Нагетси – 9 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

b85b2fbc5951f0c59aff0a8ed969f318

Нагетси — це ситне частування в апетитній скоринці, яке можна приготувати з різних видів м’яса і птиці. Страву запікають в духовці, смажать на сковороді або готують у фритюрі. Як панірування використовують чіпси, несолодкі кукурудзяні пластівці, хлібні крихти, панірувальні сухарі або суміш з борошна і спецій. Закуска виходить ніжною всередині і хрусткою зовні.

Курячі нагетси в паніровці на сковороді

Курячі нагетси в паніровці на сковороді – страва, яка ідеально для ситних перекусів. Нескладний процес під силу кожному. Нагетси підходять для галасливих компаній в якості закуски до пінних напоїв, перегляду серіалів і просто ситного обіду або вечері. Смачно і без клопоту!

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 35 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 450 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • Хліб білий – 150 гр.
  • Соєвий соус – 1 ст.л.
  • Олія – для смаження.
  • Сіль – 0,25 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 0,25 ч.л.
  • Борошно – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти для апетитної закуски.

8444b41bf7212795ef0ea769c4d15e7f

Крок 2. Промивши куряче філе під краном, видаляємо вологу паперовими рушниками і ділимо на сегменти середньої величини.

db943a3a60453b93104a82181e5984ff

Крок 3. Перекладаємо курку в об’ємну миску.

6cd3b02584f678d07e883000d7e38c61

Крок 4. Розбиваємо одне яйце в окремий посуд і збовтуємо. Поливаємо яєчною сумішшю курку.

39738f4ef9286da4578096e3f087fbf5

Крок 5. Здобрюємо соєвим соусом.

0b8ed17e159725e5a07f6013ee030fe1

Крок 6. Приправляємо сіллю і молотим перцем. Розмішавши компоненти, даємо постояти чверть години.

c4dcfe5950d49475858d7ca1141afb81

Крок 7. З хліба зрізаємо кірки, а м’якуш розрізаємо на квадратики.

c9de9f21d6bffe9dc1eb9be4d12d29ab

Крок 8. Подрібнюємо шматочки в крихту гострим ножем або використовуючи блендер.

03e0f7cd39cd7da204615f258cc8c6e1

Крок 9. Прогріваємо суху сковорідку і висипаємо крихти. При розмішуванні підсмажуємо до хрусткого стану.

c9ec52a7a4a39e1581929e5ee5513c0d

Крок 10. На плоску тарілку висипаємо борошно. Беремо другу тарілку і пересипаємо частину крихт. У третю миску розбиваємо 2 яйця і збовтуємо.

38d6b54e1bf92661003ff8e7abcd4299

Крок 11. Курку перекладаємо на сито, щоб позбутися від зайвого маринаду. Кожен шматочок обвалюємо в борошні.

d4cf826daef141dc57e39c76e69d55f5

Крок 12. “ Купаємо ” у збитих яйцях.

bde7dc02070a7b0127f1ca966a1dd910

Крок 13. Шматочки посипаємо з усіх боків крихтами. Повторюємо дії з усією куркою.

b9fc566d53a8b1ee90e45b191837c9a4

Крок 14. Розміщуємо сковороду на сильному вогні. Наливаємо олію і прогріваємо. Опускаємо нагетси в киплячу олію. Рівень повинен доходити до половини заготовок.

162a89b1122f4ae7f28de79e21b5017d

Крок 15. Шматочки, перевертаємо і обсмажуємо 3 хвилини.

539ea37a424a4c4a9ac3bb9a05700065

Крок 16. Перекладаємо нагетси на серветки. Коли масло стече, нагетси кладемо на тарілку.

bb5150418dfaa89f4c1ed81c49362bd3

Крок 17. Доповнюємо страву кетчупом або іншим соусом.

9b514c240d947f74a2849f977c11ba28

Крок 18. Прикрашаємо листочками зелені. Подаємо до столу. Смачного!

31c0e57dfd2717fd183792981c36accf

Курячі нагетси в духовці

Курячі нагетси в духовці – страву, яку оцінять всі, хто дотримуються дієти, правильно харчуються і не їдять смажену їжу. Приготування закуски не завдасть незручностей. Додатково приготуємо домашній соус до частування. Нагетси припадуть до душі і дітям, і дорослим.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 4 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Пластівці вівсяні “ Екстра ” дрібні – 0,5 ст.
  • Сухарі для панірування – 0,5 ст.
  • Кунжутне насіння – 1-2 ст.л.
  • Гранульований часник – 1 ч.л.
  • Оливкова олія – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Петрушка – за бажанням.

Соус:

  • Томати великі – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ч.л.
  • Соус томатний – 1 ст.л.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сушений орегано – 0,5 ч.л.
  • Оливкова олія – 1-2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо соус. Сполоснувши великі помідори, обдаємо їх окропом, а потім крижаною водою. Видаляємо шкірку. Розрізавши навпіл, вичищаємо насіння і ріжемо м’якоть, як можна дрібніше. Очистивши і промивши цибулю з часником, подрібнюємо кубиками. Прогріваємо оливкову олію в сотейнику. Кладемо часник.

c814c9b841fc84f954cce6f2ab8d4c28

Крок 2. Обсмаживши півхвилини, закидаємо цибулю. Розмішавши, підсмажуємо до рум’яності. Через 7 хвилин додаємо томатний соус з помідорами. Тушкуємо 7 хвилин. Кладемо цукор і солимо. Приправляємо орегано. Тушкуємо 10 хвилин. Відключаємо нагрів і остуджуємо півгодини. Переміщаємо в холод ще на півгодини.

468606fe428313ae36cd480b961f0136

Крок 3. Включаємо розігрів духовки, встановивши 220 ° С. Деко промазуємо оливковою олією або застеляємо антипригарним пергаментом. Куряче філе нарізаємо скибочками, попередньо промивши і обтерши від вологи. Дотримуємося розмірність заготовок, щоб процес готування відбувався рівномірно.

4d202ed5dfa4f3e87c40a1f1f2406f5e

Крок 4. Збовтуємо яйця в піалі виделкою або, застосувавши вінчик. Окремо з’єднуємо вівсяні пластівці, кунжут і сухарі. Солимо і приправляємо гранульованим часником. Добре розмішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися.

92dca0b6fcc982a424e82edfc2cd6769

Крок 5. Опускаємо куряче філе в яєчну суміш. Щедро умочаємо. Переклавши в панірування, грунтовно обвалюємо в сухих компонентах. Для кращої зчеплення, повторюємо дії двічі.

960ce056c8c63a3a75ba3f99801c74a6

Крок 6. Заготовки укладаємо в підготовлену форму. Зменшуємо температуру до 180 ° С. Поміщаємо деко в гарячу духовку на чверть години. В середині процесу шматочки допускається перевернути.

057d0c5a348e8e3d64dbb82af2f2c161

Крок 7. Закуску перекладаємо на дерев’яну дошку. За бажанням прикрашаємо петрушкою. Доповнюємо приготованим соусом. Смачного!

e0b4a9713547083a973dd3c4288cd51e

Домашні курячі нагетси з сиром

Домашні курячі нагетси з сиром готуються на сковороді менш ніж за півгодини. Апетитна страва гармонійно вписується в повсякденне і святкове меню. Процес виконання абсолютно не обтяжить. Нехитрі маніпуляції перетворять прості продукти в чудову закуску.

Час готування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 220 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно вівсяна – 40 гр.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Сіль – 4 гр.
  • Перець чорний мелений – 3 гр.
  • Борошно пшеничне – 40 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо інгредієнти.

Крок 2. У високу піалу відправляємо по 40 грамів двох видів борошна. При бажанні використовуємо тільки один вид. Солимо і перчимо. Розмішуємо.

45355f527ed61f8a2e9c6816297ab184

Крок 3. До сухих компонентів натираємо 2 невеликих зубчика часнику і 50 грамів твердого сиру. Альтернативою свіжому часнику може бути гранульований часник. Перемішуємо вміст.

e0a4c34b893d09d29765d7ff4ec26909

Крок 4. Ополоснувши філе, промакуємо серветками. Ріжемо скибочками. Солимо і перчимо.

73c340218e311968eeb988838d891f4e

Крок 5. Розбивши яйце, об’єднуємо до однорідності. Опускаємо присмачені курячі скибочки і розмішуємо, щоб шматочки покрилися яєчною сумішшю.

91351ea51855f5b826bb8ab1a865d8bb

Крок 6. Паніруємо курку в суміші, грунтовно обвалюючи. Щоб панірування рівномірно розподілилася, знову опускаємо в яйце і повторно паніруємо.

fbae4b7ab843264847d6d28977d9c311

Крок 7. Добре прогріваємо сковороду з олією при сильній температурі. Розділимо заготовки по розпеченій поверхні, зберігаючи невелику відстань між шматочками. Зменшуємо нагрів до помірного полум’я. Обсмажуємо 5 хвилин, перевертаємо і повторюємо маніпуляцію.

3f4039138a29f0e61dab2fa9047577ad

Крок 8. Приготовлені нагетси кладемо на загальну тарілку. Доповнюємо соусами або овочами. Смачного!

944327493a502ce0ec029874e964e574

Курячі нагетси в кукурудзяних пластівцях

Курячі нагетси в кукурудзяних пластівцях готуються максимально легко. Апетитна хрустка панірування робить стоаву дуже смачною. М’ясна закуска стане улюбленим частуванням і для дітей, і для дорослих. Блюдо підійде для будь-якого випадку – будь то будній день або святкова подія.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 25 шт.

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 700 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Пластівці кукурудзяні без цукру – 150 гр.
  • Молоко – 50 мл.
  • Олія – 300 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Борошно – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Збираємо інгредієнти в необхідній кількості.

Крок 2. Обполоснувши і промокнув куряче філе від вологи паперовими рушниками, розрізаємо птицю на зручні сегменти.

fdb8c0ba653ffefa55d15dc42c78397e

Крок 3. 50 грамів борошна розділимо по плоскій тарілці. Солимо і перчимо. Розмішавши, кладемо курку, паніруємо і обтрушуємо від надлишків панірування.

2a46e7cf3fc58660d7bddca4ca03110b

Крок 4. У піалі збовтуємо яйце і 50 мілілітрів молока. Солимо і розмішуємо. Занурюємо запаніровану курку.

5dc4842a9c94c4e4df1134d00de814f4

Крок 5. Кукурудзяні пластівці трохи розминаємо качалкою. Висипаємо на тарілку. Викупавши курку в яєчній суміші, перекладаємо в крихту з кукурудзяних пластівців. Паніруємо, щоб не було порожньої поверхні.

89bba5137b39f76cab438346e66aa7ac

Крок 6. На вогні розміщуємо сотейник з олією. Розігріваємо і акуратно занурюємо нагетси в киплячу олію. Обсмажуємо 3 хвилини, не забуваючи перевертати шматочки для рівномірної прожарювання.

0f72e0b779468745d3b20c1bbfadb5ac

Крок 7. Готуємо ємність, вистелену паперовими рушниками або серветками. Перекладаємо готові шматочки. Коли жир стече, перекладаємо закуску на тарілку. Доповнюємо кетчупом або іншим соусом.

b584a4c71db8e9e1dc8bafe9e47a1155

Крок 8. Блюдо з хрусткою скоринкою презентуємо близьким.

4ed1d4ae7a72b687ace63f816b8e2810

Крок 9. При бажанні прикрашаємо зеленню або доповнюємо овочевий нарізкою. Смачного!

7b7c07997d86ccae984c8cd74cc67c91

Домашні нагетси в чіпсах

Домашні нагетси в чіпсах – дивовижна закуска, відірватися від якої просто неможливо. Приготування нагетсів не завдасть проблем. Процес досить простий і займає мінімум часу. М’ясо залишається соковитим всередині і неймовірно хрустким зовні. Діти завжди залишаються в захваті.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Яйця – 1 шт.
  • Чіпси солоні – 150 гр.
  • Молоко – 1 ст.л.
  • Олія – 300 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Борошно – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Знадобляться такі продукти. Чіпси беремо натуральні без додаткових ароматизаторів.

Крок 2. З філе видаляємо плівки і наявний жир. Промиваємо під краном і обсушуємо. Ріжемо, як показано на фото. Посипаємо сіллю і молотим перцем.

639c73ce9349eaf490c1f72b1d34bb36

Крок 3. На плоску тарілку насипаємо 3 столові ложки борошна. Розподіливши інгредієнт по поверхні, викладаємо курку. Запанувавши, струшуємо надлишки борошна.

712306eb7c8a585935e3ab32868cb3b4

Крок 4. 1 яйце розбовтуємо з ложкою молока, використовуючи вилку або ручний вінчик. Трішки солимо. Розмішавши, занурюємо заготовки. Пару раз перевернувши, переходимо до наступного кроку.

08b490dea5deaacb98d97da45f66013e

Крок 5. Чіпси кладемо в подрібнювач і імпульсами провертаємо, щоб вийшли дрібні шматочки. Можна використовувати ступку або скалку і подрібнити чіпси вручну.

ef0b5b0994294014870313e74ff51109

Крок 6. Крихту пересипаємо на тарілку і кладемо курку. Перевертаємо кілька разів, щоб чіпси рівномірно прилипли до яєчної суміші. Повторюємо дії з усіма шматочками.

2db3d54d0dfa71baf232c45c97ba5271

Крок 7. У сотейник виливаємо олію і поміщаємо на вогонь. Вибираємо вузьку посудину, щоб не було перевитрати масла. Добре прогрів масло, опускаємо заготовки і смажимо не більш 3-х хвилин, не забуваючи перевертати нагетси для рівномірної прожарювання.

a93eba50b3e625240d1cbf8520b11c3c

Крок 8. За допомогою шумівки обережно дістаємо готові нагетси. Кладемо на серветки або паперові рушники. Коли надлишки олії вбереться, сервіруємо блюдо.

de4a27a2576ad5e445021d8c7657b0d1

Крок 9. Презентуємо частування, поки нагетси не охололи, а панірування не втратила свою хрусткість. Доповнюємо томатним соусом.

8a345dc8b68550f817b81ecc9e62c291

Крок 10. Насолоджуємося закускою. Смачного!

b97fb0d114376902591f9205909ae76d

Рибні нагетси в домашніх умовах

Рибні нагетси в домашніх умовах виходять максимально смачними і ситними. На відміну від інших рибних страв, нагетси завжди користуються великою популярністю серед дітей. Домашній фастфуд розлітається моментально. Закуска підходить як для дитячих свят, так і швидких перекусів.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 1 ч. 00 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе риби – 500 гр.
  • Яйця – 4 шт.
  • Сухарі панірувальні – 200 гр.
  • Олія – 300 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Борошно – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. На робочій поверхні розкладаємо продукти для рибної закуски.

Крок 2. Беремо свіже філе або заздалегідь розморожуємо заморожений продукт. Ополіскуємо під краном, витираємо вологу серветками.

37282518a71e4fe495478e841eaa0ff5

Крок 3. Ділимо філе на смужки. Посипаємо сіллю і перцем.

46caa1593dc6f5b70e162bab0db6d763

Крок 4. Готуємо 3 невеликих ємності. В одну насипаємо панірувальні сухарі, в другу – борошно. У третій – збовтуємо яйця.

e774d65d012f196592466fc33ac7890f

Крок 5. Рибні шматочки перевертаємо в борошні, паніруючи з усіх боків. Надлишки струшуємо.

c0e732c4e6d4b8f7fb5523bb2503dbb1

Крок 6. Опускаємо в яєчну субстанцію.

f3596c42eff4b65f64a9fa516d98700b

Крок 7. Перекладаємо в сухарі і добре обвалюємо. Для щільної скоринки повторюємо все маніпуляції двічі.

94ddd187fdfa4351bfc5956a4c2d2cc7

Крок 8. Олію наливаємо в вогнетривкий посуд і розміщуємо на середньому полум’я. Добре прокаливши, кладемо кілька заготовок, щоб вони рівномірно обсмажувалися. Перевертаємо і смажимо до золотистого відтінку.

0c4d955bcea58a742ed6040d27f726ab

Крок 9. На плоску тарілку кладемо кілька шарів серветок. Перекладаємо готові нагетси, щоб позбутися від надлишку масла.

4859a800c9bc682d6782bfdee380a45e

Крок 10. Сервіруємо рибні нагетси.

0e855c7cc5ce8862b15f01c67d657c39

Крок 11. Доповнюємо закуску свіжими овочами і подаємо улюблений соус. Смачного!

e91720e72609e40b9357dac73eeb172d

Нагетси з курячого фаршу

Нагетси з курячого фаршу володіють ніжною текстурою. Незвичайно смачні нагетси зникають як гарячі пиріжки. Якщо має бути застілля в галасливій компанії, це частування ідеальний варіант. Завдяки фаршу, нагетси не втрачають свою ніжність навіть після охолодження.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 400 гр.
  • Білок яєчний – 1 шт.
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 40 гр.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Сік лимонний – 1 ч.л.
  • Олія – 50 мл.
  • Сіль – 3 гр.
  • Суміш перців – 1 гр.
  • Цибуля-порей – 30 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Промивши і обсушити куряче філе, нарізаємо його смужками.

813fd7981039ff6748b249b795cc2822

Крок 2. У електром’ясорубці встановлюємо дрібну сітку і перекручуємо філе.

affc1cc37235f6da10491c3060145523

Крок 3. Подрібнюємо цибулю-порей і натираємо на терці сир. Пересипаємо до фаршу.

5e88ef90be02dc986d761dc104e808f0

Крок 4. Приправляємо сіллю і перцем.

d663b5587cc026e48c2630a849f1698b

Крок 5. Поливаємо соком лимона.

1b2436f366df99d58b06b545a466f958

Крок 6. Вводимо яєчний жовток. Ретельно вимішуємо масу до однорідної консистенції.

691258b55772dda3a804e5043ae0d38f

Крок 7. Обробну дошку застеляємо пергаментом або використовуємо харчову плівку. Формуємо пласт висотою 1 сантиметр. Довжину майбутніх нагетсів визначаємо самостійно. Поміщаємо в морозильну камеру на півгодини.

feb97445e11c5f17f7f477a1712337e6

Крок 8. Підморожену заготівлю ділимо на нагетси однакового розміру.

9b821005b3c094b69477c175c8b97622

Крок 9. Збовтуємо білок.

9b55341df8a3e0665fc06c297a2c898c

Крок 10. У тарілку насипаємо сухарі для панірування.

7a53e63388d0680122c9fa5d634f65ff

Крок 11. Обвалюємо заготовки в білку.

6e7d3c4c84a31cf869f6d2767b737d52

Крок 12. Паніруємо в сухарях, перевертаючи кілька разів, щоб панірування взялася рівним шаром.

53287b5cbb66a09ebeee8cf508a8cd5d

Крок 13. Прогріваємо олія в сковороді. Опускаємо нагетси в гарячу олію і обсмажуємо 4 хвилини. Перевертаємо і смажимо ще 3 хвилини.

4b78c0ef35b6d21c2ba244c1a15f4830

Крок 14. Промокнувши зайву олію серветками, приступаємо до дегустації. Смачного!

c9df3e569dfcaf52625354acb74a425c

Нагетси з індички в домашніх умовах

Нагетси з індички в домашніх умовах – закуска, яка готується дуже швидко. Якщо ви любите покупної фастфуд, то домашні нагетси полюбите ще більше. Дивовижне частування з’їдається моментально. Нагетси доповнюють різними соусами – кисло-солодким, сирним, кетчупом або майонезом.

Час готування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе індички – 300 гр.
  • Яйця – 1 шт.
  • Панірувальні сухарі – 3 ст.л.
  • Сир твердий – 30 гр.
  • Олія – 50 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паприка – 1 ч.л.
  • Борошно – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Збираємо продукти.

Крок 2. Ополіскуємо філе індички і обтираємо вологу, застосувавши серветки. Розрізаємо сегментами зручної величини. Солимо і перчимо.

db490234b10364e44c20ea1fd2d7a6d7

Крок 3. На тарілку насипаємо 3 столові ложки сухарів. Доповнюємо паприкою і дрібно натертим сиром. Розмішуємо.

020ba241c63b962b3f69e59b5e624b11

Крок 4. Окремо збиваємо яйце, використовуючи вінчик або вилку. У третю тарілку кладемо 2 столові ложки борошна. Борошно може бути пшеничного, рисової або кукурудзяної.

35e44ea44b296cee52368de7ee93f191

Крок 5. Прогріваємо 50 мілілітрів олії в товстостінній сковороді, встановивши її на сильному полум’ї. Птицю паніруємо в борошні. Перевертаємо шматочки, щоб борошно взялася рівним шаром. Зайву борошно обтрушуємо.

110e12849787512d9c2d775485889027

Крок 6. Занурюємо філе в яєчну субстанцію.

df0d34a5304ea108d129a20bb3874a1a

Крок 7. Струсивши від надлишків яєчної субстанції, перекладаємо в суміш з сухарів і сиру. Перевертаємо шматочки, щоб панірування прилипла рівним шаром.

8fa3bbb104feabbf39f9fa1e676257d0

Крок 8. Опускаємо нагетси в киплячу олію, злегка зменшуємо нагрів. Смажимо до золотистості, після чого перевертаємо і доготовляємо. Корочка повинна бути рівномірно прожарена.

6a4f20622ad2af9bbd9f789ee389843b

Крок 9. Рум’яні нагетси кладемо на паперові рушники або серветки. Зайве масло вбереться.

d23a6b528dc2d0017d6958c8a2abbe8a

Крок 10. Велику тарілку заповнюємо хрусткими нагетсами. Робимо нарізку зі свіжих овочів. Іноді до нагетсів подають картоплю фрі або пюре за бажанням. Доповнюємо соусами і насолоджуємося, поки нагетси гарячі. Смачного!

fad7a56f4ba61e02ce6d0dfbd95eca0a

Домашні нагетси зі свинини

Домашні нагетси зі свинини займуть півгодини вашого часу на своє виконання. Блюдо готують для щоденного вживання або для особливого події. Ситна закуска залишається апетитною навіть після охолодження. З зеленню і овочами нагетси зникають швидше, ніж готуються. Тому слід готувати подвійну, а то і потрійну порцію, щоб кожен зміг покуштувати дивовижне частування.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Свинина – 250 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 70 гр.
  • Олія – 70 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Збираємо інгредієнти. Свинину зачищаємо від плівок і обполіскуємо. Застосувавши серветки, насухо промакуємо.

Крок 2. Нарізаємо м’ясо спочатку вздовж, потім кожен стейк смужками. Дотримуємося розмірність, щоб блюдо виглядало привабливо і апетитно.

77f2481eb0c48a8555d8480030b7d81a

Крок 3. Переклавши заготовки в ємність, розбиваємо до них яйце. Приправляємо спеціями і прянощами на розсуд. Можна вчинити навпаки – збовтати яйце з приправами, а потім “ обваляти ” нарізку.

8d0fa52310ce4de007ed7477a68ca52c

Крок 4. Перемішуємо продукти, щоб кожен шматочок покрився яєчною сумішшю.

c52abf200a420ecd4130b0f113f511ce

Крок 5. Насипаємо сухарі в окремий посуд. Перекладаємо м’ясо і по черзі паніруємо кожен шматочок свинини, перевертаючи з боку в бік, щоб не залишалося прогалин.

86d83a0e3f2602b6d33531c530820519

Крок 6. Розмістивши сковорідку з товстим дном на конфорці, встановлюємо сильний нагрів і виливаємо 70 мілілітрів олії. Зменшуємо полум’я до середнього. Розділимо по гарячій поверхні нагетси і підсмажуємо до хрусткої скоринки.

2529bb8823610ef9fa44c3adbffa0816

Крок 7. Перевертаємо шматочки час від часу, щоб жарка відбувалася рівномірно і скоринка стала одного кольору.

da9f0d45f2f2a4511a12d4341cfc5644

Крок 8. Сервіруємо частування, присипаємо зеленню за бажанням. Макао м’ясо в соус і дегустуємо. Смачного!

f9dfb1d6ffe7f42ae670625c1c614ecc

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал