Торт без випічки “Лабіринт кохання” – дуже смачний рецепт з покроковим фото

Швидкий торт без випічки для любителів кисло-солодких смаків. Виходить дуже смачним та ніжним, я впевнена, що Вам неодмінно сподобається цей десерт.

Торт без випічки "Лабіринт кохання" - дуже смачний рецепт з покроковим фото

Інгредієнти:
На форму 24 х 24 см

  • 800 мл молока
  • 3 ванільних / вершкових пудинги
  • 200 г м’якого вершкового масла
  • 3/4 склянки цукру або цукрової пудри (або більше, якщо ви любите дуже солодкі торти)
  • 200 г ванільної халви
  • 1 баночка (прибл. 400 г) смородинового варення
  • 4 пакети печива в шоколаді (320 г)
  • 2 упаковки здобного печива (500 г)

Глазур:

  • 50 г білого шоколаду
  • 4 столові ложки вершків 30%

Покроковий рецепт приготування:

  1. Порошок для пудингу ретельно розмішати в 1/3 молока;Торт без випічки "Лабіринт кохання" - дуже смачний рецепт з покроковим фото
  2. Залишок молока закип’ятити, тонкою цівкою влити змішані порошки і варити на повільному вогні, постійно помішуючи, до утворення густого однорідного пудингу. Відставте пудинг охолонути;
  3. М’яке масло змішати з цукровою пудрою до пишної маси;
  4. Постійно перемішуючи, додайте столову ложку охолодженого пудингу. Має утворитися густий гладкий крем; Торт без випічки "Лабіринт кохання" - дуже смачний рецепт з покроковим фото
  5. Нарешті, додайте в суміш подрібнену халву і перемішайте, поки інгредієнти не з’єднаються;
  6. Викладіть печиво на дно застелене папером для дека і намажте тонким шаром варення; Торт без випічки "Лабіринт кохання" - дуже смачний рецепт з покроковим фото
  7. Поверх джему викласти шоколадне печиво і додати половину пудингової маси;
  8. На пудингову масу викласти шар здобного печива і знову викласти шар джему;
  9. На джем і решту пудингової маси викласти шар здобного печива; Торт без випічки "Лабіринт кохання" - дуже смачний рецепт з покроковим фото
  10. Зверху викласти печиво в шоколаді. Також можна прикрасити торт глазур’ю з білого шоколаду. Торт без випічки "Лабіринт кохання" - дуже смачний рецепт з покроковим фото

Шоколад покладіть в каструлю, додайте вершки і підігрійте деякий час, постійно помішуючи, потім вимкніть газ і ретельно перемішайте. Злегка охолодженою глазур’ю полити тортик.

СМАЧНОГО!

Друзі, якщо Вам сподобався рецептик, залиште свій відгук і не забувайте поділитись зі своїми подругами гарним смаколиком!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
Натискаючи на кнопку "Відправити коментар", Я даю згоду на обробку персональних даних і приймаю політику конфіденційності