добре збиваємо до утворення пишної маси.

Крок 3. Сюди додаємо соду, гашену лимонним соком і згущене молоко.

Крок 4. Продовжуємо збивати вміст та поступово додаємо борошно. Отримуємо однорідне тісто без грудочок.

Крок 5. Готове тісто виливаємо у форму для випікання.

Крок 6. Готуємо в розігрітій до 180° духовці 40 хвилин або 1 годину в режимі мультиварки « випічка».

Крок 7. Тепер приготуємо темний бісквіт. Також збиваємо яйця з цукром, додаємо соду, згущене молоко, борошно та ще какао.

Крок 8. Переливаємо шоколадне тісто у форму для випікання. І випікаємо аналогічно до світлого бісквіту.

Крок 9. Дістаємо два готові бісквіти і остуджуємо їх.

Крок 10. На коржі ділимо світлий бісквіт та шоколадний.

Крок 11. Залишаємо один світлий корж, решту ріжемо невеликим кубиком.

Крок 12. Також залишаємо один темний корж, решту ріжемо кубиком.

Крок 13. Для крему збиваємо сметану та варену згущене молоко.

Крок 14. Додаємо сюди ванілін і ще трохи збиваємо.

Крок 15. Починаємо збирати торт. На плоску тарілку кладемо шоколадний корж та обмазуємо його кремом.

Крок 16. Консервовані ананаси ріжемо невеликим кубиком.

Крок 17. Кубики ананаса викладаємо на корж із кремом.

Крок 18. Далі кладемо світлий корж і знову поливаємо його кремом.

Крок 19. На коржі кладемо кубики темного та світлого бісквіту у шаховому порядку.

Крок 20. Додаємо кубики ананасу. Так повторюємо усі шари, формуючи акуратну гірку. Всю заготовку поливаємо кремом, що залишився, зі згущеного молока і сметани.

Крок 21. Санчо Панчо зі згущеним молоком молоком готовий. Нарізайте порційними шматочками та спробуйте!

Шоколадний торт Панчо

Шоколадний торт Панчо – це напрочуд смачний та оригінальний десерт, який ідеально підійде для вашого свята чи чаювання у родинному колі. Приготувати такий десерт зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 ст.
  • Сметана 25% –700 гр.
  • Яйце – 6 шт.
  • Цукор – 3 ст.
  • Какао-порошок – 4 ст.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Оцет – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Вишня у сиропі – 4 ст.л.
  • Шоколад молочний – 50 гр.
  • Вершкове масло – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Акуратно відокремлюємо яєчні білки від жовтків.

Крок 2. Білки збиваємо з щіпкою солі до утворення стійких піків.

Крок 3. Додаємо сюди дві склянки цукру.

Крок 4. Продовжуємо збивати до розчинення сухого продукту.

Крок 5. Поступово додаємо сюди яєчні жовтки.

Крок 6. Продовжуємо збивати повітряну однорідну масу.

Крок 7. Просіюємо сюди какао.

Крок 8. Починаємо перемішувати за допомогою лопатки чи ложки.

Крок 9. Повністю вмішуємо какао у повітряну масу.

Крок 10. Сюди ж просіюємо борошно і добре перемішуємо все.

Крок 11. Додаємо соду, гашену оцтом.

Крок 12. Перемішуємо однорідне тісто.

Крок 13. Переливаємо заготовку у форму для випікання та відправляємо розігріту до 180° духовку на 45 хвилин.

Крок 14. Готовність бісквіту перевіряємо зубочисткою.

Крок 15. Акуратно дістаємо заготівлю з форми і даємо йому охолонути.

Крок 16. Розрізаємо бісквіт на коржі.

Крок 17. Найтонший (2 см) корж кладемо на плоску тарілку і просочуємо вишневим сиропом.

Крок 18. Інші коржі нарізаємо невеликим кубиком.

Крок 19. Для приготування крему в глибоку миску викладаємо необхідну кількість сметани.

Крок 20. Висипаємо сюди склянку цукру, що залишилася.

Крок 21. Збиваємо сметану із цукром до однорідності.

Крок 22. Просочений корж обмазуємо сметанним кремом.

Крок 23. Кубики коржа обвалюємо у сметанному кремі та викладаємо на перший шар. Хаотично розділимо вишні.

Крок 24. Викладаємо так усі кубики коржа, формуючи акуратну гірку. Забираємо торт для просочення в холодильник, а потім поливаємо його глазур’ю з розтопленого шоколаду та вершкового масла.

Крок 25. Шоколадний торт Панчо готовий. Нарізайте порційними шматочками.

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал