Торт “Ефектний” – дуже смачний та простий у приготуванні десерт

Торт з делікатесами. Торт складається лише з бісквіта, із вставкою з маку та пудинговою. Зверху — ласощі та желе. Звучить просто, правда?
Приготувати торт справді не складно, хто з вас спробує?

Торт "Ефектний" - дуже смачний та простий у приготуванні десерт

Рецепт для великого дека:

Бісквіт:

  • 6 яєць
  • 180 г пшеничного борошна
  • 210 г цукрової пудри
  • 60 г картопляного борошна

Губка мак:

  • 6 яєць
  • 200 г цукрової пудри
  • 200 г меленого борошна
  • 2 столові ложки манної крупи
  • чайна ложка розпушувача

Маса:

  • 2 крем-пудинги
  • літр молока
  • 2 кубики вершкового масла 82%

Додатково:

  • 3 пачки печива.
  • 2 желе + 900 мл окропу

Покроковий рецепт приготування:

  1. Бісквіт – збити білки в тугу з дрібкою солі. Поступово додайте цукор, потім жовтки. На завершення додайте просіяне борошно і легко перемішайте, поки інгредієнти не з’єднаються.
  2. Випікати на деку, застеленому папером для випічки, при 170 градусах 40 хвилин. До сухої палички.
  3. Бісквіт з маком – жовтки розтерти з цукром. Додайте в масу мак, манну крупу і розпушувач. У другій мисці збийте білки до стійкої стійкості.
  4. Потім ложкою перемішати з маковою масою. Випікати у формі, застеленій папером для випічки, при 180 градусах 40 хвилин.
  5. Готуйте пудинги так, як написано на упаковці. Охолоджуємо. Вершкове масло розмішати до світлого стану (близько 10 хвилин), потім додати ложку пудингу. І перемішуємо до утворення однорідної маси.
  6. Білий бісквіт розріжте навпіл уздовж. Першу частину поміщаємо в кондитерську форму.
  7. Пунш з водою, цукром і лимоном. Викладаємо 1/3 пудингової маси. Потім викладаємо макове печиво.
  8. Пробиваємо і наносимо 1/3 маси. На цей бісквіт, який також пробиваємо і викладаємо на нього останню частину маси.
  9. Викласти ласощі на масу і залити все застиглим желе.
  10. Охолоджуємо в холодильнику.
    Насолоджуйтесь домашньою випічкою і смачного!
Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал