Торт на 35 років дівчині: фото, оригінальні ідеї

Оригінальні оформлення тортів роблять не тільки для дітей, а й для дорослих будь-якого віку. Наприклад, дівчині на 35 років можна прикрасити десерт самими різними способами – від яскравої різнобарвної посипання і фруктів до складних фігур з мастики. При цьому зовсім не потрібно бути професійним кондитером, щоб зробити торт, фото якого нагадує глянсову листівку.

Ошатний торт для дівчини на 35 років

Торт Фунфетті зазвичай являє собою ванільний бісквіт з класичним масляним кремом. Яскрава веселкова кондитерська посипання додана в тісто і запечена прямо в коржах. Це надає кожному шматочку десерту як яскравий колір, так і текстуру.

Більшість тортів Фанфетті також кладуть різнокольорову посипання в крем або використовують її для прикраси. В останньому випадку її обережно вдавлюють в глазур або інший топпинг, щоб повністю покрити десерт безперервним шаром. Інший популярний спосіб прикраси – використовувати райдужну посипання з боків.

Які інгредієнти знадобляться

Для бісквіта:

  • 3 ст. універсальної борошна (390 г);
  • 3 ст. цукрового піску (600 г);
  • 2,5 ч. л. розпушувача (10 г);
  • 1 ч. л. солі (6 г);
  • 1 ст. масла несолоного вершкового, підігрітого до кімнатної температури (226 г);
  • 2 ч. л. екстракту ванілі (8 г);
  • 1,5 ч. л. мигдалевого екстракту (6 г);
  • 1 ст. пастеризованих яєчних білків в упаковці (або близько 7 звичайних) (235 г);
  • 1,5 ст. сколотин, підігрітою до кімнатної температури (345 г);
  • 1/8 ст. рослинного масла (28 г);
  • 0,75 ст. яскравою райдужної кондитерської посипання у формі соломки або кульок (130 г);
  • гелевий харчовий барвник (за бажанням).

Для крему:

  • 3 ст. масла несолоного вершкового, підігрітого до кімнатної температури (678 г);
  • 11 ст. цукрової пудри (1 375 г);
  • 1 ч. л. солі (6 г);
  • 0,3 ст. жирних вершків (або спеціальних вершків для збивання) (75 г);
  • 1,5 ст. л. ванільного екстракту (18 г).

Для прикраси:

  • райдужне кондитерське посипання;

  • крем, поміщений в кондитерський шприц з декоративною насадкою;
  • гелевий харчовий барвник темно-рожевого і блакитного кольорів (за бажанням).

Покроковий процес приготування

Приготування бісквітних ванільних коржів:

  1. Духовку прогріти до 180 ° С і застелити 4 круглих форми діаметром 18 см (або 3 діаметром 20 см) кружками пергаментного паперу, вирізаними за розміром ємностей, і скропити їх антипригарним кулінарним спреєм.
  2. Всі сухі компоненти (борошно, розпушувач, цукор і сіль) об’єднати в об’ємній посуді і рівномірно змішати міксером з насадками-лопатями.
  3. Не вимикаючи електроприлад, повільно додавати шматочки вершкового масла, збиваючи на низькій швидкості, поки вони не розчиняться повністю, а суміш не стане розсипчастою і схожою на мокрий пісок.

  4. Яєчні білки влити туди ж і збивати на низьких оборотах до змішування, потім аналогічним чином вмішати сколотини в 2 етапи. Додати екстракти ванілі і мигдалю, рослинне масло і продовжувати збивання до повної однорідності, зіскрібаючи вміст стінок посуду, протягом приблизно 15 сек. (Головне – робити це, поки інгредієнти не змішаються, але не збивати занадто сильно).
  5. При бажанні можна додати харчовий барвник і розмішати вручну, використовуючи гумову лопатку, частково зіскрібаючи тісто зі стінок і дна чаші, поки воно не набуде бажаний однорідний колір.
  6. Різнокольорові посипання також слід покласти в тісто і змішати з допомогою гумової лопатки, щоб вона рівномірно розподілилася.
  7. Готове тісто розкласти порівну між підготовленими формами і випікати 35-36 хв., Або поки встромлена зубочистка не стане виходити чистою, дати бісквітів охолонути в формі протягом 10 хв., Потім провести лопаткою по периметру кожної ємності, щоб відокремити вироби від країв і послабити прилипання.

  8. Коржі в формах помістити в морозильну камеру на 45 хв., Щоб прискорити процес охолодження. Як тільки бісквіти повністю охолонуть, обережно перевернути ємності і витрусити їх на робочу поверхню.
  9. Використовуючи зубчастий ніж, вирівняти верхні шари коржів.

Приготування крему здійснюється наступним чином:

  1. Масло збивати міксером на середній швидкості протягом 30 сек. за допомогою насадок-лопатей до пишності, додати ванільний екстракт і сіль і перемішати на низьких оборотах.
  2. В пишне масло повільно насипати цукрову пудру, не припиняючи збивання, одноразово по 1 ст., І чергувати з невеликими вливаннями вершків.
  3. Після повного перемішування компонентів збивати на низькій швидкості ще пару хвилин, щоб крем вийшла дуже гладкою і однорідною, виштовхуючи з неї бульбашки повітря.
  4. Якщо крем вийшов дуже густим, влити додаткові вершки (по 1 ч. л.) в процесі збивання, якщо надмірно рідким – додати більше цукрової пудри (по 0,25 ст.).
  5. При бажанні покласти харчовий барвник в останні секунди збивання, як тільки крем буде повністю готовий, відклавши попередньо близько 1,5 ст. (Щоб згодом завдати з нього прикраси на поверхні торта).
  6. Відокремлений крем забарвити в окремий колір і помістити в кондитерський шприц з декоративною насадкою.

Торт на 35 років дівчині, фото якого буде передавати всю яскравість і ошатність, найкраще промащувати і покривати бірюзовим кремом, а квіти і завитки на його поверхні зробити темно-рожевими.

Збірка і оформлення

Щоб зібрати торт, знадобиться виконати наступне:

  1. Скласти коржі на дошку, використовуючи трохи крему, щоб закріпити нижній шар і уникнути його ковзання.
  2. Рівний шар вершкового крему нанести між кожним шаром торта, розподіляючи і вирівнюючи його за допомогою великої лопатки.
  3. Тонкий шар крему розкласти на поверхню і бічні сторони десерту, рівномірно розподілити тонкої лопаткою, потім охолодити торт в холодильнику (20 хв.) Або морозильній камері (10 хв.), Поки його поверхня не стане твердим на дотик.
  4. Поверх першого викласти другий, більш товстий шар крему, розрівняти лопаткою, прикрасити райдужної посипкою у вигляді суцільних смуг на бічних сторонах, на поверхню нанести завитки кремом іншого кольору з кондитерського шприца.

Торт на 35 років дівчині. Фото-рецепт приготування класичного Фунфетті.

Готово.

Торт на 35-річчя з приколом всередині

Торт на 35 років дівчині, фото якого напевно буде збережено на пам’ять, повинен бути незвичайним. Наприклад, складатися з коржів блакитного, рожевого, зеленого і фіолетового кольорів, а в середині містити сюрприз у вигляді різнокольорових цукерок, розсипаються з нього при нарізці.

Які інгредієнти знадобляться

Для тіста:

  • 3,75 ст. просіяного універсальної борошна;
  • 1 ч. л. солі;
  • 0,75 ч. л. розпушувача;
  • 0,75 ч. л. харчової соди;
  • 1,5 чт. масла несолоного вершкового, підігрітого до кімнатної температури;
  • 2 ст. білого цукру;
  • 5 яєць, підігрітих до кімнатної температури;
  • 1 ст. л. ванільного екстракту;
  • 1,5 ст. сколотин, підігрітою до кімнатної температури;
  • 2 краплі зеленого гелевого харчового барвника;
  • 2 краплі синього харчового барвника;
  • 2 краплі фіолетового харчового барвника;
  • 2 краплі рожевого харчового барвника.

Для крему:

  • 1,5 ст. масла несолоного вершкового, підігрітого до кімнатної температури;
  • 120 г вершкового сиру, розм’якшеного;
  • 7 ст. кондитерської цукрової пудри;
  • 0,25 ст. жирних вершків;
  • 1 ст. л. ванільного екстракту;
  • 1 крапля трояндової гелевого харчового барвника (необов’язково);
  • ⅛ ч. л. солі.

Для збирання:

  • 1 ст. цукерок (карамелі) асорті;
  • 1 ст. різнокольорових яскравих драже.

Покроковий процес приготування

Приготування коржів:

  1. Прогріти духовку попередньо до 180 ° С, змастити маслом і злегка присипати борошном 4 круглі форми діаметром 22-23 см.
  2. У місткою посуді об’єднати борошно, 1 ч. Л. солі, розпушувач і харчову соду.

  3. В окремому посуді збивати 1,5 ст. вершкового масла міксером з лопатевими насадками до кремоподібного стану, приблизно протягом 1 хв., всипати білий цукор, продовжуючи безперервне збивання на високій швидкості, і зіскрібаючи вміст стінок миски, протягом приблизно 5 хв. до повного розчинення.
  4. Швидкість електроприладу переключити на середньо-високу, покласти по черзі яйця по 1 шт. і 1 ст. л. ванільного екстракту, збивши до повного змішування.
  5. В отриману олійно-яєчну суміш поступово, в 3 партії, всипати об’єднані сухі компоненти, чергуючи їх додавання з вливанням сколотин і не припиняючи збивання, поки тісто не стане однорідним і злегка густим.
  6. Рівномірно розділити його на 4 частини , підфарбувати кожну порцію будь-яким одним харчовим барвником (зеленим, синім, фіолетовим або рожевим) і змішати до отримання однорідної кольору, розкласти в підготовлені форми.
  7. Випікати бісквіти в попередньо прогрітій духовці, поки зубочистка, встромлена в центр, не стане виходити чистою, приблизно 25 хв.
  8. Готові коржі витрусити з форм на решітку і дати їм повністю охолонути, залишивши мінімум на 25 хв.

Для підготовки крему потрібно виконати наступне:

  1. Збивати 1,5 ст. масла і вершковий сир міксером з чистими лопатевими насадками до кремоподібного стану, приблизно 2 хв., додати цукрову пудру, жирні вершки і 1 ст. л. ванільного екстракту і продовжувати збивання на низьких оборотах від 30 до 60 сек.

  2. Збільшити швидкість електроприладу до високої і збивати крем приблизно 3 хв., поки він не стане пишним, при необхідності зіскрібаючи його зі стінок миски, додати 1/8 ч. л. солі.
  3. Додати ще до 0,5 ст. цукрової пудри, якщо крем занадто рідкий, або додатково 1 ст. л. вершків, якщо він надмірно густий. При надлишкової солодощі покласти ще 1 щіпку солі.

Збірка і оформлення

Торт на 35 років дівчині, фото якого виглядає як розкішна листівка, потребує особливої ​​збірці:

  1. Вирізати з центральної частини 2 коржів коло діаметром 10 см за допомогою круглої форми-різака для печива .
  2. Покласти один з цілих бісквітів на підставку для торта або сервірувальний тарілку, покрити кремом, розподіляючи його за допомогою лопатки або ножа для масла.
  3. Помістити один з коржів з вирізаним центром зверху, змастити кремом на поверхні і всередині кола, повторити те ж саме з другим прорізаним виробом.
  4. Заповнити отвір цукерками і різнобарвним цукровим драже, зверху викласти залишився корж, покрити кремом верх і бічні сторони торта.
  5. Що залишився крем підфарбувати рожевим харчовим барвником і нанести декоративної насадкою кондитерського шприца у вигляді завитків на поверхні десерту.
  6. Для подачі торт нарізати скибочками і посипати кожну порцію цукерками і драже, розсипаними при нарізці.

Цікаві ідеї декору тортів, покрокові інструкції по прикрасі

Фото різних тортів, придатних для вечірки, присвяченій дню народження дівчини на 35 років, демонструють численні варіанти оформлення десерту. В одних випадках естетична привабливість досягається за рахунок викладання на поверхні композицій з мастики, цукерок та інших солодощів або фруктів, в інших – за рахунок особливих прийомів нанесення декоративного покриття.

Складні композиції на поверхні Оригінальні способи нанесення покриття
асорті з ягід і фруктівшоколадні або кольорові патьоки з ганаша
надання торту оригінальної форми (кошика, коробки і так далі)кільця і ​​інші суцільні покриття з різнобарвного кондитерського драже (включаючи написи)
бортики з вафельних трубочок або батончиків і композиція з цукерок і солодощів на поверхнідзеркальна глазур
об’ємні фігури з мастикипокриття і декоративні елементи з крему контрастних кольорів
об’ємні малюнки з кремукондитерська золота і срібна пил, цукровий перли

Полуничний кошик

Це проста, але оригінальна ідея декору торта, суть якої полягає в наданні йому дозволу і форми кошики з полуницею. Для цього крем на основі збитих вершків стабілізують желатином, і використовують спеціальне обладнання: 2 кондитерських шприца, 2 наконечника з отворами декоративної форми & # 8212; зірочки (з діаметром 1,2 см) і елемента плетеної корзини (з діаметром 1,8 см).

Оформити в даному стилі можна будь-торт квадратної форми, покритий рівномірним шаром білого крему на поверхні і з боків.

Для його виконання знадобиться виконати наступне:

  • Викласти приблизно 1,25 ст. крему зі збитих вершків в кондитерський шприц з насадкою-зірочкою, близько 2 ст. що залишився – в пристосування з насадкою, що імітує плетіння кошиків.

  • Використовуючи шприц з наконечником «кошиком», поверненим зубчастої стороною вгору, починаючи з верхнього краю торта, провести вертикальну смужку вниз по боковій поверхні.
  • Потім, починаючи з верхнього краю десерту і приблизно на 2 см лівіше від залишеної вертикальної смуги, протягнути горизонтальну через всю поверхню, після чого повторити нанесення малюнка у вигляді ще 2 горизонтальних смуг на мінімальній відстані один від одного і паралельно вертикальної.

Провести ще одну вертикальну смужку праворуч від першої, злегка перекриваючи кінці горизонтальних смужок.

  1. Починаючи з правого краю першої вертикальної смуги, протягнути горизонтальні лінії через другу вертикальну смужку, розташовуючи їх на 2 см правіше від неї, в проміжках між нанесеними відмітками в першому ряду.
  2. Повторити візерунок з чергуються вертикальних і горизонтальних смуг по всьому торту, щоб створити імітацію солом’яною плетеного кошика.
  3. Використовуючи шприц з насадкою-зірочкою, обвести декоративну рамку навколо верхнього краю торта і охолодити його.
  4. Безпосередньо перед подачею викласти на поверхню десерту цілі ягоди полуниці з листям великий гіркою.
  5. перед нарізкою торта видалити ягоди і подавати як доповнення до кожної порції.

Морквяний торт-подарунок

Цей варіант декору підійде тільки для морквяного торта. При цьому десерт повинен бути квадратної або прямокутної форми.

Прикрасити торт, надаючи йому вигляд коробки з подарунком, можна так:

  1. За допомогою овочистки нарізати 1У велику сиру моркву на довгі стрічкові смужки.

  2. Зарезервувати 4 найдовші смужки для нанесення на сторона торта.
  3. Частину, що залишилася морквяну нарізку скачати, щоб вийшли завитки для бантика, викласти на деку, застеленому паперовим рушником і дати висохнути за 30-45 хв. перед тим, як викласти на торт.
  4. Перед подачею прикрасити глазурований або покритий кремом торт морквяними стрічками хрест-навхрест, імітуючи обв’язану тасьму, за бажанням додати свіжі гілочки чебрецю.

Кольорові шоколадні потьоки і цукровий перли

Гарно оформлений торт виходить в результаті покриття ганашем з білого шоколаду, підфарбовані в будь-який яскравий відтінок гелевим харчовим барвником, і нанесення на поверхню декоративних патьоків таким же ганашем, пофарбованим у контрастний колір.

Такий декор створюється виконанням наступних кроків:

  1. Приготувати ганаш з білого шоколаду по хорошому рецептом. Він повинен бути досить густим, щоб зберігати форму, коли стікає по краю торта. Якщо ганаш вийде дуже рідким, він майже весь стече в Блюда.

  2. Як тільки приготований ганаш почне застигати і тримати форму, розділити його на 2 частини, додати в кожну гелевий харчовий барвник і розмішати до однорідної розподілу відтінку (бажано використовувати 2 яскравих контрастних кольорів).
  3. Один з них нанести на поверхню і бічні грані торта, рівномірно розподілити, поставити в холодильник і дочекатися повного охолодження і застигання, не менше 40 хв.
  4. Ганаш для нанесення патьоків повинен бути злегка теплим, але не гарячим. Для створення патьоків зачерпувати його столовою ложкою і виливати на верхній край десерту по колу суцільним кільцем, товстими лініями і нерівними порціями, щоб він злегка розтікався вниз по бічних сторонах.
  5. Частину ганаша вилити на середину поверхні торта, розподілити ложкою, поєднуючи його в один шар з краями з патьоками.
  6. Поки покриття не застигло, пальцями або пінцетом розмістити на ньому цукровий перли та інші яскраві і блискучі кондитерські посипання, і поставити в холодильник для застигання.

Різнокольорове мереживо з крему

Цей незвичайний декор дуже легкий у створенні і нанесенні. Для цього знадобиться крем, добре тримає форму (наприклад, класичний вершковий на маслі), яскраві харчові барвники і кондитерські шприци і насадками у формі стрічок.

Процес створення «мереживного» торта доступний кожному:

  1. Крем розділити на кілька рівних порцій, в кожну додати гелевий харчовий барвник обраного кольору і змішати до чистого і яскравого відтінку.
  2. Розкласти кольоровий крем в кондитерські шприци, обладнані насадками з отворами у формі стрічок, однаковими за величиною і діаметру .
  3. Для нанесення першого мереживного шару взяти шприц з кремом будь-якого обраного кольору, перевернути наконечник більш широкою частиною отвору вниз і нанести лінію по всьому колу торта в самій нижній частині бічних сторін.
  4. кремом іншого кольору нанести наступну лінію по колу, відступивши від першої на 5-7 мм вгору.
  5. Наступні «мереживні стрічки» наносити одну за одною, на свій розсуд чергуючи кольору, до досягнення поверхні.
  6. Повернувши наконечник чергового кондитерського шприца більш широкою частиною отвору вниз, нанести смугу з крему по колу верхньої частини десерту.
  7. Продовжувати наносити «мереживні стрічки», просуваючись до середини і чергуючи кольору.

Незалежно від способу прикраси поверхні торта, який готується на день народження дівчини (35 років), його бічні поверхні можна покрити суцільним шаром яскравою різнобарвною цукровою посипання. Таке доповнення виглядає красиво як на святковому столі, так і на фото, зробленому на пам’ять.

Відео про приготування торта на 35 років дівчині

Рецепт приготування оригінального торта дівчині:

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал