Цей рецептик спеціально для тих, хто любить кокос у випічці, тортик дуже легко готується із простих інгредієнтів. Аромат просто неймовірний – це швидкий рецептик, яким Ви можете порадувати рідних у будь-який час! Рекомендую приготувати, особливо, тим хто любить “десерти на швидку руку”.
Залишіть у коментарі будь-який смайлик, якщо Вам подобаються такі рецепти.
ТОРТ «РАФАЕЛЛО» БЕЗ ВИПІЧКИ
Список потрібних інгредієнтів:
Пудинг:
- Молоко – 1 л
- Цукор 200 грам
- Борошно пшеничне – 60 грам
- Крохмаль картопляний – 60 грам
- Жовтки – 2 шт
- Ванільний екстракт – 1 ч. л.
- Вершкове масло – 200 грам
Додатково:
- Печево – приблизно 250 грам
- Кокосова стружка – 100 грам
Покроковий рецепт приготування:
- Для початку приготуємо пудинг: з молока відлити склянку, перелити в більшу миску, додайте цукор, пшеничне борошно і крохмаль, яєчні жовтки і ванільний екстракт.
- Ретельно перемішати вінчиком, щоб не було грудочок. Решту молока закип’ятити.
- У кипляче молоко влити молоко з цукром, борошном, жовтками та ванільним екстрактом, увесь час помішуючи. Довести до кипіння та зняти з вогню.
- Накрийте верх харчовою плівкою або фольгою, щоб не утворювалася скоринка.
- Підготовлений таким чином пудинг відставити до повного остигання.
- Масло збити до пишності. Зніміть фольгу з охолодженого пудингу і ретельно перемішайте.
- Зменшіть швидкість міксера і додайте до масла пудинг. Вистелити форму розміром 25×25 пергаментом (або харчовою плівкою), викладіть перший шар печива, змастіть шаром крему та повторіть шари, доки інгредієнти не закінчуться.
- Посипте все кокосовою стружкою. Поставте торт у холодильник, бажано на ніч.
Для більш насиченого кокосового смаку можна додати кокосову стружку ще й крем або приготувати пудинг на кокосовому молоці.
Перевірений рецепт з інтернету.