Торт “Капрі” – дуже смачний та ніжний десерт, Ви просто закохаєтесь в нього

Є два рецепти торта “Капрі”. Один варіант з печивом, а інший з підсушеною скоринкою безе. В рецепті другий варіант, тому що мені більше подобається ці висушені коржі, ніж печиво, і чомусь вони мені більше підходять для фруктових тортів.

Торт “Капрі”

Торт "Капрі" - дуже смачний та ніжний десерт, Ви просто закохаєтесь в нього

Інгредієнти:

  • 6 яєчних білків
  • 10 столових ложок цукру
  • 1 столова ложка оцту

Желе:

  • 300 г полуниці
  • води
  • полуничний пудинг
  • 4 столові ложки цукру

Ванільний крем:

  • 600 мл молока
  • 6 жовтків
  • 6 столових ложок борошна
  • 4 столові ложки цукру
  • 1/2 маргарину і 100 г цукрової пудри (або 100 мл збитих солодких вершків)

Додатково:

  • 100 г шоколаду і збитих вершків

Покроковий рецепт приготування:

  1. Збийте міцні яєчні білки і цукор, потім додайте оцет і все добре перемішайте.
  2. Розігрійте духовку до 150 градусів і поставте її на деко розміром приблизно 20х30 см, потім покладіть папір для випікання, викладіть білки, розрівняйте і дайте висохнути не менше години. (Сушила півтори години).
  3. Зніміть підсохлу скоринку, зніміть папір і дайте повністю охолонути.
  4. Процідіть або змішайте полуницю, потім додайте води до 500 мл.
  5. Пудинг і цукор розмішати з 100 мл води і, коли закипить, проварити. Дати охолонути, має бути теплим і набухнути.
  6. Взяти 600 мл молока, щоб збити жовтки, борошно і цукор, потім довести решту до кипіння і варити, помішуючи. Дати повністю охолонути.
  7. Маргарин збити з цукровою пудрою і додати в охолоджений пудинг або збити солодку сметану і додати в охолоджений крем.
  8. Покладіть корж в деко, в якому ви сушили корж, потім розтопіть шоколад з 2 столовими ложками олії і змастіть, дайте охолонути.
  9. Залийте желе шоколад і розрівняйте, воно вже має бути желейним, але не затягнутим повністю, але не гарячим, щоб витікало, було теплим. Залиште в морозилці на 10 хвилин, потім дістаньте і покладіть ванільний крем.
  10. Збиті вершки збити і нанести поверх ванільного крему.
  11. Готовий торт “Капрі” поставте остигати на кілька годин, а потім подавайте до столу.
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
Натискаючи на кнопку "Відправити коментар", Я даю згоду на обробку персональних даних і приймаю політику конфіденційності