Хе з судака – 4 найкращих рецепта в домашніх умовах з покроковими фото

Хе з судака – це дуже яскраве, соковите і ароматне частування для вашого домашнього або святкового столу. Приготувати апетитну страву з корейських мотивів зовсім нескладно. Для цього використовуйте нашу перевірену кулінарну добірку з чотирьох найкращих рецептів в домашніх умовах з покроковими фото і докладним описом процесу. Розміркуйте своє меню!

Класичне хе з судака з оцтом

Класичне хе з судака з оцтом виходить неймовірно соковитим і насиченим за смаком. Приготувати таке частування своїми руками зовсім нескладно. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої добірки. Порадуйте себе і приємно здивуєте близьких!

Час готування – 6 годин

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Філе судака – 1 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 кг.
  • Морква – 150 гр.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Оцет столовий 9% – 60 мл.
  • Соус соєвий – 80 мл.
  • Сіль – 0,5 ст.л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч.л.
  • Перець болгарський – 150 гр.
  • Перець гострий стручковий – 30 гр.
  • Олія – 50 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Філе судака очищаємо від кісточок і нарізаємо невеликими брусочками.

Крок 2. Перекладаємо підготовлені рибні шматочки в глибоку миску.

Крок 3. Доповнюємо рибу оцтом і подрібненим часником. Добре перемішуємо і ставимо в холодильник на 6 годин.

Крок 4. В цей час підготуємо овочі. Морквину натираємо на терці, цибуля ріжемо тонкими півкільцями, солодкий перець – соломкою. Перець гострий дрібно обробляємо ножем.

Крок 5. Цибулю з морквиною і перцями кладемо в сковороду з олією. Тушкуємо на невеликому вогні близько 5 хвилин, постійно помішуючи. Даємо охолонути.

Крок 6. До охололих овочів додаємо рибу, сіль, спеції і соєвий соус. Добре все перемішуємо і знову ставимо в холодильник на 6 годин до повної готовності.

Крок 7. Класичне хе з судака з оцтом готове. Подавайте до столу і швидше пробуйте!

Хе з судака по-корейськи

Хе з судака по-корейськи – це оригінальне частування для вашого свята або домашнього столу. Такий апетитний продукт можна подавати з хлібом або гарячими гарнірами. Для приготування яскравого корейського страви використовуйте перевірений рецепт з нашої кулінарної добірки.

Час готування – 3 години

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Судак – 500 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець чилі – 2 гр.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Коріандр мелений – 1 ч.л.
  • Тім’ян – 0,5 ч.л.
  • Тмін – 0,5 ч.л.
  • Ягода ялівцю – 4 шт.
  • Перець запашний горошок – 5 шт.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Оцет столовий 9% – 1,5 ст.л.
  • Олія – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2. Судака очищаємо від шкірки і добре промиваємо під водою.

Крок 3. Далі рибу нарізаємо тонкими скибочками. Видаляємо кісточки.

Крок 4. Викладаємо рибні шматочки в глибоку тарілку. Доповнюємо сіллю, чорним молотим перцем і половиною оцту. Перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.

Крок 5. Морквину очищаємо і натираємо на терці для корейської моркви.

Крок 6. Овоч посипаємо сіллю і поливаємо залишилися оцтом. Перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.

Крок 7. З’єднуємо рибу з морквою. Сюди ж відправляємо подрібнений часник і гострий перець чилі.

Крок 8. На розігріту сковороду кладемо товчені в ступці горошини запашного перцю, ягоди ялівцю, розламаний лавровий лист і залишилися сухі спеції.

Крок 9. Поливаємо спеції олією і прогріваємо всі разом дві хвилини.

Крок 10. Виливаємо ароматне масло на рибу з овочами через дрібне сито. Перемішуємо і прибираємо в холодильник на 2 години.

Крок 11. Перед подачею доповнюємо заготівлю подрібненої петрушкою і знову перемішуємо.

Крок 12. Хе з судака по-корейськи готове. Подавайте до столу і угощайтесь!

Хе з судака з цибулею і морквою

Хе з судака з цибулею і морквою виходить дуже соковитим, ароматним і насиченим за смаком. Приготувати таке частування в домашніх умовах зовсім нескладно. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої добірки. Порадуйте себе і близьких!

Час готування – 7 годин

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе судака – 700 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Есенція оцтова 70% – 1 ст.л.
  • Олія – 0,5 ст.
  • Зерна коріандру – 1 ст.л.
  • Паприка молота – 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Соус соєвий – 2 ст.л.
  • Вода – 0,5 л.

Процес приготування:

Крок 1. Філе добре промиваємо і звільняємо від кісточок.

Крок 2. Далі рибу нарізаємо соломкою.

Крок 3. Викладаємо шматочки в каструлю рівним шаром.

Крок 4. Заливаємо сумішшю з води і оцтової есенції. Ми залишаємо на 5-6 годин.

Крок 5. Через зазначений час промиваємо рибу під водою і відкидаємо її на друшляк.

Крок 6. Натираємо морквину на терці.

Крок 7. Подрібнюємо очищену ріпчасту цибулю.

Крок 8. Цибулю обсмажуємо до м’якості на олії.

Крок 9. Додаємо до неї моркву. Перемішуємо і готуємо до м’якості моркви.

Крок 10. Рибу знову кладемо в каструлю. Засипаємо її сіллю і спеціями зі списку.

Крок 11. Добре все перемішуємо.

Крок 12. Викладаємо до риби овочеву засмажку.

Крок 13. Добре перемішуємо вміст і прибираємо в холодильник на півтора-дві години.

Крок 14. Хе з судака з цибулею і морквою готове. Подавайте до столу і оцінюйте!

Хе з судака в рослинній олії

Хе з судака в рослинній олії – це цікаве за смаком частування для вашого свята або домашнього столу. Такий яскравий продукт можна подавати з хлібом або гарячими овочевими гарнірами. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.

Час готування – 12 годин

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Філе судака – 1 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Олія – 100 мл.
  • Есенція оцтова 70% – 2 ст.л.
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Соус соєвий – 2 ст.л.
  • Коріандр мелений – 1 ч.л.
  • Приправа для риби – 1 ч.л.
  • Паприка солодка – 1 ч.л.
  • Перець червоний мелений – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо інгредієнту за списком.

Крок 2. Рибне філе нарізаємо соломкою і перемішуємо з сіллю і оцтової есенцією.

Крок 3. Ми залишаємо маринуватися на 30 хвилин.

Крок 4. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями, морквину натираємо на терці для корейської моркви. Викладаємо овочі в глибоку миску.

Крок 5. Відправляємо до овочів спеції, подрібнений часник. Виливаємо прогріту олію.

Крок 6. Викладаємо до овочів рибу, перемішуємо і прибираємо в холодильник на ніч.

Крок 7. Перед подачею доповнюємо заготівлю тонкою соломкою свіжого огірка.

Крок 8. Хе з судака в рослинній олії готове. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал