Сирно-яблучні коржики, дуже смачний та оригінальний рецепт

Дуже смачно та оригінально! Фінські сирно-яблучні коржики, які Вам обов’язково сподобаються. Рекомендуємо зберегти та приготувати ці смаколики для своїх рідних.

Сирно-яблучні коржики, дуже смачний та оригінальний рецепт

Ці коржі це просто диво! Вони фантастично смачні! Найцікавіше в них те, що до їх складу входить три яскраві за смаком продукти – сир, твердий сир і яблуко, але в готовому виробі відчувається один загальний смак… дуже ніжний, і ні на що не схожий… Шикарний варіант для сніданку і не лише. Робляться вони швидко, а ще швидше з’їдаються. Обов’язково спробуйте їх – це дуже смачно!

Не пошкодуєте, я вам обіцяю!

Інгредієнти:

  • 200 гр сиру
  • 100 гр тертого твердого сиру
  • 2 великі яблука, натерті на тертці
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. цукру (можна і не додавати)
  • 1 ст. л. гірчичної олії (можна без неї або додати будь-яку іншу)
  • щіпка соди гашеної лимонним соком
  • борошна скільки візьме (біля однієї склянки)
  • олія для смаження

Для подачі:

  • сметана
  • мед (згущене молоко або варення)

Рецепт приготування:

  1. Сир розтерти із яйцем. Додати сир натертий на дрібній тертці, натерте яблуко та яйце, перемішати. (Якщо яблуко дуже соковите, краще його віджати). Потім додаємо цукор (його можна і не класти, це за бажанням), олію, гашену соду та борошно. Вимісити тісто.
  2. Тісто має вийти м’яке, як на пиріжки, можливо трохи липке. Борошно може знадобитися від кількох ложок до склянки, це залежить від вологості сиру та соковитості яблука, але не варто надто забивати тісто борошном.
  3. Ділимо тісто на 6-8 частин і кожну тонко розкочуємо (я розкочувала товщиною приблизно 2-3 мм, і діаметром 20 см, вийшло 7 коржиків). Якщо необхідно,  робочу поверхню та качалку підпилити борошном.
  4. Після чого смажимо коржі в олії з двох сторін до рум’яності. Олію наливати на сковороду дуже потрішки, щоб коржики не були дуже жирні.
  5. Головне в цих коржиках те, що їх треба розкочувати тонко і їсти гарячими!
  6. У готовий коржик покласти в серединку ложку сметани, полити зверху медом, згорнути навпіл і насолоджуватися.

Приємного вам апетиту!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал
Коментарі: 2
  1. Іванна Плешкевич

    Добрий день!! Дякую за такі чудові переписи але маю до Вас прохання , а саме – не можу травити пшеничної муки, це є борошно. ( алергія до глутини) Можливо Ви маєте якісь рецепти (перепис) на гарні торти але без муки. З пошаною, і вже дякую, Іванна із Бафало, ню Йоркському.

  2. Іванна Плешкевич

    Завжди щось цікаве научуся. За це, дякую

Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
Натискаючи на кнопку "Відправити коментар", Я даю згоду на обробку персональних даних і приймаю політику конфіденційності